True wireless ακουστικά για όλους!

2 έτη πριν
ασύρματα ακουστικά

Η νέα τάση στα ακουστικά είναι οι true wireless προτάσεις. Η ονομασία τους περιγράφει πλήρως το βασικό τους χαρακτηριστικό: τέρμα τα καλώδια! Τα true wireless ακουστικά, βλέπεις, δε χρειάζονται καλώδια ούτε για να συνδεθούν με τη συσκευή που χρησιμοποιείς (smartphone, tablet, laptop κλπ), ούτε για να ενώνονται μεταξύ τους (το δεξί με το αριστερό ακουστικό δηλαδή). Φέρουν ενσωματωμένες μπαταρίες στο κάθε ακουστικό ενώ συνοδεύονται από θήκη μεταφοράς που τα φορτίζει κιόλας, έτσι ώστε όταν τα χρειαστείς, να είσαι σίγουρος ότι αυτά θα είναι ετοιμοπόλεμα. Με τις τιμές τους να έχουν πέσει σημαντικά σε σχέση με όταν πρωτοεμφανίστηκαν, τα true wireless ακουστικά είναι πλέον προσιτά σε όλους.

Τα δε μοντέλα που θα βρεις στα καταστήματα του ΓΕΡΜΑΝΟΥ ποικίλουν καλύπτοντας κάθε απαίτηση και budget -γιατί όπως και να το κάνουμε, τα «θέλω» του καθενός διαφέρουν. Έλα να ρίξουμε μια ματιά στα καλύτερα που κυκλοφορούν -ανεξαρτήτως τιμής και δυνατοτήτων.

JBL Tune 230NC

Η μουσική ποτέ δεν ακουγόταν καλύτερα

Η μουσική παίζει κυρίαρχο ρόλο στην καθημερινότητά σου, συνοδεύοντας κάθε σου στιγμή, σωστά; Το JBL Tune 230NC είναι το σετ που θα σου… δώσει τον ρυθμό με την άριστη ποιότητα ήχου του και τον true wireless σχεδιασμό του. Διαθέτει έξυπνα σχεδιασμένους οδηγούς 6 χιλ. τους οποίους πλαισιώνει η τεχνολογία Pure Bass Sound για βαθύ και απολαυστικό μπάσο. Ενσωματώνουν λειτουργία ANC έτσι ώστε τίποτε να μην μπαίνει εμπόδιο ανάμεσα σε εσένα και τη μουσική σου, επιτρέποντάς σου παρ’ όλα αυτά να έχεις αντίληψη όσων χρειάζεσαι από το περιβάλλον γύρω σου με τις λειτουργίες Ambient Aware και TalkThru. Τα τέσσερα (!) μικρόφωνα των Tune 230NC εξασφαλίζουν κρυστάλλινες κλήσεις και συνομιλίες ενώ η προστασία τους από νερό και ιδρώτα βάσει IPX4 τα καθιστά τέλεια για χρήση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Όσο για τις αντοχές τους, με συνολική αυτονομία έως 40 ωρών, δε θα έχεις το παραμικρό πρόβλημα.

Apple AirPods 3ης γενιάς

Μια κατηγορία μόνα τους!

Τα AirPods 3ης γενιάς της Apple αποτελούν την premium πρόταση που ξεχωρίζει μακράν του ανταγωνισμού. Το μεγάλο τους ατού δεν είναι άλλο από τον χωρικό ήχο που δημιουργεί μοναδικές, τρισδιάστατες εμπειρίες ενώ την ίδια στιγμή το equalizer με τα μικρόφωνα που… ακούν ό,τι κι εσύ προσαρμόζουν τη μουσική στα αφτιά σου. Οι δε σχεδιασμένοι από την Apple δυναμικοί οδηγοί σε συνδυασμό με τον ειδικά διαμορφωμένο ενισχυτή εγγυώνται κορυφαία ποιότητα ήχου. Τα AirPods 3ης γενιάς διαθέτουν προστασία IPX4 για να τα φοράς ακόμα κι όταν γυμνάζεσαι ή περπατάς στη βροχή, δίχως να ανησυχείς για τον ιδρώτα ή το νερό. Κάθε ακουστικό διαθέτει μικρόφωνο με έξυπνο κάλυμμα ώστε να ελαχιστοποιεί τον θόρυβο του αέρα για απρόσκοπτες κλήσεις και μάλιστα, αν αποφασίσεις να συνομιλήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα μέσω FaceTime, θα απολαύσεις και HD ήχο (με κωδικοποίηση AAC-ELD).

Samsung Galaxy Buds2

Ολοκληρωτικό active noise cancelling

Αν αναζητάς ένα true wireless σετ ακουστικών που θα σε απομονώσει αποτελεσματικά από καθετί συμβαίνει γύρω σου, τα Samsung Galaxy Buds2 είναι ό,τι πρέπει για ‘σένα. Αφέσου στη μαγεία της αγαπημένης σου μουσικής, ταξίδεψε στους κόσμους σειρών και ταινιών και συγκεντρώσου προκειμένου να «εκτοξεύσεις» την παραγωγικότητά σου. Η πρόταση της Samsung προσφέρει ισορροπημένο ήχο, σταθερή και άνετη εφαρμογή και απρόσκοπτη σύνδεση με το smartphone και το smartwatch σου. Τα δυναμικά ακουστικά δύο δρόμων θα σου χαρίσουν ισχυρό και βαθύ μπάσο, ενώ την ίδια στιγμή, η τεχνολογία ANC εξουδετερώνει έως και το 98% των εξωτερικών θορύβων. Σε αυτά πρόσθεσε τα ειδικά διαμορφωμένα μικρόφωνα που θα αναλάβουν να μεταφέρουν κάθε σου λέξη με απόλυτη καθαρότητα στους συνομιλητές σου και βέβαια τη δυνατότητα προσαρμογής του ήχου μέσω των έξι επιλογών equalizer (με μία κίνηση από το smartphone σου) και έχεις το σετ ακουστικών των ονείρων σου.

JBL Endurance Race

Για τους λάτρεις της άθλησης

Είσαι τύπος που αθλείται καθημερινά; Τα JBL Endurance Race είναι τα ακουστικά σου! Φτιαγμένα για χρήστες εξωστρεφείς και δραστήριους που δε χάνουν ευκαιρία να εξερευνήσουν τον κόσμο γύρω τους και δίνουν προτεραιότητα στη διατήρηση της φυσικής τους κατάστασης, έρχονται με δυναμικούς οδηγούς 6 χιλ. για ισχυρό ήχο και πλούσιο μπάσο. Θα εφαρμόσουν χωρίς καθόλου κόπο στα αφτιά σου επιτρέποντάς σου να νιώσεις κάθε ήχο. Ο εργονομικός σχεδιασμός τους με τεχνολογία Twistlock είναι ό,τι πρέπει, κρατώντας τα στη θέση τους ακόμα κι όταν κινείσαι με ταχύτητα. Ενσωματώνουν προστασία από νερό και σκόνη βάσει πιστοποίησης IP67, προσφέροντάς σου πλήρη εικόνα των όσων γίνονται γύρω σου χάρη στο σύστημα Ambient Aware. Η διάρκεια της μπαταρίας τους φτάνει τις 10 ώρες ενώ η κομψή θήκη μεταφοράς τους, τους προσφέρει άλλες 20. Αν μάλιστα βιάζεσαι, με 10 λεπτά φόρτισης θα εξασφαλίσεις μία ολόκληρη ώρα λειτουργίας.

Xiaomi Redmi Buds 3

Ό,τι πρέπει για καθημερινή χρήση

Οικονομικά προσιτά, με εξαιρετική απόδοση για τα δεδομένα της κατηγορίας τους και συμπαγή σχεδιασμό που θα τους επιτρέψει να σε ακολουθήσουν όπου κι αν πας, τα Redmi Buds 3 διαθέτουν ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον προφίλ. Ενσωματώνουν το chipset QCC3040 της Qualcomm που τους εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μεγάλη αυτονομία (περί τις 5 ώρες με μία φόρτιση και 20 ώρες μαζί με τη θήκη μεταφοράς). Είναι δε εφοδιασμένα με δυναμικούς οδηγούς 12 χιλ. για ήχο υψηλής ανάλυσης και εξαιρετικής ποιότητας. Η τεχνολογία cVc Echo Cancelling and Noise Suppression της Qualcomm εξουδετερώνει τους ενοχλητικούς θορύβους για καθαρότερες συνομιλίες με τον πρακτικό σχεδιασμό και το χαμηλό τους βάρος (κάθε ακουστικό ζυγίζει μόλις 4,5 γραμμάρια), να τους χαρίζει σταθερό κράτημα σε τέτοιο βαθμό που θα ξεχάσεις ότι τα φοράς μέσα σε λίγα μόνο λεπτά!

Huawei FreeBuds 4i

Με κορυφαία αυτονομία

Κομψά, αξιόπιστα και με άριστη σχέση τιμής/απόδοσης, τα Huawei FreeBuds 4i προσφέρουν ό,τι θα μπορούσε να ζητήσει κανείς από ένα true wireless σετ ακουστικών. Είναι η ιδανική λύση για ‘σένα που… δε λες να βγάλεις τα ακουστικά από τα αφτιά σου, ό,τι κι αν κάνεις μέσα στη μέρα σου. Προσφέρουν έως και 10 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής και 22 ώρες αν συνυπολογίσεις και τη θήκη μεταφοράς/φόρτισης. Ακόμα κι όταν η μπαταρία τους αδειάσει εντελώς μάλιστα, μέσα σε 10 λεπτά μόνο θα έχουν αρκετή ενέργεια ώστε να σε καλύψουν για 4 ώρες! Ο σχεδιασμός με το διάφραγμα πολυμερούς και τους δυναμικούς οδηγούς των 10 χιλ. εγγυάται άψογο ήχο με καθαρά φωνητικά, δυνατό μπάσο και υπέροχη ισορροπία. Ο χειρισμός τους δε θα μπορούσε να ήταν απλούστερος αφού απαιτεί ένα σου άγγιγμα. Αν διαθέτεις κιόλας συμβατή συσκευή smartphone ή tablet της Huawei, ετοιμάσου για την απλούστερη εμπειρία σύζευξης που είχες ποτέ!