Τα αξεσουάρ, gadget & άλλα tech προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από τις καλοκαιρινές αποσκευές σου!

3 μήνες πριν
three young women at beach with bluetooth speaker

Η ώρα που περίμενες όλο τον χρόνο έφτασε. Η καλοκαιρινή σου άδεια ξεκινά κι εσύ είσαι έτοιμος/η να αφήσεις σκοτούρες και έγνοιες πίσω, για να περάσεις τις επόμενες ημέρες (ή και βδομάδες) έτσι όπως εσύ θες! Η βαλίτσα, το σακίδιο, το backpack βρίσκονται στο κρεβάτι έτοιμα να υποδεχθούν τα απολύτως απαραίτητα. Και πες από ρούχα και παπούτσια το ‘χεις. Πόσο σίγουρος/η είσαι όμως για τα gadget και αξεσουάρ που θα πάρεις μαζί σου; Για να μη βρεθείς προ -δυσάρεστων- εκπλήξεων στον καλοκαιρινό σου προορισμό, τι θα' λεγες να φουλάρεις με top αξεσουάρ, gadget & άλλα tech προϊόντα για να ευχαριστηθείς τις διακοπές σου, ό,τι τύπος και να είσαι!

Για έλα!

Θάλασσα – μπάνιο – παραλία: Το τρίπτυχο της επιτυχίας

Κλείσε τα μάτια, σκέψου διακοπές και θα δεις να εμφανίζονται μπροστά σου μια παραλία με μία θάλασσα. Για ‘σένα λοιπόν που οι διακοπές είναι συνυφασμένες με το άραγμα δίπλα -ή μέσα- στο υγρό στοιχείο, ξεκίνα με ένα powerbank όπως το CELLULAR LINE Essence 12 W. Θα βρίσκεσαι για ώρες μακριά από πρίζα οπότε τα 10.000 mAh του θα σου φανούν χρήσιμα. Για να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου κομμάτια, είναι απαραίτητο ένα Bluetooth ηχείο και σε αυτή την κατηγορία κυριαρχεί το JBL Flip 6. Σε υπέροχα χρώματα, με αυτονομία έως και 12 ώρες και αδιαβροχοποίηση βάσει IP67, θα σε ακολουθήσει όπου κι αν πας. Αν προτιμάς βέβαια πιο πριβέ καταστάσεις προμηθεύσου ένα ζευγάρι earbuds όπως τα εξαιρετικά άνετα AirPods 2nd Gen που θα σου προσφέρουν σπουδαία αυτονομία και ποιότητα ήχου. Τέλος, ένα APPLE AirTag στο χρώμα που προτιμάς, θα σου επιτρέψει να βουτήξεις δίχως να ανησυχείς για την ασφάλεια των πραγμάτων σου.

Για τους λάτρεις της εξερεύνησης και της περιπέτειας

Αν οι τέλειες διακοπές για ‘σένα είναι συνώνυμες της λέξης adventure, τότε χρειάζεσαι και τα κατάλληλα gadget για να τις καταγράψεις αποτελεσματικά. Ένα drone όπως το DJI Mini 3 είναι ό,τι πρέπει για να αποτυπώσει κάθε σου περιπέτεια, με το Fly More Combo του να έρχεται με όλα τα απαραίτητα έξτρα. Αν διαθέτεις ήδη drone όπως π.χ. το DJI Avata μη διστάσεις να το πλαισιώσεις με τα σωστά αξεσουάρ όπως το χειριστήριο DJI RC Motion 2 που θα δώσει άλλη αίσθηση στην εμπειρία ελέγχου του. Αν χρησιμοποιείς κυρίως το smartphone σου, τότε σκέψου σοβαρά να επενδύσεις σε ένα gimbal για ομαλές λήψεις βίντεο, δημιουργικές φωτογραφίες μα πάνω απ’ όλα τεράστια ελευθερία κινήσεων. Το DJI Osmo Mobile 6 με σταθεροποιητή τριών αξόνων, προηγμένες λειτουργίες και τρίποδο με ράβδο επέκτασης είναι ιδανικό. Τέλος, παραμένοντας στο smartphone, θωράκισέ το με μία αξιόπιστη θήκη σαν την SPECK Presidio Perfect Clear για πλήρη προστασία.

Fitness first: Διακοπές σημαίνουν άσκηση και γυμναστική

Το γεγονός πως φεύγεις για διακοπές, δεν σημαίνει πως θα αφήσεις τη φυσική σου κατάσταση στην τύχη της. Η χαλάρωση, χαλάρωση αλλά και η γυμναστική, γυμναστική! Ξεκίνα με ένα smartwatch για να καταγράψεις κάθε σου δραστηριότητα και να παραμείνεις fit ό,τι κι αν κάνεις -κολύμπι, τρέξιμο ή ό,τι άλλο έχει το πρόγραμμά σου! Το GARMIN Forerunner 55 είναι μία από τις καλύτερες επιλογές σου αφού με αυτονομία δύο εβδομάδων, δεν θα χρειαστεί να πάρεις καν φορτιστή! Όποιο wearable κι αν επιλέξεις πάντως, μην ξεχάσεις τα αξεσουάρ του όπως π.χ. το λουράκι σιλικόνης της GARMIN που ταιριάζει με πληθώρα ρολογιών της εταιρείας για cool εμφανίσεις σε βουνά και παραλίες! Για τις ατελείωτες ώρες άσκησής σου μην αμελήσεις ένα καλό σετ Bluetooth ακουστικών όπως τα CELLULAR LINE Athlety Neckband με τη σταθερότερη εφαρμογή που έχεις δει ποτέ και βέβαια μια action camera σαν τη GoPro HERO 12 Black για να καταγράψεις τις περιπέτειές σου!

Summer party all the time!

Ποια άσκηση και ποια εξερεύνηση; Το καλοκαίρι είναι μια ατελείωτη γιορτή! Για να παρτάρεις όμως τι θα χρειαστείς; Κατ’ αρχάς μουσική. Δυνατή μουσική. Και για αυτό θα φροντίσει το Bluetooth ηχείο JBL PartyBox Ultimate με JBL Original Pro Sound, λειτουργίες DJ και καραόκε, εφέ φωτισμού και υποστήριξη Wi-Fi και Bluetooth. Συνέχεια με μία instant camera για άμεσες λήψεις με ρετρό αισθητική. Η KODAK Printomatic έρχεται σε καλοκαιρινά χρώματα, διαθέτει υποδοχή για κάρτα SD και θα αποτυπώσει μεμιάς κάθε σου στιγμή σε αδιάβροχες φωτογραφίες. Μην ξεχάσεις να φτιάξεις ατμόσφαιρα με το κατάλληλο σετ φωτισμού όπως το DELTACO Smart Garden Light Extension Kit που θα κάνει κήπους και αυλές να θυμίζουν… club και τέλος, το κερασάκι στην τούρτα δεν είναι άλλο από την κατάλληλη συσκευή σνακ. Η ARIETE 2956/0 θα σου χαρίσει σε χρόνο μηδέν ποπ-κορν καλύτερο κι απ’ αυτό του σινεμά γιατί πάρτι χωρίς ποπ-κορν γίνεται; (spoiler alert: όχι)

Για on-the-go καταστάσεις

Αν πάλι στις διακοπές δεν λες να κάτσεις σε ένα σημείο, τότε θα πρέπει να πάρεις μαζί σου και το κατάλληλο μεταφορικό μέσο. Κάτι άνετο, συμπαγές, βολικό και ασφαλές που θα σε μεταφέρει εύκολα και γρήγορα στον εκάστοτε προορισμό σου -μία απομακρυσμένη παραλία, το σπίτι των κολλητών στο διπλανό χωρίο, μια πηγή στους πρόποδες ενός βουνού κλπ. Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο όπως το NILOX J5 Plus δεν χωρά στις αποσκευές σου όμως θα σε ακολουθήσει εξίσου άνετα όπου κι αν πας. Διαθέτει αυτονομία έως 65 χιλιόμετρα και προσεγγίζει ταχύτητες έως 25 χιλ./ώρα! Εναλλακτικά για κάτι πιο εύχρηστο, δες ένα ηλεκτρικό πατίνι όπως το XIAOMI Electric Scooter 4 Go που έρχεται με αυτονομία 18 χιλιομέτρων, ανθεκτικά ελαστικά 8,1 ιντσών, σύστημα διπλής πέδησης και συνδεσιμότητα Bluetooth. Και για τα πιτσιρίκια της παρέας που θα θέλουν πατίνι ή hoverboard, γιατί να μην πάρεις… και τα δύο με το 2-σε-1 σετ URBAN GLIDE Hoverboard 65 Lite + Kart Pilot ;

Τα… must-have όπου κι αν πας, όπως κι αν πας

Ό,τι τύπος κι αν είσαι όμως, υπάρχουν κάποια αξεσουάρ που απλά δεν γίνεται να φύγεις χωρίς αυτά. Κατ’ αρχάς πάρε μαζί σου τους απαραίτητους φορτιστές. Ή αν δεν θες να γεμίσεις τη βαλίτσα σου με δαύτους, επίλεξε τον XIAOMI 67 W GaN με συνδεσιμότητα USB Type-A και Type-C και ταχεία φόρτιση για να μην περιμένεις άδικα! Απαραίτητα είναι επίσης και τα ακουστικά κεφαλής. Ένα σετ όπως το σετ SONY ULT Wear με τεχνολογία noise cancelling και αυτονομία έως 30 ώρες, είναι ό,τι χρειάζεσαι για τον τόσο πολύτιμο me time σου. Η βάση στήριξης θα αποδειχθεί σωτήρια αν σκοπεύεις να κάνεις ποδήλατο και η CELLULAR LINE έχει τη λύση με τη Rider Steel σε μαύρο χρώμα με δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών. Τέλος αν αρέσκεσαι να δημιουργείς περιεχόμενο θυμήσου όλα τα άλλα πρόσθετα όπως τα ασύρματα μικρόφωνα της BOYA, BY-V20 που θα κάνουν τα like να πέφτουν βροχή ενώ εσύ κάνεις τη μία βουτιά μετά την άλλη!

Bonus tip: Ταξιδεύεις με βαν ή τροχόσπιτο;

Σοφή επιλογή! Η ελευθερία κινήσεων που σου προσφέρει είναι ασύλληπτη, μόνο που θα πρέπει να φροντίσεις έτσι ώστε να έχεις και όλες τις ανέσεις, ναι; Πριν φύγεις, βεβαιώσου ότι το έχεις εξοπλίσει με όλες τις απαραίτητες μικροσυσκευές ώστε να μη σου λείψει τίποτα. Το κλειδί εδώ είναι το μικρό μέγεθος της συσκευής και η φορητότητα. Ένας επιτραπέζιος ανεμιστήρας όπως ο SINGER 7110/01BL είναι must για να μη… σκάσεις από τη ζέστη και μάλιστα με ρύθμιση τριών ταχυτήτων, θα μπορείς να επιλέξεις τη δροσιά που επιθυμείς. Το γεγονός πως θα είσαι στον δρόμο δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να απολαμβάνεις τον espresso ή τα shakes σου. Προμηθεύσου μία φορητή μηχανή espresso όπως η WACACO Nanopresso και ένα φορητό μπλέντερ σαν το MAGIC BULLET MBR06B και απόλαυσε έναν περιποιημένο καφέ ή ένα smoothie όπως εσύ θες, όπου κι αν είσαι. Και επειδή η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά, ένα σκουπάκι χειρός όπως το ROHNSON R-1111 θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τον χώρο σου καθαρό. Τέλος, τις καλοκαιρινές βραδιές, κάνε παιχνίδι με έναν φορητό projector που θα επιτρέψει σε ‘σένα και την παρέα σου να δείτε χαλαρά τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες.

Μια τελευταία στάση και έφυγες!

Τι τύπος είσαι λοιπόν; Όπως κι αν είναι οι ιδανικές σου διακοπές, πριν ξεκινήσεις για τον καλοκαιρινό σου προορισμό, κάνε μία στάση από ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή μπες στο germanos.gr και φούλαρε με top Αξεσουάρ, Gadget και ό,τι άλλο tech παίζει σε super τιμές! Καλό καλοκαίρι!