Top wearables και αξεσουάρ για νέα προσωπικά ρεκόρ!

1 έτος πριν
smartwatch

Το καλοκαίρι αποτελεί πλέον παρελθόν (ναι, για ‘σένα το λέμε που επιμένεις ότι ο Αύγουστος έχει… τριψήφιο αριθμό ημερών) και όσο κι αν ο καιρός έχει αντίθετη άποψη, έχουμε μπει πια στο φθινόπωρο, την εποχή των χρωμάτων, της βροχής και του…τρεξίματος! Μην το γελάς καθόλου! Με τον υδράργυρο να βρίσκεται σε χαμηλότερα επίπεδα συγκριτικά με τους προηγούμενους μήνες, το φθινόπωρο είναι η τέλεια περίοδος για να ανακτήσεις τη χαμένη σου φόρμα, ξεκινώντας χαλαρό τρέξιμο στο αγαπημένο σου μέρος. Νοιώθεις έτοιμος για μεγαλύτερες προκλήσεις; Γιατί τότε να μην συμμετάσχεις σε αγώνες δρόμου και αντοχής με φόντο φυσικά τον μεγάλο Μαραθώνιο που φέτος διεξάγεται την Κυριακή 13 Νοεμβρίου;

Ανεξαρτήτως του προγράμματός σου, απαραίτητη προϋπόθεση για όλα τα παραπάνω είναι ο κατάλληλος εξοπλισμός. Εδώ είναι που η τεχνολογία έρχεται να κάνει τη ζωή σου ευκολότερη, μέσω δύο πολύ συγκεκριμένων κατηγοριών προϊόντων: των smartwatches και των ακουστικών. Τα πρώτα θα σου επιτρέψουν να έχεις ανά πάσα στιγμή πλήρη εικόνα του ρυθμού και των επιδόσεών σου καθώς επίσης και της κατάστασης του σώματός σου (παλμοί, ενυδάτωση κλπ). Τα δεύτερα, είναι ό,τι πρέπει για να ακούς την αγαπημένη σου μουσική ή κάποιο podcast, έτσι ώστε να… κρατάς το μυαλό σου απασχολημένο ενώ το σώμα σου δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα.

Ευτυχώς για ‘σένα, στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρεις μία τεράστια ποικιλία από smartwatches και ακουστικά τύπου earbuds, προκειμένου να επιλέξεις αυτά που ικανοποιούν τα «θέλω» σου και σε βολεύουν περισσότερο. Τι θα ‘λεγες να ρίχναμε μια ματιά σε ορισμένα εξ αυτών;

HUAWEI Watch GT Runner

Ένα πανίσχυρο smartwatch, το GT Runner θα σε κερδίσει με τον ελαφρύ του σχεδιασμό αφού δε ζυγίζει περισσότερο από 38,5 γραμμάρια χωρίς το λουράκι! Ο δε συνδυασμός τεχνολογίας TruSeen 5.0+ και προηγμένων αλγορίθμων, μετρά με κορυφαία ακρίβεια τους παλμούς σου σε πραγματικό χρόνο προβάλλοντάς σου όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις μέσω του HUAWEI Health App, ενώ ο AI Running Coach της HUAWEI θα σε προετοιμάσει κατάλληλα όποιοι κι αν είναι οι στόχοι σου.

GARMIN Forerunner 45/45s

Κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας και τέλειο για άθληση, το Forerunner 45 έρχεται με τριπλό σύστημα δορυφορικής πλοήγησης (GPS, GLONASS, Galileo) και σπουδαία αυτονομία. Μετρά καρδιακούς παλμούς, επίπεδα ενέργειας και μέγιστη πρόσληψη οξυγόνου (VO2 Max), αξιολογεί την ποιότητα του ύπνου σου ενώ διαθέτει πολλαπλά προγράμματα προπόνησης. Την εμπειρία του ολοκληρώνει το Garmin Connect με μία ενθουσιώδη κοινότητα, προκλήσεις, γραφήματα και άλλα πολλά.

Η GARMIN προτείνει ακόμα και το Forerunner 45s με τέλεια σχέση τιμής/απόδοσης και εξαιρετικά συμπαγή και ανθεκτικό σχεδιασμό. Είναι αδιάβροχο σε βάθος 50 μέτρων, προσφέρει αυτονομία έως και επτά ημέρες (σε λειτουργία smartwatch) και ζυγίζει 32 γραμμάρια, έτσι ώστε να σ’ ακολουθεί παντού χωρίς να σου γίνεται βάρος! Θέσε τους στόχους σου και χάρη στο ενσωματωμένο λογισμικό του, το ρολόι θα μετατραπεί στον καλύτερο personal trainer που είχες ποτέ! Διάλεξε μεταξύ λευκού και μωβ χρώματος.

GARMIN Venu SQ

H GARMIN είναι εκ των κορυφαίων κατασκευαστών smartwatches και το Venu SQ αποτελεί έμπρακτη απόδειξη αυτού. Ενσωματώνει προηγμένες λειτουργίες καταγράφοντας κάθε σου δραστηριότητα, ενώ διαθέτει και σπουδαία ανθεκτικότητα: η οθόνη του προστατεύεται από Corning Gorilla Glass 3 ενώ είναι και αδιάβροχο στα 50 μέτρα. Θα το βρεις σε τρία υπέροχα χρώματα (λευκό, ανοιχτό μωβ, γκρι).

SAMSUNG Galaxy Watch4

Με όπλο τον συμπαγή του σχεδιασμό και τη λιτή του αισθητική, το Galaxy Watch4 θα σε καταπλήξει με τον 360 χαρακτήρα του. Ικανό να παρακολουθήσει τους βασικούς δείκτες του σώματός σου, καταγράφει προπόνηση, άσκηση και κάθε λογής δραστηριότητα ενώ προσφέρει και μία πραγματικά απολαυστική εμπειρία χρήσης μέσω της οθόνης Super AMOLED της 1,4 ιντσών. Φορτίζει μέσα σε λιγότερες από δύο ώρες και θα έχεις την ευκαιρία να το φέρεις στα μέτρα σου, κατεβάζοντας τα apps της αρεσκείας σου από το Play Store.

XIAOMI Mi Band 7

Αν δε θες να επενδύσεις σε ένα smartwatch για την ώρα, υπάρχει και η λύση του activity tracker ή smart band και εδώ, το Mi Band 7 της XIAOMI τα καταφέρνει περίφημα. Η αυτονομία του είναι εκπληκτική αφού φτάνει τις δύο βδομάδες. Προσφέρει πάνω από 110 λειτουργίες άσκησης και καταγράφει παλμούς και επίπεδα οξυγόνου στο αίμα. Παρά τις τόσες δα διαστάσεις του, ενσωματώνει οθόνη 1,62 ιντσών.

HUAWEI Watch Fit 2

Οικονομικά προσιτό, stylish αλλά και με πληθώρα χαρακτηριστικών και έξυπνων λειτουργιών παρακολούθησης άσκησης, το Watch Fit 2 της HUAWEI είναι μία πρόταση που δεν περνά απαρατήρητη. Επιτρέπει την πραγματοποίηση κλήσεων μέσω Bluetooth, υποστηρίζει φωνητικές εντολές (βλ. HUAWEI Assistant Today), αντέχει ακόμα και για 10 μέρες με μία μόνο φόρτιση (πέντε λεπτά φόρτισης αρκούν για μία ημέρα χρήσης) και διατίθεται σε τρία σούπερ χρώματα (μαύρο, ροζ, λευκό).

JBL Endurance Race

Το JBL Endurance Race είναι ένα σετ ασύρματων earbuds φτιαγμένο ειδικά για όσους αθλούνται. Προσφέρουν τέλεια εφαρμογή ενώ διαθέτουν και πιστοποίηση IP67 έτσι ώστε να τα φοράς άφοβα ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Συνοδεύονται από θήκη μεταφοράς και φόρτισης με τη συνολική τους αυτονομία (μαζί με τη θήκη δηλαδή) να φτάνει τις 30 ώρες. Υποστηρίζουν φωνητικές εντολές και προσφέρουν πλούσιο ήχο χάρη στην τεχνολογία JBL Pure Bass.

SONY TWS WF-C500

Μαύρο, πράσινο, πορτοκαλί ή λευκό; Σε όποιο χρώμα κι αν τα προτιμήσεις, τα SONY TWS WF-C500 θα σε καταπλήξουν με την ποιότητα του ήχου που προσφέρουν. Το κράτημά τους είναι τέλειο ακόμα κι αν τα φοράς σε… off-road καταστάσεις, τη στιγμή που οι τεχνολογίες Extra Bass και DSEE χαρίζουν μοναδικές εμπειρίες ακρόασης. Η αυτονομία τους, συμπεριλαμβανομένης της θήκης φόρτισης, φτάνει τις 20 ώρες ενώ τέλος, φέρουν και πιστοποίηση IPX4.

 

SAMSUNG Galaxy Buds2

Ένα σετ ακουστικών για εκείνους που αναζητούν κάτι εκλεκτό, τα Galaxy Buds2 της SAMSUNG διαθέτουν δυναμικά ηχεία δύο δρόμων και ενεργή εξουδετέρωση θορύβων (AMC) εξασφαλίζοντας πως τίποτα δε θα είναι σε θέση να σε αποσπάσει από τον στόχο σου. Η μεγάλη τους αυτονομία εγγυάται πως θα σε καλύψουν ακόμα και στον Μαραθώνιο ενώ ο εργονομικός τους σχεδιασμός διασφαλίζει πως θα μείνουν στη θέση τους no matter what. Επίλεξε μεταξύ λευκού, μαύρου, πράσινου και ροζ.

SONY MDR-AS210AP

Αν αναζητάς μία budget λύση αθλητικών ακουστικών, τα ενσύρματα MDR-AS210AP θα σε καλύψουν πλήρως. Εξαιρετικά οικονομικά, θα σου προσφέρουν σούπερ ήχο, απόρροια άλλωστε και του ονόματος της SONY. Εφαρμόζουν σταθερά έτσι ώστε να μην τα έχεις έννοια ενώ διαθέτουν προστασία ενάντια σε βροχή, ιδρώτα και πιτσιλιές νερού. Κυκλοφορούν σε μαύρο, ροζ, λευκό και κίτρινο.