Τα τέλεια δώρα για την γιορτή της μητέρας

1 εβδομάδα πριν
ιδέες και δώρα για την γιορτή της μητέρας 2024

Είναι εκεί για ‘σένα ανά πάσα ώρα και στιγμή. Δεν έχει σημασία η ηλικία σου: για εκείνη ήσουν, είσαι και θα είσαι για πάντα ένα παιδί -το παιδί της. Θα σε πάρει τηλέφωνο να σε ρωτήσει πού είσαι, αν θα αργήσεις και αν έχεις ντυθεί ζεστά. Θα σου στείλει gifs με καρδούλες, λουλουδάκια, σκυλάκια, γατάκια και όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου για να σου πει μια καλημέρα. Θα κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να μάθει να χειρίζεται το tablet αλλά στο τέλος θα το παίζει στα δάχτυλα, μιλώντας με τις φίλες της στο Viber και ανακαλύπτοντας ιδέες στο Pinterest. Streamάρει σειρές και ταινίες με άνεση στην τηλεόραση, περνά τις ώρες της παίζοντας τα αγαπημένα της casual games αλλά παράλληλα δεν παραμελεί τον εαυτό της και με κάποιον μαγικό τρόπο, έχει πάντοτε κάτι νόστιμο στην κουζίνα να σε περιμένει. Είναι η μαμά σου και την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 είναι η μέρα της.

"Τι δώρο να κάνω στη γορτή της μητέρας;" σε ακούμε να λες. Εδώ είμαστε για να σε βοηθήσουμε! Τι θα ‘λεγες να ρίχναμε μια ματιά σε προτάσεις δώρων για τη γιορτή της μητέρας ώστε να της δείξεις την αγάπη και την εκτίμησή σου;

Smartphones για να μη σταματά να σε παίρνει τηλέφωνο

Θα σε πάρει δέκα τηλέφωνα τη μέρα για να ρωτήσει πού είσαι, αν φοράς ζακέτα, τι ώρα θα γυρίσεις, τι φαγητό θες να ετοιμάσει και ό,τι άλλο βάλεις κατά νου. Το smartphone της είναι το αγαπημένο της gadget, αφού της επιτρέπει να μένει σε επαφή με συνεργάτες, φίλες και συγγενείς, να απαθανατίζει οτιδήποτε της φαίνεται ενδιαφέρον, να περνά την ώρα της παίζοντας και να βρίσκει τον δρόμο της στις καθημερινές της περιπλανήσεις. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα καινούργιο smartphone;

Αξεσουάρ κινητών για εκείνη και το smartphone της

Η μαμά σου, είναι τύπος αλέγρος, funky. Η μουσική κυλά στο αίμα της, έστω κι αν δεν έχετε τα ίδια γούστα. Βοήθησέ τη λοιπόν να εκμεταλλευτεί ακόμα περισσότερο το smartphone της ενώ παράλληλα παίζει στο repeat τα αγαπημένα της κομμάτια, άλμπουμ, podcasts ή ραδιοφωνικές εκπομπές με τα κατάλληλα αξεσουάρ ήχου. Από ένα σετ ακουστικών μέχρι ένα Bluetooth ηχείο, θα γεμίσουν τη μέρα της με ευχάριστα ακούσματα.

Προϊόντα self-care για να μη χάνει κανένα beauty trend

Παρά τις άλλες υποχρεώσεις της -που μόνο λίγες δεν είναι- η μαμά σου φροντίζει να προσέχει επιμελώς τον εαυτό και την εμφάνισή της. Βοήθησέ τη να πετύχει ακόμα πιο εύκολα το επιθυμητό αποτέλεσμα, με τα κατάλληλα προϊόντα, αξεσουάρ και συσκευές self-care που θα της επιτρέψουν να διατηρήσει το απαστράπτον look της.

Συσκευές καφέ, προετοιμασίας φαγητού και φροντίδας σπιτιού για να αναβαθμίσει τον χώρο της

Το σπίτι είναι το βασίλειό της. Τα πάντα βρίσκονται στην εντέλεια, πεντακάθαρα και τακτοποιημένα. Η δε κουζίνα; Πάντα θα μοσχομυρίζει από το λαχταριστό φαγητό που σε περιμένει, κάποια λιχουδιά ή απλά τον καφέ που μόλις ετοίμασε. Δώσε της την ευκαιρία να κάνει ακόμα περισσότερα, χαρίζοντάς της μία οικιακή μικροσυσκευή που θα ταιριάξει άψογα στο σπίτι και τις ανάγκες της.

Smart home devices για smart μαμάδες

Ποιος είπε ότι η μαμά σου δεν είναι φίλη της τεχνολογίας; Μπορεί στην αρχή να δυσκολεύτηκε να καταλάβει το κόνσεπτ του smart home, όμως στην πορεία, μόλις αντιλήφθηκε την ευκολία που της προσφέρει, το αγκάλιασε πιο θερμά απ’ όσο φανταζόσουν. Χάρισέ της λοιπόν την επόμενη smart home συσκευή της και απόλαυσέ τη καθώς ανακαλύπτει τις δυνατότητές της.

Tablets για όταν νιώθει δημιουργική

Το tablet είναι η αγαπημένη συσκευή της μαμάς σου τις ώρες που εκείνη βρίσκεται στο σπίτι -κι αν δεν είναι, θα γίνει. Η ευελιξία του τη συναρπάζει. Μπορεί και το χρησιμοποιεί στην κουζίνα καθώς μαγειρεύει, στο σαλόνι ενώ παρακολουθεί τηλεόραση, στο μπαλκόνι ενώ χαλαρώνει, ακόμα και στο κρεβάτι πριν κοιμηθεί. Τώρα που συνήθισε τη δεύτερη οθόνη, φρόντισε εκείνη να είναι καλή!

TV sets για να βλέπει τις αγαπημένες της σειρές

Καινούρια smart TV; Κάτι μας λέει ότι η μαμά σου θα χαρεί με την αγορά της περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μέλος του νοικοκυριού. Και μόνο το γεγονός πως θα έχει στη διάθεσή της το αγαπημένο της περιεχόμενο, φτάνει και περισσεύει. Από τις σειρές που λατρεύει μέχρι ντοκιμαντέρ και ταινίες, τα πάντα βρίσκονται ένα πάτημα ενός κουμπιού ή μία φωνητική εντολή μακριά.

Laptops για τη μαμά-multitasker

Η μαμά σου μπορεί να γίνει ο power user που δεν θα περίμενες ποτέ, φτάνει να της δώσεις το κατάλληλο laptop. Θα τη δεις σε χρόνο μηδέν να κάνει το multitasking δεύτερη φύση της, μιλώντας και chatάροντας με φίλες και συγγενείς, κάνοντας browsing online, ανακαλύπτοντας τον μαγικό κόσμο των social media και πραγματοποιώντας αγορές με το πάτημα ενός κουμπιού. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα laptop που να μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς της.

Προϊόντα gaming για την καλύτερη συμπαίκτρια που είχες ποτέ

Οι μαμάδες δεν παίζουν video games; Ποιος τα λέει αυτά; Δώσε της ένα χειριστήριο και άφησέ τη να εξασκηθεί. Δεν χρειάζεται να αρχίσει από Call of Duty και Fortnite. Υπάρχουν τόσα casual παιχνίδια που μπορείς να της προτείνεις να παίξει, είτε στην τηλεόραση, είτε σε κάποιο handheld (βλ. Switch), είτε στο smartphone/tablet, είτε στο PC. Εξόπλισέ τη με τα κατάλληλα προϊόντα gaming και μόλις βρήκες τον player 2 σου!

Wearables γιατί πάνω απ’ όλα είναι fit

Τύπος active και εξωστρεφής, που δεν λέει ποτέ όχι στην άσκηση. Κυκλοφορεί πολύ έξω, λατρεύει τις βόλτες και σε κάθε ευκαιρία το σκάει για μία μίνι περιπέτεια. Με τις επιλογές σου στα wearables να είναι αμέτρητες, εντόπισε εκείνο που ταιριάζει στο στυλ και το look της, όντας παράλληλα σε θέση να παρακολουθεί την καθημερινή της δραστηριότητα και να την ενθαρρύνει να υιοθετήσει έναν ακόμα πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

E-Gift Card για να αποφασίσει εκείνη το δώρο της

Δεν είσαι σίγουρος/η ως προς το ιδανικό δώρο για τη μαμά σου; Μήπως εκείνη παραέχει πολλά ενδιαφέροντα με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι να της πρωτοπάρεις; Κανένα πρόβλημα. Και σε αυτή την περίπτωση έχουμε τη λύση για ‘σένα. Ευχήσου στη μαμά σου για την ημέρα της Μητέρας με μία E-Gift Card από τον ΓΕΡΜΑΝΟ. Θα την αγοράσεις στη στιγμή online, ορίζοντας εσύ την αξία της και συμπληρώνοντας την ευχή που θες να τη συνοδεύει. Η δωροκάρτα θα ισχύει για έναν χρόνο από την ημερομηνία αγοράς της, έτσι ώστε η μαμά σου να τη χρησιμοποιήσει με την ησυχία της.

Η μαμά σου, ο κόσμος σου

Η #mothersday δεν είναι παρά μία αφορμή για να δείξεις στη μαμά σου πόσο πολύ την εκτιμάς και την αγαπάς για όλα όσα σου έχει προσφέρει ανιδιοτελώς. Να είσαι σίγουρος/η πως εκείνη δεν περιμένει τη συγκεκριμένη μέρα για να το καταλάβει, όμως αν μη τι άλλο, ένα δώρο που θα αντανακλά την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντά της -μαζί με ένα μπουκέτο λουλούδια- θα τη συγκινήσει. Έλα στον ΓΕΡΜΑΝΟ και βρες το δώρο που ταιριάζει στη δική σου μαμά. Μην ξεχάσεις! Το πιο σημαντικό από όλα είναι να γιορτάσεις τη συγκεκριμένη ημέρα μαζί της.