Τη Black Friday κάνε δικιά σου την τηλεόραση των ονείρων σου στον ΓΕΡΜΑΝΟ

1 έτος πριν
couple watching TV

Οι τηλεοράσεις ήταν ανέκαθεν η κατηγορία που είχε την… τιμητική της τη Black Friday και εδώ που τα λέμε όχι άδικα. Μιλάμε άλλωστε για συσκευές που λόγω του υψηλού κόστους τους είναι απολύτως λογικό να προσελκύουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών τη συγκεκριμένη περίοδο του χρόνου.

Η φετινή χρονιά δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ φροντίζει να σε αποζημιώσει πλήρως για την… υπομονή σου, αφού προσφέρει εκπληκτικές ευκαιρίες για να κάνεις δικιά σου την τηλεόραση των ονείρων σου σε συμφέρουσα τιμή. Οι επιλογές σου είναι πολλές και δείχνουν όλες εξίσου ελκυστικές. Για να μην πελαγώσεις λοιπόν, έλα να κάνουμε μια βόλτα και να ρίξουμε μια ματιά σε ό,τι ξεχωρίζει.

SAMSUNG 4K QLED TV Q60B

Η σειρά Q60B της SAMSUNG είναι αδιαμφισβήτητα εκείνη που τραβά την προσοχή. Διαθέσιμη σε μεγέθη 43, 50, 55, 65, 75 και 85 ιντσών, θα τη βρεις με σημαντικό όφελος που φτάνει και το 33,38% αλλά και επιπλέον €πιστροφή 15% εφ’ όσον πληρώσεις με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, σε ένα combo προσφορών που καθιστά τα μοντέλα της σειράς τις απόλυτες value-for-money επιλογές.

Η εμπειρία θέασης που προσφέρει η Q60B είναι μοναδική. Χάρη στην τεχνολογία Quantum HDR και το Dynamic Tone Mapping του HDR10+, θα δεις χρώματα που δεν έχεις ξαναδεί με απίστευτη ζωηράδα, υπέροχες λεπτομέρειες και φυσικούς τόνους (το Quantum Dot, βλέπεις, προσφέρει όγκο χρώματος 100%). Ο οπίσθιος φωτισμός LED χαρίζει βαθιά μαύρα και καθαρά λευκά ενώ την κρυστάλλινη εικόνα πλαισιώνει ρεαλιστικός, τρισδιάστατος ήχος που ακολουθεί την κίνηση βάσει τεχνολογίας Object Tracking Sound Lite. Συνυπολόγισε και το σύστημα Adaptive Sound και το όλο feeling δε θα μπορούσε να είναι πιο… κινηματογραφικό.

Η τεχνολογία Motion Xcelerator ρυθμίζει την εικόνα ανάλογα με την πηγή περιεχομένου. Το δε Game Bar αλλάζει άρδην το gameplay σου προσαρμόζοντας την απόδοση της τηλεόρασης στο εκάστοτε παιχνίδι που παίζεις ενώ η υποστήριξη SmartThings και φωνητικού ελέγχου μέσω Amazon Alexa, Google Assistant και Bixby είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα (εναλλακτικά, η τηλεόραση συνοδεύεται από το τηλεχειριστήριο SolarCell που φορτίζει απορροφώντας την ηλιακή ενέργεια από το πάνελ του).

Τηλεοράσεις QLED από €349 και με όφελος έως €1500

Αποφάσισες πως ήρθε επιτέλους η ώρα να επενδύσεις στην τεχνολογία QLED; Δε θα μπορούσες να έχεις βρει καλύτερο timing! Στον ΓΕΡΜΑΝΟ σε περιμένει μία τεράστια γκάμα τηλεοράσεων QLED σε απίστευτες τιμές και με σπουδαίο όφελος που φτάνει μέχρι και τα €1500!

Η TOSHIBA 43QA4C63DG για παράδειγμα αποτελεί μία φοβερή από κάθε άποψη επιλογή. Με τιμή μόλις €349, συνιστά μία προσιτή λύση που θα βρει τη θέση της σε κάθε χώρο, είτε πρόκειται για το σαλόνι, είτε για την κρεβατοκάμαρα, είτε για το play room σου. Ενσωματώνει τεχνολογία Quantum Dot αναπαράγοντας δισεκατομμύρια αποχρώσεις και αποδίδοντας σπουδαία εικόνα σε 4Κ ανάλυση. Υποστηρίζει πολλαπλά formats HDR όπως HDR10, HLG και Dolby Vision ενώ «ντύνει» την λεπτομερέστατη εικόνα με πλούσιο, απολαυστικό ήχο χάρη στα ηχεία ONKYO. Το Android TV χαρίζει μια οικεία και εύχρηστη εμπειρία χρήσης με το Google Play να προσφέρει πρόσβαση σε χιλιάδες apps.

Η The Frame της SAMSUNG είναι μία επιλογή που γοητεύει χάρη στο απαράμιλλο στυλ και την ευελιξία της. Ξεκινώντας από τα €699,01 για το μοντέλο των 43 ιντσών (με όφελος 30,03%) θα κάνεις δικό σου ένα πραγματικό… έργο τέχνης και πίστεψέ μας, το παραπάνω δεν είναι σχήμα λόγου. Η τηλεόραση διαθέτει βάση αλλά τοποθετείται και στον τοίχο, ακριβώς όπως θα έκανες με μία κορνίζα. Μπορείς μάλιστα να επιλέξεις πλαίσιο που να ταιριάζει στη διακόσμηση του χώρου σου και να το εφαρμόσεις μαγνητικά. Η θεσπέσια εικόνα είναι απλά ασύγκριτη, απόρροια της τεχνολογίας Quantum HDR ενώ πλαισιώνεται και από σπουδαίο ήχο Dolby Atmos. Όταν δεν παρακολουθείς κάτι, απλά ενεργοποίησε το Art Mode και δες τη να μετατρέπεται σε πίνακα ζωγραφικής, αλλάζοντας μέχρι και την υφή της!

Πολύ καλό deal είναι και η HISENSE H65U7HQ, ένα μοντέλο στις 65 ίντσες που θα γίνει δικό σου με €859 και όφελος 36,32%. Ό,τι και να πούμε για τη συγκεκριμένη θα είναι λίγο. Η HISENSE εξ άλλου δεν είναι τυχαία ο επίσημος συνεργάτης του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται αυτές τις μέρες στα γήπεδα του Κατάρ. Ενσωματώνει τεχνολογίες Quantum Dot, Full Array Local Dimming Pro και Ambient Light Adaptive, προσαρμόζοντας την εικόνα της σε ό,τι παρακολουθείς. Υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης έως και 120 Hz για μοναδική ευκρίνεια ακόμα κι όταν η μπάλα πηγαίνει πάνω-κάτω, ενώ το Game Mode Pro σε συνδυασμό με τις θύρες HDMI 2.1 χαρίζουν next-gen εμπειρίες gameplay.

Smart τηλεοράσεις 4K Ultra HD 55 ιντσών με όφελος έως €1350

Η κατηγορία των smart TV 55 ιντσών είναι κακά τα ψέματα η δημοφιλέστερη. Πρόκειται για το ιδανικό μέγεθος τηλεόρασης άλλωστε που χωρά στα περισσότερα σαλόνια, ενώ και οι σχετικές επιλογές δεν είναι λίγες.

Μία εξ αυτών που αξίζει να δεις είναι η 55QA4C63DG της TOSHIBA. Τεχνολογίας Quantum Dot με Dolby Vision HDR, HDR10 και HLG, θα γεμίσει τον χώρο σου με χρώματα κάθε απόχρωσης. Χαρίζει ρεαλιστική και ομαλή εικόνα επιτρέποντάς σου να απολαύσεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο (σειρές, ταινίες, αθλητικά γεγονότα, video games) όπως εσύ θες. Τα δε ηχεία της ONKYO θα σου προσφέρουν ισορροπημένο, βαθύ ήχο με το Android TV να ολοκληρώνει ιδανικά το όλο πακέτο.

Εξίσου καλή πρόταση είναι και η SAMSUNG UE55BU8072U, μία LED smart TV που συνδυάζει την υψηλή αισθητική με τις κορυφαίες επιδόσεις. Διαθέτει εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο και μίνιμαλ AirSLim σχεδιασμό ώστε να εστιάζεις στην εικόνα και προσαρμόσιμη βάση. Ο Crystal Processor 4K θα αναλάβει να αναβαθμίσει κάθε εικόνα φέρνοντάς τη στα στάνταρ της UHD ανάλυσης με τον οπίσθιο φωτισμό να αναπαράγει λεπτομερώς κάθε απόχρωση. Το χειριστήριο SolarCell θα σου επιτρέψει να πλοηγηθείς με άνεση στα μενού της φορτίζοντας με ηλιακή ενέργεια ή έντονο εσωτερικό φως.

Μην αμελήσεις, τέλος, να δεις τη PHILIPS 55PUS8007 Ambilight, ένα από τα πιο λαμπερά μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά. Όπως υποδηλώνει και η ονομασία της, ο φωτισμός Ambilight που προέρχεται από τις έξυπνες λυχνίες στις τρεις πλευρές της, εναρμονίζεται με το περιεχόμενο που παρακολουθείς, χαρίζοντας στην εικόνα λάμψη που καθηλώνει. Απόλαυσε 4K εικόνα σε πλήθος formats με υψηλή αντίθεση και σπουδαίες αποχρώσεις, παίξε τα αγαπημένα σου video games με χαμηλό latency και μπες στην «καρδιά» της δράσης με τον ήχο Dolby Atmos.

Τέλος, μην ξεχάσεις να αναβαθμίσεις τον ήχο σου με ένα soundbar για να έχεις το απόλυτο Home Theater.