Tablet: Το απόλυτο πασχαλινό δώρο

1 έτος πριν
kid with tablet

Αν ψάχνεις ένα χρήσιμο δώρο εν όψει Πάσχα που όμως θα κλέψει την καρδιά του βαφτιστηριού σου, τότε το tablet ίσως να είναι αυτό που ψάχνεις. Μία συσκευή-πολυεργαλείο, θα επιτρέψει στο παιδί να εξερευνήσει τον κόσμο του internet, να ψυχαγωγηθεί απολαμβάνοντας το αγαπημένο του περιεχόμενο (βίντεο, μουσική, video games), να επικοινωνήσει με τους φίλους του κι όλα αυτά αφ’ ενός με τους γονείς του να έχουν πλήρη εποπτεία (χάρη στα προηγμένα εργαλεία γονικού ελέγχου) και αφ’ ετέρου με το πορτοφόλι σου να σε ευγνωμονεί, εφ’ όσον φυσικά κάνεις την αγορά σου από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr. Τα Easter Offers του ΓΕΡΜΑΝΟΥ άλλωστε περιλαμβάνουν tablets με μέγιστο όφελος €150 ενώ για τα μοντέλα APPLE, SAMSUNG, LENOVO, HUAWEI και XIAOMI αξίας από €300 έως και €400, προσφέρεται δωρεάν 3 χρόνια εγγύηση. Τι θα ‘λεγες να ρίχναμε μια ματιά σε κάποιες από τις καλύτερες προτάσεις;

APPLE iPad 9th Gen WiFi

Η αλήθεια είναι πως το iPad δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ένα tablet που προσφέρει μία από τις καλύτερες εμπειρίες χρήσης, το iPad 9th Gen έρχεται με οθόνη Retina 10,2 ιντσών και επεξεργαστή A13 Bionic. Σε ιδανικό μέγεθος για ανάγνωση, παιχνίδι αλλά και εργασία, προσφέρει ένα απόλυτα φιλικό περιβάλλον χρήστη μέσα από το iPadOS, επιτρέποντας στο παιδί να διαβάσει βιβλία, να εκφράσει τη δημιουργικότητά του, να παίξει και να μείνει σε επαφή με τους φίλους του -και φυσικά χάρη στον πολυσχιδή του χαρακτήρα, να είσαι σίγουρος ότι θα… βολέψει μια χαρά και τους γονείς του!

Επιλέγοντας τον ΓΕΡΜΑΝΟ για την αγορά του iPad 9th Gen WiFi 32GB θα βγεις… διπλά κερδισμένος, αφού θα έχεις επιπλέον 10% €πιστροφή στις αγορές με πιστωτικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ή 5% €πιστροφή στις αγορές με χρεωστικές. Στα παραπάνω πρόσθεσε και τα 3 χρόνια δωρεάν εγγύηση. Ακόμα, στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρείς αποκλειστική προσφορά το iPad 9th gen WiFi 32GB μαζί με EarPods μόνο με 399€.

LENOVO Tab M10 HD 2nd Gen 4/64GB

Το LENOVO Tab M10 HD 2nd Gen 4/64GB είναι ένα tablet κατάλληλο για όλη την οικογένεια -και φυσικά και για παιδιά. Το κομψό, μεταλλικό του σώμα, του προσφέρει την απαραίτητη στιβαρότητα ώστε να αντέξει στο απαιτητικό οικιακό περιβάλλον, με την εντυπωσιακή αναλογία οθόνης/σώματος της τάξης του 85% να χαρίζει μια φοβερή εμπειρία θέασης. Η κύρια κάμερά του είναι ανάλυσης 8 MP με AF ενώ υπάρχει και δεύτερη, 5 MP στην πρόσοψη για να μη χάνει στιγμή. Φέρει πιστοποίηση της TUV Rheinland για χαμηλές εκπομπές μπλε φωτός ενώ ο οκταπύρηνος επεξεργαστής των 2,3 GHz και τα διπλά ηχεία Dolby Atmos προσφέρουν κορυφαίες εμπειρίες χρήσης και ψυχαγωγίας. Το tablet ενσωματώνει Google Kids Space, μέσω του οποίου δημιουργείται ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον κατάλληλο για παιδιά, καθώς επίσης και όλη τη σουίτα εφαρμογών της GOOGLE. Διαθέσιμο σε WiFi αλλά και 4G έκδοση.

SAMSUNG Galaxy Tab S series

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρεις την κορυφαία σειρά SAMSUNG Galaxy Tab S έως και €150 φθηνότερα, και επιπλέον κερδίζεις έως και 10% €πιστροφή, με δυνατότητα εξόφλησης έως και σε 48 άτοκες δόσεις, για να χαρείτε κι εσύ και το βαφτιστήρι σου! Απόκτησε το εξαιρετικά ευέλικτο Galaxy Tab S6 Lite 2022 με την Full HD+ οθόνη των 10,4 ιντσών, τον οκταπύρηνο επεξεργαστή νέας γενιάς και το S Pen, το all-around Galaxy Tab S7 FE 12.4 (τόσο η έκδοση Wi-Fi όσο και η 5G), καθώς επίσης και τα Galaxy Tab S8, S8+ και S8 Ultra για τους νονούς που θέλουν να κάνουν δώρο στα πνευματικά τους τέκνα πανίσχυρα tablets με τέτοιες λειτουργίες και τεχνικά χαρακτηριστικά που θα αντικαταστήσουν για τα καλά τα laptops τους.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ TCL TABLETS με οθόνη 10.1’’

Τα TCL NXTPAPER 10s WiFi TCL Tab 10 3/32GB 4G θα τα βρεις αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ και εν όψει Πάσχα σε ακόμα καλύτερη τιμή -και με €πιστροφή έως και 10% με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα. Το TCL NXTPAPER 10s WiFi πρόκειται για το tablet που ήρθε για να φέρει την επανάσταση στην κατηγορία του, χάρη στην paper-like οθόνη αφής του που θα σου χαρίσει αίσθηση εφάμιλλη με εκείνη του χαρτιού. Σε συνδυασμό με το T-Pen που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, το σκετσάρισμα και η λήψη σημειώσεων θα γίνονται πιο φυσικά από ποτέ, χωρίς αντανακλάσεις και πάντα σε υψηλή ανάλυση (FHD). Η συσκευή διαθέτει Reading mode μέσω του οποίου μιμείται την υφή των αγαπημένων βιβλίων των παιδιών, προστατεύοντας παράλληλα τα μάτια τους από την επιβλαβή ακτινοβολία.

Ακόμα θα βρεις αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ, το Tab 10 10.1 4G της TCL ιδανικό για όλη την οικογένεια. Συμπαγές αλλά συνάμα στιβαρό και ανθεκτικό, διαθέτει οθόνη 10,1 ιντσών, οκταπύρηνο επεξεργαστή, 3 GB RAM και μνήμη 32 GB που επεκτείνεται μέσω microSD έως και 256 GB, δίνοντας στο βαφτιστήρι σου τη δυνατότητα να κάνει όλα όσα ονειρεύεται. Επιπλέον, διαθέτει δύο ηχεία Class K που «ντύνουν» κάθε εμπειρία με ισορροπημένο, στερεοφωνικό ήχο. Το TCL Tab 10 έρχεται με €πιστροφή έως και 10% και όφελος που ξεπερνά το 20%.

KIDDOBOO Kids 8 WiFi

Το KIDDOBOO Kids 8 WiFi 2/32GB είναι το κορυφαίο παιδικό tablet και ως προς αυτό, δε νομίζουμε να αμφιβάλλεις. Από το design του και μόνο, γίνεται αντιληπτό πως πρόκειται για συσκευή ικανή να τραβήξει τα παιδικά βλέμματα. Τέλειο για παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό  με προστασία από πτώσεις προσφέροντας παράλληλα ευρεία γωνία θέασης. Διαθέτει οθόνη 8 ιντσών, δύο κάμερες, κύρια 8MP και εμπρόσθια 3.2MP, τετραπύρηνο επεξεργαστή, 2 GB RAM, 32 GB αποθηκευτικού χώρου και Android 11 Go Edition.  Περιλαμβάνει περιεχόμενο στα ελληνικά υπό τη μορφή εφαρμογών  και παιχνίδιων, χάρη στο οποίο τα παιδιά θα αναπτύξουν τις γνώσεις και τις ψηφιακές τους δεξιότητες, χωρίς φυσικά να λείπουν τα ολοκληρωμένα εργαλεία γονικού ελέγχου.

SAMSUNG Galaxy Tab A7 Lite

Λειτουργικό, γεμάτο κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες και σε άκρως θελκτική τιμή, είτε πρόκειται για την έκδοση Wi-Fi, είτε για τη 4G, το SAMSUNG Galaxy Tab A7 Lite 8.7" 3/32GB είναι το τέλειο tablet για όλη την οικογένεια. Με ελαφρύ και λεπτό σχεδιασμό μπορείς να το έχεις παντού μαζί με ευκολία,  ενώ χάρη στη μεγάλη του αυτονομία και την υποστήριξη ταχείας φόρτισης 15 W, θα κρατήσει συντροφιά στο βαφτιστήρι σου ακόμα και σε μεγάλα ταξίδια ή διακοπές. Ενσωματώνει οθόνη 8,7 ιντσών, μέγεθος ιδανικό για παιχνίδι, streamάρισμα βίντεο και λοιπές δημιουργικές ασχολίες. Τα δε δύο ηχεία με υποστήριξη Dolby Atmos δημιουργούν την πλέον επιβλητική ατμόσφαιρα, ενώ το σύστημα Samsung Kids σερβίρει στο πιάτο μεγάλο εύρος εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου , ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά!

Αν δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις τι δώρο θα πάρεις στο βαφτιστήρι σου, μην αγχώνεσαι! Έλα σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και οι εξειδικευμένοι μας σύμβουλοι θα σε βοηθήσουν να κάνεις την καλύτερη επιλογή για σένα. Μην ξεχνάς όπως είπαμε ότι για επιλεγμένα Tabet APPLE, SAMSUNG, LENOVO, HUAWEI και XIAOMI αξίας από €300 έως και €400 θα έχεις δωρεάν 3 χρόνια εγγύηση.