Από σήμερα το OPPO Reno11F 5G στον ΓΕΡΜΑΝΟ με δώρο το OPPO A18 & 4 χρόνια προστασία μπαταρίας

1 εβδομάδα πριν
oppo reno11f ocean blue palm green

To νέο smartphone της OPPO, το Reno11F 5G έφτασε στον ΓΕΡΜΑΝΟ, φέρνοντας πολλά δώρα για όσους προχωρήσουν στην αγορά του από τις 17 Απριλίου έως και τις 4 Μαΐου.

Το Reno11F 5G διαθέτει μια εκπληκτική οθόνη AMOLED 6,7 ιντσών με ανάλυση 2412 x 1080 pixels, η οποία προσφέρει ζωντανά χρώματα,με ρυθμό ανανέωσης 120Hz ο οποίος εξασφαλίζει ομαλό scrolling και μια πιο «ζωντανή» εμπειρία browsing. Με μέγιστη φωτεινότητα 1100 nits η οθόνη δεν είναι μόνο εκπληκτική αλλά και άνετη για τα μάτια, ακόμη και σε έντονο ηλιακό φως.

Η OPPO έχει κάνει το κάτι παραπάνω όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής, κατασκευάζοντας το Reno11 F 5G με κορυφαία υλικά και δίνοντας έμφαση στην ανθεκτικότητα. Η συσκευή διαθέτει υποστήριξη για το πρότυπο IP65, παρέχοντας αποτελεσματική προστασία από τη σκόνη και το νερό, εξασφαλίζοντας ότι μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σε διάφορες καταστάσεις, χωρίς να ανησυχείς για τυχόν ζημιά. Το smartphone έχει επίσης υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές, συμπεριλαμβανομένων 14.000 δοκιμών πτώσης από 10 εκατοστά, 20.000 δοκιμών σύνδεσης/αποσύνδεσης USB καλωδίου φόρτισης και 100.000 δοκιμών καταπόνησης κουμπιών έντασης, εξασφαλίζοντας τη μακροζωία και την αξιοπιστία του.

Ο σχεδιασμός του OPPO Reno11 F 5G είναι απλά υπέροχος, με το μοναδικό OPPO Glow design που προσθέτει μια πινελιά εκλέπτυνσης και κομψότητας ενώ το πάχος περιορίζεται στα 7.5 μόλις χιλιοστά. Το πίσω μέρος παρουσιάζει μια μαγευτική αλληλεπίδραση φωτός και σκιάς, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό οπτικό αποτέλεσμα που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα. Η συσκευή διατίθεται σε δύο φοβερά χρώματα (Ocean Blue και Palm Green) όπου το καθένα αποπνέει τη δική του γοητεία και προσωπικότητα.

Στο εσωτερικό, το Reno11 F 5G τροφοδοτείται από το οκταπύρηνο MediaTek Dimensity 7050 5G chipset (6nm) όπου σε συνδυασμό με τα 8GB μνήμης RAM και τα 256GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, εξασφαλίζει ομαλό multitasking και αποτελεσματική απόδοση. Η συσκευή υποστηρίζει επίσης επέκταση της μνήμης με επιπλέον 8GB, επιτρέποντας στους χρήστες να διαθέσουν ένα μέρος του αποθηκευτικού χώρου ως εικονική RAM για ακόμη πιο ομαλή εμπειρία. Επιπλέον, το Reno11 F 5G διαθέτει υποδοχή κάρτας microSD, με δυνατότητα επέκτασης έως και 2TB, παρέχοντας άφθονο χώρο για όλες τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τις εφαρμογές σου.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο OPPO Reno11 F 5G είναι οι φωτογραφικές του δυνατότητες. Η συσκευή διαθέτει ένα τριπλό σύστημα οπίσθιας κάμερας, με προεξάρχοντα τον κύριο αισθητήρα 64MP που αποτυπώνει εκπληκτική λεπτομέρεια και καθαρότητα σε κάθε λήψη, υποστηρίζοντας οπτική σταθεροποίηση. Την κύρια κάμερα συμπληρώνει ένας υπερ-ευρυγώνιος φακός 8MP με οπτικό πεδίο 112 μοιρών, ιδανικός για τη λήψη εκτεταμένων τοπίων και ομαδικών φωτογραφιών. Η τρίτη κάμερα είναι ένας φακός macro 2MP, που σου επιτρέπει να εξερευνήσεις τις ιδιαιτερότητες της μακροφωτογράφισης. Στην πρόσοψη, το Reno11 F 5G διαθέτει μια selfie κάμερα SONY IMX615 32MP, εξασφαλίζοντας ότι οι selfies και οι βιντεοκλήσεις σου θα είναι υψηλής ποιότητας.

Η OPPO έχει επίσης εξοπλίσει το Reno11 F 5G με πλήθος καινοτόμων χαρακτηριστικών της κάμερας, όπως η λειτουργία AI Portrait Retouch, η οποία χρησιμοποιεί προηγμένους αλγορίθμους για να βελτιώσει τα πορτραίτα σου με μια φυσική και κολακευτική πινελιά. Η συσκευή υποστηρίζει επίσης εγγραφή βίντεο 4K στα 30fps, καθιστώντας την εξαιρετική επιλογή για επίδοξους vloggers και δημιουργούς περιεχομένου ενώ η φόρτιση γίνεται σε χρόνο ρεκόρ με την τεχνολογία SUPERVOOC των 67W.

Κάνοντας δικό σου το Reno11 F 5G από τις 17 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου, αποκτάς μεταξύ άλλων εντελώς δωρεάν και ένα δεύτερο smartphone της OPPO, το OPPO A18 ενώ παίρνεις εγγύηση συνολικής διάρκειας 4 ετών ώστε αν η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι κάτω από το 80% να  πραγματοποιείται αντικατάσταση της.

Το OPPO A18 είναι ένα smartphone που συνδυάζει εντυπωσιακές επιδόσεις, εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας και μια ελκυστική σχεδίαση. Εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή MediaTek Helio G85, άφθονη μνήμη και αποθηκευτικό χώρο, καθώς και μια ισχυρή μπαταρία 5.000mAh, το A18 προσφέρει απρόσκοπτη και ομαλή εμπειρία χρήσης για καθημερινές εργασίες και ψυχαγωγία.

Η οθόνη Sunlight Display 90Hz του OPPO A18 ξεχωρίζει, καθώς μπορεί να φτάσει σε φωτεινότητα έως και 720 nits, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν με ευκολία το περιεχόμενο ακόμη και σε έντονο ηλιακό φως. Με μέγεθος 6,56 ιντσών, ανάλυση HD+ και χρωματική γκάμα 96% DCI-P3, η οθόνη προσφέρει ζωντανά χρώματα και ομαλή απεικόνιση. Επιπλέον, η τεχνολογία All-Day AI Eye Comfort ελαχιστοποιεί την καταπόνηση των ματιών, εξασφαλίζοντας άνετη προβολή για παρατεταμένες περιόδους.

Η κάμερα του OPPO A18 αποτελείται από έναν κύριο αισθητήρα 8MP και έναν αισθητήρα bokeh 2MP, οι οποίοι συνεργάζονται με τον προηγμένο αλγόριθμο πορτραίτου της OPPO για να αποτυπώνουν καθαρές, φυσικές και φωτεινές εικόνες με εντυπωσιακά εφέ bokeh. Η εμπρόσθια κάμερα 5MP προσφέρει εκπληκτικές selfies και βελτιωμένη ποιότητα βιντεοκλήσεων, ενώ οι λειτουργίες ρετουσαρίσματος πορτραίτου επιτρέπουν στους χρήστες να επιτύχουν διακριτικά και φυσικά αποτελέσματα.

Το OPPO A18 ξεχωρίζει και για την εμβληματική σχεδιαστική αισθητική της OPPO. Η τεχνική σχεδιασμού OPPO Glow προσδίδει στο πίσω κάλυμμα του τηλεφώνου μια διακριτική λαμπερή εμφάνιση με ένα ανθεκτικό στα δακτυλικά αποτυπώματα, διπλό ματ φινίρισμα και λαμπερές λεπτομέρειες. Τα ζωντανά χρώματα και οι εξαιρετικές υφές της συσκευής αποτελούν ένα ακόμη ελκυστικό χαρακτηριστικό.

Η μπαταρία 5000mAh του OPPO A18 αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ανησυχίες των χρηστών σχετικά με τη διάρκεια ζωής και τη χωρητικότητα της μπαταρίας. Με πλήρη φόρτιση, η συσκευή διατηρεί περισσότερο από 20% της διάρκειας ζωής της μπαταρίας ακόμη και μετά από 12 ώρες εργασίας και καθημερινών δραστηριοτήτων, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη απόδοση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Μην χάσεις την ευκαιρία! Έλα σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, να το δεις από κοντά!