Τα καλύτερα τεχνολογικά δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου

2 έτη πριν
valentines day

Δεν πιστεύουμε φέτος του Αγίου Βαλεντίνου να ετοιμάζεσαι να τη βγάλεις με τίποτα λουλούδια, αρκουδάκια ή σοκολατάκια. Οι καιροί έχουν αλλάξει και πλέον, πίστεψέ μας, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να δείξεις εμπράκτως την αγάπη σου στο άλλο μισό από ένα δώρο τεχνολογίας! Smartphones, tablets, wearables και λοιπά gadgets άλλωστε μοιάζουν πια περισσότερο με κοσμήματα, όντας σε θέση να αλλάξουν την καθημερινότητα εκείνου ή εκείνης που τα φοράει, οπότε γιατί όχι;

Τις μέρες πριν από τη γιορτή των ερωτευμένων λοιπόν, έλα στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή επισκέψου το germanos.gr και επίλεξε υπέροχα δώρα που μιλάνε στην καρδιά… της τεχνολογίας, σε σούπερ τιμές. #LOVE_TECH, επωφελήσου των προσφορών και κάνε στο έτερον ήμισύ σου ένα δώρο που θα του μείνει αξέχαστο, όπως αυτά που συγκεντρώσαμε για ‘σένα:

Honor Band 6

Λιτό, αξιόπιστο, οικονομικό και βολικό, το Honor Band 6 είναι ένα πρακτικό και χρήσιμο δώρο που όμως δείχνει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο στο άλλο σου μισό πόσο πολύ το σκέφτεσαι! Σε ροζ, γκρι και μαύρο, είναι ένα κομψό smartband που παρακολουθεί 24/7 την κατάσταση του οργανισμού. Είναι τόσο ελαφρύ που σχεδόν ξεχνά κανείς πως το φορά! Παρά το μικρό του μέγεθος διαθέτει μεγάλη οθόνη AMOLED 1,47 ιντσών και μεγάλη αυτονομία δύο εβδομάδων. Ανιχνεύει παλμούς και επίπεδα οξυγόνου, παρακολουθεί ποιότητα ύπνου και κύκλο περιόδου ενώ διαθέτει και δέκα επαγγελματικές λειτουργίες προπόνησης.

Motorola moto g50

Με το Motorola moto g50 που θα βρεις αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ, η ταχύτητα περνά σε πρώτο πλάνο. Ολόκληρες ταινίες κατεβαίνουν σε δευτερόλεπτα χάρη στην υποστήριξη των δικτύων νέας γενιάς 5G ενώ την ίδια στιγμή η οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz εγγυάται εκπληκτικά ομαλές και ξεκούραστες εμπειρίες θέασης. Πρόσθεσε σε αυτά την αυτονομία που αγγίζει μέχρι και τις δύο μέρες και την τριπλή κάμερα ανάλυσης 48+5+2 MP και έχεις μία απόλυτα ολοκληρωμένη συσκευή. O δε συνδυασμός επεξεργαστή Snapdragon 480 και λειτουργικού Android 11 δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να κάνει ακόμα περισσότερα με λιγότερη προσπάθεια.

Xiaomi Mi Bedside Lamp 2

Το φωτιστικό κομοδίνου Mi Bedside Lamp 2 της Xiaomi θα αλλάξει μια για πάντα την ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρα. Μη σε ξεγελά το μικρό του μέγεθος: θα γεμίσει ολόκληρο το δωμάτιο με έντονο και απαλό φως το οποίο αναβλύζει από όλη του την επιφάνεια. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τόνο αλλά και τη φωτεινότητα που προτιμά, προκειμένου να χαλαρώσει το μυαλό του πριν κοιμηθεί και να ξυπνήσει απολαμβάνοντας μία όσο το δυνατόν πιο φυσική εμπειρία. Η λειτουργία του προγραμματίζεται πλήρως ενώ η συμβατότητά του με τους ψηφιακούς βοηθούς Google Home και Amazon Alexa κάνει τον έλεγχό του ακόμα πιο εύκολο.

TCL 20 R

Το TCL 20 R είναι ένα εκπληκτικό από κάθε άποψη smartphone έτοιμο να χαρίσει μοναδικές εμπειρίες. Διαθέσιμο αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ σε μπλε και γκρι χρώμα, αποτελεί μία από τις πιο προσιτές οικονομικά 5G επιλογές, για σούπερ ταχύτητες πρόσβασης στο internet, gaming χωρίς ίχνος lag και streaming περιεχομένου στην καλύτερη δυνατή ποιότητα. Η μεγάλη οθόνη των 6,52 ιντσών προσφέρει ρυθμό ανανέωσης που φτάνει και τα 90 Hz για απόλυτα ομαλή εικόνα ενώ ο οκταπύρηνος επεξεργαστής τεχνολογίας 7 nm, δεν προσφέρει απλά κορυφαίες επιδόσεις αλλά χρησιμοποιεί έως και 28% λιγότερη ενέργεια, χαρίζοντας στη συσκευή ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία.

Χειριστήριο Sony PS5 DualSense Ροζ + HD Camera PS5 + Just Dance 2022

Για… παιχνιδιάρικες καταστάσεις, χάρισε στην εκλεκτή της καρδιάς σου το πακέτο που θα την κρατήσει μπροστά στην τηλεόραση και το PS5 της! Αυτό αποτελείται από τη νέα, ειδική ροζ έκδοση του χειριστηρίου DualSense της Sony με το οποίο η αγάπη σου θα έχει τη δυνατότητα να παίξει με στυλ όλες τις νέες κυκλοφορίες τίτλων, την HD Camera για το PS5 και το παιχνίδι Just Dance 2022 για ατελείωτες ώρες χορού και εγγυημένης ψυχαγωγίας. Ένας εξαιρετικός συνδυασμός με δεκάδες νέα μουσικά κομμάτια, αμέτρητες φιγούρες και μία ενθουσιώδη κοινότητα παικτών να περιμένει online!

Xiaomi Mi Air Purifier 3C

Απόδειξε έμπρακτα στο αγαπημένο σου πρόσωπο πόσο πολύ νοιάζεσαι γι’ αυτό με τον καθαριστή αέρα Mi Air Purifier 3C της Xiaomi. Έρχεται εφοδιασμένος με φίλτρο υψηλής απόδοσης που του επιτρέπει να παράγει έως και 5330 λίτρα καθαρού αέρα το λεπτό, έχοντας αφαιρέσει από αυτόν το 99,97% μικροοργανισμών και αλλεργιογόνων μεγέθους έως και 0,3 μm. Η κάλυψη που παρέχει φτάνει τα 106 τετραγωνικά ανά ώρα ενώ η ταχύτητα καθαρισμού του αλλάζει αυτόματα βάσει αισθητήρων laser υψηλής ακρίβειας. Ο δε χειρισμός του γίνεται πανεύκολα μέσα από το Mi Home app της Xiaomi ενώ υποστηρίζονται ακόμα Google Home και Amazon Alexa.

Lenovo Tab M7 Gen 3

Ένα tablet κομψό και συμπαγές, το Lenovo Tab M7 Gen 3 είναι κατασκευασμένο με γνώμονα την ευχρηστία. Η ανακάλυψη νέου περιεχομένου γίνεται παιχνίδι με τα Google Entertainment Services: σειρές, ταινίες, βιβλία, παιχνίδια, όλα είναι ένα άγγιγμα μακριά. Η οθόνη IPS χαρίζει υπέροχες εμπειρίες θέασης ενώ η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρίας προσφέρει σπουδαία αυτονομία. Με τετραπύρηνο επεξεργαστή, 2 GB RAM και χωρητικότητα 32 GB, το tablet της Lenovo επιτυγχάνει άριστες επιδόσεις, έτσι ώστε εσύ το μόνο που θα έχεις να κάνεις, θα είναι να αποφασίσεις αν θα επιλέξεις τη Wi-Fi ή τη 4G/Wi-Fi έκδοσή του.

Huawei Freebuds Lipstick + Huawei Watch Fit

Ο ιδανικός συνδυασμός δώρων για κάθε γυναίκα που προσέχει την εμφάνιση και τη φυσική της κατάσταση. Τα Freebuds Lipstick, τα ολοκαίνουρια ακουστικά από τη Huawei σε σχήμα κραγιόν, κατακόκκινο χρώμα και μία πολυτελή, αρωματισμένη θήκη, είναι ό,τι πρέπει για κάθε περίσταση -από καθημερινά επαγγελματικά calls, μέχρι το απογευματινό τρέξιμο. Και επειδή η προπόνηση απαιτεί ακρίβεια, το Huawei Watch Fit σε μαύρο ή ροζ χρώμα είναι εξίσου must. Ένα smartwatch κομψό και λεπτεπίλεπτο που όμως δε στερείται δυνατοτήτων αφού έρχεται με αισθητήρες τελευταίας γενιάς που του επιτρέπουν να καταγράφει δεκάδες είδη προπόνησης, παλμούς, επίπεδα οξυγόνου και ποιότητα ύπνου μεταξύ άλλων.

Θήκη Celly Venere για smartphones έως 6,5”

Η απόλυτα glamorous επιλογή όσον αφορά τη θωράκιση του smartphone, η θήκη Venere φέρει την εγγύηση ποιότητας του ονόματος της Celly. Συνδυάζει την αποτελεσματική προστασία οποιασδήποτε συσκευής έως 6,5 ίντσες με το στυλ. Η δερμάτινη επιφάνειά της με το απαλό φινίρισμα σε τέσσερα χρώματα (ροζ, μπλε, κόκκινο και μαύρο) και το premium φερμουάρ της επιτρέπει να πλαισιώσει κάθε look θυμίζοντας πορτοφόλι, ενώ στο εσωτερικό της διαθέτει συν τοις άλλοις θήκες για πολλαπλές κάρτες. Χρησιμοποιείται τόσο με λουράκι καρπού, όσο και με -αφαιρούμενη- αλυσίδα ώμου για μεγαλύτερη ευελιξία.

Βάση ασύρματης φόρτισης Belkin Bold 10W

Ο τέλειος τρόπος για τη γρήγορη και άνετη φόρτιση κάθε συμβατού smartphone! H βάση ασύρματης φόρτισης Bold 10W της Belkin θα γεμίσει σε χρόνο μηδέν τη μπαταρία συσκευών συμβατών με το πρότυπο ασύρματης φόρτισης Qi. Το μόνο που έχει να κάνει ο/η «special one» σου είναι να τοποθετήσει το smartphone του/της επάνω στη βάση. Η τελευταία διαθέτει μάλιστα ειδική υποδοχή προκειμένου η οθόνη της συσκευής να παραμείνει ορατή ενόσω εκείνη φορτίζει (για τυχόν ειδοποιήσεις, μηνύματα, κλήσεις κλπ). Το καλύτερο; Είναι σε θέση να φορτίσει ασύρματα smartphones ακόμα κι αν αυτά έχουν θήκη προστασίας, φτάνει το πάχος της να μην ξεπερνά τα 3 χιλ.!

Smartwatch Amazfit GTS 2

Το στυλ συναντά το ευ ζην στο smartwatch Amazfit GTS 2. Με τρισδιάστατο, κυρτό σχεδιασμό χωρίς στεφάνη, σε τρία υπέροχα χρώματα (χρυσό της ερήμου, γκρι της πόλης και μαύρο της νύχτας) και με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, το GTS 2 προσφέρει πλήρη εικόνα φυσικής και σωματικής κατάστασης. Η υπέροχη οθόνη AMOLED εντυπωσιάζει με την ταχύτητα απόκρισης και τη ζωντάνια των χρωμάτων της, όμως εκεί που το smartwatch της Amazfit κερδίζει τις εντυπώσεις είναι σε ό,τι αφορά τις λειτουργίες καθώς μετρά επίπεδα SpO2, καρδιακό παλμό, σκορ PAI, ποιότητα ύπνου και επίπεδα στρες. Όχι κι άσχημα, έτσι;

Ασύρματα ακουστικά JBL Tune 115TWS

Φθηνά, κομψά και αξιόπιστα, τα ασύρματα ακουστικά JBL Tune 115TWS έρχονται να χαρίσουν σπουδαίες εμπειρίες ακρόασης. Διαθέσιμα σε λευκό και μαύρο χρώμα, θα κάνουν το άλλο σου μισό να ξεχάσει μια για πάντα τα καλώδια. Με προσεγμένο σχεδιασμό, προσφέρουν τέλειο κράτημα μένοντας σταθερά στη θέση τους ακόμα και κατά το τρέξιμο. Η δε συνολική τους αυτονομία -μαζί με τη θήκη μεταφοράς/φόρτισης- φτάνει τις 25 ώρες, έτσι ώστε να αντέχουν μέρα και νύχτα. Η δε τεχνολογία Dual Connect επιτρέπει τη λειτουργία τους ακόμα κι όταν ο χρήστης φορά μόνο το ένα ακουστικό.