Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης με σούπερ Black Friday προσφορές στον ΓΕΡΜΑΝΟ

5 μήνες πριν
smart tv with soundbar in modern living room

Μέσο ψυχαγωγίας, ενημέρωσης και επικοινωνίας. Η πιστή φίλη δισεκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο και βασικό αξεσουάρ κάθε νοικοκυριού, όπου κι αν βρίσκεται αυτό στον πλανήτη. Τι κι αν με τα χρόνια έχει μεγαλώσει και λεπτύνει; Τι κι αν έχει γίνει πιο φωτεινή και εκθαμβωτική, με λεπτομερέστερη εικόνα και επιβλητικότερο ήχο; Η τηλεόραση παραμένει εξίσου εντυπωσιακή με το 1927, τη χρονιά δηλαδή που ο Philo Taylor Farnsworth μετέδωσε την πρώτη τηλεοπτική εικόνα (μία απλή, ευθεία γραμμή) από το εργαστήριό του στο Σαν Φρανσίσκο. Για να τιμήσει λοιπόν τον ρόλο της τηλεόρασης στη διατήρηση της παγκόσμιας ειρήνης, την ανάδειξη των κοινωνικοοικονομικών προβλημάτων που μαστίζουν τη Γη και το ευρύτερο πολιτικό γίγνεσθαι, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών έχει ανακηρύξει την 21η Νοεμβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης.

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης με πολύ δυνατές μέσα στην περίοδο Black Friday προσφορές σε τηλεοράσεις που έρχονται να σου δώσουν την αφορμή που έψαχνες για να αλλάξεις επιτέλους smart TV στο σαλόνι ή να προσθέσεις μία στην κρεβατοκάμαρα/το γραφείο. Με μία βόλτα στα καταστήματα του δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr θα βρεις εντυπωσιακές προσφορές σε τηλεοράσεις κορυφαίων κατασκευαστών, σε πολλά διαφορετικά μεγέθη και τιμές, έτσι ώστε να κάνεις δικιά σου εκείνη που ταιριάζει στα «θέλω», τον χώρο αλλά και το budget σου. Επιπρόσθετα, μην ξεχνάς πως μέχρι 26 Νοεμβρίου 2023 με αγορές συνολικής αξίας €349 και άνω με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα μπορείς να έχεις επιπλέον όφελος 15% €πιστροφή, εξοφλώντας μάλιστα το ποσό έως και σε 48 άτοκες δόσεις.

Πάμε να δούμε 3+1 αχτύπητα Black Friday deals σε smart TVs για φέτος που θα αναβαθμίσουν την τηλεοπτική σου εμπειρία:

Το απόλυτο deal: PHILIPS 65” 4K smart TV με €499 και 50% όφελος!

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ… τερματίζει τη φετινή Black Friday με το καλύτερο deal που θα βρεις στην κατηγορία των τηλεοράσεων προσφέροντας την 65PUS7608/12 της PHILIPS με μόλις €499 και όφελος 50%! Σωστά διάβασες! Έχεις την ευκαιρία να κάνεις δικιά σου μία εκπληκτική τηλεόραση με αρχική τιμή €999 με έκπτωση €500! Αν υπολογίσεις και το επιπλέον όφελος 15% €πιστροφή με κάρτες Eurobank, πίστεψέ μας, η τιμή για ένα τέτοιο μοντέλο είναι πραγματικό σκάνδαλο! Όπως κι αν σου αρέσει να περνάς τον χρόνο σου στην τηλεόραση, η συγκεκριμένη πρόταση της PHILIPS θα σε καλύψει. Κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ σου και άφησε την 65PUS7608/12 να σε ξεναγήσει στο αγαπημένο σου περιεχόμενο, «σερβίροντάς» το με εξαιρετικά λεπτομερή εικόνα και ήχο Dolby Atmos για πραγματικά επιβλητικές εμπειρίες.

Στις 65 ίντσες αλλά με ιδιαίτερα λεπτό σχεδιασμό για να ταιριάξει ακόμα και στα μεγαλύτερα μεγέθους σαλόνια, υποστηρίζει όλα τα σημαντικά φορμά HDR. Υποστηρίζει συνδεσιμότητα HDMI 2.1 και τεχνολογία VRR έτσι ώστε να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις δυνατότητες της κονσόλας σου, απολαμβάνοντας γρήγορο gameplay και ομαλά γραφικά. Το Dolby Vision ενισχύει το κινηματογραφικό feeling ενώ η πλατφόρμα smart TV της PHILIPS κάνει τα πάντα απλούστερα με τα προσεγμένα της μενού, το εύχρηστο περιβάλλον και τη σπουδαία ταχύτητα απόκρισης. Η 65PUS7608/12 είναι συμβατή τόσο με GOOGLE Assistant, όσο και με AMAZON Alexa, έτσι ώστε να τη χειρίζεσαι ακόμα πιο εύκολα και να ενσωματωθεί μεμιάς στο smart home σου.

Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ…

Δώρο δύο μήνες COSMOTE TV Full Pack με κάθε αγορά smart TV

Αγοράζοντας τη νέα σου smart TV από τον ΓΕΡΜΑΝΟ, δεν θα επωφεληθείς μόνο από τις φοβερές τιμές και τις άτοκες δόσεις αλλά θα πάρεις και ΔΩΡΟ δύο μήνες COSMOTE TV Full Pack! Θα έχεις πρόσβαση σε περισσότερα από 90 ψηφιακά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων όλων των αθλητικών καναλιών με αποκλειστικό περιεχόμενο από τα αγαπημένα σου σπορ (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, μηχανοκίνητο αθλητισμό κ.α.), όλων των καναλιών με πρεμιέρες τηλεοπτικών σειρών και ταινιών και μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες, καναλιών για παιδιά, ντοκιμαντέρ, lifestyle, ειδησεογραφικών, μουσικών κλπ.

Τη συγκεκριμένη προσφορά μπορείς να την επωφεληθείς είτε online στο germanos.gr είτε σε οποιοδήποτε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ! Επίσης αν η smart TV που επιλέξεις έχει αξία 349€ και άνω, μπορείς φυσικά να πάρεις και το επιπλέον όφελος 15% €πιστροφή εφόσον εξοφλήσεις με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Όχι και άσχημα, έτσι;

Σημείωση: Παρέχεται κουπόνι δώρου με 2 μήνες δωρεάν COSMOTE TV Streaming Monthly Full Pack και μέχρι εξαντλήσεως των κουπονιών. Δεν παρέχεται εξοπλισμός. Ο κωδικός κουπονιού καθώς και αναλυτικές οδηγίες για την ενεργοποίησή του θα διατεθούν στον δικαιούχο μέσω SMS. Η ενεργοποίηση του κουπονιού μπορεί να πραγματοποιηθεί έως τις 16/12/2023. Η Υπηρεσία παρέχεται χωρίς χρέωση για 2 μήνες από την στιγμή της ενεργοποίησης. Αμέσως μετά τη λήξη της δωρεάν περιόδου η υπηρεσία τερματίζεται αυτόματα. Αναλυτικοί όροι της ενέργειας είναι αναρτημένοι στις ιστοσελίδες www.germanos.gr και www.cosmote.gr

Έκπτωση €100 σε τηλεοράσεις με νέα συνδρομή COSMOTE TV

Τα Black Friday deals του ΓΕΡΜΑΝΟΥ στις τηλεοράσεις φέτος δεν έχουν τελειωμό! Το ότι με μια επίσκεψη στα καταστήματα του δικτύου θα βγεις κερδισμένος/η, δεν είναι σχήμα λόγου: το εννοούμε 100%. Έλα λοιπόν σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, κάνε μία νέα συνδρομή COSMOTE TV και θα πάρεις τη νέα σου smart TV -ανεξαρτήτως μοντέλου- €100 φθηνότερα! Σημείωσε ότι η συγκεκριμένη προσφορά είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Ευτυχώς ωστόσο, όπου κι αν βρίσκεσαι, σίγουρα υπάρχει κοντά σου ένα κατάστημα! Ισχύει το επιπλέον όφελος 15% €πιστροφή με κάρτες Eurobank; Εφόσον η αξία της αγοράς σου είναι 349€ και πάνω, φυσικά και ισχύει! 

Σημείωση: Η συνδυαστική προσφορά έκπτωσης €100 ισχύει μόνο για αγορά νέας συσκευής τηλεόρασης και νέας σύνδεσης COSMOTE TV Streaming (Cinema Pack 12μηνης δέσμευσης ή Sports/Full Pack 24μηνης δέσμευσης) ή COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου (Cinema Pack 12μηνης δέσμευσης ή Sports/Full Pack 24μηνης δέσμευσης) ή COSMOTE DP & TV (Cinema / Full Pack 24μηνης δέσμευσης) και ισχύει έως 30/11/2023.

Να σημειώσουμε πάντως πως οι δύο προσφορές που αναφέραμε "Δώρο δύο μήνες COSMOTE TV Full Pack με κάθε αγορά smart TV" και "Έκπτωση €100 σε τηλεοράσεις με νέα συνδρομή COSMOTE TV" δεν συνδυάζονται μεταξύ τους, επομένως σκέψου καλά ποια από τις δυο σε συμφέρει να αξιοποιήσεις βάσει των "θέλω" σου.

Soundbars με όφελος έως 40% + extra tip!

Μία ηχομπάρα θα σου επιτρέψει να χαθείς στους κόσμους σειρών και ταινιών καθώς θα δημιουργήσει ένα μοναδικό σκηνικό με εσένα στο επίκεντρο, δίνοντας έμφαση παράλληλα στους διαλόγους για καθαρότερες ομιλίες. Στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρεις soundbars με όφελος έως 40% για να αναβαθμίσεις στο έπακρο την εμπειρία σου είτε είσαι σινεφίλ είτε gamer.

Θες και ένα έξτρα tip; Αν η τηλεόραση που επιλέξεις είναι μεν smart TV αλλά δεν ξεπερνά τα €349, τότε μπορείς να την πλαισιώσεις με ένα soundbar και να έχεις το επιπλέον όφελος 15% €πιστροφή εφόσον εξοφλήσεις με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Εμείς πάντως σου προτείνουμε να επενδύσεις έτσι και αλλιώς σε ένα soundbar, ακόμα κι αν η τιμή της τηλεόρασής σου επαρκεί για να «ξεκλειδώσεις» το επιπλέον όφελος €πιστροφή. Όσο high-end κι αν είναι η smart TV σου, ο ήχος που θα σου προσφέρει μία ηχομπάρα, δεν συγκρίνεται...

Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπαίνει στο κλίμα συνδυάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης με τη Black Friday, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους να κάνουν δικιά τους την τηλεόραση των ονείρων τους και μάλιστα σε σούπερ τιμές και με πολλαπλά οφέλη! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις ποιο μοντέλο είναι το κατάλληλο για ‘σένα και να το κάνεις δικό σου με μια επίσκεψη, είτε στο πλησιέστερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, είτε στο germanos.gr.

 

Δες εδώ τους όρους για την ενέργεια €πιστροφή.