Smartphone από €119,90: Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο δώρο στον ΓΕΡΜΑΝΟ!

1 έτος πριν
girls checking smartphone

Το smartphone θα είναι και φέτος τις γιορτές το δημοφιλέστερο δώρο και εδώ που τα λέμε, γιατί όχι; Πρόκειται για συσκευή που χρησιμοποιείται απ’ όλους, έχοντας τη δυνατότητα να αλλάξει προς το καλύτερο την καθημερινότητα κάθε χρήστη. Αν μάλιστα συνυπολογίσεις και τα σούπερ deals που τρέχουν στον ΓΕΡΜΑΝΟ εν όψει Χριστουγέννων, χάρη στα οποία θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις στους αγαπημένους σου το τέλειο εορταστικό δώρο από €119,90 μόλις, τότε μιλάμε για ευκαιρία που δε γίνεται να πάει χαμένη! Έλα να δούμε ορισμένες συσκευές στις οποίες αξίζει να δώσεις προσοχή ανάλογα με τον… παραλήπτη του δώρου!

Για τον all-around χρήστη: XIAOMI Redmi 9A

Οι… ταμπέλες δεν είναι για όλους. Τι πάει να πει camera phone και gaming phone και business phone; Σε τελική ανάλυση ένα smartphone δεν πρέπει να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στα «θέλω» του χρήστη του, όποιου τύπου κι αν είναι αυτά (εντός λογικού πλαισίου πάντα); Αν ο παραλήπτης του χριστουγεννιάτικου δώρου σου σκέφτεται κατ’ αυτόν τον τρόπο, τότε αυτό που ουσιαστικά ψάχνεις για να του δωρίσεις, είναι μια αξιόπιστη all-around συσκευή όπως το XIAOMI Redmi 9A. Αρχικά, θα το βρεις σε υπέροχα χρώματα για ‘σαι σίγουρος ότι θα «πιάσεις» ακριβώς το στυλ του. Με οθόνη HD+ μεγέθους 6,53 ιντσών και ανάλυσης 720 x 1600 pixels, είναι ό,τι πρέπει για την προβολή φωτογραφίων και βίντεο, το «σερφάρισμα» στον κόσμο του internet και βέβαια το gaming. Είναι εξοπλισμένο με κύρια κάμερα 13 MP και κάμερα πρόσοψης 5 MP για σούπερ πορτρέτα και φοβερές λήψεις. Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής και τα 2GB RAM προσφέρουν μία άνετη εμπειρία χρήσης ενώ η μπαταρία των 5000 mAh εγγυάται σπουδαία αυτονομία (έως και 38 ώρες συνεχούς ομιλίας).

Για τον φωτογράφο της παρέας: MOTOROLA G22

Το smartphone έχει αντικαταστήσει για τα καλά τις φωτογραφικές μηχανές και τις κάμερες, μόνο που, όπως και να το κάνουμε, δεν κάνουν όλες οι συσκευές την ίδια δουλειά. Εκείνοι που αρέσκονται να απαθανατίζουν κάθε στιγμή της ζωής τους λοιπόν, θα αναζητήσουν τις… υπηρεσίες ενός value for money camera phone, ό,τι ακριβώς είναι και το MOTOROLA G22 που θα βρεις αποκλειστικά εδώ.

Το κινητό που θα βγάλει τον φωτογράφο που κρύβουν μέσα τους τα αγαπημένα σου πρόσωπα, διαθέτει τετραπλό σύστημα καμερών, με την κύρια εξ αυτών να έχει ανάλυση 50 MP. Λεπτομερή κοντινά, καλλιτεχνικά πορτρέτα, ευρυγώνιες λήψεις: ό,τι κι αν βάλουν κατά νου, το MOTOROLA G22 θα τους δώσει τη δυνατότητα να το υλοποιήσουν χωρίς περιορισμούς. Ακόμα οι αλγόριθμοι τεχνητής νοημοσύνης θα κάνουν τις δημιουργίες τους ακόμα πιο εντυπωσιακές. Με κινηματογραφική οθόνη 20:9 HD+ ρυθμού ανανέωσης έως 90 Hz για άνετο scrolling και πραγματικά ομαλό gameplay κατά το gaming, το smartphone της MOTOROLA προσφέρει υπέροχες εμπειρίες θέασης. Ενσωματώνει μάλιστα Android 12 με ανανεωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και επανασχεδιασμένο περιβάλλον, όντας απόλυτα φιλικό προς τον χρήστη. Όλα τα παραπάνω, συνδύασε τα με κορυφαία αυτονομία εξαιτίας της μπαταρίας των 5.000mAh που εξασφαλίζει απροβλημάτιστη χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Για τον μανιακό με το internet: SAMSUNG Galaxy A13 5G

Ο λάτρης του internet, εκείνος που αρέσκεται να «σερφάρει» δίχως αύριο καθώς περιπλανιέται ασταμάτητα από tab σε tab και από social app σε social app, έχει πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις: χρειάζεται smartphone με μεγάλη οθόνη, τελευταίας γενιάς συνδεσιμότητα και δυνατή μπαταρία. Ε, το SAMSUNG Galaxy A13 5G έχει όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα σε μοναδική τιμή! Η οθόνη του είναι 6,5 ιντσών με δυνατότητα απεικόνισης 16 εκατ. χρωμάτων και ανάλυση HD+ που μεταφράζεται σε 720 x 1600 pixels.

Ο ρυθμός ανανέωσης των έως 90 Hz κάνει τη χρήση της πολύ πιο άνετη και απολαυστική με το scrolling να αποκτά άλλη αίσθηση! Όπως προδίδει και η ονομασία της, η συσκευή της SAMSUNG υποστηρίζει 5G δίκτυα, επιτρέποντας στον χρήστη να απολαύσει τα πλεονεκτήματά τους, streamάροντας βίντεο και κατεβάζοντας μεγάλα αρχεία χωρίς καμία καθυστέρηση. Όσο για τη μπαταρία; Με χωρητικότητα 5000 mAh, προσφέρει έως και 21 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής βίντεο ή 20 ώρες χρήσης στο internet ενώ δεν λείπει και ταχεία φόρτιση 15W. Το SAMSUNG Galaxy A13 5G είναι εφοδιασμένο με σύστημα τριών καμερών για σούπερ λήψεις, τη στιγμή που τα 4GB RAM φτάνουν και περισσεύουν για απρόσκοπτο multitasking.

Για τον power user: XIAOMI Redmi 10 2022

Ο power user είναι ιδιαίτερος αφού τα θέλει όλα. Ευτυχώς για ‘σένα, το XIAOMI Redmi 10 2022 είναι το smartphone που μπορεί να του τα προσφέρει -και μάλιστα σε σούπερ τιμή. Ένα εξαιρετικά stylish και μοντέρνο μοντέλο, έρχεται σε τρεις πανέμορφες αποχρώσεις (μπλε, γκρι, λευκό) που αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τις γραμμές και τις καμπύλες του. Η κάμερά του είναι κακά τα ψέματα το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει: η ανάλυση των 50 MP εξ άλλου δε γίνεται να περάσει απαρατήρητη. Πλαισιώνεται από τρεις ακόμα φακούς (υπερευρυγωνιος 8 MP, κάμερα βάθους 2 MP, κάμερα macro 2 MP) που επιτρέπουν στον χρήστη να εξαντλήσει τη δημιουργικότητά του.

Η δε κάμερα πρόσοψης των 8 MP (f/2,0) διαθέτει συν τοις άλλοις λειτουργία panorama selfie για ακόμα πιο εντυπωσιακές λήψεις. Η οθόνη FHD+ 6,5 ιντσών έρχεται με ρυθμό ανανέωσης έως 90 Hz για μία πραγματικά ομαλή εμπειρία ακόμα και κατά το scrolling, με την ανάλυση των 1080 x 2400 pixels να είναι αξεπέραστη. Στα παραπάνω πρόσθεσε τη μπαταρία των 5000 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 18W καθώς και τον πανίσχυρο, οκταπύρηνο MediaTek Helio G88 και έχεις μια συσκευή που δεν υστερεί πουθενά.

Για τον streamer: NOKIA G50 5G

Αν το αγαπημένο σου πρόσωπο περνά την ώρα του streamάροντας το αγαπημένο του περιεχόμενο, από βίντεο μέχρι μουσική, στο smartphone του, τότε το NOKIA G50 5G είναι το τέλειο δώρο και θα το βρεις μόνο εδώ! Η οθόνη των 6,82 ιντσών έχει κινηματογραφικό λόγο διαστάσεων 20:9 ενώ με την ανάλυση των 720 x 1560 pixels προσφέρει HD συγκινήσεις.

Με τυπική φωτεινότητα 450 nits που ενισχύεται όταν βρίσκεται υπό το φως του ήλιου και προστασία Corning Gorilla Glass 3, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άνεση τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον η υποστήριξη 5G είναι ό,τι πρέπει προκειμένου το streaming να γίνεται σε κορυφαία ποιότητα χωρίς buffering ενώ χάρη στη διπλή συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth και θύρας 3,5 χιλ. προσφέρεται δυνατότητα χρήσης κάθε τύπου ακουστικών (ενσύρματων ή ασύρματων). Με 64GB εσωτερικής μνήμης που μπορούν να αυξηθούν με την προσθήκη μίας κάρτας microSD, 4GB RAM για άνετο multitasking, επεξεργαστή με οκτώ πυρήνες και μπαταρία που αντέχει έως και για δύο μέρες, το NOKIA G50 5G είναι η συσκευή που χαρίσει αμέτρητες ώρες ψυχαγωγίας σε κάθε χρήστη.

Το κεντρικό σύστημα καμερών του G50 5G αποτελείται από τρεις αισθητήρες, με την κύρια να έχει ανάλυση 48MP και η οποία θα σε εκπλήξει με τη φωτεινότητα και την καθαρότητα των λήψεών της ακόμα κι όταν ο διαθέσιμος φωτισμός δεν επαρκεί. Συνοδεύεται από έναν υπερευρυγώνιο φακό των 5MP για φοβερές πανοραμικές λήψεις ενώ ο τρίτος αισθητήρας βάθους προορίζεται για πορτραίτα με χρήση του γνωστού bokeh εφέ.