Τα απόλυτα καλοκαιρινά gadget και αξεσουάρ σε περιμένουν στον ΓΕΡΜΑΝΟ!

1 έτος πριν
Καλοκαιρινά Gadget

Η άδεια έκλεισε, η παρέα ενημερώθηκε, οι διακοπές κανονίστηκαν: τα πάντα είναι έτοιμα έτσι ώστε να περάσεις ένα επικό καλοκαίρι! Τα πάντα ή μήπως κάτι ξεχνάς…; Πριν μπεις σε summer mood, φρόντισε να εξοπλιστείς καταλλήλως με τα κατάλληλα αξεσουάρ και gadget. Μην αμελήσεις τη σημασία τους: Aκουστικά, powerbanks, φορτιστές και action cameras είναι εκείνα που θα κάνουν τη διαφορά στις διακοπές σου, επιτρέποντάς σου να περάσεις τέλεια, με όλες σου τις ανέσεις και χωρίς κανένα άγχος.

Ποια είναι αυτά τα αξεσουάρ και gadget; Ευτυχώς για ‘σένα, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι εδώ και έχει όλα όσα χρειάζεσαι. Σου παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες σου και σου εξηγούμε πώς θα τα βρεις όλα -κι ακόμα περισσότερα- με ένα μόνο «κλικ». Συνέχισε να διαβάζεις!

Θάλασσα, μπάνιο, παραλία

Το νερό είναι η δεύτερη φύση σου και εδώ που τα λέμε, έτσι πρέπει! Σε διακοπές βρίσκεσαι! Ως εκ τούτου, χρειάζεσαι ασύρματα αξεσουάρ, ιδανικά με κάποια προστασία απέναντι στο νερό. Ένα Bluetooth ηχείο π.χ. είναι τέλειο για να διασκεδάσεις με την παρέα σου, streamάροντας ασύρματα τα αγαπημένα σας hits: δες οπωσδήποτε το JBL Charge 5 που έρχεται σε σούπερ τιμή και υπέροχα χρώματα. Ένα αξιόπιστο και βολικό ζευγάρι earbuds όπως τα SONY WF-C500 είναι τέλειο για τις πιο πριβέ στιγμές σου, διαφορετικά δες κάποιο handsfree όπως το JBL Endurance Run.

Μην αμελήσεις να θωρακίσεις καταλλήλως το smartphone σου, αφού το θαλασσινό νερό κι η άμμος δεν είναι ό,τι καλύτερο για την ακεραιότητά του. Αν διαθέτεις iPhone 13 Pro Max, δες την αδιάβροχη θήκη CATALYST Total Protection η οποία είναι μία από τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς. Εξοπλίσου με ένα ισχυρό powerbank όπως το CELLULAR LINE Essence των 10.000 mAh και, τέλος, βεβαιώσου ότι θα αποτυπώσεις κάθε… τρελή στιγμή των διακοπών με την κατάλληλη action camera -η X’TREM 4K Dual Selfie είναι μία value for money επιλογή.

Άσκηση & fitness

Η τεχνολογία έχει μεριμνήσει ακόμα και για ‘σένα που δεν παραλείπεις την καθημερινή σου άσκηση ούτε καν σε περίοδο διακοπών. Αρχικά επένδυσε σε ένα καλό wearable που θα καταγράψει κάθε σου κίνηση 24/7, ό,τι είδους άσκηση κι αν κάνεις, όποια προπόνηση κι αν προτιμάς. Το GARMIN epix Sapphire Titanium είναι πιθανότατα το ισχυρότερο smartwatch που κυκλοφορεί, διαθέτοντας ασυναγώνιστη ανθεκτικότητα, αισθητήρες τελευταίας γενιάς, πλήρη συνδεσιμότητα και πληθώρα εφαρμογών και προγραμμάτων.

Να θυμάσαι ότι μπορείς να φέρεις το αγαπημένο σου wearable στα μέτρα σου και να του δώσεις πνοή, πλαισιώνοντάς το απλώς με τα κατάλληλα αξεσουάρ όπως για παράδειγμα ένα νέο λουράκι. Για το αγαπημένο σου GARMIN ας πούμε μπορείς να δεις ένα απίστευτα άνετο λουράκι σιλικόνης. Αν αρέσκεσαι να αθλείσαι ακούγοντας μουσική ή podcasts, εφοδιάσου με sport αξεσουάρ ήχου όπως τα ασύρματα ακουστικά ADIDAS Z.N.E. 01 ενώ, τέλος, αν θες να περάσεις την προπόνησή σου στο επόμενο επίπεδο, κάνε το με μία ζώνη καρδιακών παλμών σαν τη GARMIN HRM-Pro.

Εξερεύνηση & εναλλακτικές διακοπές

Οι λάτρεις της περιπέτειας θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέους κόσμους κατά τη διάρκεια των διακοπών τους -φτάνει να είναι σωστά εξοπλισμένοι! Ένα ηλεκτρικό scooter ή ποδήλατο θα σε πάει εύκολα και γρήγορα ακόμα και στους πιο απομακρυσμένους προορισμούς. Το XIAOMI Mi Electric Scooter Pro 2 φερ’ ειπείν είναι μία άριστη επιλογή. Αξεσουάρ όπως το κράνος προστασίας LIVALL BH51M Neo δε, είναι απαραίτητα για να αποφύγεις τις δυσάρεστες εκπλήξεις. Για την καταγραφή των εξερευνήσεών σου χρησιμοποίησε μία δυνατή action camera σαν τη GOPRO HERO10 Black κι όπου δεν μπορείς να φτάσεις ο ίδιος, ένα drone όπως το συμπαγές Mini SE Fly More της DJI (στην combo έκδοσή του) είναι ό,τι πρέπει. Επειδή τα gadgets σου όμως είναι πολύ πιθανό να ξεμείνουν από μπαταρία, ένα ισχυρό και ανθεκτικό powerbank όπως το XTORM FS401 των 10.000 mAh θα πρέπει να είναι το πρώτο που θα μπει στο σακίδιό σου.

Όπου κι αν πας, τα χρειάζεσαι

Το τελευταίο που θες κατά τη διάρκεια των διακοπών σου, είναι να ψάχνεις γεμάτος άγχος φορτιστή για να γεμίσεις τις μπαταρίες των συσκευών που δε λες να αφήσεις από τα χέρια σου! Εξασφάλισε πως θα είσαι σε θέση να φορτίζεις τα gadgets σου όπου κι αν είσαι, σε σταθερό χώρο ή στο αυτοκίνητο. Προμηθεύσου φορτιστές ταξιδιού και αυτοκινήτου όπως τους BELKIN Boost Charge USB-C 18W και Boost Charge USB-C 30W Dual αντίστοιχα και πλαισίωσέ τους με τα κατάλληλα καλώδια φόρτισης. Ειδικά για το αυτοκίνητο μάλιστα, θα χρειαστείς και μία βάση στήριξης, με αυτή της CELLULAR LINE να είναι τέλεια αφού είναι συμβατή με κάθε smartphone.

Party on the beach!

Το χρώμα παίζει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή και τις διακοπές σου, γι’ αυτό ό,τι σε ακολουθήσει στις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις θα πρέπει να είναι αρκούντως… funky! Ξεκινάμε από το απλούστερο όλων: τα καλώδια! Βάλε τέλος στη μονοτονία του λευκού και του μαύρου επιλέγοντας μέσα από μία ευρεία γκάμα φόρτισης στα χρώματα του καλοκαιριού -δες π.χ. το απίστευτο καλώδιο Lightning Lotus 08 CL71 της RIVERSONG.

Αν σχεδιάζεις να παρτάρεις ασταμάτητα στην παραλία, ένα party box είναι must και ως εκ τούτου, μην κάνεις βήμα χωρίς το SONY SRS-XP500 (με μονάδα ηχείου X-Balanced, αυτονομία 20 ωρών και προστασία από το νερό βάσει IPX4). Αν θες κάτι πιο προσωπικό πάντως, σου προτείνουμε χρωματιστά TWS ακουστικά όπως τα μωβ SAMSUNG Galaxy Buds2. «Ντύσε» το smartphone σου με μια γουστόζικη, καλοκαιρινή θήκη (η IDEAL OF SWEDEN για iPhone 13 Pro σε φλοράλ μοτίβο είναι υπέροχη) και αποτύπωσε κάθε σου στιγμή με retro vibes χάρη σε μία αυθεντική POLAROID σαν την Now i-Type Instant.

Summer for kids

Αν στην παρέα υπάρχουν, τέλος, παιδιά, χάρισέ τους τις καλύτερες διακοπές της ζωής τους με αξεσουάρ και gadgets φτιαγμένα ειδικά για εκείνα. Μία action camera σαν τη ROLLEI 4s Plus θα τους δώσει την ευκαιρία να απαθανατίσουν τις μικρές τους περιπέτειες, ενώ με ένα φιλικό στο ευαίσθητο, παιδικό δέρμα activity tracker όπως αυτό της KIDDOBOO, θα έχεις πλήρη εικόνα της καθημερινής τους δραστηριότητας. Ένα hoverboard ή ένα πατίνι σαν τα URBAN GLIDE 65 Light Bluetooth και URBAN GLIDE Kids Ride 55 είναι ιδανικά για μικρές ή μεγαλύτερες βόλτες, ενώ τέλος, για εκείνες τις στιγμές που παρακολουθούν τα αγαπημένα τους βίντεο στο smartphone ή το tablet, ένα σετ παιδικά ακουστικά σαν τα MOTOROLA Squads 300 Kids με το βολικό design (είναι κατασκευασμένα από υποαλλεργικά υλικά) και τη συνδεσιμότητα Bluetooth είναι ό,τι πρέπει.

Go For Summer: Τα πάντα με ένα «κλικ»

Τα παραπάνω δεν ήταν παρά μερικές επιλεγμένες προτάσεις από την τεράστια γκάμα καλοκαιρινών gadgets και αξεσουάρ που σε περιμένουν στον ΓΕΡΜΑΝΟ. Για ακόμα περισσότερες cool ιδέες κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σου, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς τη σελίδα Go For Summer που ετοιμάσαμε για ‘σένα! «Κλικ» και έφυγες για διακοπές!