Πανδαισία ήχου για κάθε περίσταση και σε αχτύπητες Black Friday τιμές

5 μήνες πριν
young woman listening to music

Οι λάτρεις του καλού, ποιοτικού ήχου, δεν κάνουν παραχωρήσεις. Θέλουν να είναι σε θέση με το πάτημα ενός κουμπιού (ή και όχι, από τη στιγμή που υπάρχουν οι ψηφιακοί βοηθοί…) να παίξουν τα αγαπημένα τους κομμάτια, playlists, podcasts και γενικώς περιεχόμενο, στη συσκευή της αρεσκείας τους. Όπου κι αν βρίσκονται, στο σπίτι, τον δρόμο ή τη δουλειά, μόνοι ή με παρέα, το πλήκτρο «play» είναι εκείνο που μπορεί να τους αλλάξει τη μέρα.

Δεν έχουν όμως όλοι τις ίδιες ανάγκες. Κάποιος θέλει την απομόνωση που του προσφέρει ένα σετ ακουστικών, κάποιος την ελευθερία κινήσεων ενός TWS μοντέλου και κάποιος τον συνδυασμό ποιότητας και αισθητικής ενός ηχείου MARSHALL. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, δεν υπάρχει πρόβλημα: είμαστε εδώ να σε προετοιμάσουμε! Συγκεντρώσου, πάρε βαθιά ανάσα και την κατάλληλη στιγμή χτύπα τις Black Friday προσφορές. Για να σε βοηθήσουμε περαιτέρω σου δίνουμε κάποιες αχτύπητες επιλογές. Δες ποια ταιριάζει στα «θέλω» σου και κάνε τη δικιά σου τώρα!

TWS ακουστικά – JBL Tune 230NC

Απόλαυσε ασύγκριτη ελευθερία κινήσεων με το JBL Tune 230NC, ένα από τα καλύτερα σετ True Wireless Sound ακουστικών που κυκλοφορούν στην αγορά. Διαθέτει ειδικά κατασκευασμένους οδηγούς 6 χιλ. που θα σου χαρίσουν τον χαρακτηριστικό ήχο JBL Pure Bass με το εκπληκτικό μπάσο. Ενσωματώνει τεχνολογία ενεργής εξουδετέρωσης θορύβου με δύο μικρόφωνα, έτσι ώστε να ελαχιστοποιεί τους περισπασμούς, ενώ την ίδια στιγμή, οι λειτουργίες Ambient Aware και TalkThru θα σου επιτρέψουν να έχεις πλήρη αντίληψη των όσων συμβαίνουν γύρω σου. Τα τέσσερα μικρόφωνα θα μεταφέρουν «καμπάνα» τη φωνή σου στους συνομιλητές σου, ενώ η αντοχή σε σταγόνες νερού και ιδρώτα βάσει IPX4, είναι ό,τι πρέπει για να συνεχίσεις να τα φοράς όλη μέρα. Με συνολική αυτονομία 40 ωρών, άλλωστε, δε θα έχουν θέμα…

Lifestyle ηχεία – MARSHALL Stanmore II

Το Stanmore II, η νέα έκδοση του πλέον ευέλικτου ηχείου της MARSHALL, έρχεται γεμάτη τεχνολογίες τελευταίας γενιάς, υιοθετώντας ωστόσο τον κλασικό, διαχρονικό σχεδιασμό της θρυλικής εταιρείας. Τέλειο για κάθε δωμάτιο, μεγάλο ή μικρό, υπόσχεται ήχο που θα σε κάνει να ξεχάσεις όσα ήξερες. Το ξύλινο πλαίσιο σε συνδυασμό με τις μεταλλικές λεπτομέρειες δεν του προσδίδει απλά έναν πιο premium αέρα αλλά εγγυάται ήχο χωρίς παραμορφώσεις τον οποίο μάλιστα θα έχεις την ευχέρεια να προσαρμόσεις ελεύθερα στα γούστα σου. Επίλεξε τρόπο συνδεσιμότητας (Bluetooth 5.0, RCA, 3,5 χιλ.) και παίξε τα αγαπημένα σου κομμάτια από τη συσκευή που προτιμάς, απολαμβάνοντας μέχρι και multi-host λειτουργία ώστε να εναλλάσσεσαι απρόσκοπτα μεταξύ δύο διαφορετικών. Η τεχνολογία aptX θα σου χαρίσει εξ άλλου ήχο χωρίς απώλειες σε εμβέλεια έως και 30 μέτρα.

Multiroom ηχεία – SONOS Move

Το ασύρματο ηχείο SONOS Move είναι ιδανικό για να απολαμβάνεις μουσική όπου κι αν βρίσκεσαι. Πρόκειται για ένα φορητό ηχείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, καθώς είναι ανθεκτικό σε πτώσεις και διαβρώσεις ενώ υποστηρίζει multiroom καταστάσεις!

Μέσω της τεχνολογίας TruePlay, το ηχείο προσαρμόζεται έξυπνα στον περιβάλλοντα χώρο. Υποστηρίζει φωνητικές εντολές και εύκολο χειρισμό από κουμπιά και εφαρμογή. Η μεγάλη αυτονομία μπαταρίας εξασφαλίζει έως 10 ώρες αδιάκοπης ακρόασης ενώ είναι ιδανικό για μουσική χωρίς περιορισμούς. Το SONOS Move συνδυάζει ευελιξία, αντοχή και πλούσιο ήχο. Το ηχείο συνδέεται ασύρματα μέσω WiFi και Bluetooth με smartphone, tablet και laptop για μέγιστη ευελιξία. Υποστηρίζει AirPlay 2 για απόλυτο έλεγχο από συσκευές APPLE. Ο ήχος είναι δυνατός και καθαρός, με πλούσια μπάσα.

Ιδανικά βέβαια, μπορείς να πάρεις και ένα δεύτερο προκειμένου να τα συνδέσεις και να απολαύσεις έτσι την απόλυτη multiroom εμπειρία. Δεν ακούγεται άσχημο, ε;

Apple lovers – APPLE AirPods 2nd Gen

Αν διαθέτεις συσκευή APPLE (iPhone, iPad, MacBook, APPLE Watch) τότε η λύση όσον αφορά στον ήχο είναι μία: AirPods και μάλιστα τα 2ης γενιάς. Έχουν ό,τι χρειάζεσαι. Προσφέρουν σπουδαίους χρόνους αυτονομίας, είναι συμβατά με τη Siri και βέβαια πλαισιώνονται από θήκη μεταφοράς και φόρτισης, για μία ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης. Η σύνδεσή τους με τις συσκευές σου δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. Οι λέξεις «Hey Siri» αρκούν για να σε φέρουν ακόμα πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, το κομμάτι που τόσο θες να ακούσεις ή το επόμενο ραντεβού σου, χωρίς καν να χρειαστεί να πάρεις στα χέρια σου το iPhone σου. Η απόδοσή τους είναι απλά εκπληκτική χάρη στο τσιπ APPLE H1 που ενσωματώνουν, ενώ την ίδια στιγμή ο σχεδιασμός τους τους επιτρέπει να παραμείνουν σταθερά στα αφτιά σου ό,τι κι αν κάνεις.

Party box – CRYSTAL AUDIO PRT-14

Ώρα για πάρτι και η λίστα των καλεσμένων σου θα πρέπει να αρχίζει με το CRYSTAL AUDIO PRT-14, το απόλυτο party box. Πρόκειται για ένα φορητό ασύρματο ηχείο που λειτουργεί με μπαταρία. Διαθέτει συνολική ισχύ 80 W RMS, ένα tweeter 1,5 ίντσας και δύο woofer 6,5 ιντσών. Μιλάμε για ένα εξαιρετικά ευέλικτο φορητό ηχείο αφού προσφέρει συνδεσιμότητα Bluetooth 5.0, USB, κάρτας SD, μικροφώνου, κιθάρας και AUX in για να παίξεις μουσική όπως και απ’ όπου εσύ προτιμάς! Το equalizer με έτοιμες διαμορφώσεις είναι ιδανικό για να προσαρμόσεις τον ήχο στα ακούσματά σου ενώ η οθόνη LCD και η ειδική θέση προσαρμογής για smartphone και tablet, κάνουν τον χειρισμό του παιχνίδι, επιτρέποντας στον καθένα να γίνει DJ για ένα βράδυ! Ο σπουδαίος ήχος πλαισιώνεται από LED φωτισμό για να φτιάξεις ατμόσφαιρα.

Φορητά ηχεία – JBL Flip 6

Ο αγαπημένος σου ήχος σε ακολουθεί παντού με το κατάλληλο φορητό ηχείο. Ποιο είναι αυτό; Το JBL Flip 6! Σε σούπερ funky χρώματα για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει, το εν λόγω φορητό ηχείο δύο δρόμων προσφέρει πεντακάθαρο, πανίσχυρο ήχο με βαθύ μπάσο χάρη στα διπλά radiators και τους αλγορίθμους της HARMAN. Είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη βάσει IP67 έτσι ώστε να το πάρεις μαζί σου όπου κι αν πας, σε κάθε σου περιπέτεια, με τη μπαταρία του να βγάζει περίπου 12 ώρες χρήσης με μία μόνο φόρτιση. Χρησιμοποίησε το συνοδευτικό app της JBL για να προσαρμόσεις κάθε του ρύθμιση και εκμεταλλεύσου τη λειτουργία PartyBoost ώστε να συνδέσεις δύο συμβατά ηχεία της JBL για… stereo καταστάσεις!

Ακουστικά Headphones – JBL Tune 660NC

Τα ακουστικά συνιστούν το αξεσουάρ που έχει τη δυνατότητα να σε αποκόψει από καθετί συμβαίνει γύρω σου, μεταφέροντάς σε στον κόσμο της αρεσκείας σου. Έτσι και με τα JBL Tune 660NC, ένα σετ που χάρη στη λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβων θα σου επιτρέψει να απολαύσεις την αγαπημένη σου μουσική. Αποδίδει τον φοβερό ήχο JBL Pure Bass με φοβερό μπάσο και κρυστάλλινες μεσαίες και ψηλές συχνότητες, έτσι ώστε κάθε κομμάτι να φτάνει στα αφτιά σου με απόλυτη ευκρίνεια και απόλυτα επιβλητικό τρόπο. Η αυτονομία του αγγίζει τις 44 (!) ώρες με το ANC ενεργοποιημένο κι ακόμα κι αν χρειαστείς φόρτιση, πέντε λεπτά σου εξασφαλίζουν δύο έξτρα ώρες ακρόασης! Not bad..

Με την ένταση στο max

Ό,τι τύπος κι αν είσαι, ένα είναι το σίγουρο: στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρεις τα προϊόντα που χρειάζεσαι για να απολαύσεις τα αγαπημένα σου κομμάτια, άλμπουμ ή podcasts, μόνος ή με παρέα, στο σπίτι, τον δρόμο, το γραφείο ή όπου αλλού βρίσκεσαι. Έλα σήμερα κιόλας σε ένα κατάστημα του δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ, άφησε το εξειδικευμένο προσωπικό να σου λύσει κάθε απορία και κάνε δικές σου τις εντυπωσιακότερες προτάσεις από τους πλέον αξιόπιστους κατασκευαστές στις καλύτερες τιμές της αγοράς.