Προτάσεις δώρων για τον Γιάννη και την Ιωάννα

2 έτη πριν
presents

Σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει! Με την οικογένεια να μην έχει χωνέψει καλά-καλά το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, τα μέλη της θα μαζευτούν ξανά, αυτή τη φορά για να γιορτάσουν την ονομαστική γιορτή του Γιάννη. Και επειδή οι πιθανότητες να βρεις σόι ή παρέα χωρίς Γιάννη ή Ιωάννα είναι λιγότερες απ’ ό,τι ο ήλιος να ανατείλει από τη δύση, είμαστε σίγουροι ότι αυτές τις μέρες θα προσπαθείς να σκεφτείς το τέλειο δώρο για να κάνεις στους δικούς σου, αγαπημένους σου εορτάζοντες. Εμείς πάντως κάναμε μια βόλτα και βρήκαμε τα ιδανικά δώρα για τον Γιάννη και την Ιωάννα. Εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις εκείνο που πιστεύεις ότι τους ταιριάζει περισσότερο!

Xiaomi Redmi 9A

Μία budget πρόταση από την Xiaomi που μόνο ως τέτοια δεν περνάει, το Redmi 9A διαθέτει δυνατότητες και λειτουργίες που θα περίμενες να βρεις σε μία συσκευή υψηλότερης κατηγορίας. Η οθόνη του είναι φωτεινή και μεγάλη, στις 6,54 ίντσες και με HD+ ανάλυση για βίντεο με σούπερ εικόνα. Είναι πιστοποιημένη μάλιστα για μειωμένες εκπομπές επιβλαβούς μπλε ακτινοβολίας έτσι ώστε να μην κουράζει τα μάτια. Η μπαταρία των 5000 mAh εγγυάται έως και 168 ώρες (!) συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής ενώ η AI φροντίζει να κάνει τις λήψεις με την κάμερα των 13 MP ακόμα καλύτερες.

Xbox Series S

Το next-gen gaming ποτέ δεν ήταν τόσο προσιτό όσο με το Xbox Series S. Η κονσόλα της Microsoft αποτελεί την έξυπνη επιλογή όσων αναζητούν ένα ισχυρό σύστημα, ικανό να τους καλύψει σε βάθος χρόνου. Με κομψό design και σε λευκό χρώμα που το κολακεύει ακόμα περισσότερο, το Xbox Series S παίζει όλους τους τίτλους Xbox σε ανάλυση έως και 1440p και με ρυθμό ανανέωσης 120 fps. Δε διαθέτει μονάδα Blu-ray γιατί ποιος τη χρειάζεται τώρα πια, όμως σε συνδυασμό με το Game Pass χαρίζει πρόσβαση σε εκατοντάδες παιχνίδια τον μήνα, εξασφαλίζοντας πως ο Γιάννης δεν πρόκειται να πλήξει ποτέ!

Lenovo Tab M10 Plus

Το tablet που θα λατρέψουν τόσο ο Γιάννης όσο και η οικογένειά του! Το Lenovo Tab M10 Plus μαγνητίζει τα βλέμματα με το εντυπωσιακό, πλήρως μεταλλικό σώμα και το μοντέρνο του design. Διαθέτει οθόνη αφής 10,3 ιντσών, ανάλυσης 1920x1080 και διπλά ηχεία με τεχνολογία Dolby Atmos για κορυφαίας ποιότητας streaming σειρών, ταινιών και μουσικής. Ο πανίσχυρος επεξεργαστής με τους οκτώ πυρήνες του και τα 4 GB RAM προσφέρουν μία απόλυτα ομαλή και ευχάριστη εμπειρία χρήσης που γίνεται ακόμα πιο απλή χωρίς καμία παραχώρηση ως προς την ασφάλεια, με το ξεκλείδωμα μέσω σάρωσης προσώπου. Το Kids Mode 4.0, τέλος, δημιουργεί το τέλειο περιβάλλον χρήσης για παιδιά.

Huawei MateBook D15

Το Huawei MateBook D15 είναι ένα υψηλών προδιαγραφών laptop που θα σε κερδίσει με την πρώτη ματιά. Με μεταλλικό σώμα και μία εντυπωσιακή οθόνη FullView 15,6 ιντσών που καταλαμβάνει το 87% της συνολικής επιφάνειας της πρόσοψής του και πληκτρολόγιο με πλήκτρα μεγάλου μεγέθους για άνετη εργασία. Ο σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος στο πλήκτρο ενεργοποίησης προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά δεδομένα του χρήστη ενώ με επεξεργαστή Intel Core i3-10110U, 8 GB RAM και δίσκο SSD χωρητικότητας 256 GB, το σύστημα θα ‘ναι σε θέση να ανταποκριθεί ακόμα και στις πλέον απαιτητικές καταστάσεις multitasking.

JBL Flip 6

Το πάρτι δε σταματά με το JBL Flip 6! Μην αφήσεις το μικρό του μέγεθος να σε ξεγελάσει: έχει τη δυνατότητα να προσφέρει πανίσχυρο, κρυστάλλινο ήχο, ικανό να γεμίσει ακόμα και τον πιο μεγάλο χώρο. Το ειδικά κατασκευασμένο του woofer τα καταφέρνει περίφημα σε μπάσα και μεσαία ενώ την ίδια στιγμή το tweeter εντυπωσιάζει στις υψηλές συχνότητες. Ο αλγόριθμος της Harman ενισχύει ακόμα περισσότερο το τελικό αποτέλεσμα. Το Flip 6 συνδέεται με συμβατές συσκευές μέσω Bluetooth, προστατεύεται από νερό και σκόνης βάσει πιστοποίησης IP67 ενώ με μία μόνο φόρτιση προσφέρει έως και 12 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής.

Garmin vivomove Style

Τέλειο για τον Γιάννη αλλά και την Ιωάννα το vivomove Style αποδεικνύει περίτρανα τον λόγο για τον οποίο η Garmin θεωρείται κυρίαρχη στην κατηγορία των smartwatches. Κομψό και λεπτεπίλεπτο, δεν προδίδει σε καμία περίπτωση την πραγματική του φύση. Η «καμουφλαρισμένη» οθόνη OLED του εμφανίζεται μόνο όταν το θέλει ο χρήστης. Η τεχνολογία αφής της δε, προσφέρει άνετη πλοήγηση και χειρισμό με ελάχιστες κινήσεις. Με σώμα αλουμινίου και επικάλυψη Gorilla Glass, το vivomove Style αντέχει στα δύσκολα καταγράφοντας κάθε αθλητική δραστηριότητα και όλους τους απαραίτητους δείκτες για μία πλήρη εικόνα φυσικής κατάστασης.

Nintendo Switch

Δώρισε στον Γιάννη την πιο ευέλικτη κονσόλα που κυκλοφόρησε ποτέ στα χρονικά του gaming! Τέλειο για μεγάλους και μικρούς εορτάζοντες και εορτάζουσες, το Nintendo Switch δεν κάνει… διακρίσεις! Ο παίκτης είναι σε θέση να απολαύσει τα αγαπημένα του παιχνίδια τόσο στο σπίτι, όσο και στον δρόμο. Το Switch έρχεται με οθόνη αφής και δύο εξαιρετικά βολικά, αποσπώμενα Joy Con καθώς επίσης και dock μέσω του οποίου προβάλλει την εικόνα του στην τηλεόραση. Όσο για τη βιβλιοθήκη του, μιλάμε για τη Nintendo, την εταιρεία με τα πιο επιτυχημένα first-party video games: The Legend of Zelda, Mario Kart, Super Smash Bros., Metroid, Super Mario Odyssey, Donkey Kong, Pokemon, Animal Crossing και τόσα ακόμα!