Τα mid-range smartphones με την καλύτερη κάμερα εν όψει Black Friday

1 έτος πριν
Black Friday smartphones

Φέτος τη Black Friday δες την… αλλιώς! Για την ακρίβεια δες κάθε σου στιγμή μέσα από τον φακό της σούπερ κάμερας του νέου σου, σούπερ smartphone! Η κατηγορία των κινητών κάνει χρόνο με τον χρόνο άλματα προόδου στον τομέα της φωτογραφίας και του βίντεο, με αποτέλεσμα ακόμα και συσκευές που ανήκουν στη mid-range κατηγορία, να προσφέρουν -συνεπικουρούμενα και από του αλγορίθμους AI που ενσωματώνουν πλέον- επιδόσεις αντάξιες DSLR.

Ευτυχώς για ‘σένα, στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρεις και τη μεγαλύτερη γκάμα camera phones και στα καλύτερα deals της αγοράς! Έλα να ρίξουμε μια ματιά στις συσκευές που σου… κλείνουν το μάτι.

XIAOMI Redmi Note 11S

Κάνε level up στις φωτογραφίες και τα βίντεό σου με το Redmi Note 11S, τη συσκευή της XIAOMI με τετραπλή κάμερα 108 MP! Στη διάθεσή σου βρίσκεται σύστημα dual-native ISO για μείωση θορύβου ακριβείας και ασύγκριτη ευαισθησία στο φως και τεχνολογία 9-in-1 pixel binning για σπουδαίες επιδόσεις ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η αυτονομία της συσκευής κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα ενώ υποστηρίζεται παράλληλα και γρήγορη φόρτιση στα 33W. Σε όλα τα παραπάνω πρόσθεσε τη selfie κάμερα των 16 MP για φωτεινές, αυθόρμητες selfies γεμάτες χαμόγελα και την οθόνη AMOLED των 90 Hz που λειτουργεί ως viewfinder και έχεις το απόλυτο camera phone που θα καλύψει όλα σου τα «θέλω», όσο ιδιαίτερα ή απαιτητικά κι αν είναι αυτά.

HUAWEI Nova 9 SE

Το εργαλείο του ανήσυχου φωτογράφου, του δημιουργικού streamer, του γεμάτου ιδέες vlogger: το HUAWEI Nova 9 SE είναι το smartphone που θα απαθανατίσει κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σου όπως ακριβώς θες. Γι' αυτό φροντίζει μεταξύ άλλων ο οκταπύρηνος επεξεργαστής, με 8GB RAM ενώ η αυτονομία εντυπωσιάζει όπως επίσης και η τεχνολογία γρήγορης φόρτισης στα 66W, με τον φορτιστή να περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Η κύρια κάμερα των 108 MP δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις: με διάφραγμα f/1,9, αισθητήρα 1/1,52 ιντσών, τεχνολογία 2,1 μm με 9-in-1 fusion θα σου χαρίσει επαγγελματικές λήψεις. Τα χρώματα των εικόνων και των βίντεό σου παραμένουν ζωηρά και φυσικά απαλλαγμένα από θόρυβο μέρα και νύχτα με τη μεγάλη ανάλυση να φέρνει κάθε λεπτομέρεια σε πρώτο πλάνο. Το καλύτερο; Θα έχεις τη δυνατότητα να τραβάς πλάνα από την κάμερα του Nova 9 SE χρησιμοποιώντας το smartwatch σου!

REALME 9

Όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν φωτογράφο και το REALME 9 θα του δώσει την ευκαιρία να λάμψει με οκταπύρηνο επεξεργαστή και 8GB μνήμη RAM για να μην έχεις προβλήματα στην απόδοση. Η κύρια κάμερα ProLight του άλλωστε έχει ανάλυση 108 MP, έτσι ώστε να κάνεις αυτό που έχεις βάλει κατά νου χωρίς καμία παραχώρηση! Ενσωματώνει τον φοβερό και τρομερό αισθητήρα ΗΜ6 της SAMSUNG, τον οποίο μάλιστα πλαισιώνει με τεχνολογία NonaPixel Plus. Επί της ουσίας πρόκειται για το λεγόμενο 9-sum Pixel Binning που συνδυάζει εννέα pixels σε ένα, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να απορροφάται περισσότερο φως σε σκοτεινότερα περιβάλλοντα -εξασφαλίζοντας έτσι φωτεινότερες λήψεις απ’ ό,τι οι μέθοδοι 3x3 Pixel Binning. Το autofocus του REALME 9 είναι το κάτι άλλο ενώ σε περίπτωση που θες να πειραματιστείς ο ίδιος, θα έχεις πλήρη ελευθερία κινήσεων με ένα σου μόνο άγγιγμα. Τέλος το REALME 9 υποστηρίζει ταχεία φόρτιση στα 33W, με το φορτιστή να περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

OPPO A96

Το νέο OPPO A96 8/128GB είναι η απόλυτη all-around πρόταση για ‘σένα που δεν περιορίζεσαι απλά στα «κλικ» της καθημερινότητάς σου.Με την ισχύ ενός επεξεργαστή Snapdragon, 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, το multitasking θα είναι εξαιρετικά ομαλό, ακόμα κι όταν εναλλάσσεσαι μεταξύ των πιο απαιτητικών εφαρμογών. Για την αυτονομία φροντίζει η τεράστια μπαταρία των 5.000mAh με υποστήριξη ταχείας φόρτισης στα 33W. Την ίδια στιγμή η στιβαρή του κατασκευή και οι εξαντλητικές δοκιμές στις οποίες έχει υποβληθεί, διασφαλίζουν πως θα αντέξει χωρίς κανένα πρόβλημα στη φθορά του χρόνου. Όσο εντυπωσιακά κι αν είναι τα παραπάνω ωστόσο, δε φτάνουν την κάμερά του. Το διπλό σύστημα αποτελείται από κύρια 50 MP και κάμερα bokeh για προσεγμένες λήψεις με κρυστάλλινη εικόνα και ρεαλιστικά χρώματα σε φυσικούς τόνους υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Όσο για τα… έξτρα της τεχνητής νοημοσύνης; Η λειτουργία AI Natural Retouching θα δώσει μία επαγγελματική πινελιά σε κάθε σου λήψη, η Neon Portrait θα δημιουργήσει ατμοσφαιρικά, νυχτερινά πορτρέτα ενώ η 360ο Fill Light θα γεμίσει με φως τα καρέ σου αναδεικνύοντας κάθε τους λεπτομέρεια, ακόμα και όταν μιλάμε για μια selfie λήψη χρησιμοποιώντας την κάμερα των 16MP.

REALME 9 Pro

Αιχμαλώτισε κάθε σου στιγμή με σπουδαίες λεπτομέρειες, ζωηρά χρώματα και μοναδική αντίθεση χάρη στο REALME 9 Pro, τη συσκευή που… δεν καταλαβαίνει από μέρα και νύχτα. Οι φακοί του, βλέπεις, είναι τόσο υψηλής ποιότητας που έχουν κορυφαία απόδοση ανεξαρτήτως συνθηκών, δίνοντάς σου πλήρη ελευθερία κινήσεων. Έρχεται με τριπλό σύστημα κάμερας: μία υπερευρυγώνια 8 MP, μία κάμερα macro 4 εκατ. και βέβαια την κάμερα Nightscape των 64 MP που αποτελεί και την ατραξιόν της συσκευής. Τράβα σπουδαίες φωτογραφίες χωρίς θόρυβο και με φοβερές λεπτομέρειες ακόμα και σε απαιτητικές συνθήκες φωτισμού, εναλλακτικά χώρεσε τους πάντες και τα πάντα στο κάδρο σου ή εστίασε σε αθέατα σημεία του κόσμου γύρω σου.Τα επαγγελματικά εφέ όπως το δυναμικό bokeh και το πορτρέτο neon θα σου δώσουν το… κάτι παραπάνω ενώ σε εκείνες τις περιπτώσεις που οι ικανότητες χρειάζονται ένα μικρό «σπρώξιμο», άφησε την AI να κάνει τα μαγικά της. Τέλος το REALME 9 Pro εντυπωσιάζει για την οθόνη των 6,6 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, η οποία διαθέτει ελάχιστα περιθώρια περιμετρικά.

SAMSUNG Galaxy A52s 5G

Συνδυάζοντας έναν ισχυρό επεξεργαστή με συνδεσιμότητα επόμενης γενιάς, το Galaxy A52s 5G δίνει έμφαση στη γρήγορη ολοκλήρωση όλων των ενεργειών σου εξαιτίας του οκταπύρηνου επεξεργαστή αλλά και των 6GB μνήμης. Εξοπλισμένο με οθόνη Infinity-O, ρυθμό ανανέωσης 120Hz και ένα απίστευτο σύστημα τετραπλής κάμερας με κύριο αισθητήρα στα 64MP, η συσκευή σου επιτρέπει να αξιοποιείς περισσότερο το αγαπημένο σου περιεχόμενο και να μοιράζεσαι εκπληκτικές στιγμές με τους φίλους σου εύκολα, όπου κι αν βρίσκεσαι. Είτε είναι μέρα είτε νύχτα, είτε βρέχει είτε λάμπει, το Galaxy A52s 5G είναι πάντα έτοιμο για δράση χάρη στην αυτονομία του που διαρκεί δύο ημέρες (ταχεία φόρτιση 25W) και την ανθεκτικότητα στη σκόνη και το νερό με βάση το πρότυπο IP67. Με κομψή σχεδίαση και φοβερές επιλογές χρωμάτων, το Galaxy A52s 5G σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράζεσαι καθημερινά.

SAMSUNG Galaxy A33 5G

Αποτελώντας μία από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές ολόκληρης της σειράς, το Galaxy A33 5Gδιαθέτει νέο επεξεργαστή που συνδυάζεται ιδανικά με την προηγμένη κάμερα AI, τη διευρυμένη οθόνη με τεχνολογία smooth display και τη μεγάλη αυτονομία 2 ημερών, με υποστήριξη ταχείας φόρτισης στα 25W. Με Super AMOLED οθόνη 6,4 ιντσών στα 90 Hz η οποία προστατεύεται από Gorilla Glass 5, το Galaxy A33 5G κρύβει στο εσωτερικό του οκταπύρηνο επεξεργαστή, μαζί με 6GB RAM. Στο κύριο σύστημα καμερών στο πίσω μέρος βρίσκουμε 4 αισθητήρες, με τον κύριο να έχει ανάλυση 48MP χαρίζοντας μεγάλη λεπτομέρεια σε κάθε λήψη. Και η selfie κάμερα των 13MP όμως αναμένεται να σου δώσει το αποτέλεσμα που επιδιώκεις, με τη βοήθεια πάντα της τεχνητής νοημοσύνης.