Τα καλύτερα smartphones γι’ αυτά τα Χριστούγεννα

2 έτη πριν
Τα Καλύτερα Smartphones - Χριστούγεννα 2021

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι μία ακόμα εποχή που τα smartphones θα έχουν την τιμητική τους -και εδώ που τα λέμε όχι κι άδικα. Η αγορά είναι γεμάτη κορυφαίες προτάσεις βάσει τιμής/απόδοσης, ικανές να καλύψουν τα «θέλω» κάθε χρήστη: από τη μαμά σου που μόλις ανακάλυψε το Pinterest και τον θείο που κάθεται με τη νεολαία, μέχρι τον απαιτητικό gamer, τον δημιουργικό σταρ του TikTok και τον πολυάσχολο businessman, το smartphone του οποίου είναι προέκταση του χεριού του.

Έλα να δούμε μαζί τις καλύτερες συσκευές που θα βρεις στα καταστήματα της αλυσίδας ΓΕΡΜΑΝΟΣ και θα αποτελέσουν τα τέλεια δώρα για φέτος τις γιορτές.

Xiaomi Mi 11

Το καμάρι της Xiaomi, Mi 11, είναι το δώρο που μικροί και μεγάλοι λάτρεις της τεχνολογίας θα ήθελαν φέτος τα Χριστούγεννα. Με design που κολακεύει τις προσεγμένες γραμμές του, διαθέτει Corning Gorilla Glass Victus για premium αίσθηση και αυξημένη στιβαρότητα. Η οθόνη AMOLED των 6,81 ιντσών ανάλυσης WQHD+ θα σου προσφέρει απίστευτες εμπειρίες θέασης ό,τι κι αν κάνεις, με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120 Hz και απόκριση αφής 480 Hz. Η κύρια κάμερα των 108 MP πλαισιώνεται από ακόμα δύο στα 13 MP και 5 MP με τον προηγμένο αλγόριθμο AI Erase 2.0 να σου επιτρέπει να… αφαιρείς ανεπιθύμητα στοιχεία και κάθε λογής παρείσακτο από το κάδρο σου! Η υποστήριξη 5G και Wi-Fi 6 εξασφαλίζει κορυφαίες ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο ενώ η μπαταρία των 4600 mAh εγγυάται αντίστοιχα «πλούσια» αυτονομία.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Αν αναζητάς μία κορυφαία συσκευή Android για τις γιορτές, τότε η αναζήτησή σου μόλις έλαβε τέλος: πολύ απλά, δε θα βρεις κάτι καλύτερο από το Galaxy S21 Ultra. Η Samsung το έχει εφοδιάσει με οθόνη Dynamic AMOLED 2X 6,8 ιντσών με ανάλυση 3200x1440 pixels που παραπέμπει σε… οθόνη γραφείου, για να έχεις έτσι τις καλύτερες δυνατές εμπειρίες θέασης, είτε streamάρεις περιεχόμενο, είτε ενημερώνεσαι, είτε παίζεις. Με τον επεξεργαστή Exynos 2100 και 12 GB RAM άλλωστε θα έχεις την ισχύ για να κάνεις ό,τι βάλεις κατά νου, ακόμα και σε καταστάσεις multitasking. Η ναυαρχίδα της Samsung υποστηρίζει δίκτυα 5G ενώ είναι συμβατό και με S Pen για μια αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης. Όσο για τη φωτογραφία και το βίντεο; Μέχρι που θα ‘χεις τη δυνατότητα να διαλέξεις με ποια κάμερα θα γράψεις την κάθε σου σκηνή, σαν κανονικός σκηνοθέτης!

Poco F3

To Poco F3 είναι ένα πανίσχυρο smartphone, ικανό να καλύψει τα «θέλω» ακόμα και των πλέον απαιτητικών χρηστών. Με προφίλ που δεν ξεπερνά τα 7,8 χιλ. και ποιοτική, στιβαρή κατασκευή, θα σου προσφέρει μία απόλυτα premium αίσθηση. Στην πρόσοψή του φυσικά υπάρχει η εκθαμβωτική οθόνη AMOLED 6,67 ιντσών η οποία με τη FHD+ ανάλυση και τον ρυθμό ανανέωσης των 120 Hz θα σου χαρίσει εκπληκτικές εμπειρίες θέασης είτε streamάρεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο, είτε παίζεις τα πιο πρόσφατα blockbusters του gaming. Η τριπλή κάμερα ενισχύεται από την AI για τέλειες λήψεις ενώ ο οκταπύρηνος Snapdragon 870 με τα 6 GB RAM θα αντέξουν ακόμα και στις απαιτητικότερες συνθήκες multitasking.

Apple iPhone 13 Pro Max

Το καλύτερο iPhone της ιστορίας δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τα smartphones των Χριστουγέννων. Το iPhone 13 Pro Max είναι ό,τι ανώτερο μας έχει προσφέρει η Apple, τόσο από πλευράς εμφάνισης, όσο και από άποψη επιδόσεων. Η Super Retina XDR οθόνη των 6,7 ιντσών ενσωματώνει τεχνολογία ProMotion με ρυθμό ανανέωσης που προσαρμόζεται και φτάνει τα 120 Hz για μία αποδοτικότερη εμπειρία χρήσης. Το iPhone 13 Pro Max διαθέτει και το καλύτερο σύστημα κάμερας που είχε ποτέ iPhone με βίντεο ProRes και κινηματογραφικές λειτουργίες. Υποστηρίζει 5G για ταχύτατα downloads και streaming σε τοπ ποιότητα, είναι εφοδιασμένο με το νέο chip A15 Bionic ενώ είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και ανθεκτικό σε νερό και σκόνη βάσει πιστοποίησης IP68.

realme C21

Αν αναζητάς ένα προσιτό αλλά δυναμικό smartphone για να δωρίσεις φέτος τα Χριστούγεννα, μην πας μακριά: το realme C21 τα έχει όλα! Σε αχτύπητη τιμή, υιοθετεί ένα πανέμορφο design το οποίο κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακό τα γεωμετρικά σχήματα. Η ειδική επίστρωση κρατά μακριά τις δαχτυλιές, επιτρέποντάς του να παραμένει αστραφτερό όσο κι αν το χρησιμοποιείς. Η οθόνη αφής των 6,5 ιντσών καταλαμβάνει το 89,5% της επιφάνειας της πρόσοψης διαθέτοντας HD+ ανάλυση και προσφέροντας εικόνες με ζωηρά χρώματα. Η συσκευή είναι εφοδιασμένη με τριπλή κάμερα 13+2+2 MP και 4 GB RAM για άνετο multitasking. Η δε μπαταρία των 5000 mAh εγγυάται σπουδαία αυτονομία για να βγάλεις μια για πάντα απ’ το μυαλό σου τον… εφιάλτη της φόρτισης.

Xiaomi Redmi Note 10S

Συμπαγές, κομψό αλλά ανθεκτικό και στιβαρό συνάμα, το Redmi Note 10S της Xiaomi θα ενσωματωθεί ομαλά στην καθημερινότητά σου. Διαθέτει έξυπνα τοποθετημένο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος για ξεκλείδωμα στη στιγμή με τον πλέον φυσικό τρόπο. Η εντυπωσιακή οθόνη AMOLED των 6,43 ιντσών φέρει πιστοποίηση από την TUV Rheinland για μειωμένη εκπομπή επιβλαβούς μπλε ακτινοβολίας για ξεκούραστες εμπειρίες χρήσης. Η τετραπλή κάμερα με λειτουργίες AI σε συνδυασμό με την κάμερα πρόσοψης των 13 MP θα σου χαρίσουν κρυστάλλινες εικόνες και σταθερότατα βίντεο που θα κάνουν θραύση στα social media, τη στιγμή που τα 128 GB εσωτερικής μνήμης UFS 2.2 εγγυώνται εκκίνηση εφαρμογών και απόκριση συσκευής στη στιγμή.

Honor 50

Απόλαυσε τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας 5G με μία συσκευή που συνιστά ένα μικρό… θαύμα! Το Honor 50 έρχεται με σύστημα τετραπλής κάμερας το οποίο αποτελείται από κύριο φακό 108 MP, ευρυγώνιο 8 MP, φακό bokeh 2 MP και κάμερα macro 2 MP. Ο συνδυασμός αυτός θα σε καλύψει όπως κι αν επιλέξεις να προσεγγίσεις το θέμα σου, χαρίζοντάς σου επαγγελματικές λήψεις με σπουδαία ποιότητα εικόνας, ρεαλιστικά χρώματα, ασυναγώνιστη σταθερότητα και εντυπωσιακά χαμηλά επίπεδα θορύβου μέρα και νύχτα. Παράλληλα, η κάμερα πρόσοψης των 32 MP ενισχύεται από τον αλγόριθμο Super Night ο οποίος αυξάνει τη φωτεινότητα στις selfies σου. Αν θες κάτι πιο έντονο, δεν έχεις παρά να γράψεις βίντεο σε 4Κ ανάλυση και τα 60 fps και να καταπλήξεις ακόμα και τα πιο απαιτητικά κοινά!

Huawei P Smart S

Με όπλο τη σπουδαία σχέση τιμής/απόδοσης που επιτυγχάνει, το Huawei P Smart S είναι το τέλειο Χριστουγεννιάτικο δώρο αφού δεν του λείπει τίποτα! Η υπέροχη OLED οθόνη των 6,3 ιντσών καλύπτει το 90,2% της πρόσοψής του προσφέροντας σπουδαίες εμπειρίες θέασης σε ανάλυση 2400x1080 pixels. Ενσωματώνει μάλιστα αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για άνετο ξεκλείδωμα στη στιγμή. Η τριπλή κάμερα 48+8+2 MP εξασφαλίζει θεσπέσιες λήψεις, τη στιγμή που η AI θα αναλάβει να ρυθμίσει κάθε λεπτομέρεια για λογαριασμό σου, έτσι ώστε εσύ να μη χρειάζεται να πάρεις τα μάτια σου από το θέμα σου ούτε στιγμή. Με οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 710F και 4 GB RAM, το P Smart S θα τρέξει τα πάντα ενώ μην ξεχνάς πως θα έχεις τη δυνατότητα να κατεβάσεις πλήθος apps από το AppGallery της Huawei.