Τα καλύτερα video games για το βαφτιστήρι ενόψει Πάσχα

2 έτη πριν
Τα καλύτερα video games

Πάσχα: η εποχή που αν μη τι άλλο τα βαφτιστήρια έχουν την τιμητική τους! Οι απανταχού νονοί τρέχουν για να χαρίσουν στα πνευματικά τους παιδιά την παραδοσιακή λαμπάδα εν όψει της Ανάστασης, μόνο που αυτή δεν πάει… σόλο. Αυτό που κάθε πιτσιρίκι περιμένει πώς και πώς τις μέρες πριν το Πάσχα είναι φυσικά το «συνοδευτικό» δώρο και αν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των νονών, πρόσεξε καλά γιατί δε θέλει και πολύ για να απογοητεύσεις το αγαπημένο σου βαφτιστήρι. Τα παπούτσια και τα ρούχα ανήκουν πλέον στο παρελθόν, έχοντας δώσει τη θέση τους σε άλλα, πιο high-tech δώρα -που μεταξύ μας, κάθε παιδί βρίσκει απείρως πιο ενδιαφέροντα.

Αν ψάχνεις λοιπόν για το δώρο που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο και θα δώσει χαρά στο βαφτιστήρι σου φέτος το Πάσχα, η λύση είναι μία: video games! Προσιτά από οικονομικής πλευράς, προσφέρουν πολλές ώρες ψυχαγωγίας, επιτρέποντας στο παιδί να ζήσει μοναδικές περιπέτειες παρέα με τους φίλους του. Εμείς επιλέξαμε τους πιο «hot» τίτλους που κυκλοφορούν στην αγορά. Εσύ απλά επίλεξε τον κατάλληλο και καν’ τον δικό σου από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr.

Metroid Dread (Switch – 12+)

Κάθε φίλος της Nintendo το περίμενε για χρόνια. Εν τέλει το Metroid Dread κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες και όπως αποδείχθηκε, η αναμονή άξιζε τον κόπο. Στον τίτλο της MercurySteam, ο παίκτης ελέγχει -ποιαν άλλη- τη Samus Aran η οποία εξερευνά τον πλανήτη ZDR, ερευνώντας τι απέγιναν τα ρομπότ της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας. Τα όσα θα βρει θα αλλάξουν τον ρου της ιστορίας… Το Metroid Dread υιοθετεί το κλασικό, side-scrolling στυλ της σειράς, το οποίο όμως εμπλουτίζει με κάμποσο stealth και νέες κινήσεις. Μάχες εκ του σύνεγγυς και εξ αποστάσεως, καινούρια αντικείμενα και ενισχυμένο οπλοστάσιο συνθέτουν το προφίλ ενός «must have» τίτλου για το Switch.

Elden Ring (Xbox Series X|S, PS5, Xbox One, PS4, PC – 16+)

Ό,τι και να πει κανείς για το Elden Ring θα ‘ναι λίγο. Το αριστούργημα των Hidetaka Miyazaki και George R. R. Martin είναι υποψήφιο για παιχνίδι της χρονιάς και όχι άδικα. Ένας τίτλος που ζορίζει -με την καλή έννοια- τον παίκτη, θα ταξιδέψει ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς σε έναν υπέροχο κόσμο, καλοφτιαγμένο και προσεγμένο μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας. Με gameplay που παραπέμπει στη σειρά Souls, σπουδαίο levelling και μάχες που παραπέμπουν σε χορογραφίες, θα «ρουφήξει» τον παίκτη μεμιάς κρατώντας τον «αιχμάλωτο» για εκατοντάδες ώρες.

Fortnite: The Minty Legends Pack (Xbox Series X|S, PS5, Xbox One, PS4, Switch, PC – 12+)

Το Fortnite έχει εξελιχθεί σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από ένα από παιχνίδι. Ένα πραγματικό φαινόμενο που έχει ξεφύγει καιρό τώρα από τα στενά όρια του gaming, αποτελεί τη μανία της νεολαίας τα τελευταία χρόνια με τη μπογιά του όχι απλά να μην περνάει αλλά να… ενισχύεται. Ο τίτλος που έγινε συνώνυμο του battle royale και βρίσκει τον τρόπο να παραμένει «φρέσκος» και απολαυστικός, προσελκύει διαρκώς νέους παίκτες. Το δε The Minty Legends Pack αποτελεί ένα πακέτο που προσθέτει τρία outfits, τρία Back Blings, τρία Pickaxes, το Fire Mint Wrap και 1000 V-Bucks στο παιχνίδι, για εμφανίσεις που ξεχωρίζουν.

Super Mario 3D All-Stars (Switch – 7+)

Τι θα ‘λεγες αν δώριζες στο βαφτιστήρι σου όχι ένα αλλά τρία παιχνίδια; Αυτό ακριβώς θα πετύχεις με το Super Mario 3D All-Stars, μία σούπερ συλλογή για το Nintendo Switch που περιλαμβάνει τα: Super Mario 64 (Nintendo 64), Super Mario Sunshine (GameCube) και Super Mario Galaxy (Wii), τρία σπουδαία τρισδιάστατα platformers προηγούμενων γενιών. Όλα τους έρχονται με ανανεωμένα γραφικά υψηλής ευκρίνειας δείχνοντας υπέροχα στην οθόνη του Switch ή την τηλεόραση, προσφέροντας δεκάδες ώρες gameplay με τεράστια ποικιλία και ασυναγώνιστο βάθος. Ό,τι πρέπει για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί.

Apex Legends: Lifeline/Bloodhound Edition (Xbox One, PS4, PC – 16+)

Αν ψάχνεις έναν online τίτλο για το πνευματικό σου παιδί, το Apex Legends είναι πιθανότατα μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις. Θα το βρεις σε δύο εκδόσεις, τη Lifeline και τη Bloodhound Edition με την καθεμία εξ αυτών να περιλαμβάνει θεματικό περιεχόμενο για τον τίτλο της Respawn όπως αποκλειστικά Legend και weapon skins και 1000 Apex Coins που θα αναβαθμίσουν την όλη gameplay εμπειρία. Μιλάμε για ένα από τα εντονότερα και απολαυστικότερα battle royale games που κυκλοφορούν επί του παρόντος και ένα εκ των δημοφιλέστερων τίτλων στο Twitch. Άχαστο!

Gran Turismo 7 (PS5, PS4 – 3+)

Η σειρά Gran Turismo δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις και το άρτι αφιχθέν Gran Turismo 7 αποτελεί την ιδανική αφορμή αγοράς PS5. Ο τίτλος της Polyphony Digital κυκλοφορεί βέβαια και στο PS4, προσφέροντας μία εξίσου συγκλονιστική και άκρως ρεαλιστική εμπειρία οδήγησης. Ό,τι καλύτερο θα βρεις σε driving game, συνιστά μία πραγματική ωδή στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Περιλαμβάνει περισσότερα από 420 μοντέλα αυτοκινήτων με τα οποία ο παίκτης θα τρέξει σε πάνω από 90 πίστες και σιρκουί σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

WWE 2K22 (Xbox Series X|S, PS5, Xbox One, PS4, PC – 16+)

Το απόλυτο παιχνίδι για τους λάτρεις του WWE! Το WWE 2K22 έρχεται με επανασχεδιασμένη μηχανή γραφικών και βελτιωμένο χειρισμό, προσφέροντας μία άκρως ρεαλιστική εμπειρία gameplay που όμοιά της δεν έχει καταφέρει να χαρίσει κανένα fighting game ως τώρα. Με ανανεωμένο ρόστερ που περιλαμβάνει θρύλους του WWE και όχι μόνο (βλ. RAW, Smackdown, NXT, NXT UK) όπως τους Brock Lesnar, Ray Mysterio, Sasha Banks και The Rock, διαθέτει πληθώρα modes, έτσι ώστε ο παίκτης να προσαρμόσει την εμπειρία gameplay του στα μέτρα του, τη στιγμή που εβδομαδιαία events και updates κρατούν το ενδιαφέρον αμείωτο σε βάθος χρόνου.

Pokemon Legends: Arceus (Switch – 7+)

Ποιος μπορεί να πει «όχι» σε έναν τίτλο Pokemon; Το Pokemon Legends: Arceus προσφέρει μία υπέροχη περιπέτεια που θα απολαύσει κάθε φίλος της σειράς. Πρόκειται για ένα action RPG που τοποθετείται στην όγδοη γενιά της σειράς και σεναριακά αποτελεί prequel των Pokemon Diamond/Pearl, Pokemon Platinum και Pokemon Brilliant Diamond/Shining Pearl. Στο Legends: Arceus ο παίκτης ταξιδεύει πίσω στον χρόνο, στην περιοχή Hisui στο νησί Hokkaido της Ιαπωνίας. Αποστολή του; Τι άλλο από το να συμπληρώσει το Pokedex του!

Forza Horizon 5 (Xbox Series X|S, Xbox One, PC – 3+)

Αν πάλι νομίζεις ότι το βαφτιστήρι σου δε θέλει κάτι τόσο ρεαλιστικό όσο το Gran Turismo 7 ή απλά δεν έχει PlayStation, τότε το Forza Horizon 5 είναι η πλέον ασφαλής επιλογή. Μιλάμε για ό,τι καλύτερο για τους λάτρεις της ταχύτητας, ένα παιχνίδι που δεν μπλέκει τον παίκτη με ρυθμίσεις -εκτός κι αν το θέλει ο ίδιος. Το ζητούμενο στο Forza Horizon 5 είναι η ταχύτητα. Ο τίτλος άλλωστε προσφέρει εκατοντάδες οχήματα με τα οποία θα τρέξεις σε δρόμους και λιβάδια, ανακαλύπτοντας τις κρυμμένες ομορφιές του Μεξικού. Προκλήσεις και αποστολές προσθέτουν ένα έξτρα κίνητρο με το multiplayer να εγγυάται εκατοντάδες ώρες ψυχαγωγίας.

Football Manager 2022 (PC – 3+)

Όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν προπονητή. Αλήθεια, ποιος δεν έχει φανταστεί τον εαυτό του να κοουτσάρει την αγαπημένη του ομάδα, οδηγώντας την στην κορυφή του πρωταθλήματός της, της Ευρώπης ή του κόσμου; Το Football Manager 2022 είναι το παιχνίδι που θα λατρέψουν οι… προπονητές του καναπέ. Η φετινή έκδοση περιλαμβάνει μία γιγαντιαία βάση με παίκτες από κάθε πιθανό και απίθανο πρωτάθλημα, ένα νέο εργαλείο ανάλυσης δεδομένων, καλύτερη αλληλεπίδραση με τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού σου team, καινούριες μεθόδους scouting, έξτρα βάθος σε τακτικές και προπόνηση και ακόμα πιο βελτιωμένη 3D μηχανή αγώνων.

FIFA 22 (Xbox Series X|S, PS5, Xbox One, PS4, Switch, PC – 3+)

Δεν υπάρχει πιο «σιγουράκι» από τον βασιλιά των σπορ! Σοβαρά τώρα, το FIFA 22 θα χαρίσει σε μικρούς και μεγάλους ανεπανάληπτες στιγμές, καθώς θα πασχίζουν να βάλουν τη μπάλα στο «πλεχτό». Περιλαμβάνει όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα του κόσμου με γραφικά που κόβουν την ανάσα, ένα απίθανο ρεπερτόριο κινήσεων και feeling άκρως τηλεοπτικό. Α, και να μην ξεχάσουμε το Champions League και τους τελικούς των άλλων δύο διοργανώσεων της UEFA, έτσι; Παρ’ το δώρο στο βαφτιστήρι σου και θα αποτελέσει την τέλεια δικαιολογία για να… λιώσεις κι εσύ μαζί του!

NBA 2K22 (Xbox Series X|S, PS5, Xbox One, PS4, Switch, PC – 3+)

Γιάννης Αντετοκούνμπο εναντίον Michael Jordan. Kobe Bryant κόντρα στον LeBron James. Γιατί τέτοιες κόντρες «ιερών τεράτων» να μένουν στο «αν» όταν υπάρχει το NBA 2K22, ο απόλυτος εξομοιωτής μπάσκετ που θα μεταφέρει τη μαγεία του καλύτερου πρωταθλήματος του κόσμου στο σαλόνι του βαφτιστηριού σου; Με όλες τις τρέχουσες αλλά και κλασικές ομάδες από το παρελθόν του NBA, εβδομαδιαίες προκλήσεις και βέβαια ένα άνευ προηγουμένου career mode, το NBA 2K22 είναι ό,τι καλύτερο μας έχει χαρίσει η σειρά και ένας τίτλος που εγγυάται εκατοντάδες ώρες καρφωμάτων!