Ψάχνεις tablet; Δες μερικές hot επιλογές για τη φετινή Black Friday!

1 έτος πριν
black friday tablet

Η φετινή Black Friday είναι εδώ και, όπως κάθε χρόνο, η τεχνολογία έχει την τιμητική της. Είναι μια άψογη ευκαιρία να προσθέσεις ένα εξαιρετικό tablet στη «φαρέτρα» σου! Οι τόσες επιλογές στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο germanos.gr μπορεί να σου φανούν πάρα πολλές, όμως είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να καταλήξεις σε αυτό που χρειάζεσαι!

Από συσκευές για καθημερινή χρήση, έως εργαλεία δουλειάς ή tablets που συνδυάζουν ψυχαγωγία και δουλειά, έχουμε συγκεντρώσει ορισμένες από τις πιο συμφέρουσες συσκευές που αξίζουν το βλέμμα σου. Κράτησε τις απορίες σου στο μυαλό και ξεκίνα να διαβάζεις τον οδηγό μας για να λυθούν!

iPad 9th Gen

Δε θα μπορούσαμε παρά να ξεκινήσουμε με ένα από τα δημοφιλέστερα tablets όλων των εποχών – και δικαίως. Το iPad 9ης γενιάς είναι εύκολο στη χρήση από μικρούς και μεγάλους, για καθημερινές ασχολίες, ψυχαγωγία ή εργασία. Με μεγάλη οθόνη Retina 10.2” και επεξεργαστή A13 Bionic, θα βλέπεις τα πάντα να γίνονται γρήγορα μπροστά στα μάτια σου και η εμπειρία θέασης ανεβαίνει επίπεδο με απολαυστικά χρώματα, ευκρίνεια και αντίθεση.

Τον μεγάλο «καμβά» του iPad μπορείς να αξιοποιήσεις και για σκίτσα ή επεξεργασία φωτογραφιών, αφού με τις δύο κάμερες (κύρια wide 8MP, μπροστινή ultra wide 12MP) θα τραβάς ποιοτικές φωτογραφίες τις οποίες έπειτα μπορείς να επεξεργαστείς απευθείας στη συσκευή. Τόσο εύκολα κι απλά – όσο και η απόκτησή του, αφού το iPad 9ης γενιάς συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή!

LENOVO Tab M10 HD 2nd Gen 4/64GB

Μια ευέλικτη επιλογή για όλη την οικογένεια, είναι το LENOVO Tab M10 HD 2nd Gen. Με μεγάλη οθόνη 10.1” ανάλυσης HD, μπορείς να απολαύσεις βίντεο στον καναπέ αλλά και σερφάρισμα στο ίντερνετ, όπως και κάθε άλλο σενάριο που μπορείς να φανταστείς. Εξοπλισμένο με ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή και 4GB μνήμης RAM, μπορεί να διαχειριστεί τα απλά, καθημερινά σενάρια.

Έτσι, μπορεί να γίνει μια άψογη λύση για παιδιά, αφενός γιατί καλύπτει όσα μπορεί να χρειάζονται, αφετέρου διότι διαθέτει ένα Kids Mode για να το χρησιμοποιούν τα παιδιά χωρίς κανένα κίνδυνο ως προς το περιεχόμενο και τις δυνατότητες που μπορούν να αξιοποιήσουν.

Αν χρειάζεσαι πολύ συχνά σύνδεση στο internet, ακόμη κι αν δεν υπάρχει δίκτυο Wi-Fi κοντά σου, τότε το LENOVO Tab M10 HD 2nd Gen 4G 4/64GB θα σε καλύψει και μάλιστα, προσφέρεται μαζί με μεμβράνη προστασίας οθόνης και θήκη που περιλαμβάνονται στη συσκευασία για να κυκλοφορείς και να το έχεις μαζί σου χωρίς να ανησυχείς για φθορές.

TCL Tab 10s 10.1 FHD WiFi 3/32GB

Σειρά έχει το TCL Tab 10s, ένα εντυπωσιακό tablet ιδανικό για πλοήγηση στο ίντερνετ και γενική χρήση, όπως και ψυχαγωγία. Βασικό στοιχείο είναι η οθόνη Full HD+ μεγέθους 10.1”, με υψηλή ευκρίνεια κι αρκετή έκταση για να μπορείς να βλέπεις ταινίες και σειρές σε άψογη ποιότητα. Φυσικά, μπορείς να εκμεταλλευτείς τη μεγάλη οθόνη για κάθε δουλειά, αφού με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή και τα 3GB RAM η καθημερινότητά σου «χωράει» στο tablet.

Κι ένα ακόμη πολύ θετικό στοιχείο, είναι η μεγάλη αυτονομία του. Με μπαταρία χωρητικότητας 8000mAh, αντέχει πολλές ώρες συνεχόμενης λειτουργίας κι ακόμη περισσότερες σε αναμονή, μειώνοντας την ανάγκη για φόρτιση και φυσικά, προσφέροντάς σου πολλές ώρες λειτουργίας προτού χρειαστεί να αναζητήσεις την… πρίζα.

LENOVO Tab M10 Plus 3rd Gen 4/128GB WiFi + PEN + ΘΗΚΗ

Το LENOVO Tab M10 Plus 3ης γενιάς προσφέρει όλα όσα θα περίμενες από ένα premium tablet. Ξεκινώντας με την οθόνη, έχει τεράστια έκταση που αγγίζει τις 10.6” και ανάλυση 2K, συνδυάζοντας όσα χρειάζεσαι για μια φανταστική εμπειρία θέασης. Μπορείς ακόμη και να εργαστείς στο tablet, χρησιμοποιώντας τη γραφίδα που περιλαμβάνεται στη συσκευασία κι αν είσαι συνεχώς στον δρόμο, μια θήκη θα βοηθούσε πολύ – οπότε περιλαμβάνεται κι αυτή στο πακέτο.

Με οκταπύρηνο επεξεργαστή και μνήμη RAM 4GB, είναι σε θέση να διαχειριστεί όλη σου την καθημερινότητα και υπερκαλύπτει τις ανάγκες σου για ψυχαγωγία… για πολλές ώρες. Με μπαταρία χωρητικότητας 7700mAh, έχει εγγυημένα μεγάλη αυτονομία για να μην «ξεμένεις» ποτέ.

Είναι, επίσης, ιδανικό για παιδιά καθώς με Google Kids Space και Family Link θα μπορούν να χρησιμοποιούν το tablet με περιεχόμενο προσαρμοσμένο στην ηλικία τους και με απόλυτη ασφάλεια, αφού όλες τους οι ενέργειες θα είναι κάτω από την ασπίδα προστασίας των δύο αυτών εφαρμογών.

LENOVO Tab M8 WiFi 2/32GB

Πολύ προσιτό κι ιδανικό για μεγάλους αλλά και παιδιά, το LENOVO Tab M8 προσφέρει εύκολη φορητότητα και ευχρηστία χάρη στο μέγεθός του. Με οθόνη 8” και ανάλυση HD, αποτυπώνει με αρκετή ευκρίνεια τα πάντα, για να το χρησιμοποιείς με άνεση σε οτιδήποτε κι αν κάνεις.

Είναι μια αξιόπιστη λύση για άτομα που δεν θέλουν να κάνουν πολύ απαιτητική χρήση, οπότε με έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή και 2GB RAM καταφέρνει να φέρνει εις πέρας διάφορες εργασίες παράλληλα χωρίς να καταναλώνει πολλή ενέργεια. Όλα τα παραπάνω το κάνουν ιδανικό για χρήση από παιδιά, καλύπτοντας όσα χρειάζονται

SAMSUNG Galaxy Tab  S8 | S8+ | S8 Ultra

Η σειρά-ναυαρχίδα της SAMSUNG, τα SAMSUNG Galaxy Tab SSeries, έχουν κάτι για όλους. Το SAMSUNG Galaxy Tab S8 στις 11” είναι ευέλικτο κι εύκολο στη μεταφορά, προσφέροντας ταχύτητα κι αξιοπιστία σε όσα κάνει.

Το SAMSUNG Galaxy Tab S8+ φτάνει τις 12.4” και το πάνελ γίνεται ένα πολύ ποιοτικό Super AMOLED, με άριστα μαύρα και ζωηρά χρώματα, ιδανικό για βίντεο αλλά και γενικότερα, για οποιαδήποτε χρήση. Είναι μια άψογη μέση λύση, αρκετά μεγάλο για να χρησιμοποιηθεί ακόμη και ως laptop με τα κατάλληλα αξεσουάρ, αλλά όχι ιδιαίτερα μεγάλο ώστε να γίνεται πρόβλημα κατά τη μεταφορά.

Ως «πετράδι του στέμματος», το SAMSUNG Galaxy Tab SUltra με οθόνη Super Amoled 14.6” και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, είναι ένα πραγματικό στολίδι που μπορεί κάλλιστα να μετατραπεί σε laptop χρησιμοποιώντας ένα πληκτρολόγιο και τη λειτουργία Samsung DeX. Με τόσο μεγάλη οθόνη, μπορείς να εναλλάσσεις μεταξύ λειτουργίας laptop και tablet ανάλογα με τις ανάγκες της στιγμής.

Κάθε ένα από τα τρία μοντέλα διαθέτει υποστήριξη για το ανανεωμένο SAMSUNG S Pen, την έξυπνη γραφίδα που βοηθάει στην αύξηση της παραγωγικότητας αλλά και στην δημιουργικότητα, μετατρέποντας το tablet σε έναν ψηφιακό καμβά για να απελευθερώσεις το ταλέντο σου.

Εννοείται πως έκαστο μοντέλο εξοπλίζεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή και τουλάχιστον 8GB μνήμης RAM, που σημαίνει ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν με περισσή ευκολία σε θέματα καθημερινότητας αλλά κυρίως, μπορούν να διαχειριστούν με χαρακτηριστική άνεση όσα περιλαμβάνει η καθημερινότητά σου.

Τα tablets της σειράς SAMSUNG Galaxy Tab S8 μπορείς να τα αποκτήσεις σε έως και 48 άτοκες δόσεις, οπότε αν σκέφτεσαι να αναβαθμίσεις από το laptop σου ή να προσθέσεις κάτι εντελώς νέο στην καθημερινότητά σου.