Powerbanks για να μην ξεμείνεις ποτέ από ενέργεια!

9 μήνες πριν
sma with powerbank at beach

Καλοκαίρι. Βρίσκεσαι κάτω απ’ την ομπρέλα σε κάποια παραλία του νησιού της επιλογής σου για φέτος και συγκεκριμένα στη φάση που χαζεύεις στο κινητό ανάμεσα στις βουτιές σου. Το ακατάπαυστο scrolling σε TikTok, Instagram και Twitter (ή Threads για τους μερακλήδες) σταματά η ειδοποίηση περί χαμηλής μπαταρίας της συσκευής σου. «Μα πότε πρόλαβε»;

Επειδή αφ’ ενός στις διακοπές ο χρόνος περνά δυο φορές πιο γρήγορα και αφ’ ετέρου οι πρίζες σε παραλίες, εξοχές, θάλασσες και κάμπινγκ σπανίζουν, φρόντισε να εξοπλιστείς καταλλήλως. Ένα powerbank αρκεί για να εξασφαλίσεις πως όσο κι αν τις χρησιμοποιείς, συσκευές όπως το smartphone, το tablet, το smartwatch, τα ακουστικά κ.α. θα συνεχίσουν να έχουν την ενέργεια που χρειάζεται για να καλύψουν τα «θέλω» σου.

Ευτυχώς για σένα, στον ΓΕΡΜΑΝΟ σε περιμένει μια δυνατή γκάμα powerbanks από τους μεγαλύτερους και πλέον αξιόπιστους κατασκευαστές, σε διάφορες τιμές για να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες και το budget σου! Έλα να δούμε μερικά που ξεχωρίσαμε.

Για entry-level καταστάσεις

Αν ψάχνεις μια λύση value for money, τότε η XIAOMI έχει την τέλεια πρόταση. Το powerbank Redmi των 10.000 mAh σε μαύρο χρώμα είναι όσο ουδέτερο χρειάζεται για να ταιριάξει με όλους και όλα. Προσφέρει ασφαλή φόρτιση με εννέα επίπεδα προστασίας ενώ διαθέτει δύο θύρες: μία USB Type-C και μία micro USB, όντας παράλληλα συμβατό και με συσκευές φόρτισης χαμηλής ισχύος όπως wearables (smartwatches, activity trackers κ.α.).

Μία εξίσου «δυνατή» επιλογή στην entry-level κατηγορία είναι και το BELKIN Boost Charge 15 W των 10.000 mAh. Σε τρία χρώματα για κουλ εμφανίσεις, μπορεί να φορτίσει έως και τρεις συσκευές ταυτόχρονα αφού διαθέτει δύο εξόδους USB Type-A και μία USB Type-C. Η φωτεινή ένδειξη LED θα σε κρατά ενήμερο ανά πάσα στιγμή για την κατάσταση της μπαταρίας του ώστε να ξέρεις πού βρίσκεσαι.

Βάλε χρώμα στη ζωή σου

Καλή η φόρτιση αλλά να μην παραμελούμε και το στυλ, έτσι; Αν αυτό είναι το σκεπτικό σου, τότε βασική προϋπόθεση για το powerbank σου είναι να κυκλοφορεί σε αρκετά χρώματα, όπως π.χ. το RIVERSONG Horizon 10. Σε μαύρο, μωβ και μπλε, διαθέτει χωρητικότητα 10.000 mAh και δύο θύρες USB, υποστηρίζοντας και ταχεία φόρτιση για να μην περιμένεις ποτέ ξανά.

Στο ίδιο μοτίβο και το powerbank Essence της CELLULAR LINE στα 12 W και τα 10.000 mAh που έρχεται σε μαύρο, μπλε και ροζ και υιοθετεί συμπαγή σχεδιασμό για να χωρά παντού -ακόμα και στο πιο μικρό σακίδιο. Οι δύο USB Type-C και η μία θύρα micro USB θα σε διευκολύνουν σημαντικά ενώ η αντιολισθητική του επιφάνεια θα το… γλιτώσει από τυχόν πτώσεις λόγω απροσεξίας.

Και expert και wireless

Θες φόρτιση αλλά χωρίς να μπλέκεις με καλώδια; Σ’ έχουμε! Ο συνδυασμός ασύρματου φορτιστή και powerbank SATECHI Quatro των 10.000 mAh είναι ό,τι πρέπει για ‘σένα. Θα είσαι σε θέση να φορτίσεις έως και τέσσερις συσκευές τόσο ενσύρματα μέσω καλωδίου, όσο και ασύρματα χάρη στην τεχνολογία Qi. Όλα τα λεφτά η ειδική υποδοχή για APPLE Watch.

Στην ίδια κατηγορία συναντάμε τον ασύρματο φορτιστή και το powerbank της XIAOMI στα 10 W και τα 10.000 mAh. Σε μαύρο χρώμα και με στιβαρό σχεδιασμό, προσφέρει παράλληλη φόρτιση έως και τριών συσκευών. Υποστηρίζει τεχνολογία Qi καθώς επίσης και ταχεία φόρτιση ενσύρματα (22,5 W) και ασύρματα (10 W) ενώ πλαισιώνεται από εννέα επίπεδα ασφαλείας.

Μία από τις πλέον πρωτότυπες προτάσεις, τέλος, είναι το Magnetic Wireless powerbank των 10 W και 5000 mAh της BELKIN. Με εξαιρετικά συμπαγές μέγεθος και κομψό σχεδιασμό, διαθέτει μαγνητική τεχνολογία υποστηρίζοντας παράλληλα MagSafe, έτσι ώστε να το προσαρτήσεις στο πίσω μέρος της συσκευής σου. Το σταντ του θα το μετατρέψει σε βάση ενώ θα είσαι σε θέση να χρησιμοποιείς κανονικά το smartphone σου ενώ αυτό φορτίζει.

Λύσεις μεγάλης χωρητικότητας

Για εσένα που αναζητάς powerbank… XL, η χωρητικότητα θα πρέπει να είναι το Α και το Ω. Οι προτάσεις μας στην εν λόγω κατηγορία ξεκινούν από το BELKIN Boost Charge 15 W των 20.000 mAh. Σε τρία χρώματα (μπλε, μαύρο, χρυσό), υποστηρίζει ταχεία φόρτιση καθώς επίσης και ταυτόχρονη φόρτιση τριών συσκευών. Είναι πλαισιωμένο με δύο εξόδους USB Type-A και μία USB Type-C.

Μην αμελήσεις να ρίξεις μια ματιά στο XIAOMI Redmi 18 W. Επίσης στα 20.000 mAh και σε μαύρο χρώμα, θα γεμίσει έως και δύο συσκευές παράλληλα σε χρόνο μηδέν. Η ασφαλής του λειτουργία με εννέα επίπεδα προστασίας σε συνδυασμό με τη συμβατότητα με φόρτιση χαμηλής ισχύος (βλ. ακουστικά Bluetooth, activity trackers κ.α.), τέλος, θα σου επιτρέψουν να ‘χεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Το CELLULAR LINE Essence των 12 W στα 20.000 mAh είναι μία αξιόπιστη λύση, ό,τι πρέπει για καλοκαιρινές αποδράσεις -μικρής ή μεγάλης διάρκειας. Διαθέτει αντιολισθητική επιφάνεια για σταθερό κράτημα ενώ προσφέρει ταχύτατη φόρτιση μέσα από τις δύο θύρες του, μία USB Type-C και micro USB. Όποια συσκευή σου κι αν χρειάζεται μια μικρή… ώθηση, με την πρόταση της CELLULAR LINE δε θα ‘χεις κανένα πρόβλημα να καλύψεις τις ανάγκες της.

Μεγάλη χωρητικότητα; Με 20.000 mAh, τσεκ. Επιλογές χρωμάτων; Λευκό και μαύρο, τσεκ. Ταχεία φόρτιση; Περί τα 30 W (0-50% σε 36 λεπτά σε συμβατές συσκευές και 30 λεπτά σε iPhone) χάρη στη θύρα USB Type-C, τσεκ. Ευελιξία στη χρήση; Με μία USB Type-C και άλλη μία USB Type-A, τσεκ. Πίστεψέ μας, το powerbank της BELKIN, τικάρει όλα τα κουτάκια και έχει όλα τα φόντα για να εξελιχθεί στην αποκάλυψη των φετινών σου διακοπών.

Με συμμαζεμένο design και έξυπνα τοποθετημένες ενδείξεις LED που σε ενημερώνουν για την κατάσταση της μπαταρίας του, το CELLULAR LINE Thunder των 20 W και των 20.000 mAh είναι ένα powerbank που δίνει έμφαση στη λειτουργικότητα. Χωρά παντού, έχει αντιολισθητική επιφάνεια και διαθέτει τη δυνατότητα να φορτίσει στη στιγμή tablet, smartphone και λοιπές συσκευές καθώς υποστηρίζει ταχεία φόρτιση μέσω Power Delivery.

Το XIAOMI Mi των 50 W και των 20.000 mAh συνιστά την πλέον premium πρόταση στην κατηγορία των powerbanks, ικανοποιώντας τα «θέλω» ακόμα και των πλέον απαιτητικών. Με τρεις θύρες (δύο USB Type-A και μία USB Type-C) και εννέα επίπεδα ασφαλείας, θα φορτίσει κάθε σου συσκευή, μέχρι και laptop με απίστευτη ταχύτητα, βάζοντας τέλος στην αναμονή. Όταν η μπαταρία του αδειάσει δε, θα είσαι σε θέση να το γεμίσεις σε ποσοστό 100% ακόμα και μέσα σε 44 λεπτά μόλις!

Μην ξεχνάς ότι για το διάστημα 10/7-16/7 μπορείς να έχεις επιπλέον όφελος 10% €πιστροφή σε αγορές αξίας €299 και άνω με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.