Προσφορές Black Friday σε tablets που θα σε… βγάλουν νοκ-άουτ!

5 μήνες πριν
black friday tablets

Η φετινή περίοδος της Black Friday θα αποτελέσει την ιδανική ευκαιρία για να ζήσεις τη μαγική εμπειρία χρήσης ενός tablet! Μία πολυσύνθετη συσκευή που μπορεί να ανταποκριθεί σε μία πλειάδα ρόλων, από laptop replacement και handheld κονσόλα, μέχρι smart home hub και μονάδα ψυχαγωγίας, το tablet θα σε ακολουθήσει όπου κι αν πας, εντός ή εκτός σπιτιού, διατηρώντας σε σε επαφή με το αγαπημένο σου περιεχόμενο, επιτρέποντάς σου να αλληλεπιδράσεις με φίλους, γνωστούς και συνεργάτες και βέβαια προσφέροντάς σου ατελείωτες ώρες διασκέδασης με το αγαπημένο σου περιεχόμενο -σειρές, ταινίες, μουσική ή video games. Στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρεις μία εντυπωσιακή γκάμα προτάσεων από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές η οποία μάλιστα εν όψει Black Friday έρχεται και σε ακόμα πιο συμφέρουσες τιμές!

Τι λες, πάμε να δούμε μερικά… αχτύπητα tablets;

ZTE Blade X10 II 4G

Tablet για δουλειά; Για διάβασμα; Για παιχνίδι; Ό,τι κι αν ψάχνεις, το 4G tablet ZTE Blade X10 II 4/64GB που θα βρεις αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ με ΔΩΡΟ θήκη και ΔΩΡΕΑΝ τρία χρόνια εγγύηση, θα σε καλύψει απόλυτα! Η τιμή του είναι στα €129, κάτι που σημαίνει πως θα έχεις όφελος €70! Όχι κι άσχημα για ένα 4G tablet με οκταπύρηνο επεξεργαστή, οθόνη HD 10,1 ιντσών, 4 GB RAM, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 64 GB (με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD έως και 512 GB), μπαταρία χωρητικότητας 6000 mAh και Android 13, έτσι;

Tablets 10 ιντσών από 99€

Αν αυτό που ψάχνεις από ένα tablet είναι η φορητότητα, τότε μία πρόταση στις 10 ίντσες είναι ό,τι καλύτερο για ‘σένα. Κομψή και λειτουργική, θα χωρέσει παντού, ακολουθώντας σε όπου κι αν πας, επιτρέποντάς σου να διαβάσεις τα αγαπημένα σου βιβλία, να ελέγξεις emails κι αν έχεις χρόνο να δεις στα πεταχτά το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς!

TCL Tab 10s FHD 3/32GB WiFi

Ένα εξαιρετικά ευέλικτο tablet που θα γίνει άκοπα κομμάτι της καθημερινότητάς σου, το TCL Tab 10s, που θα βρεις αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ, έχει σπουδαίες δυνατότητες παρά το εξαιρετικά συμπαγές του design. Η οθόνη WUXGA Full HD+ των 10,1 ιντσών θα σου χαρίσει πανέμορφες εικόνες φροντίζοντας για την υγεία των ματιών σου, τη στιγμή που η μπαταρία των 8000 mAh διαρκεί για μέρες και φορτίζει στη στιγμή. Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής και τα 3GB RAM θα σου επιτρέψουν να παραμείνεις παραγωγικός/ή όπου κι αν βρεθείς, με την προστασία από νερό και σκόνη βάσει IP52 να είναι ό,τι πρέπει για να ‘χεις το κεφάλι σου ήσυχο. Καντο δικό σου με 99€ και με ΔΩΡΕΑΝ 3 χρόνια εγγύηση.

LENOVO Tab M10 HD (2nd Gen) Wi-Fi 3GB/ 32GB

Κομψό και με premium κατασκευή χάρη στο μεταλλικό του σώμα, το LENOVO Tab M10 HD (2nd Gen) Wi-Fi 3GB/ 32GB ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή χάρη στην εντυπωσιακή HD οθόνη 10.1 ιντσών που καταλαμβάνει το 85% της πρόσοψής του. Η πιστοποίηση της TUV Rheinland εγγυάται τη μειωμένη μπλε ακτινοβολία για να το χρησιμοποιούν άφοβα μεγάλοι και μικροί. Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής του άλλωστε θα διασφαλίσει πως θα ανταποκριθεί περίφημα, όσο υψηλά κι αν είναι τα «θέλω» του -τυχερού- κατόχου του. Στα plus περιλαμβάνεται η διάφανη θήκη με βάση στήριξης, αλλά και με ΔΩΡΕΑΝ 3 χρόνια εγγύηση.

Tablets 10 ιντσών με 4 GB RAM από 139,90€

Καλό το συμπαγές μέγεθος όμως πολλοί είναι εκείνοι που έχουν… ιδιαίτερες απαιτήσεις από το tablet τους. Μπορεί αυτό να είναι μικρό, ωστόσο οφείλει να «πετάει» καθώς εναλλάσσεται από app σε app και για τον λόγο αυτό, μία πρόταση με αρκετή μνήμη RAM (τουλάχιστον 4 GB) είναι απαραίτητη.

LENOVO Tab M10 HD 2nd Gen Wi-Fi 4GB/ 64GB

Το έτσι κι αλλιώς υπέροχο LENOVO Tab M10 HD (2nd gen) 10.1'' Wi-Fi έρχεται και σε έκδοση με 4 GB RAM που του επιτρέπει να ανταποκρίνεται ακόμα καλύτερα στις ανάγκες όλης της οικογένειας. Με τιμή Black Friday €139,90 και όφελος €60, διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή, κάμερες 8 MP (με auto-focus) και 5 MP σε πίσω όψη και πρόσοψη αντίστοιχα και ειδικό περιεχόμενο για παιδιά (Google Kids Space, Family Link κ.α.) αποτελώντας έτσι μία σούπερ πρόταση για όλη τη φαμίλια! Επιπλέον, αν το αποκτήσεις θα έχεις και ΔΩΡΕΑΝ 3 χρόνια εγγύηση.

SAMSUNG Galaxy Tab A8

Για όσους αναζητούν ένα ισχυρό αλλά συμπαγές tablet που θα τους προσφέρει άπλετη ελευθερία κινήσεων έτσι ώστε να εργαστούν, να ψυχαγωγηθούν και να επικοινωνήσουν, τότε το SAMSUNG Galaxy Tab A8 είναι η τέλεια επιλογή. Με τιμές €249 για την έκδοση Wi-Fi και €299 για εκείνη με συνδεσιμότητα 4G, και με ΔΩΡΕΑΝ 3 χρόνια εγγύηση κάνει όλα όσα θα μπορούσες να ζητήσεις από ένα tablet κι ακόμα περισσότερα. Η οθόνη των 10,5 ιντσών σε συνδυασμό με τα τέσσερα ηχεία Dolby Atmos προσφέρουν επιβλητικές εμπειρίες streaming, με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή, 4GB μνήμη RAM και τη μπαταρία των 7040 mAh και την υποστήριξη ταχείας φόρτισης 15W να εκτοξεύουν την παραγωγικότητα!

Αγαπημένα tablets για παιδιά σε αχτύπητες τιμές από 69,90€

Αν το tablet προορίζεται για παιδί, τότε καλό θα ήταν να είναι κατασκευασμένο κιόλας με γνώμονα τις ανάγκες του. Προτίμησε tablets ανθεκτικά, με στιβαρό σχεδιασμό και προηγμένες λειτουργίες γονικού ελέγχου, έτσι ώστε όλοι να είστε χαρούμενοι: το tablet να αντέξει, το παιδί να το ευχαριστηθεί κι εσύ να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

KIDDOBOO 8

Το KIDOOBOO 8 είναι το απόλυτο παιδικό tablet! Με υπέροχο design και ειδικό προστατευτικό bumper, προσφέρει προστασία από πτώσεις και συγκρούσεις για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο. Τα χαρακτηριστικά του είναι εντυπωσιακά περιλαμβάνοντας 3 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου, όμως αυτό που σίγουρα θα εκτιμήσεις, είναι οι εκπαιδευτικές εφαρμογές και τα παιχνίδια στα Ελληνικά, καθώς και η πλήρης γκάμα εργαλείων γονικού ελέγχου χάρη στην οποία θα έχεις πλήρη εποπτεία του τρόπου με τον οποίο το παιδί χρησιμοποιεί το tablet. Δικό σου με μόλις €99 και τρία χρόνια εγγύηση!

LENOVO Tab M8 4G

Το LENOVO Tab M8 (4th gen) 8'' 4G 4GB/ 64GB είναι ακόμα μία σπουδαία πρόταση tablet για παιδιά που έρχεται σε σούπερ τιμή στα €129,90 και ΔΩΡΕΑΝ τρία χρόνια εγγύηση. Διαθέτει Google Kids Space και YouTube Kids, οπότε συνυπολογίζοντας και τη στιβαρή του κατασκευή, μιλάμε για λύση ιδανική για τα… απαιτητικά παιδικά χεράκια. Κατά τα άλλα, με οθόνη HD 8 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή και μνήμη 4 GB RAM, θα σε καλύψει απόλυτα σε ανάγνωση, streaming κ.α. Έρχεται με θήκη και προστασία οθόνης για να έχεις την ηρεμία σου!

Η ώρα των tablets είναι τώρα!

Οι επιλογές σου σε ό,τι αφορά το καινούριο σου tablet είναι απεριόριστες και σε περιμένουν όλες στον ΓΕΡΜΑΝΟ! Αυτή τη Black Friday, το tablet σου θα κοστίσει λιγότερο από ποτέ και μάλιστα θα έχεις τη δυνατότητα να το εξοφλήσεις και με δόσεις για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία! Έλα σε ένα κατάστημα του δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ, άφησε το εξειδικευμένο προσωπικό μας να λύσει κάθε σου απορία και κάνε δικό σου το tablet που τόσο πολύ ήθελες!