Tablet: το απόλυτο Xmas δώρο για μεγάλους και παιδιά!

4 μήνες πριν
young girl playing with tablet

Αν έχεις μπει ήδη σε mood Χριστουγέννων (spoiler alert: θα έπρεπε) ψάχνοντας ιδέες για τα δώρα που θα πάρεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα (ή και στον εαυτό σου), τότε ανακάλυψε τη μαγεία ενός tablet, το οποίο θα πρέπει να βρίσκεται σχετικά ψηλά στη λίστα σου, αν όχι στην κορυφή της. Στον ΓΕΡΜΑΝΟ διανύουμε, βλέπεις, περίοδο Jingle Tech και οι προτάσεις είναι πολλές και διάφορες! Οι λειτουργίες των tablets τελευταίας γενιάς δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα εκείνες των laptops, ενώ σε ό,τι αφορά τις τιμές τους, τα Χριστουγεννιάτικα deals που σε περιμένουν στα καταστήματά μας και το germanos.gr, θα δώσουν αξία στην επιλογή σου, όποιο budget και αν έχεις στο μυαλό σου. Τι λες, πάμε να δούμε μερικές προτάσεις;

ZTE Blade X10 II 4G

Ένα εκπληκτικό all-around 4G tablet το οποίο μάλιστα σε περιμένει αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ και σε σούπερ τιμή: μόλις €129! Το ZTE Blade X10 II 64GB θα ανταποκριθεί περίφημα σε κάθε ανάγκη: δουλειά, παιχνίδι, επικοινωνία, διάβασμα. Με οθόνη 10,1 ιντσών, οκταπύρηνο επεξεργαστή, μνήμη 4 GB RAM και Android 13 δεν θα έχει πρόβλημα να τρέξει οποιαδήποτε εφαρμογή και να προσφέρει ομαλές εμπειρίες χρήσης ακόμα και σε απαιτητικές καταστάσεις multitasking. Το παίρνεις μαζί με ΔΩΡΟ θήκη!

APPLE iPad 9th Gen

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στη μαγεία και τον premium αέρα ενός iPad; Κανείς! Γι’ αυτό και το iPad 9th Gen WiFi με οθόνη Retina 10,2 ιντσών, επεξεργαστή A13 Bionic και κύρια κάμερα 8 MP θα αποτελέσει το τέλειο δώρο! Ο αποθηκευτικός χώρος των 64 GB αρκεί για εφαρμογές, μουσική, ταινίες και παιχνίδια, ενώ η ενισχυμένη μπαταρία εγγυάται αυτονομία για μια ολόκληρη μέρα, για απρόσκοπτη χρήση χωρίς τον βραχνά της φόρτισης.

Tablets με οθόνη 10 ιντσών με €129!

Τα tablets με οθόνη 10 ιντσών αποτελούν κατά πάσα πιθανότατα τη δημοφιλέστερη κατηγορία στην αγορά και εδώ που τα λέμε, όχι κι άδικα. Έχουν το ιδανικό μέγεθος έτσι ώστε να απολαμβάνεις σειρές, ταινίες και video games, να εργάζεσαι και να επικοινωνείς, ενώ παράλληλα μπορείς να τα μεταφέρεις άνετα όπου κι αν πας, αφού χωρούν ακόμα και στις μικρότερου μεγέθους τσάντες. Παρακάτω θα δεις μερικά που διαλέξαμε για ‘σένα.

TCL Tab 10 Gen 2

Ένα tablet ιδανικό για όλη την οικογένεια, το TCL Tab 10 Gen 2 4/64GB WiFi δεν υστερεί πουθενά. Η οθόνη NXTVISION 2K με το λεπτό πλαίσιο στις 10,4 ίντσες είναι ό,τι πρέπει για την απόλαυση κάθε είδους περιεχομένου με ζωηρά χρώματα σε φυσικούς τόνους, με τον ήχο που χαρίζουν τα διπλά ηχεία με τεχνολογία Sound Booster να πλαισιώνει ιδανικά την όλη εμπειρία. Παρά το αλουμινένιο του σώμα, το βάρος του βρίσκεται σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα.

LENOVO Tab M10 FHD 3rd Gen

Για ‘σένα που η ανάλυση της οθόνης είναι το Α και το Ω σε ένα tablet, η LENOVO έχει την πλέον «άχαστη» πρόταση: το LENOVO Tab M10 3rd Gen κυκλοφορεί και σε Full HD έκδοση, για να ζήσεις τη μαγεία του αγαπημένου σου περιεχομένου στα 1080p και τις 10,1 ίντσες. Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής και η μπαταρία των 5100 mAh με τη μεγάλη αυτονομία, συμπληρώνουν το προφίλ ενός tablet που δεν χαμπαριάζει στα δύσκολα. Το LENOVO Tab M10 FHD 3rd Gen είναι το tablet που θα σε ακολουθήσει (εσένα ή τέλος πάντων τον τυχερό κάτοχό του) όπου κι αν πας. Λεπτό και ελαφρύ, με προφίλ που δεν ξεπερνά τα 8,5 χιλ. και βάρος γύρω στα 460 γραμμάρια, το tablet της LENOVO χωρά παντού και μεταφέρεται πανεύκολα, έτσι ώστε να απολαμβάνεις την εμπειρία χρήσης του όπου κι αν βρίσκεσαι. Το βρίσκεις σε έκδοση WiFi με 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο και έκδοση Wi-Fi ή 4G με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Και τα 3 έρχονται με Google Kids Space και Family Link κάνοντάς τα ιδανική λύση για όλη την οικογένεια.

Tablets για παιδιά από €69,90!

Ποιος είπε όμως πως τα tablets είναι κατάλληλα μόνο για τους μεγάλους; Φέτος τα Χριστούγεννα σε περιμένουν και μοντέλα tablets για παιδιά. Ειδικά σχεδιασμένα έτσι ώστε να ενθουσιάσουν τους μικρούς χρήστες, επιτρέποντας παράλληλα στους γονείς τους να έχουν τον πλήρη έλεγχο της όλης εμπειρίας τους. Έλα να δούμε μερικά που αποτελούν το τέλειο δώρο για το παιδί, το ανίψι ή το βαφτιστήρι σου.

ALCATEL 1T 7

Το ALCATEL 1T 7 2/32GB είναι το δώρο που θα κάνει τα παιδιά να σε λατρέψουν φέτος τα Χριστούγεννα! Ό,τι καλύτερο για… κουλ νονούς και θείους, συνδυάζει τη δημιουργική μάθηση με την ποιοτική εμπειρία χρήσης. Στις 7 ίντσες, είναι εξαιρετικό για τα μικρά παιδικά χεράκια, ενώ συνοδεύεται από θήκη σιλικόνης (bumper) για ασφαλή χρήση και αντοχή στον χρόνο

Tablets KIDDOBOO

Όταν η κουβέντα πάει στα παιδικά tablets, θα ακουστεί οπωσδήποτε και το όνομα της KIDDOBOO, της εταιρείας που ειδικεύεται σε αυτά. Στον ΓΕΡΜΑΝΟ σε περιμένουν τρία μοντέλα KIDDOBOO με οθόνες στις 8 και τις 10,1 ίντσες (το τελευταίο στην απλή έκδοση και την εμπνευσμένη από το Minecraft, Cube). Διαθέτουν ανθεκτικό σχεδιασμό που τα προστατεύει από πτώσεις, προηγμένα εργαλεία γονικού ελέγχου, καθώς και εκπαιδευτικές εφαρμογές και παιχνίδια στα Ελληνικά.

LENOVO Tab M8 4th Gen 4G

Ακόμα ένα tablet που θα βρεις αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ, το LENOVO Tab M8 4th Gen έρχεται πλαισιωμένο από θήκη και προστασία οθόνης, σε ένα υπερπλήρες πακέτο. Με οθόνη HD 8 ιντσών, είναι άριστο για όσους μετακινούνται συχνά και κατάλληλο τόσο για ανάγνωση, όσο και για προβολή multimedia περιεχομένου. Περιλαμβάνει Google Kids Space και YouTube Kids, όντας έτσι σούπερ επιλογή και για τα παιδιά!

TCL Tab 10 4G

Το TCL Tab 10 3/32GB 4G είναι το tablet που θα λατρέψει ολόκληρη η οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών! Με οθόνη HD 10,1 ιντσών και 2 ηχεία Class K για δυνατό, στερεοφωνικό ήχο, είναι ό,τι πρέπει για αναπαραγωγή μουσικής, σειρών και ταινιών. Διαθέτει εύχρηστο περιβάλλον χρήσης, ενώ ενσωματώνει αυξημένη προστασία από τη βλαβερή μπλε ακτινοβολία και πλήρη εργαλεία γονικού ελέγχου για ασφαλή χρήση από μεγάλους και -κυρίως- μικρούς. Θα το βρεις αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ.

LENOVO Tab M10 HD (2nd gen)

Το LENOVO Tab M10 HD (2nd gen) 3/32GB WiFi είναι χωρίς αμφιβολία το tablet που κάθε παιδί θα ζητούσε από τον Άγιο Βασίλη. Με οθόνη HD ανάλυσης στις 10,1 ίντσες, οκταπύρηνο επεξεργαστή, άριστα τεχνικά χαρακτηριστικά και Android 10, θα σου λύσει τα χέρια. Το Google Kids Space εγγυάται ένα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά, ενώ η πιστοποίηση της TUV Rheinland για μειωμένες εκπομπές μπλε ακτινοβολίας, είναι «δώρο» για τα ευαίσθητα παιδικά μάτια. Περιλαμβάνεται διάφανη θήκη με βάση στήριξης.

Το απόλυτο δώρο των Χριστουγέννων

Συνδυάζοντας τις εντυπωσιακές δυνατότητες με τη φορητότητα και τη λειτουργικότητα, το tablet είναι το τέλειο δώρο για μικρούς και μεγάλους. Ικανό να χαρίσει στιγμές ψυχαγωγίας, να ενισχύσει την παραγωγικότητα, να ενημερώσει και να φέρει πιο κοντά αγαπημένα πρόσωπα, είναι ένα πραγματικό πολυεργαλείο και πιθανότατα η ασφαλέστερη επιλογή δώρου εν όψει Χριστουγέννων! Έλα στον ΓΕΡΜΑΝΟ για να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει στα «θέλω» και την τσέπη σου, διάλεξε τον τρόπο εξόφλησης (π.χ. δόσεις με ή χωρίς κάρτα) και την παραλαβή (κατάστημα, αυθημερόν παράδοση στο χώρο σου) που σε βολεύει και δεν θα χάσεις!