Τα πιο αχτύπητα laptop deals φέτος τη Black Friday είναι στον ΓΕΡΜΑΝΟ

5 μήνες πριν
hands typing in laptop

Η Black Friday, η αγαπημένη ημέρα περίοδος των καταναλωτών αποτελεί εκτός των άλλων την ιδανική ευκαιρία για να κάνεις δικό σου το laptop που τόσο καιρό ήθελες και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποτελεί και εδώ τον μοναδικό προορισμό! Στα καταστήματα του δικτύου και το germanos.gr, σε περιμένουν προτάσεις από τους πλέον αξιόπιστους κατασκευαστές που θα καλύψουν κάθε χρήση ενώ έχεις τη δυνατότητα να πληρώσεις με όποιον τρόπο θέλεις και να παραλάβεις όπου σε βολεύει. Αν το laptop που επιλέξεις είναι αξίας 399€ και πάνω (εξαιρούνται Microsoft Surface και Dell) θα πάρεις τέσσερα χρόνια δωρεάν εγγύηση ενώ έως και 26/11 για αγορές αξίας 349€ και άνω παίρνεις επιπλέον όφελος 15% €πιστροφή με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν σε αυτό!

Το laptop των ονείρων σου δεν είναι παρά μερικά «κλικ» μακριά! Έλα λοιπόν να δούμε 3+1 φοβερές προτάσεις που σε περιμένουν φέτος τη Black Friday στον ΓΕΡΜΑΝΟ έτσι ώστε να διαλέξεις εκείνη που καλύπτει στο έπακρο τα «θέλω» σου.

ACER Aspire 5 A515 (Core i5-1335U/16GB/512GB/Iris Xe)

Ό,τι κι αν θες να κάνεις με το καινούριο σου laptop, το ACER Aspire 5 A515 θα το καταφέρει. Ενσωματώνοντας επεξεργαστή Intel Core i5 13ης γενιάς με ενσωματωμένα γραφικά Intel Iris Xe, 16 GB LPDDR5 RAM και δίσκο M.2 SSD 512 GB, είναι ένα σύστημα που θα ανταποκριθεί περίφημα ακόμα και στις πλέον απαιτητικές καταστάσεις multitasking, τρέχοντας και τις πιο «βαριές» εφαρμογές. Σε αυτό συνεισφέρει τα μέγιστα το ανανεωμένο σύστημα ψύξης Twin Cooling που σε συνδυασμό με το κάλυμμα αλουμινίου και τον ειδικό σχεδιασμό πληκτρολογίου, διατηρούν τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του Aspire 5 A515 σε χαμηλά επίπεδα. Η webcam καταγράφει εικόνα στα 1080p διαθέτοντας τεχνολογίες θολώματος παρασκηνίου, διόρθωσης βλέμματος και αυτόματου καδραρίσματος για πεντακάθαρες τηλεδιασκέψεις ενώ το πλήρες προφίλ συνδεσιμότητας περιλαμβάνει Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.1 και θύρες USB Type-C Thunderbolt 4 και HDMI 2.1. Όσο για την οθόνη; Στις 15,6 ίντσες με ανάλυση Full HD και πάνελ IPS, πλεονεκτεί από την ύπαρξη των τεχνολογιών ACER Color Intelligence και ACER TNR Solution, προσφέροντας εξαιρετικά ζωηρά χρώματα και απόλυτα ομαλή εικόνα με μειωμένες εκπομπές επιβλαβούς μπλε ακτινοβολίας, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο όπου κι αν τύχει να βρεθείς! Θα το βρεις στα €649 στον ΓΕΡΜΑΝΟ.

HP 15-fc0008nv (Ryzen 5 7520U/16GB/512GB/Radeon)

Ένα αξιόπιστο σύστημα, ικανό να κάνει όλα όσα θα περίμενες από ένα laptop, το HP 15-fc0008nv έρχεται με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να ανταποκριθεί με άνεση σε κάθε σου ανάγκη. Ο επεξεργαστής AMD συνδυάζει τις υψηλές επιδόσεις με τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, κάτι που επιτρέπει στο σύστημα να αντέχει για ακόμα περισσότερο. Πλαισιώνεται δε από 16 GB ταχύτατης RAM για multitasking χωρίς όρια και δίσκο SSD χωρητικότητας 512 GB για να αποθηκεύσεις προγράμματα και αρχεία. Η κάμερα HP True Vision είναι ανάλυσης Full HD έτσι ώστε οι τηλεδιασκέψεις και οι βιντεοκλήσεις σου να είναι επαγγελματικού επιπέδου με εικόνα στα 1080p. Παράλληλα, η οθόνη με ανάλυση 1920 x 1080 θα σου χαρίσει μία μεγάλη επιφάνεια εργασίας στις 15,6 ίντσες για να εργαστείς με άνεση, με την αντιθαμβωτική επίστρωση και την τεχνολογία DC Dimming να εγγυώνται μία απρόσκοπτη εμπειρία θέασης. Το σύστημα έρχεται με Windows 11 για άνετη και δημιουργική χρήση ενώ το κερασάκι στην τούρτα είναι οι πιστοποιήσεις EPEAT Gold και ENERGY STAR. Με τιμή €499, το HP 15-fc0008nv είναι μία από τις πιο έξυπνες αγορές που μπορείς να κάνεις φέτος τη Black Friday.

ASUS Vivobook Go 15 (Ryzen 5 7520U/8GB/512GB/Radeon)

Εξαιρετική περίπτωση για ‘σένα που αναζητάς ένα laptop που όχι μόνο να μπορεί να σε ακολουθήσει όπου κι αν πας, αλλά να είναι σε θέση να συμβαδίσει και με τους ρυθμούς της καθημερινότητας σου, το ASUS Vivobook Go 15 δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει. Στα €479 στον ΓΕΡΜΑΝΟ εν όψει Black Friday, είναι μία από τις πιο ισορροπημένες προτάσεις που θα βρεις στην αγορά, υιοθετώντας συμπαγή αλλά μοντέρνο σχεδιασμό και διαθέτοντας χαρακτηριστικά που δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο ούτε στην παραγωγικότητα, ούτε στη δημιουργικότητά σου. Με βάρος 1,63 κιλών, θα χωρέσει άνετα σε κάθε τσάντα, καλύπτοντας στο έπακρο τις ανάγκες σου, είτε αυτές αφορούν εργασία, είτε ψυχαγωγία. Η οθόνη NanoEdge των 15,6 ιντσών που καταλαμβάνει το 84% της πρόσοψης και περιστρέφεται κατά 180 μοίρες, θα σου προσφέρει εξ άλλου μία πραγματικά άνετη εμπειρία χρήσης η οποία συνεπικουρείται και από το πλήρους μεγέθους πληκτρολόγιο με τον οπίσθιο φωτισμό. Το σύστημα ψύξης είναι εξαιρετικά αθόρυβο, έτσι ώστε να μη σε ζαλίζει με αχρείαστη… βαβούρα, ενώ την ίδια στιγμή, η σουίτα MyASUS θα σου δώσει τον πλήρη έλεγχο, έτσι ώστε να φέρεις το laptop στα μέτρα σου.

LENOVO IdeaPad Slim 3 (Ryzen 5 7520U/8GB/512GB/Radeon)

Κάτι παραπάνω από ένα απλό laptop, το LENOVO IdeaPad Slim 3 είναι στην πραγματικότητα ένα statement. Φτιαγμένο για εκείνους που μετακινούνται πολύ και συχνά αλλά χρειάζονται μαζί τους τον πάντα απαραίτητο συνεργάτη τους, το σύστημα της LENOVO έρχεται με ανανεωμένο σχεδιασμό, όντας 10% πιο λεπτό σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του. Με διαστάσεις που δεν ξεπερνούν τα 35,93 x 23,5 x 1,79 εκατ. και βάρος μόλις 1,62 κιλών, το IdeaPad Slim 3 θα σε ακολουθήσει όπου κι αν πας. Ενσωματώνει έναν Ryzen 5 7520U τον οποίο πλαισιώνουν 8 GB RAM για άνετο multitasking και SSD χωρητικότητας 512 GB για άμεση πρόσβαση σε όλα σου τα αρχεία. Η δε οθόνη του είναι τέλεια για κάθε είδους εργασία καταλαμβάνοντας το 88% της επιφάνειας πρόσοψης, ενώ φέρει και πιστοποίηση της TUV Rheinland για χαμηλές εκπομπές βλαβερής μπλε ακτινοβολίας. Έτσι, σε συνδυασμό και με τα δύο ηχεία Dolby Audio, θα μπορείς να streamάρεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο για ώρες, δίχως να ταλαιπωρείς τα μάτια σου. Εξοπλισμένο με θύρες USB Type-C για φόρτιση, μεταφορές αρχείων σε υψηλές ταχύτητες και έξοδο εικόνας, το IdeaPad Slim 3 θα σου χαρίσει έως και 10 ώρες stress-free χρήσης με μία μόνο φόρτιση! Θα γίνει δικό σου με €479. Εννοείται και 4 χρόνια δωρεάν εγγύηση.

Φέτος τη Black Friday, για laptop μόνο στον ΓΕΡΜΑΝΟ!

Τα παραπάνω μοντέλα και πολλά περισσότερα σε περιμένουν φέτος τη Black Friday στον ΓΕΡΜΑΝΟ! Κι αν δεν είσαι σίγουρος γι’ αυτό που σου ταιριάζει, μην ανησυχείς: οι εξειδικευμένοι μας σύμβουλοι θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το κατάλληλο! Χτύπα τις προσφορές, πάρε επιπλέον όφελος 15% €πιστροφή (για αγορές μέχρι 26/11 αξίας 349€ και πάνω, με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα) και έχε το κεφάλι σου ήσυχο με 4 χρόνια δωρεάν εγγύηση. Ζήσε την απόλυτη φορητή εμπειρία ψυχαγωγίας και παραγωγικότητας αλλάζοντας την καθημερινότητά σου εκ βάθρων!

 

Δες εδώ τους όρους για την ενέργεια €πιστροφή.