Απόλαυσε μια νέα διάσταση με το nubia Pad 3D tablet, αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ

7 μήνες πριν
nubia Pad 3D tablet with robot 3d image

Από σήμερα στον ΓΕΡΜΑΝΟ μπορείς να βρεις ένα ξεχωριστό tablet. Το nubia Pad 3D 8/128GB WiFi, είναι το πρώτο 3D tablet το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις χωρίς να φοράς ειδικά γυαλιά!

Το nubia Pad 3D προσφέρει μια απίστευτα καθηλωτική 3D εμπειρία χάρη στην έξυπνη τεχνολογία ανίχνευσης προσώπου και την εκπληκτική τεχνολογία που βρίσκεται πίσω από τη ξεχωριστή οθόνη του. Στο επίκεντρο του νέου tablet βρίσκεται η πρωτοποριακή 3D οθόνη 12,4". Κάνοντας χρήση προηγμένων αλγορίθμων και της τεχνητής νοημοσύνης για να υπολογίζει την τέλεια 3D προοπτική, το nubia pad 3D προβάλλει μια ξεχωριστή εικόνα στην κατεύθυνση του χρήστη. Αυτό δημιουργεί μια φυσική, ρεαλιστική τρισδιάστατη προβολή, χωρίς καταπόνηση των ματιών ή την ανάγκη χρήσης ειδικών 3D γυαλιών όπως ίσχυε μέχρι σήμερα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μετακινήσεις το κεφάλι σου ή να αλλάξεις την οπτική γωνία προκειμένου να δεις τρισδιάστατες ρεαλιστικές εικόνες να ξεπηδούν από την οθόνη, μια εμπειρία που κανένα άλλο tablet δεν μπορεί να σου χαρίσει.

Με ευκρινή ανάλυση 2560 x 1600 και γρήγορο ρυθμό ανανέωσης 120Hz, τα τρισδιάστατα γραφικά είναι εξαιρετικά ομαλά και λεπτομερή. Η φωτεινή IPS οθόνη παρουσιάζει μια σειρά από περιεχόμενο όπως φωτογραφίες, βίντεο και παιχνίδια με ζωντανά χρώματα και ευκρίνεια τόσο σε λειτουργίες 2D όσο και 3D. Αυτό άλλωστε είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του nubia Pad 3D αφού μπορείς να προβάλλεις περιεχόμενο είτε 2D είτε 3D, το οποίο και στις δύο περιπτώσεις ζωντανεύει σε αυτή τη ξεχωριστή οθόνη.

Τις εξελιγμένες δυνατότητες του nubia Pad 3D τροφοδοτεί το Snapdragon 888 chipset της Qualcomm, με οκταπύρηνη CPU, Adreno 660 GPU για εξαιρετικές επιδόσεις αλλά και μνήμη RAM 8GB, ένας συνδυασμός ικανός για να φέρει σε πέρας τη φόρτωση ακόμα και των πιο απαιτητικών 3D γραφικών. Ο γενναιόδωρος ενσωματωμένος αποθηκευτικός χώρος των 128 GB παρέχει άφθονο χώρο για να φορτώσεις τις 3D ταινίες, τις φωτογραφίες, τις εφαρμογές και τα παιχνίδια σου.

Παρά τις κορυφαίες προδιαγραφές και τα premium χαρακτηριστικά, το nubia Pad 3D εξακολουθεί να προσφέρει εξαιρετική αυτονομία χάρη στη μπαταρία των 9270mAh που χαρίζει έως 10 ώρες κανονικής χρήσης με μία πλήρη φόρτιση. Επιπλέον η υποστήριξη ταχείας φόρτισης 33W γεμίζει γρήγορα την μπαταρία, όταν χρειαστεί.

Περιεχόμενο

Με την πρωτοποριακή 3D οθόνη του, το nubia Pad 3D απογειώνει σε άλλα ύψη βασικές δραστηριότητες όπως την αναπαραγωγή ταινιών, αθλητικών γεγονότων, παιχνιδιών και την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων. H πρόταση της nubia έρχεται με το μεγαλύτερο 3D οικοσύστημα, το οποίο περιλαμβάνει το Leia Appstore με περισσότερα από 50 τρισδιάστατα παιχνίδια αλλά και πλούσιο εκπαιδευτικό περιεχόμενο 1200+ σκηνών και σεναρίων το οποίο δίνει έναν πιο διασκεδαστικό τόνο στην εκμάθηση.

Ορισμένες από τις ξεχωριστές καθηλωτικές 3D εμπειρίες που προσφέρει περιλαμβάνουν:

3D ταινίες – Παρακολούθησε 3D ταινίες* όπου η δράση και τα εφέ ξεπηδούν από την οθόνη, μια εμπειρία που μέχρι πρότινος μόνο ειδικές κινηματογραφικές αίθουσες μπορούσαν να δώσουν. Την όλη εμπειρία εκτοξεύει η παρουσία τετραπλών συμμετρικών στερεοφωνικών ηχείων με την πιστοποίηση Dolby Atmos. (* όπου επιτρέπεται βάσει δικαιωμάτων)

3D παιχνίδια – Παίξε παιχνίδια σε εκπληκτικό 3D με πραγματικό βάθος και προοπτική. Ετοιμάσου για νέα επίπεδα εμβύθισης που σε παρασύρουν στον κόσμο του παιχνιδιού. 

3D βιντεοκλήσεις - Συνομίλησε πρόσωπο με πρόσωπο με φίλους και συγγενείς μέσω 3D βίντεο** και της εφαρμογής LeiaChat για ξεχωριστές αλληλεπιδράσεις που δεν έχουν σχέση με την παραδοσιακή δισδιάστατη προοπτική που είχες συνηθίσει μέχρι σήμερα. (** Οι 3D videoκλήσεις παρέχονται μόνο μεταξύ 2 nubia Pad 3D συσκευών)

3D φωτογραφίες- Εμφάνισε και μοιράσου τρισδιάστατες φωτογραφίες που έχεις κάνει λήψη με τις διπλές κάμερες των 16MP του nubia Pad 3D, προσθέτοντας  μια νέα διάσταση ρεαλισμού στις αναμνήσεις σου.

3D dreams – Η μοναδική αυτή λειτουργία χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για τη μετατροπή τυπικών 2D βίντεο σε 3D, προσδίδοντας πρόσθετο βάθος και προοπτική.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το nubia Pad 3D δεν σε περιορίζει στην ανάγκη εύρεσης 3D περιεχομένου αφού η προηγμένη AI μηχανή του μπορεί να μετατρέψει αυτόματα παραδοσιακό 2D περιεχόμενο όπως βίντεο, φωτογραφίες και παιχνίδια σε καθηλωτικό 3D.

Χρησιμοποιώντας νευρωνικά δίκτυα και υπολογιστικούς αλγορίθμους, αναλύει οπτικά 2D δεδομένα για να δημιουργήσει ρεαλιστικές πληροφορίες 3D βάθους. Αν και δεν είναι τόσο προηγμένο όσο το εγγενές 3D περιεχόμενο, φέρνει ένα επιπλέον επίπεδο ρεαλισμού σε όλο το 2D περιεχόμενό σου, το οποίο μπορείς να δεις όπως ποτέ ξανά. Επιπλέον μπορείς να δημιουργήσεις εσύ ο ίδιος/α συμβατό περιεχόμενο, κάνοντας χρήση του εξελιγμένου συστήματος καμερών που διαθέτει το nubia Pad 3D.

Είτε είσαι σκληροπυρηνικός οπαδός του 3D είτε απλά θέλεις να γνωρίσεις την τελευταία καινοτομία στο χώρο των tablet, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ φέρνει τις φουτουριστικές 3D ικανότητες στα χέρια σου σήμερα με το nubia Pad 3D.