Προσφορές τηλεοράσεων στον ΓΕΡΜΑΝΟ για να… κάνεις Πάσχα!

1 έτος πριν
living room with smart TV

Το Πάσχα αποτελεί την εποχή που τα βαφτιστήρια έχουν την τιμητική τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εσύ, ο νονός ή η νονά, πρέπει να μείνεις με το παράπονο! Αν σκεφτόσουν λοιπόν καιρό τώρα μια αλλαγή στο σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο, ήρθε η ώρα να την κάνεις, αφού με τις σούπερ προσφορές του ΓΕΡΜΑΝΟΥ σε τηλεοράσεις, θα βγεις διπλά κερδισμένος/η! Έλα στα καταστήματα του δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή μπες στο germanos.gr, βρες τηλεοράσεις SAMSUNG και LG από €500, πάρε δωρεάν εγγύηση πέντε (ναι, καλά διάβασες) ετών έως και 30 Απριλίου και κέρδισε επιπλέον 10% €πιστροφή με πιστωτικές ή 5% με χρεωστικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα έως και τις 17 Απριλίου.

Όπως καταλαβαίνεις η προσφορά αυτή δεν χάνεται, γι’ αυτό κάνε την ερευνά σου, κατάληξε στην τηλεόραση που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο και τα «θέλω» σου και κάνε τη δική σου! Εμείς για να σε βοηθήσουμε επιλέξαμε τρία μοντέλα της LG και ισάριθμα της SAMSUNG που θα δώσουν εγγυημένα άλλη αίσθηση στο σαλόνι ή το υπνοδωμάτιό σου. Έλα να τα δούμε.

LG evo 65C26LD OLED 65 ιντσών (20418213)

Με την LG C26LD evo η ψυχαγωγία σου περνά σε άλλη διάσταση. Πρόκειται για ένα μοντέλο εξοπλισμένο με πάνελ OLED το οποίο, πίστεψέ μας, κάνει τη διαφορά. Διαθέτει αυτοφωτιζόμενα pixels, Brightness Booster, Dynamic Tone Mapping Pro για λεπτομερή απεικόνιση και Dolby Vision IQ για ρεαλιστική αποτύπωση χρωμάτων, ένας συνδυασμός τεχνολογιών που «απογειώνει» την εικόνα, αφήνοντάς σε με το στόμα ανοιχτό. Στα παραπάνω έρχεται να προστεθεί ο ψηφιακός ήχος surround με την υποστήριξη Dolby Atmos που φτιάχνει μεμιάς ατμόσφαιρα μεταφέροντάς σε αυτοστιγμεί στους κόσμους των αγαπημένων σου σειρών και ταινιών. Στο εσωτερικό της η C26LD evo κρύβει έναν επεξεργαστή α9 Gen5 AI 4K που της επιτρέπει να κάνει πραγματικότητα κάθε σου όνειρο. Είναι έτοιμη δε να σε ξεναγήσει στον… πλανήτη του gaming αφού είναι σχεδιασμένη για 4K καταστάσεις στα 120 Hz, ενσωματώνοντας Game Optimizer και υποστηρίζοντας NVIDIA G-Sync και AMD FreeSync Premium.

LG 65UQ75006LF LED 65 ιντσών (20418848)

Η LG 65UQ75006LF είναι μία προσιτή τηλεόραση LED 65 ιντσών, ο συνδυασμός τιμής και χαρακτηριστικών της οποίας την καθιστά μία από τις πιο θελκτικές προτάσεις που θα βρεις στην αγορά. Εξηγούμαστε: διαθέτει λεπτό σχεδιασμό με πρακτικά ανύπαρκτο πλαίσιο για μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας σε ανάλυση 4K και με υποστήριξη HDR10 Pro. Ο επεξεργαστής α5 Gen5 AI 4K αναλαμβάνει το 4K upscale για να ξεμπερδέψεις μια για πάντα με το περιεχόμενο χαμηλής ανάλυσης, ενώ παράλληλα σου προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσεις αυθεντικές εμπειρίες προβολής ταινιών, κάνοντας το σπίτι σου να μοιάζει με σινεμά χάρη στο Filmmaker Mode. Χειρίσου τη με τη δύναμη της φωνής σου χρησιμοποιώντας τον ψηφιακό βοηθό της αρεσκείας σου, castαρε περιεχόμενο από ό,τι συσκευή κι αν διαθέτεις ασύρματα (υπάρχει συμβατότητα και με Apple AirPlay 2), ανακάλυψε τις αγαπημένες σου σειρές και ταινίες και γενικώς εξερεύνησε τις αστείρευτες δυνατότητες που σου προσφέρει το ThinQ AI. Το δε Game Dashboard έρχεται να σου δώσει άμεση πρόσβαση στις σχετικές ρυθμίσεις ώστε να παίξεις τα μεγαλύτερα blockbusters του gaming!

LG 55QNED826QB QNED 55 ιντσών (20418853)

Μία smart TV που δικαιολογεί απόλυτα τον χαρακτηρισμό «smart», η LG 55QNED826QB υιοθετεί αρκετές καινοτομίες προκειμένου να σε φέρει ακόμα πιο κοντά με το αγαπημένο σου περιεχόμενο. Ο πανίσχυρος επεξεργαστής α7 Gen5 AI 4K δημιουργεί ατμόσφαιρα κινηματογράφου στο σαλόνι σου, βελτιώνοντας μάλιστα την εμπειρία θέασής σου σε βάθος χρόνου καθώς μαθαίνει μέσα από τους αλγορίθμους deep learning του. Το Filmmaker Mode θα σου επιτρέψει να απολαύσεις ταινίες ακριβώς όπως τις οραματίστηκε ο δημιουργός τους ενώ το HDR10 Pro θα φροντίσει έτσι ώστε τα χρώματα που θα φτάσουν στα μάτια σου να είναι πάντοτε τα καλύτερα δυνατά. Η τηλεόραση προσφέρει δυνατότητα φωνητικού ελέγχου μέσω Google Assistant και Amazon Alexa, είναι συμβατή με Apple AirPlay 2 ενώ προσφέρει και εύκολη πρόσβαση στις αγαπημένες σου πλατφόρμες. Για τους gamers, το Game Dashboard περιλαμβάνει όλες τις ρυθμίσεις που χρειάζονται για να κάνουν… level up στο παιχνίδι τους, ενώ το AMD FreeSync Premium είναι το κερασάκι στην τούρτα.

SAMSUNG QE55Q60B QLED 55 ιντσών (20413119)

Με άριστη σχέση τιμής/απόδοσης και εφοδιασμένη με μια σειρά τεχνολογιών νέας γενιάς, η SAMSUNG QE55Q60B έχει τον τρόπο να αναδεικνύει το περιεχόμενο της αρεσκείας σου, είτε πρόκειται για σειρές, είτε για ταινίες, είτε για video games. Ο κομψός της σχεδιασμός AirSlim της επιτρέπει να βρίσκει άνετα τη θέση της, ανεξαρτήτως της γενικότερης αισθητικής του χώρου, ενώ η ρυθμιζόμενη βάση της είναι ό,τι πρέπει για να τη φέρεις στα μέτρα σου. Από τεχνικής πλευράς, τα χαρακτηριστικά της είναι το κάτι άλλο: επεξεργαστής Quantum Lite 4K για σούπερ εικόνα και ήχο, Quantum HDR για εικόνα με φοβερή αντίθεση, HDR10+ με Dynamic Tone Mapping για χρώματα πιο ρεαλιστικά από ποτέ και Quantum Dot για 100% όγκο χρώματος και εντυπωσιακή εικόνα ασχέτως επιπέδου φωτεινότητας. Ο οπίσθιος φωτισμός Dual LED προσαρμόζει τον τόνο χρώματος ενώ στα του ήχου, η τεχνολογία Object Tracking Sound Lite δημιουργεί ένα τρισδιάστατο επιβλητικό περιβάλλον με εσένα στο επίκεντρο.

SAMSUNG The Frame QE55LS03B QLED 55 ιντσών (20413125)

Η The Frame της SAMSUNG είναι η τηλεόραση που δε θα αναβαθμίσει απλώς τις εμπειρίες θέασης αλλά και ολόκληρο το σαλόνι σου! Μία τηλεόραση που παραπέμπει περισσότερο σε έργο τέχνης παρά σε συσκευή τεχνολογία, η QE55LS03B είναι εξίσου εντυπωσιακή ακόμα κι όταν είναι απενεργοποιημένη. Όταν δεν τη χρησιμοποιείς, βλέπεις, μπορείς να ενεργοποιήσεις το Art Mode, χάρη στο οποίο θα προβάλλεις πίνακες ζωγραφικής σε υπερυψηλή ανάλυση από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες και τις μεγαλύτερες συλλογές του πλανήτη. Η The Frame θα ρυθμίσει μάλιστα τα χρώματά της με τέτοιο τρόπο, μιμούμενη την υφή των πινάκων, ξεγελώντας έτσι όποιον στρέψει το βλέμμα του επάνω της και μετατρέποντας τον χώρο σου σε… γκαλερί αφού μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο όπως ένα κάδρο. Κατά τα άλλα πρόκειται για μία υπέροχη QLED 55 ιντσών, με Quantum HDR και Dolby Atmos που θα μετατρέψει το σαλόνι σου σε… σινεμά!

SAMSUNG 65QN95C Neo QLED 65 ιντσών (20422318)

Αν θες να εξοπλιστείς με μία τηλεόραση τελευταίας γενιάς ικανή να σου προσφέρει μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας, τότε η SAMSUNG 65QN95C είναι αυτή που ψάχνεις. Υιοθετεί σχεδιασμό Infinity One Design που εγγυάται κορυφαία αισθητική για τον χώρο σου, αν και αυτή που θα σε καθηλώσει δεν είναι άλλη από την τεχνολογία Quantum Matrix, χάρη στην οποία τα Quantum Mini LED φωτίζουν με απόλυτη ακρίβεια, αποδίδοντας υπέροχα κάθε σκηνή, όσο σκοτεινή ή φωτεινή κι αν είναι. Το σύστημα Neo Quantum HDR+ προσφέρει υψηλή δυναμική αντίθεση, ενώ η πιστοποίηση PANTONE εγγυάται άψογα χρώματα σε ρεαλιστικούς και συνάμα φυσικούς τόνους. Η λειτουργία Auto HDR Remastering μετατρέπει το περιεχόμενο SDR σε HDR για να απολαμβάνεις πραγματικά ασυναγώνιστες εμπειρίες θέασης ενώ την κρυστάλλινη εικόνα ντύνει ο κινηματογραφικού επιπέδου ήχος Dolby Atmos που πλαισιώνεται από τις τεχνολογίες Object Tracking Sound+ και Q-Symphony.