Τα απόλυτα παιδικά ακουστικά από την KIDDOBOO τώρα στον ΓΕΡΜΑΝΟ

4 μήνες πριν
KIDDOBOO παιδικά ακουστικά

Η γνωριμία των παιδιών με την τεχνολογία γίνεται πλέον από αρκετά μικρή ηλικία. Τα πιτσιρίκια, περίεργα εκ φύσεως για καθετί τριγύρω τους, δεν θα μπορούσαν άλλωστε να αντισταθούν σε συσκευές και gadgets τεχνολογίας. «Children see, children do», οπότε μοιραία τα παιδιά τείνουν να μιμούνται τους μεγάλους και σε ό,τι αφορά τον ψηφιακό κόσμο. Ευτυχώς οι κατασκευαστές έχουν πάρει το μήνυμα κι έτσι τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ολοένα και περισσότερες προτάσεις διαφόρων κατηγοριών ειδικά κατασκευασμένες με γνώμονα τις ανάγκες των λιλιπούτειων χρηστών.

Παιδικά ακουστικά; Γιατί;

Μία από τις κατηγορίες αυτές είναι τα ακουστικά και πριν βιαστείς να τα… αποκηρύξεις ως υπερβολή, να σου πούμε ότι έχεις αρκετούς λόγους να τα προτιμήσεις στην περίπτωση ενός παιδιού. Ο σχεδιασμός τους είθισται να είναι αρκετά πιο ανθεκτικός έτσι ώστε να αντέχουν στη σκληρή χρήση, ενώ συν τοις άλλοις έχουν χαμηλό βάρος και είναι κατασκευασμένα από υλικά που δεν προκαλούν ερεθισμό στο δέρμα. Τα ακουστικά αυτού του τύπου διαθέτουν περιορισμό στην ένταση του ήχου προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν φθορά στα ευαίσθητα παιδικά αφτιά και προσφέρουν και εργαλεία γονικού ελέγχου διότι πάνω απ’ όλα πρέπει να έχεις εσύ, ο γονιός/κηδεμόνας, τον τελευταίο λόγο. Στα παραπάνω πρόσθεσε τα funky designs σε ζωηρά χρώματα και δεν θες κάτι άλλο: έχεις το απόλυτο παιδικό gadget!

Όσο για τα μοντέλα που μπορείς να βρεις στην αγορά, τι θα ‘λεγες να ρίχναμε μια ματιά σε δύο που σε περιμένουν στον ΓΕΡΜΑΝΟ και το germanos.gr;

Ενσύρματα ακουστικά KIDDOBOO

Η KIDDOBOO φέρνει τα πλέον προσιτά παιδικά ακουστικά για να χαρίσει στους μικρούς σου φίλους, ηλικίας 6 ετών και άνω, απεριόριστες στιγμές ψυχαγωγίας ακούγοντας την αγαπημένη τους μουσική, παρακολουθώντας καρτούν, anime και προγράμματα και βέβαια παίζοντας video games! Τα ενσύρματα ακουστικά της KIDDOBOO συνδέονται μέσω βύσματος 3,5 χιλ., κάτι που τα καθιστά συμβατά πρακτικά με κάθε συσκευή που κυκλοφορεί στην αγορά, από smartphones και tablets, μέχρι laptops, φορητές κονσόλες κ.α. (κι ακόμα κι αν η συσκευή του παιδιού δεν διαθέτει την αντίστοιχη θύρα, με έναν αντάπτορα θα κάνεις ανέξοδα τη δουλειά σου).

Έρχονται σε δύο υπέροχους συνδυασμούς χρωμάτων: μπλε με teal λεπτομέρειες και πράσινο με ροζ λεπτομέρειες. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικά έτσι ώστε να χρησιμοποιούνται ελεύθερα από το παιδί δίχως κίνδυνο να σπάσουν ή να φθαρούν. Το βάρος τους δεν ξεπερνά τα 180 γραμμάρια: είναι δηλαδή πάρα πολύ ελαφριά έτσι ώστε σε συνδυασμό με τον ευέλικτο σκελετό τους, να μην κουράζουν κατά τη χρήση. Δεν πιέζουν το κεφάλι και δεν προκαλούν εφίδρωση (τα μαξιλαράκια τους είναι εξαιρετικά μαλακά, κατασκευασμένα από συνθετικό δέρμα), εξασφαλίζοντας ωστόσο άψογο κράτημα και τέλεια εφαρμογή. Για την εύκολη μεταφορά τους μάλιστα, διαθέτουν αναδιπλούμενα καλύμματα.

Η λειτουργία τους είναι ειδικά μελετημένη για παιδιά. Η KIDDOBOO τα έχει εφοδιάσει με σύστημα περιορισμού της έντασης του ήχου στα 85 dB, τιμή που αφ’ ενός επιτρέπει στα παιδιά να απολαμβάνουν ελεύθερα το αγαπημένο τους περιεχόμενο και αφ’ ετέρου προσφέρει σε εσένα ηρεμία, γνωρίζοντας ότι δεν θα το… παρακάνουν. Μάλιστα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για τηλεδιασκέψεις και συνομιλίες (από μαθήματα μέχρι gaming) αφού ενσωματώνουν και μικρόφωνο υψηλής ποιότητας για κρυστάλλινες συνομιλίες. Η δε υποδοχή για σύνδεση έξτρα σετ ακουστικών απογειώνει τη λειτουργικότητά τους ενώ το κερασάκι στην τούρτα είναι το πάνελ ελέγχου με φυσικά πλήκτρα που κάνει τον χειρισμό τους παιχνίδι.

Σημείωσε ότι τα ακουστικά της KIDDOBOO συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας διάρκειας δύο ετών, ενώ θα τα βρεις στον ΓΕΡΜΑΝΟ και το germanos.gr στην τιμή των €24,90.

Bluetooth ακουστικά KIDDOBOO

Για εκείνους που θέλουν ωστόσο το… κάτι παραπάνω, ακόμα και σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδικά ακουστικά, η KIDDOBOO έχει και μία ακόμα πρόταση. Ο λόγος για τα Bluetooth ακουστικά της, τη λύση που απευθύνεται σε όλα εκείνα τα παιδιά που δεν θέλουν να μπλέκουν με καλώδια, έχοντας ενστερνιστεί πλήρως την ασύρματη κουλτούρα! Πρόκειται για μία πραγματικά ευέλικτη και λειτουργική που δίνει στο παιδί ασυναγώνιστη ελευθερία, καθώς του επιτρέπει να κινηθεί ελεύθερα, δίχως να ανησυχεί για καλώδια ή το πού βρίσκεται η συσκευή του. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Το σετ ακουστικών Bluetooth της KIDDOBOO έρχεται σε δύο συνδυασμούς χρωμάτων: ανοιχτό πράσινο με λαχανί λεπτομέρειες και ροζ με λεπτομέρειες σε έντονο ροζ. Όπως και στην περίπτωση του ενσύρματου μοντέλου, έτσι κι εδώ, και οι δύο προτάσεις είναι υπέροχες και ιδιαίτερα γουστόζικες, έχοντας την ικανότητα να κάνουν τα μάτια των παιδιών να γουρλώσουν μεμιάς! Αυτό που θα κάνει βέβαια εντύπωση στα τελευταία δεν είναι άλλο από την απουσία καλωδίου. Το εν λόγω σετ της KIDDOBOO είναι ασύρματο και βασίζεται στην πιο πρόσφατη έκδοση του προτύπου Bluetooth (future-proof λύση με Bluetooth 5.3) όντας σε θέση να συνδεθεί σε κάθε συσκευή σε δευτερόλεπτα: smartphones, laptops, tablets, media players, τηλεοράσεις, τα πάντα! Φυσικά, παρούσα είναι και μία θύρα 3,5 χιλ. έτσι ώστε αν θες (ή αν τέλος πάντων η συσκευή σου δεν διαθέτει συνδεσιμότητα Bluetooth) να χρησιμοποιήσεις το παλιό, καλό, δοκιμασμένο καλώδιο. Αυτός που κάνει το όλο look των ακουστικών Bluetooth KIDDOBOO ακόμα πιο εφετζίδικο, είναι ο φωτισμός LED! Το παιδί θα τα ερωτευτεί!

Ως προς τις δυνατότητές τους, τα ακουστικά της KIDDOBOO δεν θα απογοητεύσουν ούτε εσένα, ούτε το παιδί. Υιοθετούν σχεδιασμό on-ear για άψογη εφαρμογή και τέλειο κράτημα, είναι αναδιπλούμενα για εύκολη μεταφορά δίχως να καταλαμβάνουν υπερβολικό χώρο, ενώ ενσωματώνουν λειτουργία περιορισμού έντασης ήχου στα 85 dB, επίπεδο που είναι αρκετά δυνατό για τα γούστα του παιδιού και παράλληλα πιστοποιημένο ώστε να αποφευχθεί τυχόν βλάβη στα αφτιά. Το σετ συνοδεύεται από μικρόφωνο υψηλής ποιότητας για απρόσκοπτες συνομιλίες στο πλαίσιο κάποιας εφαρμογής messaging/chatting, steaming, ενός gaming session ή τηλεκπαίδευσης. Η μεγάλη αυτονομία της μπαταρίας, τέλος, εγγυάται πως τα ακουστικά της KIDDOBOO θα καλύψουν στο έπακρο τις ανάγκες του παιδιού δίχως τον βραχνά της συχνής φόρτισης.

Το σετ συνοδεύεται από εγγύηση δύο ετών και προσφέρεται έναντι €39,90.

Έλα στον ΓΕΡΜΑΝΟ και… θα την ακούσεις!

Τα παιδικά ακουστικά KIDDOBOO ήρθαν στον ΓΕΡΜΑΝΟ και σε περιμένουν σε εκπληκτικά χρώματα για να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει στο παιδί και την τσέπη σου! Έλα τώρα σε ένα κατάστημα του δικτύου ή μπες στο germanos.gr, επίλεξε το σετ ακουστικών της αρεσκείας σου (και σε συσκευασία δώρου) και χάρισε στο παιδί σου ανεπανάληπτες εμπειρίες ακρόασης! Η KIDDOBOO με την προσθήκη των παιδικών ακουστικών εμπλουτίζει περαιτέρω τη γκάμα της. Στα προϊόντα της θα βρεις μεταξύ άλλων activity tracker, smartwatch και tablets, όλα ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά!