Apple iPhone 14 και iPhone 14 Plus πλέον και σε κίτρινο χρώμα

1 έτος πριν
iPhone 14 series with new iPhone 14 yellow

Ακολουθώντας την ίδια πολιτική των τελευταίων ετών, η APPLE ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο χρώμα για τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus, προσθέτοντας ακόμα περισσότερες χρωματικές επιλογές στη σειρά αυτή την άνοιξη. Πλέον σε κίτρινο χρώμα, τα «βασικά» μοντέλα της σειράς iPhone 14 διαθέτουν ανθεκτικό εμπρόσθιο κάλυμμα Ceramic Shield, αναβαθμισμένο εσωτερικό σχεδιασμό για καλύτερη απόδοση, ενώ μεταξύ άλλων, το Plus μοντέλο είναι το iPhone με τη μεγαλύτερη αυτονομία από κάθε άλλο iPhone. Και τα δύο μοντέλα περιλαμβάνουν σύστημα διπλής κάμερας για εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο, το πανίσχυρο τσιπ A15 Bionic για φοβερές επιδόσεις αλλά και τη δυνατότητα Crash Detection όπου σε περίπτωση ατυχήματος, το iPhone καλεί αυτόματα βοήθεια εκπέμποντας παράλληλα και την ακριβή θέση του.

«Οι άνθρωποι αγαπούν το iPhone τους και το εμπιστεύονται καθημερινά για όλα όσα κάνουν, και τώρα υπάρχει μια συναρπαστική προσθήκη στη σειρά με το νέο κίτρινο iPhone 14 και iPhone 14 Plus», δήλωσε ο Bob Borchers, αντιπρόεδρος Worldwide Product Marketing της APPLE. «Η εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ο λιτός σχεδιασμός, οι λειτουργίες κάμερας και βίντεο επαγγελματικού επιπέδου, οι πρωτοποριακές δυνατότητες ασφαλείας, όπως το Emergency SOS μέσω δορυφόρου, και όλα όσα έχει να προσφέρει το iOS 16, κάνουν το iPhone 14 μια εξαιρετική επιλογή για όποιον βρίσκεται στην αγορά για ένα νέο iPhone».

Οι προπαραγγελίες ξεκινούν την Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 15:00. Stay tuned στο G Blog και στο germanos.gr γιατί έρχονται σύντομα!