Tablet: Το ιδανικό δώρο εν όψει Χριστουγέννων

1 έτος πριν
Santa Claus holding tablet

Τα tablets αποτελούν ένα από τα πλέον «hot» δώρα για την επικείμενη εορταστική περίοδο. Με χαρακτηριστικά που τους επιτρέπουν να σταθούν πια σε κάθε ρόλο, τα tablets συνιστούν κορυφαίες λύσεις ψυχαγωγίας, επικοινωνίας και παραγωγικότητας. Από τον έλεγχο των emails μέχρι τη δημιουργία εγγράφων και σημειώσεων κι από το streamάρισμα του αγαπημένου σου περιεχόμενου, ως τις άπειρες ώρες στους κόσμους των μεγαλύτερων blockbusters του gaming, ένα tablet έχει τη δυνατότητα να σε καλύψει όπως κι αν το χρησιμοποιείς, στο σπίτι, το γραφείο, τις διακοπές ή τον δρόμο!


Αν λοιπόν εν όψει των φετινών Χριστουγέννων σκέφτεσαι να δωρίσεις ένα τέτοιο στα πιο κοντινά σου πρόσωπα ή εσένα τον ίδιο, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα σου λύσει τα χέρια! Στα καταστήματα του δικτύου και το germanos.gr άλλωστε θα βρεις μια τεράστια γκάμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αν μάλιστα επιλέξεις tablet ή laptop LENOVO (σειρές Yoga, Legion, IdeaPad) θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις δικό σου ένα απίθανο πολυμηχάνημα CANON Pixma TS3350 σε σούπερ τιμή, από 99€ μόνο 19€, για να εκτυπώσεις στη στιγμή τα καλύτερα ενσταντανέ των εορτών!

Έλα να δούμε τα tablets που ξεχωρίζουμε:

SAMSUNG Galaxy Tab A7 Lite

Οικονομικό, αλλά απόλυτα λειτουργικό και αξιόπιστο, το Galaxy Tab A7 Lite είναι ό,τι πρέπει για ‘σένα που αναζητάς ένα value for money tablet της κορεατικής εταιρείας. Διαθέσιμο σε εκδόσεις Wi-Fi και 4G, προσφέροντάς σου πλήρη ευελιξία. Αμφότερες διαθέτουν στο εσωτερικό τους 3 GB RAM, 32 GB χωρητικότητας (με δυνατότητα προσθήκης κάρτας microSD) και επεξεργαστή οκτώ πυρήνων για να φέρεις απρόσκοπτα εις πέρας κάθε σου εργασία. Η οθόνη των 8,7 ιντσών έχει λεπτό πλαίσιο προκειμένου να εστιάζεις στην εικόνα, με τις δύο κάμερες των 8 MP και 2 MP σε πλάτη και πρόσοψη, να απαθανατίζουν κάθε σου στιγμή.

Η μεγάλη μπαταρία των 5100 mAh είναι ό,τι πρέπει ακόμα και για ‘κείνες τις μέρες που… δε λένε να τελειώσουν με τίποτα, ενώ χάρη στην υποστήριξη ταχείας φόρτισης 15 W δε θα χρειαστεί να περιμένεις ποτέ ξανά έως ότου να γεμίσει. Όσο για την εμπειρία χρήσης; Το Android 11 σε συνδυασμό με την πλατφόρμα ασφάλειας Knox προσφέρει ένα οικείο περιβάλλον, κατάλληλα θωρακισμένο έτσι ώστε τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σου να παραμείνουν απολύτως ασφαλή.

SAMSUNG Galaxy Tab A8

Ένα πραγματικό… παράθυρο σε έναν κόσμο γεμάτο κίνηση, χρώματα και κρυστάλλινες εικόνες, το Galaxy Tab A8 της SAMSUNG διατίθεται σε μαύρο και ασημί χρώμα και συναρπάζει τόσο με την υψηλή του αισθητική, όσο και με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Η οθόνη του περιβάλλεται από συμμετρικό πλαίσιο πάχους μόλις 10,5χιλ. έτσι ώστε να… χάνεσαι χωρίς προσπάθεια στο εσωτερικό της.

Παρακολούθησε τις αγαπημένες σου σειρές και ταινίες, διάβασε βιβλία και περιοδικά, πλοηγήσου στα bookmarks του browser σου, ενημέρωσε τα προφίλ σου στα social media και παίξε ό,τι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει σε video game: το tablet της SAMSUNG δε θα έχει κανένα πρόβλημα να προσαρμοστεί στα «θέλω» σου. Πάτα «play» και άφησε τα τέσσερα ηχεία με ήχο surround Dolby Atmos να δημιουργήσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα μ’ εσένα στο επίκεντρο. Θα το βρεις σε εκδόσεις Wi-Fi και 4G+ για να επιλέξεις εκείνη που ταιριάζει στο lifestyle σου -και οι δύο είναι εφοδιασμένες με 32 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και 3 GB RAM.

LENOVO Tab M10 HD 2nd gen WiFi 4/64GB

Αν αναζητάς ένα από τα καλύτερα tablets ψυχαγωγίας που κυκλοφορούν στην αγορά, τότε το LENOVO Tab M10 HD 2nd gen είναι η επιλογή σου (και με την προσφορά στον ΓΕΡΜΑΝΟ, θα πάρεις μόνο με 19€ και το πολυμηχάνημα CANON Pixma TS3350). Μία προσιτή λύση για όλη την οικογένεια, φέρει οθόνη HD 10,1 ιντσών με πιστοποίηση χαμηλών εκπομπών μπλε ακτινοβολίας από την TUV Rheinland και λειτουργία ξεκλειδώματος μέσω αναγνώρισης προσώπου για ασφαλή σύνδεση. Όταν λέμε «tablet για όλη την οικογένεια», το εννοούμε: το Tab M10 διαθέτει το Google Kids Space το οποίο ενεργοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού και δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον χρήσης για τα παιδιά της οικογένειας (στο πλαίσιο του οποίου έχεις πλήρη εικόνα των όσων βλέπουν και κάνουν).

Περνώντας στις προδιαγραφές της συσκευής, στο εσωτερικό της συναντάμε έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή με 4 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου. Όσο για τον ήχο; Τα δύο ηχεία με τεχνολογία Dolby Audio, χαρίζουν εμπειρίες που ξεφεύγουν για τα καλά από τα συνηθισμένα.

SAMSUNG Galaxy Tab S6 Lite

Ένα tablet με αστείρευτες δυνατότητες για εκείνους που τα θέλουν όλα δίχως να είναι διατεθειμένοι να κάνουν την παραμικρή παραχώρηση, το SAMSUNG Galaxy Tab S6 Lite δεν υστερεί πουθενά. Η οθόνη Full HD+ των 10,4 ιντσών δεν είναι απλά φωτεινή και υψηλής ανάλυσης, αλλά και πλήρως συμβατή με τη γραφίδα S Pen (συμπεριλαμβάνεται), έτσι ώστε να κρατάς σημειώσεις, να διορθώνεις, να σκετσάρεις και να ζωγραφίζεις με τον πλέον φυσικό τρόπο. Το Galaxy Tab S6 Lite υιοθετεί μίνιμαλ σχεδιασμό που του επιτρέπει να σε ακολουθεί όπου κι αν πας.

Θα το βρεις με συνδεσιμότητα Wi-Fi ή 4G+, 64 GB αποθηκευτικού χώρου και 4 GB RAM, χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να αποδίδει άψογα ακόμα και στις πλέον απαιτητικές καταστάσεις multitasking. Η δε μπαταρία των 7040 mAh διαρκεί για όσο τη χρειάζεσαι επιτυγχάνοντας σπουδαία αυτονομία. Εκμεταλλεύσου τα χαρακτηριστικά του οικοσυστήματος Galaxy και απόκτησε πρόσβαση στο περιεχόμενό σου όπου κι αν βρίσκεσαι, μέσα από το εύχρηστο περιβάλλον χρήστη που δημιουργούν Android και One UI.

LENOVO Tab M10 Plus

Το LENOVO Tab M10 Plus 3ης γενιάς 4/128GB είναι ένα σπουδαίο από κάθε άποψη tablet. Η οθόνη 2K των 10,6 ιντσών με το πάνελ IPS θα σου χαρίσει σπουδαίες συγκινήσεις στα 1080p τη στιγμή μάλιστα που την εκθαμβωτική εικόνα πλαισιώνει επιβλητικός ήχος, απόρροια του προσεγμένου συστήματος τεσσάρων ηχείων με τεχνολογία Dolby Atmos. Η μπαταρία των 7700 mAh εγγυάται μεγάλη αυτονομία για να ξεχάσεις μια για πάντα τον «εφιάλτη» της φόρτισης ενώ ο συνδυασμός οκταπύρηνου επεξεργαστή και 4 GB μνήμης RAM θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο ακόμα κι όταν αποφασίσεις να τρέξεις πιο απαιτητικές εφαρμογές και παιχνίδια.

Το LENOVO Tab M10 Plus ενσωματώνει Google Kids Space για την ανάπτυξη της περιέργειας αλλά και ασφαλή χρήση από μικρά παιδιά ενώ για πλήρη γονικό έλεγχο υπάρχει και η εφαρμογή Family Link. Η δε πιστοποίηση χαμηλών εκπομπών μπλε ακτινοβολίας από την TUV Low Blue Light, θα σου επιτρέψει να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και τα μάτια σου προστατευμένα. Μην ξεχνάς ότι με την αγορά του Tab M10 Plus 3rd gen από τον ΓΕΡΜΑΝΟ θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις δικό σου το απίθανο πολυμηχάνημα CANON Pixma TS3350 μόνο με 19€.