Ψάχνεις σούπερ φορητό laptop; Εδώ είσαι!

2 έτη πριν
τα καλύτερα laptop

Ποια είναι η βασική απαίτηση που έχουν όλοι από τα laptops τους; Μα φυσικά η φορητότητα! Άλλος σε μεγαλύτερο βαθμό και άλλος σε μικρότερο, άπαντες οι κάτοχοι φορητών υπολογιστών αποζητούν την άνεση και την ευελιξία που προσφέρει ένα laptop. Δεν έχει σημασία αν οι καθημερινές τους μετακινήσεις καλύπτουν χιλιόμετρα επί χιλιομέτρων ή απλά περιορίζονται σε διαδρομές τύπου… κουζίνα-σαλόνι. Το ζητούμενο από ένα laptop είναι να μεταφέρεται εύκολα, να χωρά παντού και να μην αποτελεί βάρος, ένας ρόλος που εκπληρώνουν στο ακέραιο τα λεγόμενα υπερφορητά μηχανήματα. Αποτελώντας μικρά… τεχνολογικά θαύματα, συνδυάζουν την ισχύ με τον συμπαγή σχεδιασμό αποτελώντας την τέλεια λύση για όσους ψάχνουν κάτι πραγματικά φορητό.

Μη χάνεις χρόνο! Έλα στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και γνώρισε τα σούπερ φορητά συστήματα από κοντά, προκειμένου να πάρεις μία ιδέα από τις δυνατότητές τους. Μέχρι τότε όμως, σου έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα!

Microsoft Surface 3 (13,5”/Core i5-1035G7/8GB/128GB)

Η ταχύτητα συναντά το στυλ στο Surface 3. Κομψό και λεπτό, το 2-σε-1 σύστημα της Microsoft έρχεται στις 13,5 ίντσες και με όπλα τη μεγάλη του αυτονομία (έως και 11,5 ώρες) και τη σπουδαία του ανθεκτικότητα, θα εξελιχθεί στον ιδανικό σου σύντροφο. Η φωτεινή οθόνη αφής PixelSense ενισχύει το ευέλικτο προφίλ του, δίνοντάς σου την ευκαιρία να το εκμεταλλευτείς όπως σε βολεύει καλύτερα. Η HD κάμερα και τα υψηλής ευαισθησίας μικρόφωνα θα σε μεταφέρουν αυτοστιγμεί σε κάθε meeting room ενώ την ίδια στιγμή ο συνδυασμός επεξεργαστή Core i5, 8 GB RAM και δίσκου SSD εγγυώνται άριστες επιδόσεις.

Apple MacBook Air MGND3GR (13,3”/M1 8C/8GB/256GB)

Πιο λεπτό, πιο ελαφρύ αλλά και πιο ισχυρό από ποτέ. Το MacBook Air διαθέτει μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα καλύπτοντας κάθε σου ανάγκη. Στο εσωτερικό του υπάρχει το τσιπ Apple M1 το οποίο με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή του προσφέρει έως και 3,5 φορές υψηλότερες ταχύτητες σε σχέση με αυτό της προηγούμενης γενιάς. Ενσωματώνει neural engine και ταχύτατους αλγορίθμους machine learning όντας σε θέση να διαχειριστεί άψογα τους πόρους του προκειμένου να έχεις στη διάθεσή σου όσο το δυνατόν περισσότερη ισχύ. Την ίδια στιγμή το σύστημα ψύξης του δε διαθέτει ανεμιστήρα, εξασφαλίζοντας έτσι αθόρυβη λειτουργία ό,τι κι αν κάνεις.

Microsoft Surface Pro 7 (12,3”/Core i3-1005G1/4GB/128GB)

Εξαιρετικά ελαφρύ, εντυπωσιακά ευέλικτο: ό,τι μπορεί να χρειάζεσαι από ένα υπερφορητό θα το βρεις στο Surface Pro 7. Με επεξεργαστή Intel Core i3, μεγαλύτερη αυτονομία και πλήρες προφίλ συνδεσιμότητας, το 2-σε-1 σύστημα της Microsoft έχει την απάντηση σε κάθε πρόκληση της καθημερινότητάς σου. Το προσαρμόσιμο kickstand του θα σου επιτρέψει να το χρησιμοποιήσεις όπως βολεύεσαι, ενώ η οθόνη αφής του το μετατρέπει από laptop σε tablet -έχοντας τη δυνατότητα να ανταποκριθεί μέχρι και στον ρόλο του desktop χάρη στο πλήρες προφίλ συνδεσιμότητάς του. Απόλαυσε σπουδαίες ταχύτητες σερφαρίσματος με Wi-Fi 6 και συνδέσου στα Windows με ένα σου βλέμμα μέσω Windows Hello.

HP Envy 13-ba1013nv (13,3”/Core i5-1135G7/8GB/512GB)

Ένα σύστημα τόσο δα κι όμως με τόσο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Το Envy 13-ba1013nv της HP θα σε εντυπωσιάσει τόσο με το προσεγμένο design, όσο και με την ποιότητα κατασκευής του. Στις 13,3 ίντσες, είναι μία εξαιρετικά εύχρηστη συσκευή, τέλεια για εκείνους που μετακινούνται πολύ και ως εκ τούτου χρειάζονται ένα σύστημα ευέλικτο μεν χωρίς όμως «εκπτώσεις» σε ό,τι αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά δε. Ενσωματώνει Core i5 11ης γενιάς, 8 GB RAM και δίσκο SSD 512 GB. Η οθόνη του είναι ανάλυσης 1920x1080 και σε συνδυασμό με τα ρυθμισμένα από τους ειδικούς της Bang & Olufsen ηχεία, προσφέρει ασύγκριτες εμπειρίες θέασης και streaming!

Apple MacBook Pro MYD92GR (13,3”/M1 8C/8GB/512GB)

Το MacBook Pro στις 13,3 ίντσες αποτελεί ένα πραγματικά εμπνευσμένο φορητό σύστημα. Ζυγίζει, βλέπεις, μόλις 1,4 κιλά και διαθέτει μπαταρία πολυμερών ιόντων λιθίου με διάρκεια έως και 20 ώρες κι όμως παρ’ όλα αυτά, διαθέτει εκπληκτική ισχύ που θα καλύψει όλα σου τα «θέλω». Το τσιπ M1 της Apple έρχεται με επεξεργαστή και επεξεργαστή γραφικών οκτώ πυρήνων έκαστος καθώς επίσης και neural engine για έως και 11 φορές ταχύτερη μηχανική εκμάθηση. Απόλαυσε υπέροχα γραφικά, φέρε εις πέρας τις απαιτητικότερες εργασίες και ζήσε τη μαγεία του macOS για μία ασυναγώνιστη εμπειρία χρήσης με πλήθος εφαρμογών και σπουδαία ταχύτητα απόκρισης.

Microsoft Surface Go 3 (10,5”/Pentium Gold 6500Y/8GB/128GB)

Το Surface Go 3 είναι έτοιμο να σε ακολουθήσει σε κάθε σου καθημερινή περιπέτεια! Μιλάμε άλλωστε για το απόλυτο 2-σε-1 υπερφορητό σύστημα το οποίο μπορεί να σταθεί εξίσου καλά σε όλες τις περιστάσεις -στο σπίτι, το γραφείο, ακόμα και τη βόλτα. Με οθόνη αφής PixelSense 10,5 ιντσών και προσαρμόσιμο kickstand, είναι φτιαγμένο για τον καθένα. Ενσωματώνει τα ολοκαίνουρια Windows 11 για μία άνετη, ασφαλή και οικεία εμπειρία χρήσης. Με βάρος 544 γραμμαρίων και εκπληκτικά λεπτό προφίλ, πρόκειται για τη λύση που θα σου χαρίσει παραγωγικότητα επιπέδου desktop καταλαμβάνοντας τόσο χώρο όσο ένα tablet!

Lenovo ThinkPad L13 (13,3”/Core i7-10510U/16GB/512GB)

Δεν υπάρχει business χρήστης που να μην πίνει νερό στο όνομα των ThinkPad. Αξιόπιστα, λειτουργικά και ικανά να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη, αποτελούν εργαλεία εγνωσμένης αξίας. Το ίδιο ισχύει και με το L13, ένα μοντέλο 13,3 ιντσών που ξεχωρίζει για τα άρτια τεχνικά του χαρακτηριστικά. Διαθέτει, βλέπεις, επεξεργαστή Intel Core i7 10ης γενιάς, δίσκο SSD, άπλετη RAM DDR4 και ταχύτατο Wi-Fi 6 προκειμένου να καλύψει ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς. Σε αυτά πρόσθεσε την επαγγελματικού επιπέδου ασφάλεια, τα στοιχεία προστασίας ιδιωτικού απορρήτου και την ταχεία φόρτιση και έχεις τον νέο σου συνεργάτη!

Microsoft Surface 4 (13,5”/Ryzen 5 4680U/8GB/256GB)

Κάνε τα πάντα με στυλ χάρη στο βελτιωμένο Surface 4. Η νέα γενιά 2-σε-1 συστημάτων της Microsoft, έρχεται ούσα 70% ταχύτερη σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη, προσφέροντας μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας που φτάνει πλέον τις 19 ώρες για ασυναγώνιστη αυτονομία. Ο Ryzen 5 4680U πλαισιώνεται από 8 GB RAM και δίσκο SSD 256 GB, ένας συνδυασμός ό,τι πρέπει για να υλοποιήσεις κάθε σου δημιουργικό όνειρο. Η οθόνη αφής PixelSense θα κάνει τη ζωή σου ακόμα πιο εύκολη ενώ τέλος, η τεχνολογία Dolby Atmos θα φέρει το σινεμά όπου κι αν βρίσκεσαι με πραγματικά κορυφαίο ήχο.

Huawei MateBook 13 (13”/Ryzen 5 3500U/8GB/512GB)

Παρά το μικρό του μέγεθος το Huawei MateBook 13, δεν περνά απαρατήρητο. Το εκπληκτικό με το συγκεκριμένο σύστημα είναι η οθόνη FullView του η οποία καλύπτει το 88% της συνολικής επιφάνειας πρόσοψής του, προσφέροντας μία εκπληκτική εμπειρία θέασης ό,τι κι αν κάνεις. Η ανάλυση 2K της σε συνδυασμό με τον λόγο διαστάσεων 3:2 και τη φωτεινότητα των 300 nits θα «εκτοξεύσουν» την παραγωγικότητά σου, κάτι στο οποίο συνεισφέρουν ο Ryzen 5 με τα 8 GB RAM και τον SSD χωρητικότητας 512 GB. Με βάρος 1,31 κιλών και μεταλλικό σώμα, το σύστημα της Huawei θα σε καλύψει όπου κι αν πας.

Microsoft Surface 4 (13,5”/Core i5-1135G7/8GB/512GB)

Ένα εκπληκτικό από κάθε άποψη υβριδικό σύστημα, το Surface 4 έρχεται στις 13,5 ίντσες ζυγίζοντας λιγότερο από 1,3 κιλά, αποτελώντας έτσι μία από τις πλέον φορητές και συμπαγείς προτάσεις της αγοράς. Με τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i5-1135G7, 8 GB RAM και δίσκο SSD 512 GB, είναι ιδανικό για εργασία, streaming και επικοινωνία. Διαθέτει σπουδαία οθόνη PixelSense 3:2 με τεχνολογία multi-touch 10 σημείων, υποστηρίζει Wi-Fi 6, Bluetooth, USB-C και USB-A για πλήρεις λύσεις συνδεσιμότητας, ενώ χάρη στην ενσωματωμένη HD κάμερα θα σου επιτρέψει να συμμετάσχεις σε τηλεδιασκέψεις και να μείνεις σε επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα μέσω βιντεοκλήσης.