Πριν βγεις στις εξοχές, εξοπλίσου με τα κατάλληλα αξεσουάρ smartphone!

2 έτη πριν
Αξεσουάρ Smartphone

Η άνοιξη είναι επιτέλους εδώ και αυτό μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: περίπατοι στην πόλη, εξορμήσεις στη φύση, εκδρομές στην εξοχή και Σαββατοκύριακα στο χωριό! Σε όλες αυτές τις εξόδους σου εννοείται πως θα έχεις παρέα το smartphone σου. Πώς αλλιώς άλλωστε θα τραβάς φωτογραφίες και βίντεο, θα μοιράζεσαι όλα όσα βλέπεις με τους φίλους σου στα social media και θα παραμένεις ενημερωμένος για καθετί συμβαίνει στον κόσμο; Μόνο που πριν φύγεις από το σπίτι, θα πρέπει να φροντίσεις ότι η αγαπημένη σου συσκευή είναι κατάλληλα εξοπλισμένη για τις ανοιξιάτικες βόλτες σου -έτσι ώστε να αποφύγεις τις δυσάρεστες εκπλήξεις.

Έλα να δούμε τα αξεσουάρ που θα χρειαστείς.

Θήκες

Πιστεύουμε πως δε χρειάζεται να επεκταθούμε ιδιαίτερα στους λόγους για τους οποίους η θήκη θα πρέπει να είναι το πρώτο αξεσουάρ που θα προμηθευτείς για το smartphone σου. Το κόστος της είναι αμελητέο μπροστά στη ζημιά που μπορεί να υποστεί η αγαπημένη σου συσκευή από μία ενδεχόμενη πτώση ή οποιαδήποτε άλλη απρόσεχτη κίνηση. Η πρώτη σου προτεραιότητα λοιπόν οφείλει να είναι η διασφάλιση του… ευ ζην του κινητού σου.

Μην αμελήσεις λοιπόν να το πλαισιώσεις με την κατάλληλη θήκη η οποία θα αναλάβει να το «θωρακίσει» απέναντι στους κινδύνους που κρύβει η καθημερινότητα -και δη, μία καθημερινότητα με εξορμήσεις σε κάθε πιθανό και απίθανο μέρος! Ευτυχώς για ‘σένα, οι επιλογές σου εδώ είναι αμέτρητες αφού στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα βρεις μία εκπληκτική ποικιλία από θήκες για κάθε γούστο, ανάγκη και budget. Επειδή όμως με τόσες προτάσεις είναι λογικό κάπου να πελαγώσεις, εμείς επιλέξαμε για ‘σένα ορισμένες από τις καλύτερες που κυκλοφορούν.

Αν διαθέτεις iPhone 13 Pro Max, τότε θα πρέπει να δεις οπωσδήποτε τη θήκη Speck Presidio Perfect Clear. Διάφανη, έτσι ώστε να αναδεικνύει το υπέροχο design της συσκευής σου, διαθέτει επίστρωση Perfect Clear και τεχνολογία Microban που εμποδίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων σε ποσοστό 99,9% για να απολαμβάνεις μία υγιεινή εμπειρία χρήσης. Είναι εξαιρετικά ανθεκτική σε πτώσεις και γρατζουνιές ενώ έρχεται με εγγύηση εφ’ όρου ζωής για να ‘χεις το κεφάλι σου ήσυχο. Οι κάτοχοι iPhone 13 Pro μπορούν να δουν τη θήκη Speck Presidio2 Pro που έχει τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά έρχεται σε επιβλητικό μαύρο χρώμα.

Η άνοιξη όμως είναι η εποχή των χρωμάτων και αν θες το κινητό σου να είναι εναρμονισμένο με το κλίμα των ημερών, σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Θα πρέπει να προμηθευτείς όμως και την κατάλληλη θήκη και οι προτάσεις της Egoboo για τα Xiaomi Redmi 9A και Redmi Note 10S είναι σκέτη πανδαισία. Φτιαγμένες αμφότερες από ποιοτικά υλικά, προστατεύουν τις συσκευές από σκόνη, πτώσεις και γρατζουνιές προσφέροντας παράλληλα ελεύθερη πρόσβαση σε πλήκτρα, φακούς και οθόνη. Το δε πολύχρωμο look τους είναι ό,τι πρέπει για να δώσει έναν πιο παιχνιδιάρικο τόνο στο στυλ σου.

Για… γκράντε εμφανίσεις, το όνομα της Ideal of Sweden αποτελεί εγγύηση. Η θήκη Ordinary Necklace θα γίνει το απόλυτο swag αφού θα μετατρέψει το iPhone 13 Pro σου σε μενταγιόν, επιτρέποντάς σου να το κρεμάσεις στον λαιμό ή και σταυρωτά χάρη στο συνοδευτικό κορδόνι της. Η Mint Swirl Marble με το ασύγκριτο μαρμάρινο μοτίβο και τις χρυσές λεπτομέρειες είναι ό,τι πιο premium έχεις δει, τραβώντας σαν μαγνήτης τα βλέμματα. Το σουηδικό brand, τέλος, έχει λύσεις μέχρι και για τα πιστά σου AirPods Pro και AirPods 1st/2nd Generation: οι πολυτελείς και φινετσάτες θήκες μαρμάρινου μοτίβου απλά δεν υπάρχουν!

Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που προσέχουν μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια στο στυλ τους, φροντίζοντας π.χ. η θήκη του smartphone τους να είναι ασορτί με τα παπούτσια τους! Αν ανήκεις κι εσύ σε αυτούς, τότε οι θήκες της Adidas δε γίνεται να σε αφήσουν αδιάφορο. Σου προτείνουμε τις Adidas Moulded (σε τρία χρώματα) και AOP Leopard για iPhone 13 και 13 Pro: λιτές, διακριτικές και μέσα στη μόδα, αποτελούν πραγματικό statement και όπως θα διαπιστώσεις όχι άδικα.

Τέλος, αν δε σε ενδιαφέρουν όλα αυτά τα… φανταχτερά και αναζητάς κάτι πιο value for money, μην αγχώνεσαι: σε καταλαβαίνουμε πλήρως. Είσαι πρακτικός τύπος και μας αρέσεις! Σε τελική ανάλυση αυτό είναι που μετράει και οι θήκες σιλικόνης της Cosy είναι ό,τι καλύτερο θα βρεις στην αγορά. Ρίξε μια ματιά σε αυτή για Samsung Galaxy A03s σε σκούρο κόκκινο, καθώς επίσης και σε εκείνη για Xiaomi Redmi 10 5G που θα βρεις σε πλήθος χρωμάτων.

Powerbank

Για φινάλε, αφήσαμε ένα αξεσουάρ που θα σε γλιτώσει από πραγματικά ζόρικες καταστάσεις. Γιατί όλα καλά κι όλα ωραία με το smartphone σου, τη θήκη και τα ακουστικά του, όμως τι γίνεται όταν η μπαταρία του αδειάσει; Εκεί είναι που χρειάζεσαι ένα powerbank το οποίο θα καταστήσει τη συσκευή σου και πάλι λειτουργική, επιτρέποντάς σου να συνεχίσεις ό,τι έκανες, δίχως να πρέπει να βρεις πρίζα -και επιπλέον να περιμένεις κιόλας.

Το powerbank που σου προτείνουμε είναι το Essence της Cellular Line και είναι τόσο αποτελεσματικό που δεν υπάρχει λόγος να κοιτάξεις οποιαδήποτε άλλη πρόταση. Διαθέτει χωρητικότητα 10.000 mAh (τουλάχιστον διπλάσια σε σχέση με τη μπαταρία ενός smartphone) όντας σε θέση να φορτίσει σε ικανοποιητικό βαθμό όλες τις συσκευές της παρέας ή να προσφέρει πολλαπλούς κύκλους στη δικιά σου. Παρά τη μεγάλη του χωρητικότητα, έχει αρκετά συμπαγές design με χαμηλό βάρος και αντιολισθητική επιφάνεια (για να μην αγχώνεσαι μην τυχόν και σου γλιστρήσει αν τα χέρια σου είναι ιδρωμένα) χωρώντας ακόμα και στις μικρότερες τσάντες.

Στα θετικά του το γεγονός πως διαθέτει θύρες micro USB και USB-C (στα 12 W) για έξτρα ευελιξία αφού με τον τρόπο αυτό θα σου δώσει τη δυνατότητα να φορτίσεις όχι μία αλλά δύο συσκευές παράλληλα. Ακόμα, είναι εξοπλισμένο με θύρα USB 10,5 W για τη δική του φόρτιση. Και στις δύο περιπτώσεις η όλη διαδικασία γίνεται με ταχύτατους ρυθμούς, μειώνοντας τους χρόνους αναμονής και εξασφαλίζοντας ότι θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και πάλι το smartphone σου άμεσα. Φέρει πιστοποίηση από την TUV ενώ είναι συμβατό με συσκευές όλων των εταιρειών.

Κερασάκι στην τούρτα, τα χρώματα στα οποία κυκλοφορεί αφού πέραν του συνηθισμένου μαύρου, θα το βρεις τόσο σε μπλε, όσο και σε ροζ απόχρωση για να δώσεις ακόμα περισσότερο χρώμα στις ανοιξιάτικες εξορμήσεις σου! Μην το αμελήσεις!