Tablet: Το καλύτερο δώρο για φέτος το Πάσχα!

1 εβδομάδα πριν
child using tablet

Αν αναζητάς το ιδανικό δώρο εν όψει Πάσχα για τα βαφτιστήρια, τα ανίψια, τα αδέλφια, τους γονείς ή εσένα τον ίδιο (ναι, γιατί;), σου έχουμε την απόλυτη πρόταση: tablet! Τα μοντέλα τελευταίας γενιάς είναι τόσο ισχυρά που σου επιτρέπουν να κάνεις πρακτικά τα πάντα, από gaming και streaming σειρών, ταινιών και μουσικής, μέχρι δουλειά (emails, κείμενα, spreadsheets, παρουσιάσεις), δημιουργία περιεχομένου (συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας βίντεο) και ανάγνωση περιοδικών, βιβλίων και εφημερίδων. Η τέλεια συσκευή για όπου κι αν βρίσκεσαι -στο σπίτι, το γραφείο, τη σχολή, τις βόλτες, τις διακοπές, το λεωφορείο, το αεροπλάνο. Λεπτό, ελαφρύ και συμπαγές, συνδέεται ασύρματα με όλα σου τα αξεσουάρ και θα σε κάνει να ξεχάσεις το laptop μια για πάντα! Τι θα ‘λεγες να ρίχναμε μια ματιά σε μερικές προτάσεις που σε περιμένουν στον ΓΕΡΜΑΝΟ;

Σου θυμίζουμε ότι από 19 Απριλίου έως και 4 Μαΐου, αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα κερδίσεις επιπλέον 10% €πιστροφή στις αγορές σου με πιστωτικές κάρτες ή 3% €πιστροφή με χρεωστικές κάρτες, για αγορές αξίας €49 και άνω με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (εξαιρούνται τα προϊόντα της APPLE και οι κονσόλες PS5).

APPLE iPad από €379 και με τρία χρόνια δωρεάν εγγύηση

Φέτος το Πάσχα έχεις την τέλεια ευκαιρία να δωρίσεις στο βαφτιστήρι σου (ή εσένα τον ίδιο…) ένα iPad. Στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρεις το iPad 9th Gen με οθόνη Retina 10,2 ιντσών και επεξεργαστή A13 Bionic από €379 ή με €389 αν προτιμήσεις το bundle με τα ακουστικά PHILIPS TAE1105. Για ‘σένα που θες κάτι ακόμα πιο ισχυρό βέβαια, υπάρχει το iPad 10th Gen που ξεκινά από τα μόλις €459, ανάλογα φυσικά με την έκδοση που θα επιλέξεις. Πλήρως επανασχεδιασμένο, διαθέτει οθόνη Liquid Retina 10,9 ιντσών, διατίθεται σε σούπερ χρώματα και είναι συμβατό με Magic Keyboard Folio και Apple Pencil εκτοξεύοντας την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα στα ύψη. Ο πανίσχυρος επεξεργαστής A14 Bionic είναι ιδανικός για power users ενώ η ευρυγώνια κάμερα των 12 MP σε συνδυασμό με τη δυνατότητα επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο, είναι ό,τι πρέπει για να καταγράψει κάθε ενσταντανέ! Επιπλέον, στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα αποκτήσεις τα iPad 9th/10th Gen με ΔΩΡΕΑΝ τρία χρόνια δωρεάν εγγύηση.

Tablets SAMSUNG με δώρα ή όφελος έως €100

Η SAMSUNG είναι γνωστή για την ευρεία γκάμα λύσεων που προσφέρει και φέτος το Πάσχα, έχεις την αφορμή που έψαχνες για να αποκτήσεις ή να δωρίσεις ένα tablet Galaxy αφού στον ΓΕΡΜΑΝΟ σε περιμένουν εντυπωσιακές προσφορές. Ξεκινώντας με το Galaxy Tab S6 Lite, ένα tablet που χάρη στην οθόνη Full HD+ 10,4 ιντσών, τον νέο οκταπύρηνο επεξεργαστή του και την αναβαθμισμένη γραφίδα προσφέρει μία ανανεωμένη εμπειρία χρήσης, αν το συνδυάζεις μαζί με το Galaxy Fit3 (στο χρώμα που σου ταιριάζει φυσικά) κερδίζεις 40€ στην αξία του. Αν προτιμάς κάτι ισχυρότερο βέβαια, τότε αξίζει να ρίξεις μια ματιά στα SAMSUNG Galaxy Tab S9 FE και S9 FE+, δύο μοντέλα που θα σου επιτρέψουν να εξωτερικεύσεις τη δημιουργικότητά σου. Στις 10,9 και 12,4 ίντσες αντίστοιχα, διαθέτουν εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά, ευκρινείς οθόνες με ζωηρά χρώματα και σπουδαίες λύσεις παραγωγικότητας, ικανοποιώντας και τους πλέον απαιτητικούς. Και το καλύτερο; Με την απόκτηση του tablet θα πάρεις δώρο τα Galaxy Buds FE αξίας €89,90, επιλέγοντας το χρώμα που σου ταιριάζει!

Οι προσφορές στον ΓΕΡΜΑΝΟ όμως δεν σταματούν εκεί αφού για ‘σένα που θες κάτι πραγματικά ασυναγώνιστο, υπάρχει και η σειρά Galaxy Tab S9, η ναυαρχίδα της SAMSUNG στην κατηγορία η οποία προσφέρεται στον ΓΕΡΜΑΝΟ με όφελος €100 σε όλες της τις εκδόσεις (Galaxy S9/S9+/S9 Ultra). Η δε εμπειρία χρήσης του είναι το κάτι άλλο χάρη στο νέο Galaxy AI, το οποίο αλλάζει όλα όσα ήξερες. Το Galaxy AI είναι μία πλήρης σουίτα άλλωστε με εντυπωσιακές δυνατότητες που θα σου επιτρέψουν να συντάξεις κείμενο, να αναζητήσεις υλικό και να κρατήσεις σημειώσεις πολύ πιο εύκολα. Αν λοιπόν η ιδέα ενός tablet με οθόνη Dynamic AMOLED 2X, αναβαθμισμένο S Pen που μάλιστα περιλαμβάνεται στη συσκευασία, οκταπύρηνο επεξεργαστή, άπλετη RAM και αδιάβροχη κατασκευή βάσει πιστοποίησης IP68 δεν σε αφήνει ασυγκίνητο, μόλις βρήκες την τέλεια πρόταση.

Tablets για παιδιά

Αν το tablet που ετοιμάζεσαι να πάρεις προορίζεται για παιδιά, τότε πρέπει να δώσεις έμφαση στην ανθεκτική κατασκευή, τα funky χρώματα και το φιλικό περιβάλλον χρήστη. Το ALCATEL 1T 7 είναι μία εξαιρετικά συμπαγής συσκευή στις 7 ίντσες, ό,τι πρέπει για τα μικρά παιδικά χεράκια. Θα το βρεις και σε έκδοση με θήκη σιλικόνης bumper σε κίτρινο χρώμα, για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή στη σκληρή καθημερινή χρήση (πτώσεις, χτυπήματα κλπ). Βέβαια σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδικά tablets, η KIDDOBOO είναι αδιαμφισβήτητα η κυρίαρχος στο χώρο και συσκευές όπως το KIDDOBOO 8, το επιβεβαιώνουν. Στις 8 ίντσες με ανθεκτικό αλλά παιχνιδιάρικο σχεδιασμό, διαθέτει εκπαιδευτικές εφαρμογές και παιχνίδια στα Ελληνικά καθώς και προηγμένα εργαλεία γονικού ελέγχου. Αν προτιμάς κάτι μεγαλύτερου μεγέθους, υπάρχει το KIDDOBOO Ten+ στις 10,1 ίντσες (με παρόμοιες λειτουργίες) και το KIDDOBOO Cube μαζί με ενσύρματα gaming ακουστικά (αν το βαφτιστήρι σου είναι φαν του Minecraft, θα σε λατρέψει μ’ αυτό το τελευταίο).

Tablets LENOVO και ZTE σε super τιμές στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Αν αναζητάς ένα ολοκληρωμένο πακέτο, τότε δες οπωσδήποτε το LENOVO Tab M10 Plus 3rd Gen 64GB. Δεν είναι απλά ότι πρόκειται για ένα ισχυρό tablet με οθόνη 2K 10,6 ιντσών, οκταπύρηνο επεξεργαστή, 4 GB RAM και συνδεσιμότητα 4G που σε περιμένει αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ, αλλά πλαισιώνεται επιπλέον από γραφίδα και θήκη folio. Μία ακόμα αποκλειστικότητα του ΓΕΡΜΑΝΟΥ, είναι το ZTE Blade X10 II 4G, μία ακόμα πιο συμπαγής λύση στις 10,1 ίντσες μαζί με θήκη. Τέλος, μην αμελήσεις να δεις το LENOVO Tab M11 WiFi με οθόνη FHD 11 ιντσών, 4 GB RAM, 128 GB χωρητικότητα, οκταπύρηνο επεξεργαστή ενώ υποστηρίζει Google Kids Space και περιλαμβάνει και γραφίδα.

Πασχαλινές προσφορές tablet για κάθε ανάγκη!

Με τόσα tablet σε σούπερ τιμή στον ΓΕΡΜΑΝΟ είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα βρεις το tablet που ψάχνεις φέτος το Πάσχα. Κάνε την έρευνα αγοράς σου, εντόπισε το μοντέλο που να καλύπτει τα «θέλω» σου (ή τέλος πάντων εκείνου για τον οποίο προορίζεται) και άφησε τα υπόλοιπα σε εμάς! Κάνε τις αγορές σου από ένα κατάστημα του δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή το germanos.gr ενώ για το διάστημα 19/04-04/05 κέρδισε επιπλέον όφελος έως 10% €πιστροφή με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.