Πασχαλινές προσφορές Smartphones: Κορυφαίες επιλογές για κάθε τσέπη και με €πιστροφή

1 έτος πριν
Easter Smartphones

Το Πάσχα είναι προ των πυλών και είναι η ιδανική στιγμή για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου ή σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ένα νέο smartphone. Με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές, μπορεί να είναι δύσκολο να κάνεις τη σωστή επιλογή αλλά μη σκας. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι εδώ για να σε βοηθήσει να κάνεις τη σωστή επιλογή, πάντα με βάση τον προϋπολογισμό σου, κερδίζοντας με αγορές μέχρι τις 17 Απριλίου επιπλέον όφελος με το πρόγραμμα €πιστροφή και τη χρήση πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. 

Χωρίσαμε τις προτάσεις μας σε τρεις βασικές κατηγορίες: smartphones με καλή σχέση ποιότητας-τιμής (VFM) και τιμή γύρω στα 100 ευρώ, smartphones μεσαίας κατηγορίας που ισορροπούν μεταξύ επιδόσεων και τιμής αλλά και smartphones ναυαρχίδες που προσφέρουν τεχνολογία αιχμής και φυσικά κορυφαίες επιδόσεις.

Είτε λοιπόν ψωνίζεις για τον εαυτό σου είτε ψάχνεις το τέλειο πασχαλινό δώρο, έχουμε να σου προτείνουμε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις. Ας ξεκινήσουμε!

XIAOMI Redmi 9C

Το XIAOMI Redmi 9C είναι ο ορισμός του value for money smartphone αφού προσφέρει μια σειρά χαρακτηριστικών σε απίθανη τιμή. Τραβάει άμεσα την προσοχή με το όμορφο design του, με την ανάγλυφη υφή στο πίσω μέρος του να διαθέτει επίστρωση κατά των δαχτυλιών και να προσφέρει σταθερό κράτημα, για τον απόλυτο συνδυασμό κομψότητας και ευχρηστίας.

Διαθέτει μεγάλη οθόνη 6,53 ιντσών HD+ DotDrop, καθιστώντας το ιδανικό για την αναπαραγωγή βίντεο, την περιήγηση στο διαδίκτυο αλλά και την αναπαραγωγή παιχνιδιών. Στο εσωτερικό βρίσκουμε οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio G35 με 2GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο Redmi 9C είναι το τριπλό σύστημα κάμερας AI, το οποίο περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα 13MP, έναν αισθητήρα βάθους 2MP για εντυπωσιακά πορτραίτα και μια κάμερα 2MP για μακροφωτογράφηση. Το Redmi 9C διαθέτει επίσης μια μεγάλη μπαταρία 5000mAh, παρέχοντας μεγάλη αυτονομία για άνετη χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι η δυνατότητα εισαγωγής δύο SIM καρτών αλλά και η υποστήριξη NFC που το μετατρέπουν σε ψηφιακό πορτοφόλι με τη βοήθεια του Google Pay.

Θα το βρεις στο ΓΕΡΜΑΝΟ από 139,90€, μόνο 99,90€, έχοντας όφελος 40€.

TCL 405

Μία ακόμη αξιόλογη πρόταση στην VFM κατηγορία είναι το TCL 405 που κάνει εύκολη την απόφαση αγοράς του με βάση το τρίπτυχο “μεγάλη οθόνη, αυτονομία και super τιμή”.

Ξεκινώντας από την οθόνη, αυτή έχει διαστάσεις 6,6”, ανάλυση HD+ αλλά και κινηματογραφική αναλογία διαστάσεων 20:9 αναβαθμίζοντας την εμπειρία ταινιών και τηλεοπτικών σειρών. Ακόμα η οθόνη καταλαμβάνει το 89.1% της εμπρόσθιας επιφάνειας εξαιτίας των ελάχιστων περιθωρίων περιμετρικά ενώ και εδώ βλέπουμε τη γνωστή δυνατότητα των TCL μοντέλων που ενσωματώνουν ειδικό φίλτρο για χαμηλότερη μπλε ακτινοβολία, καθώς και ειδικό mode ανάγνωσης e-book για να ξεκουράσεις τα μάτια σου.

Στο πίσω μέρος του TCL 405 θα εντοπίσεις το κύριο σύστημα καμερών το οποίο περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα 13MP με υποστήριξη HDR για εξαιρετική αντίθεση και ρεαλιστικά χρώματα. Συνοδεύεται από έναν δεύτερο αισθητήρα βάθους για πορτραίτα. Για τις selfies σου θα στηριχτείς σε μια κάμερα 5MP που αναλαμβάνει τη βελτίωση των τελικών αποτελεσμάτων με τη χρήση AI.

Το TCL 405 διαθέτει επίσης μεγάλη μπαταρία με χωρητικότητα 5.000mAh που παρέχει έως και δύο ημέρες τυπικής χρήσης, εξασφαλίζοντας ότι μπορείς να παραμείνεις συνδεδεμένος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απ’ ότι έχεις πιθανόν συνηθίσει Έρχεται σε σκούρο γκρι χρώμα και διατίθεται σε ειδική τιμή πασχαλινής προσφοράς από 129,90€ μόνο 99,90€ ενώ και εδώ ισχύει η €πιστροφή χρημάτων έως και 10%.
 

REALME C30 

Έντονη παρουσία στην κατηγορία διαθέτει φυσικά και η REALME με το REALME C30. Η πρόταση της REALME έχει κομψό και λεπτό σχεδιασμό με πάχος μόλις 8,5 χιλιοστά. Διαθέτει δυναμική σχεδίαση και υφή με κάθετες λωρίδες που αφήνει μια υπέροχη αίσθηση τόσο στην εμφάνιση όσο και στην αφή. Η μεγάλη οθόνη αφής HD+ 6,5 ιντσών έχει αναλογία οθόνης προς σώμα 88,7%, επιτρέποντάς σου να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο από άκρη σε άκρη.

Το C30 διαθέτει κύρια κάμερα 8MP με υποστήριξη AI και HDR για φωτεινές και καθαρές φωτογραφίες με ρεαλιστικά χρώματα ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η μπροστινή κάμερα είναι 5MP και είναι ιδανική για selfies.

Προχωρόντας στα ενδότερα, το REALME C30 διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή και 3GB RAM για ταχύτητα και αποδοτικότητα. Η εσωτερική μνήμη είναι 32GB (UFS 2.2) και μπορεί να επεκταθεί εξωτερικά με κάρτα MicroSD έως και 1TB για μεγαλύτερη ευελιξία.

Το smartphone της REALME διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας στα 5000mAh για χρήση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μάλιστα με μόλις 5% ενέργεια μπαταρίας και ενεργοποιημένη τη λειτουργία Ultra Saving, μπορείς να συνομιλείς στο What's App για έως και 1,5 ώρα, να ακούς Spotify για έως και 4 ώρες, να πραγματοποιείς κλήσεις για πάνω από 2 ώρες ή να έχεις τη συσκευή σε κατάσταση αναμονής για πάνω από 45 ώρες.

Το REALME C30 σε περιμένει στο ΓΕΡΜΑΝΟ με τιμή €99,90, με όφελος δηλαδή €30 από την αρχική τιμή των €129,90.

MOTOROLA edge 20 Lite 5G

Αν και δεν ανήκει στην κατηγορία των παραπάνω προτάσεων, εντούτοις δεν θα μπορούσαμε να μη σου προτείνουμε το edge 20 Lite 5G της MOTOROLA αν είσαι έτοιμος για μια τιμολογιακή υπέρβαση. 

Το MOTOROLA edge 20 Lite 5G είναι ένα κομψό smartphone με καμπυλωτό σχεδιασμό στις δύο του άκρες και ειδική επίστρωση για προστασία από τα σταγονίδια νερού. Διαθέτει μεγάλη OLED οθόνη 6,7 ιντσών με ανάλυση Full HD+ που προσφέρει αυθεντικά χρώματα, εξαιρετική αντίθεση και έντονη φωτεινότητα (υποστήριξη HDR10+). Επιπλέον, διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 90Hz για ομαλές εικόνες ακόμα και σε έντονες σκηνές δράσης.

Ξεχωρίζει στο πίσω μέρος το τριπλό σύστημα καμερών που θα σε καταπλήξει. Η κύρια κάμερα είναι 108MP με τεχνολογία Ultra Pixel για φωτεινές λήψεις υψηλής ανάλυσης με έως και 9 φορές μεγαλύτερη ευαισθησία στο φως σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η κάμερα 8MP με υπερ-ευρυγώνιο φακό 118 μοιρών είναι κατάλληλη για πανοραμικές φωτογραφίες, ενώ ο φακός Macro Vision σε φέρνει έως και 4 φορές πιο κοντά στο θέμα σου για λεπτομερείς λήψεις. Η κάμερα βάθους 2MP θα σου χαρίσει όμορφα πορτραίτα, ενώ η μπροστινή κάμερα 32MP με τεχνολογία Quad Pixel είναι έτοιμη να απογειώσει τις selfies σου.

Το MOTOROLA edge 20 Lite Dual υποστηρίζει δίκτυο 5G για αστραπιαίες ταχύτητες στο streaming, τη λήψη αρχείων, το online gaming και την περιήγηση στο Internet. Επιπλέον είναι εξοπλισμένο με έναν ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή, 8GB RAM και 128GB εσωτερικής μνήμης με δυνατότητα εξωτερικής επέκτασης με κάρτα MicroSD έως και 1TB για μεγαλύτερη ευελιξία στην αποθήκευση αρχείων και δεδομένων. Ενσωματώνει μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 5000mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης TurboPower 30W, ώστε μόλις 10 λεπτά φόρτισης να παρέχουν έως και 12 ώρες απροβλημάτιστης λειτουργίας.

Θα το βρεις αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ, με τιμή στα €249,90 από €299,90 και επιπλέον όφελος €πιστροφή.

 

Η λεγόμενη μεσαία κατηγορία παραμένει αρκετά δημοφιλής καθώς τα smartphones της έρχονται με πολύ αξιόλογες επιδόσεις σε λογική τιμή. Αν το budget σου κινείται σε αυτά τα επίπεδα, σίγουρα πρέπει να δεις τις παρακάτω προτάσεις:

SAMSUNG Galaxy A53

Με εκπληκτική οθόνη FHD+ 6.5”, ρυθμό ανανέωσης 120Hz και δυνατές επιδόσεις, το SAMSUNG Galaxy A53 είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα της μεσαίας κατηγορίας, διαθέσιμο τώρα με τιμή €369,90 και με επιπλέον όφελος μέσα από το πρόγραμμα €πιστροφή!

Το SAMSUNG Galaxy A53 Dual 5G 6GB/128GB υποστηρίζει σύνδέσεις με δίκτυα 5G και είναι εξοπλισμένο με οκταπύρηνο επεξεργαστή και 6GB RAM. Διαθέτει AWESOME τετραπλό σύστημα καμερών στο πίσω μέρος με κύρια κάμερα 64MP όπου με τη βοήθεια της οπτικής σταθεροποίησης, μπορείς να πραγματοποιήσεις καθαρές και φωτεινές λήψεις ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το ίδιο ισχύει και για το βίντεο ενώ για τα πορτραίτα σου, η κάμερα βάθους 5MP δημιουργεί το εντυπωσιακό bokeh εφέ. Βλέπουμε ακόμα υπερευρυγώνια κάμερα στα 12MP αλλά και δυνατότητα μακροφωτογράφισης με την κάμερα των 5MP για λήψεις από πολύ κοντινή απόσταση. 

Φοβερές επιδόσεις θα πρέπει να περιμένεις και από τη selfie κάμερα των 32MP που με τη βοήθεια της AI υπόσχεται εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το Galaxy A53 μπορείς να συνδεθεί ταυτόχρονα σε δύο τηλεπικοικωνιακά δίκτυα εξαιτίας της υποστήριξης Dual SIM ενώ διαθέτει μεγάλη αυτονομία και υποστήριξη γρήγορης φόρτισης στα 25W. Τρέχει Android και μπορεί να μετατραπεί σε ψηφιακό πορτοφόλι εξαιτίας της ενσωμάτωσης NFC τσιπ.

XIAOMI Redmi Note 11 Pro 5G

Με κόστος 329,90€ από 399,90€, το XIAOMI Redmi Note 11 Pro Dual 5G υποστηρίζει δίκτυα 5G ενώ διαθέτει εξαιρετική AMOLED οθόνη στις 6.67 ίντσες με HD+ ανάλυση και ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz. Είναι εξοπλισμένο με οκταπύρηνο επεξεργαστή και 6GB μνήμη RAM για εξαιρετικές επιδόσεις. 

Το Redmi Note 11 Pro 5G διαθέτει ακόμα τριπλή οπίσθια κάμερα με βασικό μεγάλο αισθητήρα (1/1.52’’) στα 108MP που ξεχωρίζει για τη μεγάλη λεπτομέρεια που χαρίζει στις λήψεις σου χρησιμοποιώντας την τεχνολογία  9-in-1 binning. Οι επιδόσεις της ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας της, με το λογισμικό της εταιρείας να δίνει τη δυνατότητα για περισσότερα…κόλπα.

Επιπρόσθετα, η υπερευρυγώνια κάμερα των 8MP είναι κατάλληλη για εξαιρετικές πανοραμικές και ομαδικές φωτογραφίες, ενώ η 2MP Macro κάμερα χαρίζει λήψεις γεμάτες λεπτομέρεια από κοντινή απόσταση. Όσο για την εμπρόσθια κάμερα 16MP θα σου προσφέρει υπέροχες selfies, για πορτρέτα που θα αποσπάσουν αμέτρητα likes στους λογαριασμούς σου στα social media!

Μπορείς να το κάνεις δικό σου κερδίζοντας επιπλέον 32,90€ με το πρόγραμμα €πιστροφή και τη χρήση πιστωτικών καρτών Eurobank ή 16,45€ αν χρησιμοποιήσεις χρεωστικές κάρτες Eurobank έως και 17/04/23.

 

Πάμε να δούμε τώρα 2 προτάσεις για τη "μεγάλη" κατηγορία:

iPhone 14 Pro & 14 Pro Max 5G

Ήρθε η ώρα ν’ αποκτήσεις τα απόλυτα iPhone όχι μόνο με έκπτωση αλλά και με επιπλέον €πιστροφή! Συγκεκριμένα με τη χρήση πιστωτικών καρτών Eurobank, μπορείς να κάνεις δικό σου ένα από τα δύο κορυφαία iPhone της αγοράς με έκπτωση 10% και όφελος έως 212,90€. Οι κάτοχοι χρεωστικών καρτών Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή έχουν όφελος 5% που μεταφράζεται σε €πιστροφή έως 106,45€.

Τα λόγια είναι περιττά για δύο από τα κορυφαία smartphone της αγοράς, με τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max να έρχονται με Super Retina οθόνες 6,1 και 6.7” αντίστοιχα οι οποίες διακρίνονται για τα χρώματά τους και την υποστήριξη Dolby Vision. Διακρίνονται όμως και για το Dynamic Island, με το notch στο πάνω μέρος να γίνεται μέρος του iOS εμφανίζοντας μουσική, αποτελέσματα αθλητικών αγώνων και πολλά άλλα, χωρίς να σε απομακρύνει από αυτό που κάνεις.

Για τις επιδόσεις, δεν θα χρειαστεί να ψάξεις περισσότερο για να βρεις το πιο γρήγορο smartphone της αγοράς, χορηγία του A16 Bionic SoC της ίδιας της APPLE. Πλήρως αναβαθμισμένες είναι και οι κάμερες στο πίσω μέρος σε σχέση με τον προκάτοχο των δύο συσκευών, με κύρια κάμερα 48MP, με διάφραγμα f/1.78 και κορυφαία οπτική σταθεροποίηση ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Συνοδεύεται από τηλεφακό στα 12MP με δυνατότητα για 3x Οπτικό Zoom αλλά και ένα υπερευρυγώνιο φακό με την ίδια ανάλυση. Ίδια ανάλυση διαθέτει και η selfie κάμερα που για πρώτη φορά υποστηρίζει αυτόματη εστίαση, υπεύθυνη για εξαιρετικά πορτραίτα. 

Κερασάκι στην τούρτα η εγγύηση 3 ετών!

Πρόλαβέ τα από 1.249€, με όφελος 150€ και επιπλέον κέρδισε έως 10% €πιστροφή!

SAMSUNG Galaxy S23 Series 5G

Μία από τις κορυφαίες σειρές -αν όχι η κορυφαία- στο στρατόπεδο του Android είναι αυτή του Galaxy S23 της SAMSUNG την οποία μπορείς να αποκτήσεις με τιμή έκπληξη. Η σειρά περιλαμβάνει τρία μοντέλα: το S23, το S23+ και το S23 Ultra. Και τα τρία μοντέλα υποστηρίζουν συνδέσεις με δίκτυα 5G ενώ διαθέτουν οθόνες Dynamic AMOLED 2X με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Οι επιδόσεις τους είναι κορυφαίες αφού στηρίζονται στην καλύτερη πρόταση της Qualcomm, το Snapdragon 8 Gen 2

Το S23 έρχεται με οθόνη 6,2 ιντσών και διατίθεται σε δύο εκδόσεις με 128GB ή 256GB αποθηκευτικό χώρο, με τη μνήμη να είναι πάντα 8GB. Το αρχικό μοντέλο της σειράς διαθέτει τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος με κύριο αισθητήρα στα 64MP και εμπρόσθια κάμερα 10MP.

Αντίστοιχα το S23+ έχει μεγαλύτερη οθόνη 6,7 ιντσών και διατίθεται επίσης σε δύο εκδόσεις: 8GB RAM/256GB αποθηκευτικού χώρου και 8GB RAM/512GB αποθηκευτικού χώρου. Το μοντέλο διαθέτει τριπλή οπίσθια κάμερα με κύρια κάμερα 108MP και εμπρόσθια κάμερα 10MP.

Το S23 Ultra έχει τη μεγαλύτερη οθόνη στις 6,8 ίντσες και διατίθεται σε τρεις εκδόσεις με την ανώτερη να έχει μνήμη 12GB αλλά και τον “εξωφρενικό” αποθηκευτικό χώρο του 1TB. Στο πίσω μέρος υπάρχει σύστημα κύριας κάμερας με 4 αισθητήρες, όπου ο κύριος έχει την απίστευτη ανάλυση των 200MP με τα αποτελέσματα να μπορούν να συγκριθούν άνετα με πιο επαγγελματικές καταστάσεις. Οι υπόλοιπες κάμερες του S23 Ultra δίνουν τη δυνατότητα να φωτογραφήσουμε τα πάντα με τις καλύτερες προϋποθέσεις ενώ η δυνατότητα Space Zoom 100x είναι και πάλι εδώ, καλύτερη από ποτέ.

Αυτό που ξεχωρίζει το Ultra μοντέλο όχι μόνο από τα υπόλοιπα της αγοράς αλλά και από τον ανταγωνισμό είναι το S Pen, το σήμα κατατεθέν της σειράς Note που έρχεται ενσωματωμένο στη συσκευή. Με το S Pen μπορείς να καταγράψεις ασυναρτησίες, ιδιοφυείς σκέψεις και όλα τα ενδιάμεσα, κάνοντας χρήση των εξαιρετικών λειτουργιών που έχει προσθέσει η SAMSUNG σε επίπεδο software.

Κάντο δικό σου από 999€ ή από 20,81€/μήνα σε 48 άτοκες δόσεις και εκμεταλλεύσου τα οφέλη του προγράμματος €πιστροφή των καρτών Eurobank αλλά και με επιπλέον όφελος 100€ στην αξία επιστροφής της παλιάς σου συσκευής με TRADE IN Voucher μέσω της εφαρμογής SAMSUNG Members.

Καλό Πάσχα!