Ζήσε την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση στον ΓΕΡΜΑΝΟ με 25% Payzy cashback

3 μήνες πριν
TVs & payzy 25% cashback

Με τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να έχουν ολοκληρωθεί, το ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου έχει περάσει πλέον στο Euro 2024. Η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση σε εθνικό επίπεδο που διοργανώνεται φέτος στα γήπεδα της Γερμανίας από τις 14 Ιουνίου μέχρι και τις 14 Ιουλίου αναμένεται πιο δυνατή από ποτέ, με τα μεγαλύτερα ονόματα του ποδοσφαίρου στη Γηραιά Ήπειρο να ετοιμάζονται να δώσουν το «παρών», διεκδικώντας το βαρύτιμο τρόπαιο. Τέτοια διοργάνωση, απλά δεν χάνεται και παρά το γεγονός πως θα βρίσκεσαι κάμποσα χιλιόμετρα μακριά από το Olympiastadion, το Westfalenstadion, την Arena AufSchalke και τα υπόλοιπα γερμανικά γήπεδα, τίποτα δεν σε εμποδίζει να απολαύσεις την κορυφαία ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική διοργάνωση… εντός έδρας!

Για αυτό θα φροντίσουν ΓΕΡΜΑΝΟΣ και payzy by COSMOTE αφού χάρη στη σούπερ προσφορά τους, θα έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις ακόμα φθηνότερα την τηλεόραση που έχεις βάλει στο μάτι! Συγκεκριμένα, για κάθε αγορά τηλεόρασης αξίας €249 και άνω στο διάστημα 30 Μαΐου 2024 έως 16 Ιουνίου 2024 με κάρτα payzy, θα κερδίσεις 25% payzy cashback! Η προσφορά ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά τόσο στα φυσικά καταστήματα του δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ, όσο και online μέσω του germanos.gr, με το μέγιστο ποσό επιστροφής να είναι €400. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Πως μόλις απέκτησες την ιδανική αφορμή για να κάνεις δική σου την τηλεόρασή που τόσο ήθελες, είτε για το δωμάτιό σου, είτε για το σαλόνι σου, ανεξαρτήτως μεγέθους ή τεχνολογίας. Έτοιμος να παρακολουθήσεις το υπερθέαμα στα γήπεδα της Γερμανίας;

Πάμε λοιπόν να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις την ιδανική smart TV ανάλογα το χώρο σου!

Η τέλεια προσθήκη για την κρεβατοκάμαρα

Ψάχνεις τηλεόραση για το δωμάτιο ή το γραφείο σου; Ο χώρος που έχεις στη διάθεσή σου είναι προφανώς περιορισμένος οπότε θα πας για μία λύση σχετικά μικρή σε μέγεθος. Ως εκ τούτου οι 32 ίντσες φαντάζουν ιδανικές αφού μία τηλεόραση σε αυτή την κλάση, χωρά πρακτικά παντού, επιτρέποντάς σου παράλληλα να παρακολουθήσεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο από μικρή απόσταση. Μία εξαιρετική πρόταση στην κατηγορία είναι η UE32T5302 της SAMSUNG, μια LED smart TV που θα σου χαρίσει σπουδαίες εμπειρίες θέασης. Ο σχεδιασμός της είναι αρκετά συμπαγής με το ιδιαίτερα λεπτό πλαίσιο οθόνης να συνεισφέρει στη διατήρηση των διαστάσεών της σε εξαιρετικά μικρά επίπεδα (737,4 x 438 x 74,1 χιλ.).

Με Full HD ανάλυση, ώστε να απολαύσεις όλα τα γκολ του επερχόμενου Ευρωπαϊκού στα 1080p και εντυπωσιακά χρώματα, απόρροια τεχνολογιών τελευταίας γενιάς όπως PurColor και Contrast Enhancer και της υποστήριξης HDR, η UE32T5302 συνιστά μία ποιοτική τηλεόραση που θα καλύψει ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς. Η τεχνολογία Clean View αναλύει σε πραγματικό χρόνο το περιεχόμενο που παρακολουθείς, φιλτράροντάς το προκειμένου να μειώσει όσο το δυνατόν περισσότερο τον θόρυβο. Η τηλεόραση της SAMSUNG θα συνδεθεί στο οικιακό σου δίκτυο είτε ενσύρματα, είτε ασύρματα, προσφέροντάς σου πρόσβαση στο ίντερνετ και φέρνοντάς σε ακόμα πιο κοντά με τις υπηρεσίες της αρεσκείας σου.

Θα τη βρεις στον ΓΕΡΜΑΝΟ στα €299, κάτι που σημαίνει ότι σε συνδυασμό με το 25% payzy cashback, θα την πάρεις σε τιμή… χώμα!

Μετατρέποντας το σαλόνι σε γήπεδο

Η τηλεόραση του σαλονιού οφείλει να είναι αρκετά μεγάλη σε μέγεθος ώστε να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της οικογένειας ή της παρέας σε περιόδους αθλητικών γεγονότων όπως το Euro. Στη διάθεσή σου βρίσκονται διάφορα μεγέθη, όμως οι 55 ίντσες μοιάζουν να είναι το δημοφιλέστερο όλων και στην εν λόγω κατηγορία δεν μπορούμε να μην ξεχωρίσουμε την LG 55QNED87. Μία ολοκαίνουρια 4K smart TV τεχνολογίας QNED που θα σου χαρίσει ζωηρά χρώματα και απίστευτα καθαρή εικόνα για να ζήσεις κάθε γκολ σαν να ήσουν στο γήπεδο. Ενσωματώνει επεξεργαστή α8 ο οποίος με τη δύναμη της AI βελτιστοποιεί εικόνα και ήχο έτσι ώστε να απολαμβάνεις πάντα την καλύτερη οπτικοακουστική εμπειρία. Τεχνολογίες όπως AI Customization, AI Picture Pro και AI SoundPro βρίσκονται στη διάθεσή σου για να αναβαθμίσουν οτιδήποτε αποφασίσεις να παρακολουθήσεις.

Η εικόνα προσαρμόζεται στον χώρο σου καθώς η φωτεινότητα της 55QNED87 ρυθμίζεται αυτόματα και δυναμικά βάσει του περιβάλλοντος φωτός. Την ίδια στιγμή, η προηγμένη τεχνολογία dimming εγγυάται ακόμα πιο ρεαλιστικές εικόνες που ενισχύονται χάρη στα μοναδικά χρώματα που είναι σε θέση να προσφέρουν οι QNED τηλεοράσεις. Την κρυστάλλινη εικόνα πλαισιώνει επιβλητικός ήχος που αναγνωρίζει τη διάταξη του χώρου σου αλλά και τη θέση στην οποία βρίσκεσαι, δημιουργώντας το τέλειο ηχητικό περιβάλλον γύρω σου. Στα παραπάνω πρόσθεσε και το απόλυτα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον webOS με το ανανεωμένο μενού, την πληθώρα εφαρμογών, τις ρυθμίσεις παραμετροποίησης και την εγγυημένη ενημέρωση με νέες εκδόσεις για τα επόμενα πέντε χρόνια, και έχεις το απόλυτο φαβορί για το σαλόνι σου.

Με την 55QNED87 να στοιχίζει στον ΓΕΡΜΑΝΟ €1199,01 χάρη στην προσφορά 25% payzy cashback, θα την κάνεις δική σου με τριψήφιο αριθμό για την πιο προσιτή premium smart TV που είχες ποτέ!

XL smart TV για XL ποδοσφαιρικές συγκινήσεις

Αν το σαλόνι σου έχει διαστάσεις… γηπέδου και ως εκ τούτου μπορεί να υποστηρίξει ακόμα μεγαλύτερη τηλεόραση, γιατί να μην κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα εξοπλίζοντας τον χώρο σου με μία smart TV της τάξης των 85 ιντσών όπως π.χ. την TCL 85P745. Ό,τι και να σου πούμε για τη συγκεκριμένη, θα ωχριά μπροστά στο μέγεθός της και βέβαια την άκρως εντυπωσιακή της εικόνα. Η ανάλυση 4K UHD με λειτουργία upscale μέσω AI είναι ό,τι πρέπει για εμπειρίες θέασης με κρυστάλλινη και ισορροπημένη εικόνα ανεξαρτήτως πηγής. Ο συνδυασμός δε, τεχνολογιών όπως Ai-COLOR, Ai-CONTRAST, Ai-MOTION και MEMC θα εξασφαλίσουν πως ακόμα και οι σκηνές στις οποίες η μπάλα πάει πάνω-κάτω και η δράση εκτυλίσσεται ακατάπαυστα θα είναι απόλυτα ομαλές, χωρίς θολώματα και με χρώματα γεμάτα ζωντάνια αλλά πάντα σε ρεαλιστικούς τόνους.

Ακόμα πάντως κι αν θελήσεις στο ημίχρονο να κοντραριστείτε με τους κολλητούς σου σε ένα γρήγορο ματσάκι στο EA FC 24, η TCL 85P745 θα σας καλύψει απόλυτα αφού διαθέτει AMD FreeSync για υπέροχη εικόνα χωρίς ατέλειες (βλ. stuttering, tearing, χαμένα frames κλπ) και gameplay που κόβει την ανάσα. Σε όλα αυτά πρόσθεσε τη συνδεσιμότητα HDMI 2.1 για ακόμα μικρότερο input lag, το ALLM και το Game Master και έχεις μία τηλεόραση που εκτός από ποδοσφαιρικούς αγώνες, σειρές και ταινίες, θα παίξει μπάλα εξίσου καλά και στο gaming. Όσο για το λειτουργικό της σύστημα, η πλατφόρμα Google TV είναι φτιαγμένη ειδικά για ‘σένα, προσφέροντας άνετη πλοήγηση, μέσα από ένα οικείο και απόλυτα ασφαλές περιβάλλον χρήστη.

Η τιμή της TCL 85P745 στον ΓΕΡΜΑΝΟ είναι στα €1599, οπότε εκμεταλλευόμενος το 25% payzy cashback φτάνοντας το όριο των 400€ cashback, θα κάνεις πιθανότατα την καλύτερη premium αγορά που έκανες ποτέ!

Βάλε γκολ στη φετινή διοργάνωση με… ασίστ από τον ΓΕΡΜΑΝΟ

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και payzy by COSMOTE σου δίνουν την ευκαιρία να απολαύσεις την κορυφαία ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική διοργάνωση με μία ολοκαίνουρια smart TV τελευταίας τεχνολογίας. Εμείς ξεχωρίσαμε κάποια μοντέλα αλλά η γκάμα στις τηλεοράσεις είναι τεράστια! Κάνε την έρευνα αγοράς σου, βρες το μοντέλο που ταιριάζει στον χώρο και τα «θέλω» σου και απόκτησε την τηλεόραση που ονειρεύεσαι κερδίζοντας 25% payzy cashback! Δεν ξέρεις ποιο μοντέλο να διαλέξεις; Οι εξειδικευμένοι μας σύμβουλοι στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα σε βοηθήσουν να κάνεις την ιδανική επιλογή!