Ανακοινώθηκαν τα FreeBuds 5i από τη HUAWEI

1 έτος πριν
HUAWEI FreeBuds 5i

H HUAWEI ανακοίνωσε τα FreeBuds 5i, τη νέα έκδοση των ασύρματων ακουστικών της που όπως και η αμέσως προηγούμενη συνδυάζει την προσιτή τιμή με τον άψογο ήχο και τη σταθερή εφαρμογή.

Τα FreeBuds 5i θα κυκλοφορήσουν σε τρία χρώματα: λευκό, μπλε και μαύρο. Η θήκη τους διαθέτει σχεδιασμό που παραπέμπει σε βότσαλο, είναι όμως ακόμα πιο μικρή σε διαστάσεις (λεπτότερη κατά 0,6 χιλ.) ενώ με κάποιο -μαγικό- τρόπο ενσωματώνει ισχυρότερη μπαταρία. Ο δε μηχανισμός περιστροφής του καπακιού έχει επανασχεδιαστεί για μεγαλύτερη αντοχή και καλύτερη εφαρμογή.

Τα ακουστικά τώρα αυτά καθ’ αυτά, είναι μικρότερα σε μέγεθος και ελαφρύτερα, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να είναι και σαφώς πιο άνετα. Το μήκος τους έχει μειωθεί κατά επτά χιλ. φτάνοντας πλέον τα 29 χιλ. (από τα 36 χιλ. της προηγούμενης γενιάς) ενώ αντίστοιχη πορεία έχει ακολουθήσει και το βάρος που έχει πέσει από τα 5,5 στα 4,7 γραμμάρια. Τα παραπάνω εξασφαλίζουν τόσο άνετη χρήση με αποτέλεσμα ο χρήστης να… ξεχνά πως φορά τα ακουστικά.

Τα ακροφύσια είναι κατασκευασμένα από σιλικόνη που χρησιμοποιείται στην Ιατρική (για προϊόντα όπως καθετήρες και πιπίλες). Είναι εγκεκριμένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ενώ φέρει και πιστοποίηση LFGB, ούσα φιλική προς το δέρμα και με αντιβακτηριδιακή προστασία. Τα δε ακροφύσια έρχονται σε τρία μεγέθη για καλύτερη εφαρμογή.

Τα FreeBuds 5i προσφέρουν υβριδική εξουδετέρωση θορύβου με τα μικρόφωνα στο εσωτερικό και το εξωτερικό τους να δημιουργούν κύματα ήχου με τα οποία πετυχαίνουν τον στόχο τους. Η δε αρχιτεκτονική των ακουστικών δημιουργεί ένα στεγανό περιβάλλον, ενισχύοντας την όλη εμπειρία μέσω της παθητικής εξουδετέρωσης θορύβου. Προσφέρονται δε τρεις λειτουργίες εξουδετέρωσης (25, 30 και 40 dB) για μεγαλύτερη ευελιξία, ενώ σε περίπτωση που η εφαρμογή των ακουστικών μέσα στο αφτί δεν είναι ιδανική, τότε τα ίδια τα FreeBuds 5i προσαρμόζουν τον ήχο σε πραγματικό χρόνο για όσο το δυνατόν ελάχιστες απώλειες.

Τα FreeBuds 5i της HUAWEI υποστηρίζουν αυτόματη ζεύξη με πολλαπλές συμβατές συσκευές της εταιρείας (βλ. tablet, smartphone, smartwatch, τηλεόραση) και ταυτόχρονη χρήση με δύο οποιεσδήποτε συσκευές ενώ διαθέτουν προστασία από νερό και σκόνη βάσει IP54. Stay tuned και θα τα βρεις σύντομα στον ΓΕΡΜΑΝΟ!