Τα τέλεια Πασχαλινά δώρα για βαφτιστήρια που λατρεύουν τη μουσική

1 εβδομάδα πριν
teenager wearing headphones

Το Πάσχα τα βαφτιστήρια έχουν την τιμητική τους και τι πιο όμορφο από έναν νονό ή μία νονά που ξέρει τα γούστα τους; Ευτυχώς για ‘σένα, έχουμε τις κατάλληλες προτάσεις για τα τέλεια «μουσικά» δώρα που θα κάνουν το μεν βαφτιστήρι σου να σε λατρέψει ακόμα περισσότερο και τη δε τσέπη σου να… ξεφυσήξει με ανακούφιση! Διαλέξαμε για ‘σένα αξεσουάρ ήχου με εντυπωσιακές δυνατότητες, σε cool σχέδια και funky χρώματα για μικρούς -ή και όχι τόσο μικρούς- φίλους της μουσικής που θα βρεις σε σούπερ τιμές στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr.

Εν όψει Πάσχα μάλιστα, στον ΓΕΡΜΑΝΟ σε περιμένει μία έξτρα προωθητική ενέργεια σε συνεργασία με τη EUROBANK για ακόμα μεγαλύτερο όφελος. Για αγορές άνω των €49 που θα γίνουν μεταξύ 19 Απριλίου και 4 Μαΐου, θα κερδίσεις επιπλέον €πιστροφή 10% με πιστωτικές και 3% με χρεωστικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (με εξαίρεση τα προϊόντα APPLE και τις κονσόλες PS5). Προς διευκόλυνσή σου μάλιστα, επιλέξαμε να σου παρουσιάσουμε ηχεία και ακουστικά που καλύπτονται από την προωθητική ενέργεια! Έλα να τις δούμε:

Ηχείο Bluetooth SONY SRS-XE200

Η ζωή παίζει στο… max με το ηχείο Bluetooth SONY SRS-XE200. Σε τέσσερα γουστόζικα χρώματα (μαύρο, ανοιχτό γκρι, μπλε και πορτοκαλί), είναι ιδιαίτερα φορητό έχοντας διαστάσεις 20,8 x 9 x 9,4 εκατ. και ζυγίζοντας μόλις 800 γραμμάρια, έτσι ώστε να πηγαίνει παντού. Ενσωματώνει Bluetooth 5.2 όντας έτσι συμβατό με κάθε mobile συσκευή, από smartphone μέχρι laptop, για ασταμάτητη ψυχαγωγία -κι όταν λέμε «ασταμάτητη» το εννοούμε, αφού η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του, του προσφέρει αυτονομία έως και 16 ώρες ενώ φορτίζει μέσω USB Type-C, με 10 λεπτά φόρτισης να εξασφαλίζουν 70 λεπτά λειτουργίας. Η τεχνολογία Ambient Noise Sensing μάλιστα, του επιτρέπει να αντιλαμβάνεται πότε βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο, προσαρμόζοντας τον ήχο για χαμηλότερη κατανάλωση.

Ασύρματα ακουστικά JBL Tune 235NC

Ένα εντυπωσιακό σετ ακουστικών TWS από τη JBL, το JBL Tune 235NC θα μεταφέρει το βαφτιστήρι σου στον κόσμο της μουσικής χάρη στο σύστημα Active Noise Cancelling που βασίζεται σε δύο μικρόφωνα στο κάθε ακουστικό. Μην αγχώνεσαι όμως: με το Ambient Aware θα μπορεί να διατηρεί επαφή με το περιβάλλον γύρω του, για να κυκλοφορεί με ασφάλεια στον δρόμο. Η αυτονομία του Tune 235NC είναι εκπληκτική αφού αγγίζει τις 10 ώρες με τη θήκη μεταφοράς και φόρτισης να προσφέρει ακόμα τρεις κύκλους λειτουργίας (και συνολική αντοχή 40 ωρών). Το δε σύστημα Speed Charge προσφέρει δύο ώρες ακρόασης με μόλις 10 λεπτά φόρτισης. Θα το βρεις αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ.

Ασύρματα ακουστικά SONY WF-C500

Ρίχνοντας μια ματιά στις λειτουργίες των SONY WF-C500, κάποιος θα πιστέψει πως πρόκειται για ένα πανάκριβο σετ ακουστικών, με τιμή που βρίσκεται σε τριψήφια νούμερα. Κι όμως, η SONY βρήκε τον τρόπο να καταστήσει την εν λόγω πρόταση προσιτή σε όλους. Τα WF-C500 έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και των πλέον απαιτητικών μουσικόφιλων. Προσφέρουν σπουδαίας ποιότητας ήχο χάρη στην τεχνολογία DSEE ενώ στο συνοδευτικό τους app υπάρχει και EQ για προσαρμογή ακριβείας. Το μικρό τους μέγεθος τα καθιστά ιδιαίτερα βολικά, χαρίζοντάς τους παράλληλα σταθερή εφαρμογή, ενώ τα τέσσερα χρώματα στα οποία διατίθενται (λευκό, πράσινο, πορτοκαλί, μαύρο) εγγυάται πως θα ταιριάξουν με κάθε στυλ.

Ασύρματα ακουστικά JBL Tune 520BT

Δεν βολεύονται όμως όλοι με τα ακουστικά TWS. Αν νομίζεις πως το βαφτιστήρι σου προτιμά ένα πιο κλασικό design, τότε δες τα JBL Tune 520BT. Είναι ανθεκτικά και άνετα ταυτόχρονα, ό,τι πρέπει δηλαδή για να αντέξουν την απαιτητική καθημερινή χρήση στα χέρια ενός παιδιού. Ο ήχος τους πάντως θα συνεπάρει παιδιά και ενήλικες: η τεχνολογία JBL Pure Bass Sound είναι εφάμιλλη με εκείνη που χρησιμοποιείται στα μεγαλύτερα live ανά τον κόσμο, προσφέροντας έτσι μοναδικές εμπειρίες ακρόασης. Συνδέονται ασύρματα με κάθε συσκευή μέσω Bluetooth 5.3 ενώ προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του κάθε χρήστη μέσω του δωρεάν app της JBL.

Ηχείο Bluetooth CELLY με δύο ασύρματα μικρόφωνα

Το CELLY είναι το απόλυτο party ηχείο! Σε μπεζ χρώμα και με φωτισμό RGB που… φτιάχνει ατμόσφαιρα, πλαισιώνεται από δύο ασύρματα μικρόφωνα με εμβέλεια 10 μέτρων για ασύγκριτη ψυχαγωγία. Με το CELLY, το βαφτιστήρι σου και η παρέα του δεν θα περιοριστούν απλά στη μουσική αλλά θα διασκεδάσουν και με καραόκε! Τα μικρόφωνα μάλιστα διαθέτουν ενσωματωμένα πλήκτρα ελέγχου για τη ρύθμιση της έντασης του ήχου και της μουσικής. Η δε συνδεσιμότητα μέσω USB Type-C εγγυάται πως το CELLY θα συνδεθεί με κάθε συσκευή, παίζοντας έτσι κάθε κομμάτι ανεξαρτήτως πηγής!

Ασύρματα ακουστικά JBL Tune 720BT

Για τους πραγματικούς λάτρεις του καλού ήχου, τα JBL Tune 720BT αποτελούν πρακτικά μονόδρομο στο εύρος τιμής τους. Ένα υπέροχο από κάθε άποψη ζευγάρι ακουστικών, τα Tune 720BT έρχονται στα ίδια τέσσερα χρώματα (μαύρο, μπλε, μωβ, λευκό) με τα Tune 520BT. Το συμπαγές τους design τους επιτρέπει να σταθούν με κάθε εμφάνιση, ενώ η στιβαρή τους κατασκευή χαρίζει σταθερό κράτημα χωρίς όμως να πιέζει αφτιά και κεφάλι. Ο δε ήχος JBL Pure Bass Sound δεν χρειάζεται συστάσεις. Μπορούν να συνδεθούν με περισσότερες από μία συσκευές Bluetooth, υποστηρίζοντας άμεση εναλλαγή ενώ προσφέρουν και 76 ώρες αυτονομίας με ταχεία φόρτιση (σε πέντε λεπτά εξασφαλίζουν τρεις ώρες λειτουργίας). Τι άλλο να ζητήσεις, νονέ/νονά;

Ηχείο Bluetooth JBL Flip 6

Ένα φορητό ηχείο είναι πιθανότατα το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις σε ένα βαφτιστήρι που περνά τη μέρα του μεταξύ YouTube και Spotify. Αν μάλιστα αυτό είναι το JBL Flip 6, ακόμα καλύτερα! Είναι καλοσχεδιασμένο (τόσο καλοσχεδιασμένο που τιμήθηκε με Red Dot Design Award), συμπαγές, ελαφρύ και με αντοχή σε νερό και σκόνη βάσει IP56, ώστε να το χρησιμοποιεί όπου κι αν βρίσκεται: στο σπίτι, στο εξοχικό, στις εκδρομές, στην πισίνα, στις βόλτες με φίλους κλπ. Η JBL συνεργάστηκε για τη ρύθμισή του με τη Harman Kardon, εξασφαλίζοντάς του κρυστάλλινο, ισορροπημένο ήχο με βαθιά μπάσα. Και το καλύτερο; Η τιμή του είναι τόσο προσιτή, που θα θες να πάρεις κι ένα για τον εαυτό σου! Το μόνο πρόβλημα που θα έχεις θα είναι να αποφασίσεις ποιο από τα πέντε χρώματα θα προτιμήσεις.

Τα καλύτερα Πασχαλινά δώρα ήχου

Δώσε στο βαφτιστήρι σου την ευκαιρία να απολαύσει τα αγαπημένα του κομμάτια με κορυφαία πιστότητα, σπουδαίο μπάσο και απόλυτη φορητότητα με τα πλέον value for money αξεσουάρ ήχου που θα βρεις στον ΓΕΡΜΑΝΟ και με επιπλέον όφελος €πιστροφή με πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες Eurobank. Φέτος το Πάσχα χάρισέ του ένα δώρο που θα μιλήσει κατ’ ευθείαν στην καρδιά του και μαζί μ’ αυτό, αμέτρητες ώρες ψυχαγωγίας! Sounds great; Ναι θα πούμε και με το παραπάνω!