Πώς να βάλεις τις GOOGLE εφαρμογές στο HUAWEI smartphone σου με το GBox

9 μήνες πριν
gbox interface

Με το GΒox μπορείς να έχεις όλα τα Google apps στο Huawei smartphone σου με πολύ απλό και εύκολο τρόπο. Μέσα από αυτή την 3rd party εφαρμογή, διαθέσιμη χωρίς διαφημίσεις στο Huawei AppGallery, μπορείς να εγκαταστήσεις τις Google εφαρμογές που έχεις συνηθίσει να χρησιμοποιείς όλα αυτά τα χρόνια όπως YouTube, Google Maps και άλλα Google apps και υπηρεσίες, με πολύ απλά βήματα.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις το GBox είναι πολύ εύκολα και είναι τα εξής:

1. Άνοιξε το AppGallery της HUAWEI και αναζήτησε το GBox

2. Μόλις το εγκαταστήσεις, άνοιξέ το και αμέσως θα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις μια σειρά από εφαρμογές για να εγκαταστήσεις στη συσκευή σου. Σε αυτές περιλαμβάνονται αυτές της GOOGLE όπως τα YouTube, Gmail, GOOGLE Maps (Χάρτες), GOOGLE Drive, YouTube Music και GOOGLE Photos.

3. Κατέβασε την εφαρμογή που θέλεις όπως για παράδειγμα τα GOOGLE Maps και συνδέσου με το GOOGLE λογαριασμό σου. Αυτό ήταν!

Προαιρετικά μπορείς να δημιουργήσεις συντομεύσεις στην αρχική οθόνη από τα apps που μόλις κατέβασες, πατώντας παρατεταμένα στο σχετικό εικονίδιο εφαρμογής μέσα στο GBox.

Όπως αναφέραμε, ο παραπάνω τρόπος είναι συμβατός με όλα τα HUAWEI smartphones και tablets των τελευταίων ετών όπως τα P60 Pro, Mate X3, Nova 11i, Nova Y61, Nova Y90, Nova 9 SE  αλλά και με τα tablets της εταιρείας που αφορούν όλα τα μοντέλα MatePad.

Σημείωσε ότι δεν θα πρέπει να διαγράψεις το GBox αφού διασφαλίζει ότι όλες οι εφαρμογές που κατέβασες θα ενημερώνονται αλλά και θα εκτελούνται χωρίς πρόβλημα. Επιπλέον δεν θα πρέπει να ανησυχείς για την ασφάλεια της εφαρμογής αφού όπως και όλες οι άλλες που βρίσκονται στο AppGallery, έτσι και η συγκεκριμένη έχει περάσει από έλεγχο ασφαλείας για να επιβεβαιωθεί η ασφαλής χρήση τους. 

Κερασάκι στην τούρτα είναι η δυνατότητα που δίνει το GBox να κατεβάσεις όχι μόνο GOOGLE εφαρμογές αλλά και άλλες δημοφιλείς εφαρμογές που δεν υπάρχουν στο App Gallery. Μερικές από αυτές είναι το Instagram, Facebook, Twitter, Spotify, Zoom, Discord, Shazam, OneDrive και πολλά άλλα!

Μην περιμένεις άλλο! Δοκίμασε άμεσα το GBox και καλωσόρισε τις εφαρμογές της GOOGLE στην αγαπημένη σου HUAWEI συσκευή. Σε περίπτωση που χρειαστείς βοήθεια, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι πάντα εκεί, με έναν tech expert για να σου λύσει κάθε απορία!