Smartphones για να κάνεις… Ανάσταση!

1 εβδομάδα πριν
smartphone taking photo of easter eggs

Φέτος το Πάσχα, τα smartphones θα είναι και πάλι τα πλέον δημοφιλή δώρα στις τάξεις των νονών -και όχι μόνο. Ποιο βαφτιστήρι άλλωστε δεν θέλει καινούριο κινητό με καλύτερη κάμερα, ταχύτερη λειτουργία, μεγαλύτερη οθόνη και εντυπωσιακότερα γραφικά στα video games; Κι ακόμα κι αν δεν έχεις βαφτιστήρι, τίποτα δεν σε εμποδίζει από το να κάνεις ένα δώρο στον ίδιο σου τον εαυτό, χαρίζοντάς σου το smartphone που τόσο καιρό λαχταρούσες! Αυτό το Πάσχα η τεχνολογία μάς φέρνει κοντά και για αυτό σου φέρνουμε 9 από τις καλύτερες προτάσεις smartphone με σπουδαία δώρα και οφέλη.

Πριν περάσουμε να τις δούμε, να σου θυμίσουμε πως από 19 Απριλίου έως 4 Μαΐου, θα κερδίσεις επιπλέον όφελος 10% €πιστροφή στις αγορές σου με πιστωτικές κάρτες και 3% €πιστροφή με χρεωστικές κάρτες, με κάρτες της Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Ισχύει για αγορές αξίας €49 και άνω, με εξαίρεση τα προϊόντα της APPLE και το PS5. Πάμε να δούμε 9 δυνατές πασχαλινές προτάσεις smartphone για φέτος:

SAMSUNG Galaxy S24 series

Για τη σειρά Galaxy S24, ό,τι και να πούμε θα είναι λίγο. Η SAMSUNG μας χάρισε ορισμένες από τις καλύτερες συσκευές Android που έχουμε δε, με τη Galaxy AI να έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την όλη εμπειρία χρήσης. Αναζήτησε online, βρες φωτογραφίες στη γκαλερί σου, κράτα σημειώσεις, μετάφρασε περιεχόμενο και επεξεργάσου κείμενα τόσο εύκολα και γρήγορα όσο ποτέ άλλοτε και ζήσε μία πρωτόγνωρη εμπειρία χρήσης με τη βοήθεια ενός κομψού και στιβαρού smartphone.

XIAOMI Redmi Note 13 Pro

Ισχυρό, συμπαγές και κομψό, το XIAOMI Redmi Note 13 Pro είναι εδώ για να ικανοποιήσει κάθε σου επιθυμία. Μιλάμε άλλωστε για ένα από τα καλύτερα camera phones που κυκλοφορούν στην αγορά, με την κύρια κάμερά του να είναι στα 200 MP (1/1,4 ίντσες, 16-in-1 pixel binning, φακός 7p, f/1,65) διαθέτοντας μάλιστα OIS και EIS, οι λήψεις σου θα είναι επαγγελματικού επιπέδου, διατηρώντας την ευκρίνεια και τη ζωντάνια τους, ακόμα κι όταν έχεις ζουμάρει -με το lossless zoom 4x να κάνει… θαύματα!

MOTOROLA moto g14

Το moto g14 έχει τα φόντα να σε ικανοποιήσει απόλυτα, όσο υψηλά κι αν είναι τα στάνταρ σου. Διαθέτει οθόνη Full HD+ για απόλυτα ευκρινείς εικόνες στην οθόνη των 6,5 ιντσών με τον κινηματογραφικό λόγο διαστάσεων 20:9 και το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο. Η πανίσχυρη μπαταρία των 5000 mAh θα σε εκπλήξει με την αντοχή της κι ακόμα και όταν εξαντληθεί, η φόρτισή της θα γίνει ταχύτατα μέσα σε λίγα λεπτά χάρη στην τεχνολογία TurboPower. Πρόσθεσε τον μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, τον οκταπύρηνο επεξεργαστή και τη sidebar για ευκολότερη πλοήγηση και έκλεισες!

SAMSUNG Galaxy A15

Η σειρά Galaxy A μας έχει προσφέρει κατά καιρούς φοβερές συσκευές και το SAMSUNG Galaxy A15 είναι σίγουρα μία από αυτές. Η Super AMOLED οθόνη των 6,5 ιντσών δεν γίνεται να μην κλέψει την παράσταση, προσφέροντας απόλυτα ομαλή κίνηση στα 90 Hz και παραμένοντας μάλιστα απόλυτα ευκρινής ακόμα και υπό το φως του ήλιου. Η κύρια κάμερα των 50 MP θα σου χαρίσει πεντακάθαρες φωτογραφίες και βίντεο ενώ η κάμερα πρόσοψης των 13 MP είναι ό,τι πρέπει για selfies γεμάτες χαμόγελα.

XIAOMI Redmi A3

Με ανανεωμένο και κομψό σχεδιασμό και χρώματα που τον αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο, το XIAOMI Redmi A3 είναι ένα smartphone που τραβά την προσοχή από την πρώτη κιόλας ματιά. Έρχεται με οθόνη 6,71 ιντσών στα 90 Hz για απόλυτα ομαλή εμπειρία χρήσης και μεγάλη μπαταρία 5000 mAh για ολοήμερη χρήση χωρίς ανάγκη φόρτισης. Ξεκλείδωσέ το εύκολα μέσω δακτυλικού αποτυπώματος ή αναγνώρισης προσώπου και εκμεταλλεύσου τα σπουδαία τεχνικά του χαρακτηριστικά , απολαμβάνοντας μία απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης. Στα συν του η θύρα 3,5 χιλ. για να συνδέσεις τα αγαπημένα σου ακουστικά!

TCL 50 SE με δώρο το TCL Onetouch 4041

Ένα budget smartphone που μόλις έφτασε με άκρως ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, το TCL 50 SE είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει μία ασυναγώνιστη εμπειρία χρήσης. Δεν είναι μόνο η οθόνη Full HD+ των 6,78 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz, αλλά και η τεχνολογία NXTVISION που εξασφαλίζει ρεαλιστικά χρώματα με μεγάλη αντίθεση και σπουδαία φωτεινότητα. Με την αγορά σου μάλιστα θα πάρεις δώρο το TCL Onetouch 4041, ένα 4G feature phone με φυσικό πληκτρολόγιο και οθόνη 1,8 ιντσών, ό,τι πρέπει για απλή, καθημερινή, άμεση επικοινωνία! Η προσφορά του δώρου ισχύει για αγορές έως και τις 28/04.

SAMSUNG Galaxy S23/S23 FE

Τα SAMSUNG Galaxy S23 και Galaxy S23 FE αποτελούν εξαιρετικές περιπτώσεις, διαθέτοντας άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά που θα σε διευκολύνουν έμπρακτα σε κάθε έκφανση της καθημερινότητάς σου. Εκμεταλλεύσου τη δύναμη της Galaxy AI και κάνε ακόμα πιο εύκολα αναζητήσεις και δημιουργία σημειώσεων, τραβώντας παράλληλα φωτογραφίες και βίντεο με σπουδαία ποιότητα και πιστότητα χρωμάτων, μέρα και νύχτα. Ειδική μνεία αξίζουν, τέλος, η αδιαβροχοποίηση βάσει IP68, η μπαταρία των 3900 και 4500 mAh αντίστοιχα, καθώς και η προστασία από Corning Gorilla Glass 5 εμπρός και πίσω.

OPPO Reno 11F με δώρο το OPPO A18 & 4 χρόνια εγγύηση μπαταρίας

Είσαι ο φωτογράφος της παρέας σου, εκείνος στον οποίο όλοι αναθέτουν τη λήψη των πορτρέτων σου; Σου έχουμε καλά νέα ως προς τον εξοπλισμό σου, αφού η νέα άφιξη της OPPO, το OPPO Reno 11F είναι εδώ για να σου χαρίσει μοναδικές εικόνες χάρη στην τριπλή κάμερα 64 MP που θα σου επιτρέψει να εξωτερικεύσεις τη δημιουργικότητά σου. Με borderless οθόνη AMOLED 6,7 ιντσών 120 Hz και εκπληκτικό σχεδιασμό σε τρία χρώματα με 3D εφέ, να είσαι σίγουρος/η πως θα κάνει τη διαφορά. Με την αγορά του μάλιστα έως τις 04/05, θα πάρεις δώρο το OPPO A18!

XIAOMI Redmi 13C

Τι κι αν πρόκειται για budget πρόταση; Τα χαρακτηριστικά του XIAOMI Redmi 13C θα σε κάνουν να πιστέψεις πως ανήκει σε υψηλότερη κατηγορία -και μην αγχώνεσαι, θα είσαι απόλυτα δικαιολογημένος/η. Έρχεται με ομαλή οθόνη 6,74 ιντσών στα 90 Hz, τριπλή κάμερα 50 MP με λειτουργίες AI, μπαταρία-τέρας 5000 mAh που του εξασφαλίζει έως και 23 ώρες streaming βίντεο, ταχεία φόρτιση 18 W και οκταπύρηνο επεξεργαστή για κορυφαία απόδοση! Τα δε τέσσερα funky χρώματά του είναι το κερασάκι στην τούρτα!

Το smartphone των ονείρων σου σε περιμένει στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Με τόσες πολλές επιλογές, το μόνο σου πρόβλημα θα είναι να βρεις το smartphone που έχει ξεχωρίσει το βαφτιστήρι ή αν το δώρο είναι για σένα, που ανταποκρίνεται καλύτερα στις προτιμήσεις και τα «θέλω» σου. Με δυνατές πασχαλινές προσφορές και επιπλέον όφελος έως 10% €πιστροφή με κάρτες Eurobank δεν χρειάζεται να σκεφτείς κάτι άλλο. Βρες το μοντέλο και τα υπόλοιπα… άσε τα σε εμάς!