Τηλεοράσεις για να απολαύσεις όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις

1 έτος πριν
τηλεοράσεις

Η εποχή του χρόνου που άπαντες οι λάτρεις της «στρογγυλής θεάς» θα πάρουν τις θέσεις τους μπροστά από την τηλεόραση ήρθε. Δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι φαν του μπάσκετ ή του ποδοσφαίρου. Αμφότερα τα αθλήματα ετοιμάζονται να μας χαρίσουν στιγμές αλήστου μνήμης με το Final Four της Euroleague (το οποίο έχει και ελληνικό ενδιαφέρον χάρη στη συμμετοχή του Ολυμπιακού), τους τελικούς του NBA και βέβαια τον μεγάλο τελικό του Champions League με τη Λίβερπουλ να κοντράρεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι των 19 τροπαίων (6 η πρώτη, 13 η δεύτερη). Είτε λοιπόν ετοιμάζεσαι να πανηγυρίσεις τα καλάθια της αγαπημένης σου ομάδας, είτε να ξεσηκώσεις τον κόσμο σε κάθε γκολ, βεβαιώσου ότι έχεις κάνει το κατάλληλο… ζέσταμα, επενδύοντας στη σωστή τηλεόραση.

Εμείς κάναμε μια βόλτα στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr και βρήκαμε ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί. Έλα να ρίξουμε μια ματιά μαζί.

Thomson 43UG6400 – 43” LED

Με Ultra HD ανάλυση για… ultra εμπειρίες θέασης, η Thomson 43UG6400 είναι μία προσιτή από κάθε άποψη λύση. Με άριστη σχέση τιμής/απόδοσης και συμπαγή κατασκευή -43 ίντσες μόλις άλλωστε- θα χωρέσει ακόμα και στους μικρότερους χώρους, προσφέροντάς σου θεσπέσιες εικόνες χάρη στο πάνελ 10-bit και την υποστήριξη HLG και HDR10 για χρώματα πιο ζωντανά από ποτέ. Το Google TV θα σου δώσει τη δυνατότητα να κατεβάσεις apps και παιχνίδια και να έρθεις πιο κοντά στο περιεχόμενο της αρεσκείας σου. Το δε ενσωματωμένο Chromecast θα σου επιτρέψει να προβάλλεις εικόνα από το smartphone ή το tablet σου χωρίς την παραμικρή δυσκολία.

Samsung UE50AU7172 – 50” LED

Μία από τις καλύτερες προτάσεις στην κατηγορία της, η Samsung UE50AU7172 θα σε καταπλήξει με τα εντυπωσιακά χρώματα και τη γεμάτη ρεαλισμό εικόνα της. Η τεχνολογία PurColor της προσφέρει μία ευρύτατη γκάμα χρωμάτων που θα αποτυπώσει κάθε εικόνα με ζηλευτή λεπτομέρεια. Ο Crystal Processor 4K σε συνδυασμό με την τεχνολογία color mapping θα αναβαθμίσει το περιεχόμενο που απολαμβάνεις έτσι ώστε να μη συμβιβαστείς με τίποτα χαμηλότερο του Ultra HD. Το δε Motion Xcelerator εγγυάται καθαρή εικόνα, προσαρμόζοντας τον αριθμό των καρέ στην πηγή της εικόνας.

TCL 50C725 – 50” QLED

Δες τους σημαντικότερους αγώνες της σεζόν αλλιώς με την TCL 50C725. Μία QLED πρόταση στις 50 ίντσες η οποία θα αναλάβει να σου βρει… VIP εισιτήριο χάρη στις τεχνολογίες Dolby Vision, Dolby Atmos, HDR10+ και MEMC που ενσωματώνει. Η ανάλυση 4K κόβει την ανάσα ενώ η τεχνολογία Quantum Dot με τον όγκο χρώματος 100% χαρίζουν εμπειρίες βγαλμένες από το μέλλον. Η τηλεόραση της TCL τρέχει Google TV υποστηρίζοντας Google Assistant και Google Duo για την πιο άμεση εμπειρία ελέγχου που είχες ποτέ και κρυστάλλινες τηλεδιασκέψεις.

Toshiba 55UA2063DG – 55” LED

Η Toshiba 55UA2063DG θα γίνει μεμιάς το hub ψυχαγωγίας του σπιτιού σου. Η εικόνα 4K με υποστήριξη HDR10 και Dolby Vision HDR εγγυώνται κινηματογραφικές εμπειρίες ενώ ο τετραπύρηνος επεξεργαστής αναλαμβάνει να αναβαθμίσει το περιεχόμενο χαμηλότερης ανάλυσης. Ταυτόχρονα, τα TRU Resolution και TRU Micro Dimming ενισχύουν το τελικό αποτέλεσμα. Η πλατφόρμα Google TV προσφέρει ένα εξαιρετικά άνετο περιβάλλον χρήστη με υποστήριξη Google Assistant και ενσωματωμένο Chromecast, ενώ η πλήρης συνδεσιμότητα (HDMI, USB, Bluetooth, Wi-Fi, LAN) είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Samsung UE55AU7172 – 55” LED

Η Samsung UE55AU7172 θα σου προσφέρει μία πραγματικά high-end εμπειρία θέασης. Διαθέτει εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο με το Clean Cable Solution να αναλαμβάνει να κρύψει τα καλώδια, διατηρώντας σε τάξη το σαλόνι σου. Στο εσωτερικό της κρύβει έναν Crystal Processor 4K που θα σου προσφέρει υπέροχα χρώματα και περιεχόμενο σε ανάλυση 4K. Το HDR κάνει κάθε σκηνή να φαίνεται ακόμα καθαρότερα, όσο φωτεινή ή σκοτεινή κι αν είναι, ενώ η τεχνολογία PurColor εξασφαλίζει μια τεράστια χρωματική παλέτα για ασύγκριτο ρεαλισμό.

Thomson 55UG6400 – 55” LED

Ζήσε εμπειρίες γηπέδου με την Thomson 55UG4600. Μία LED πρόταση 55 ιντσών, διαθέτει πάνελ 10-bit, ανάλυση Ultra HD και τεχνολογίες HDR10 και HLG για εικόνα που κλέβει την παράσταση. Η υψηλή αντίθεση των χρωμάτων συμβάλλει στην αποτύπωση κάθε λεπτομέρειας, ενώ την ίδια στιγμή ο πεντακάθαρος, κρυστάλλινος ήχος με υποστήριξη Dolby Digital Plus ολοκληρώνει την όλη εμπειρία θέασης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η τηλεόραση βασίζεται στην πλατφόρμα Android TV προσφέροντας μία υπερπλήρη και οικεία εμπειρία χρήσης ενώ ενσωματώνει και Chromecast προκειμένου να προβάλεις σε αυτή, εικόνα από το συμβατό smartphone ή tablet σου.

F&U FLA5821UH – 58” LED

Με μοντέρνο σχεδιασμό που της επιτρέπει να βρίσκει τη θέση της σε κάθε χώρο, η F&U FLA5821UH είναι αρκετά διακριτική. Στις 58 ίντσες, θα σου χαρίσει 4K εικόνα υψηλής ευκρίνειας, καθώς ενσωματώνει τεχνολογίες HDR10 και Dolby Vision. Σε ό,τι αφορά τον ήχο, τα DTS TruSurround, DTS HD και Dolby Audio κάνουν παιχνίδι σκοράροντας! Πλαισιώνεται από δορυφορικό ψηφιακό δέκτη, διαθέτει πλήρες προφίλ συνδεσιμότητας με θύρα LAN, Wi-Fi και Bluetooth ενώ χάρη στην πλατφόρμα Android TV χαρίζει μία καινοτόμο εμπειρία χρήσης με δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών από το Play Store και ελέγχου μέσω φωνητικών εντολών με χρήση του Google Assistant.

Samsung QE55Q60A – 55” QLED

Άφησε την τεχνολογία Quantum LED να σε συνεπάρει. Με την QE55Q60A θα απολαύσεις τα ρεαλιστικότερα και εντυπωσιακότερα χρώματα που είδες ποτέ σε τηλεόραση. Βαθύ μαύρο, πεντακάθαρο λευκό και μία εκπληκτική γκάμα αποχρώσεων (απόρροια του όγκου χρώματος 100%) θα γεμίσουν τον χώρο σου με πανέμορφες εικόνες στις οποίες θα αναλάβει να δώσει πνοή ο επεξεργαστής Quantum Lite 4Κ. Τη λεπτομερή, 4K εικόνα πλαισιώνει επιβλητικός ήχος δημιουργώντας ατμόσφαιρα γηπέδου στο σαλόνι σου. Οι δε τεχνολογίες Quantum HDR και Dynamic Tone Mapping του HDR10+ θα προσαρμόσουν την εικόνα στα δεδομένα του χώρου σου και τις απαιτήσεις σου.

Toshiba 65UA2063DG – 65” LED

Μια τηλεόραση που θα βάλει… τρίποντο στην ψυχαγωγία σου, η Toshiba 65UA2063DG έρχεται να σου προσφέρει εκθαμβωτικές εικόνες με ομαλή κίνηση και ζωηρά χρώματα. Ενσωματώνει την πλατφόρμα Android TV για μία εξαιρετικά λειτουργική εμπειρία χρήσης, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Κατέβασε από το Play Store εφαρμογές και παιχνίδια που θα «απογειώσουν» την οικιακή σου ψυχαγωγία, απολαμβάνοντας το περιεχόμενο της αρεσκείας σου όπως σε βολεύει καλύτερα. Η 4K ανάλυση και οι τεχνολογίες HDR10 και Dolby Vision HDR θα σου χαρίσουν θέαμα άνευ προηγουμένου.

Samsung UE75AU7172 – 75” LED

Παρά τις 75 ίντσες της, η Samsung UE75AU7172 είναι μία πρόταση που θα βρει τη θέση της σε κάθε σαλόνι κάνοντας όσο το δυνατόν λιγότερο αισθητή την παρουσία της χάρη στον λεπτό σχεδιασμό και τη μίνιμαλ αισθητική της. Διαθέτει ανεπαίσθητο πλαίσιο που σου επιτρέπει να εστιάζεις στο περιεχόμενο, ενώ μέσω της προηγμένης λειτουργίας upscale, θα σε βάλει για τα καλά στον κόσμο του 4Κ. Η τεχνολογία HDR θα σου δώσει την ευκαιρία να απολαύσεις εικόνα με σούπερ λεπτομέρεια ενώ το σύστημα Q Symphony θα συγχρονίσει τα ηχεία της τηλεόρασης με το συμβατό σου soundbar, μεταφέροντάς σε στο γήπεδο σε χρόνο μηδέν!