Ψάχνεις mid-range smartphone; Δες τις 4+1 δυνατές καλοκαιρινές προτάσεις του ΓΕΡΜΑΝΟΥ

9 μήνες πριν
hand holding smartphone

Η mid-range κατηγορία smartphones αποτελεί πιθανότατα και εκείνη με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε σχέση με τις άλλες δύο. Η αλήθεια είναι πως τα μοντέλα που βρίσκονται στο μέσον της κλίμακας είναι αυτά που έχουν σημειώσει την εντυπωσιακότερη πρόοδο τα τελευταία χρόνια, διαθέτοντας πια χαρακτηριστικά, λειτουργίες και δυνατότητες που υπό άλλες συνθήκες θα περίμενε κανείς να συναντήσει σε ναυαρχίδα. Ο τεράστιος ανταγωνισμός μεταξύ των κατασκευαστών, έχει ως αποτέλεσμα ωφελημένος να βγαίνει ο καταναλωτής, ο οποίος έχει να διαλέξει μεταξύ σπουδαίων προτάσεων που είναι ικανές να αλλάξουν προς το καλύτερο κάθε πτυχή της καθημερινότητάς του. Με τον… συνωστισμό που παρατηρείται όμως στην αγορά, ποια είναι τα mid-range smartphones που αξίζουν πραγματικά την προσοχή σου;

Εμείς κάναμε την έρευνα αγοράς μας και εντοπίσαμε τα καλύτερα mid-range smartphones που θα βρεις -πού αλλού- στον ΓΕΡΜΑΝΟ! Εδώ σε περιμένει μια τεράστια γκάμα με προτάσεις από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με δυνατότητα εξόφλησης σε άτοκες δόσεις. Και το καλύτερο: με αγορές αξίας €299 και άνω με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα μεταξύ 10 και 16 Ιουλίου, έχεις 10% €πιστροφή! Επειδή λοιπόν σε τέτοια deals δύσκολα θα αντισταθεί κανείς, πάμε να δούμε 4+1 προτάσεις που αξίζουν να καταλήξουν στη λίστα σου!

SAMSUNG Galaxy A34 5G

Η οικογένεια Galaxy A series της SAMSUNG μας έχει χαρίσει κατά καιρούς άκρως εντυπωσιακές συσκευές και το SAMSUNG Galaxy A34 5G είναι μία εξ αυτών. Μία πρόταση υπέροχη σε όλα της, μιλάμε για ένα smartphone που έχει τον τρόπο του να ξεχωρίζει. Η οθόνη Super AMOLED των 6,6 ιντσών θα σου προσφέρει μοναδικές εμπειρίες θέασης με μέγιστη φωτεινότητα 1000 nits και ρυθμό ανανέωσης έως 120 Hz, είτε παίζεις τα αγαπημένα σου video games, είτε streamάρεις σειρές και ταινίες -και χάρη στη σπουδαία μπαταρία των 5000 mAh και τη γρήγορη φόρτιση 25W, να είσαι σίγουρος ότι θα το κάνεις ακατάπαυστα! Με υπερπλήρες σύστημα καμερών -τριπλή στο πίσω μέρος με κύρια 48 MP και κάμερα πρόσοψης 13 MP- που διαθέτει και OIS για πεντακάθαρες λήψεις και σταθερότατα βίντεο, τέλος, το Galaxy A34 θα καταγράψει με κάθε λεπτομέρεια κάθε σου στιγμή.

XIAOMI Redmi Note 12 Pro 5G

Η φωτογραφία είναι το πάθος σου; Τέλεια! Το XIAOMI Redmi Note 12 Pro 5G τότε είναι το smartphone σου! Μια all-around συσκευή με κάμερα που… δίνει ρέστα, η εν λόγω είναι τέλεια για σένα που τραβάς διαρκώς βίντεο και φωτογραφίες εμπλουτίζοντας τα προφίλ σου στα social media. Η κύρια κάμερά του διαθέτει τον φοβερό αισθητήρα IMX766 της SONY ο οποίος αιχμαλωτίζει ακόμα περισσότερο φως με η λειτουργία All-Pixel Auto Focus να σου επιτρέπει να εστιάσεις στο θέμα σου αυτοστιγμεί.

Τα 50 MP της κύριας κάμερας (f/1,88, 2μm 4-σε-1 pixels, 6 στοιχεία, 1/1,56”) θα σου επιτρέψουν να βγάλεις τον φωτογράφο που κρύβεις μέσα σου, τη στιγμή που στη διάθεσή σου βρίσκονται υπερευρυγώνια 8 MP και macro 2 MP. Το OIS ελαχιστοποιεί τα κουνήματα ενώ οι αλγόριθμοι AI κάνουν το τελικό αποτέλεσμα να μοιάζει λες και προέρχεται από τη μηχανή επαγγελματία φωτογράφου. Παράλληλα η εμπειρία θέασης απογειώνεται με μεγάλη οθόνη AMOLED Full HD+ στις 6.67" και ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz ενώ με μπαταρία στα 5.000mAh και ταχεία φόρτιση στα 67W, έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Αν μάλιστα θες το… κάτι παραπάνω, υπάρχει και το XIAOMI Redmi Note 12 Pro+ 5G το οποίο ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη με κάμερα 200 MP και τεχνολογία φόρτισης HyperCharge 120 W!

SAMSUNG Galaxy A54 5G

Ένα smartphone που παρά τις αστείρευτες δυνατότητές του δίνει έμφαση στη λειτουργικότητα και την άνεση στη χρήση, το SAMSUNG Galaxy A54 5G θα ενσωματωθεί χωρίς κανένα πρόβλημα στο lifestyle σου σε οποιοδήποτε από τα 4 χρώματα που είναι διαθέσιμο. Διαθέτει πανέμορφο σχεδιασμό με μεταλλικό πλαίσιο, εκλεπτυσμένο λεπτό σχεδιασμό και στρογγυλεμένες γωνίες, ενώ το γυαλιστερό φινίρισμα τραβάει άμεσα την προσοχή.

Η μεγάλη οθόνη Infinity-O 6,4 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης έως και 120 Hz, κάνει εύκολη την ανάγνωση του περιεχομένου της ακόμα και σε εξωτερικό χώρο εξαιτίας της λειτουργίας Vision Booster η οποία βελτιώνει την ποιότητα προβολής δραματικά στην περίπτωση αυτή. Το κύριο σύστημα καμερών διαθέτει συνολικά 3 αισθητήρες όπου η βασική κάμερα έχει ανάλυση 50MP. Σε συνδυασμό με μία ακόμα στην πρόσοψη ανάλυσης 32MP, θα αιχμαλωτίσουν κάθε σου στιγμή με τις αυτοματοποιημένες λειτουργίες όπως π.χ. Reframing και Auto-focus να σου επιτρέπουν να εστιάσεις στο θέμα σου -κι αν ο φωτισμός δεν είναι αρκετός, το Light Boost θα κάνει τα… μαγικά του! Ο πανίσχυρος οκταπύρηνος επεξεργαστής, τα 8GB RAM και το ανανεωμένο περιβάλλον πλοήγησης One UI κάνει την εμπειρία χρήσης του 5G mid-range της SAMSUNG απλά υπέροχη ενώ η μπαταρία 5.000mAh υπόσχεται μεγάλη αυτονομία έως 2 μέρες με τυπική χρήση.

POCO X5 Pro 5G

Αν αναζητάς ένα πανίσχυρο smartphone που θα σου επιτρέψει να τρέξεις απαιτητικές εφαρμογές και παιχνίδια και να επιδοθείς σε multitasking άνευ προηγουμένου, το POCO X5 Pro 5G είναι φτιαγμένο για σένα. Στο εσωτερικό του κρύβει έναν Snapdragon 778G τεχνολογίας 6 nm και 8 GB ταχύτατης RAM (με τεχνολογία αναβάθμισης στα 13 GB μέσω χρήσης της ROM) για να μην τα βρει σκούρα πουθενά.

Τράβα βίντεο 4K με την κάμερα των 108 MP και επεξεργάσου τα απ’ ευθείας από το κινητό ώστε να καταπλήξεις το κοινό σου στα social. Απόλαυσε το περιεχόμενο της αρεσκείας σου, από φευγάτα video games, μέχρι ακατάπαυστο browsing στην οθόνη AMOLED FHD+ των 6,67 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, βάθος χρώματος 10 bit, 100% κάλυψη χρωματικού όγκου DCI-P3 και τεχνολογία Dolby Vision. Και όλα αυτά χωρίς το άγχος της φόρτισης, χάρη στη μπαταρία των 5.000 mAh που γεμίζει στη στιγμή χάρη στην τεχνολογία γρήγορης φόρτισης των 67 W.

SAMSUNG Galaxy S23 series

Επ! Τι σχέση μπορεί να έχουν τα SAMSUNG Galaxy S23 series με τα mid-range smartphones; Εκ πρώτης όψεως καμία, όμως σε περίπτωση που τα οικονομικά σου, σου επιτρέπουν να κάνεις το step up και να πας στην premium κατηγορία, είναι ό,τι καλύτερο. Τα Galaxy S23 series της SAMSUNG άλλωστε αποτελούν τις πλέον premium προτάσεις που θα βρεις στην αγορά και να είσαι σίγουρος πως θα σου προσφέρουν μία πραγματικά κορυφαία εμπειρία χρήσης. Με τρία μοντέλα για να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στα «θέλω» σου, θα αλλάξουν κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σου.

Σε γήινους χρωματικούς τόνους που κολακεύουν τον προσεγμένο τους σχεδιασμό, τα S23 και S23+ διαθέτουν τριπλή κάμερα με ανάλυση κύριας 50 MP και selfie 12 MP, οθόνη Dynamic AMOLED 2X στα 120 Hz και τις 6,1 και 6,6 ίντσες αντίστοιχα. Με χωρητικότητα που ξεκινά από τα 128 GB UFS 3.1 και καταλήγει στα 512 GB UFS 4.0, άπλετη RAM για άνετο multitasking, πανίσχυρος επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen 2, Android 13 και One UI 5.1, μεγάλη μπαταρία λιθίου και τεχνολογία ταχείας φόρτισης, μιλάμε για smartphones που θα «ερωτευτείς» απ’ το πρώτο άγγιγμα. Όσο για το Galaxy S23 Ultra; Η απόλυτη ναυαρχίδα, με εκπληκτική οθόνη AMOLED 2X 6.8'', προσφέρει ασυναγώνιστο σύστημα καμερών. Με τετραπλή κύρια κάμερα στα 200MP και selfie κάμερα στα 12MP υποστηρίζει λειτουργία Nightography για συγκλονιστικές λήψεις ακόμα και στο σκοτάδι ενώ ενσωματώνει και S Pen για μια ακόμα πιο φυσική εμπειρία χρήσης.

Και αν όλα αυτά δεν αρκούν για να σε πείσουν, σου θυμίζουμε: απόκτησέ το μέχρι 16 Ιουλίου και πάρε όφελος 10% €πιστροφή με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα!