APPLE iPhone 15, Watch Series 9, Watch Ultra 2 και AirPods Pro (2nd Gen) με USB-C από σήμερα στο ΓΕΡΜΑΝΟ!

7 μήνες πριν
iphone 15, iphone 15 pro and apple watch series 9 pot pouri

Αναμονή τέλος! Από σήμερα, μπορείς να βρεις στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ αλλά και στο germanos.gr όλα τα νέα προϊόντα της APPLE που ανακοινώθηκαν λίγες μόλις μέρες πριν στο Wonderlust Event. Ειδικά για τη σειρά iPhone 15 που θα διαβάσεις αναλυτικά πιο κάτω, μπορείς να εκμεταλλευτείς τη σούπερ προσφορά του ΓΕΡΜΑΝΟΥ, αποκτώντας το αγαπημένο σου μοντέλο με άτοκες δόσεις και χωρίς κάρτα.

Συγκεκριμένα από σήμερα 22/9 έως και 12/10 για αγορές συγκεκριμένων νέων προϊόντων της APPLE, συνολικής αξίας* από €250 έως €5.000, μπορείς να εκμεταλλευτείς τη σούπερ προσφορά με δόσεις από 6 έως 36 μήνες. Και όλα αυτά με δώρο τους τόκους!

*Αφορά τη συνολική αξία ανά παραστατικό, συνεπώς μπορούν να γίνουν και συνδυαστικές αγορές, αρκεί στην απόδειξη να υπάρχει τουλάχιστον ένα από τα νέα προϊόντα APPLE.

 

Για να δούμε όμως αναλυτικά όλα τα νέα προϊόντα της APPLE.

iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max

Ξεκινάμε με τη Pro σειρά των νέων iPhone στα οποία επικεντρώνονται και φέτος τα φώτα. Αποτελώντας τα κορυφαία smartphones της APPLE για τον επόμενο χρόνο, τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max έρχονται με αρκετές αλλαγές, με την πρώτη να αφορά την κατασκευή τους. Σ’ αυτή, η APPLE έχει χρησιμοποιήσει ένα ακόμη πιο ανθεκτικό εξωτερικό κράμα τιτανίου για το πλαίσιο και των δύο μοντέλων, κάνοντάς τα όχι μόνο πιο ανθεκτικά σε πτώσεις και άλλες κακουχίες, αλλά και πιο ελαφριά, κάτι που θα καταλάβεις από την πρώτη στιγμή.

Με OLED οθόνες 6,1” και 6,7” αντίστοιχα, τα iPhone 15 Pro και Pro Max ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με τη φωτεινότητα να κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα κάνοντας την ανάγνωση ακόμα και κάτω από έντονη ηλιοφάνεια, μια εύκολη διαδικασία. Σε άλλα νέα στοιχεία, ξεχωρίζουμε το Action Button, το οποίο παίρνει τη θέση του πλευρικού διακόπτη που χρησιμοποιούσες μέχρι σήμερα για άμεση σίγαση της συσκευής. Εκτός από την ίδια λειτουργία, το Action Button που βρίσκουμε μόνο στα νέα Pro μοντέλα του iPhone 15, μπορεί να ενεργοποιεί άμεσα το φακό, τη λειτουργία Focus και πολλά άλλα αφού γίνεται να συνδυαστεί με μια συντόμευση της Siri (Siri Shortcut).

Όμως για πολλούς, οι μεγαλύτερες βελτιώσεις βρίσκονται στο εσωτερικό χάρη στον ολοκαίνουργιο επεξεργαστή A17 Pro της APPLE. Κατασκευασμένος με μια απίστευτα ακριβή και αποδοτική διαδικασία στα 3nm, ξεπερνά κάθε προηγούμενο chipset για smartphones ενώ ενδεικτικό είναι ότι η ταχύτητά του μπορεί να συγκριθεί με τους κορυφαίους επεξεργαστές φορητών υπολογιστών. Επιπλέον οι επιλογές GPU 5 και 6 πυρήνων ξεπερνούν κάθε προηγούμενο iPhone φέρνοντας τεράστιες βελτιώσεις στα γραφικά των παιχνιδιών, τα οποία για πρώτη φορά μπορούν να εκμεταλλευτούν και την υποστήριξη Ray Tracing, φέρνοντας γραφικά ποιότητας κονσόλας και PC στο smartphone σου.

Περνώντας στην κάμερα, βρίσκουμε ένα ανανεωμένο σύστημα καμερών με βασικό αισθητήρα στα 48MP που κάνει τη διαφορά σε λήψεις που γίνονται είτε σε περιβάλλοντα με μη επαρκή φωτισμό. Η διαφορά που εντοπίζουμε στο Pro Max αφορά την παρουσία βελτιωμένου τηλεφακού που δίνει τη δυνατότητα zoom για πρώτη φορά στα 5X έναντι 3X στο Pro μοντέλο. 

Τέλος δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε να αναφερθούμε στην παρουσία θύρας USB-C για τη φόρτιση και μεταφορά δεδομένων, η οποία αντικαθιστά τη Lightning θύρα μετά από 10 χρόνια. 

Κάνε δικό σου ένα από τα νέα iPhone 15 Pro μοντέλα από 25,81€/μήνα σε έως 48 άτοκες δόσεις για αγορά με πιστωτική κάρτα. Και τα δύο μοντέλα θα τα βρεις στον ΓΕΡΜΑΝΟ σε 4 εντυπωσιακά χρώματα, τα Black Titanium, Natural Titanium, Blue Titanium και White Titanium.

iPhone 15 και iPhone 15 Plus

Εξαιρετικές προτάσεις αποτελούν και τα πρώτα δύο μοντέλα της σειράς iPhone 15 για όσους επιθυμούν μια οικονομικότερη λύση, διατηρώντας όμως τα στοιχεία μιας ναυαρχίδας. 

Και εδώ βλέπουμε τη μετάβαση από Lightning θύρα σε USB-C ενώ η APPLE προσφέρει 5 διαφορετικούς χρωματισμούς, Μαύρο, Ροζ, Κίτρινο, Μπλε και Πράσινο. Στο εσωτερικό το A16 Bionic SoC προσφέρει σημαντική αύξηση των επιδόσεων με την APPLE να δηλώνει ότι μπορούμε να περιμένουμε έως και 30% ταχύτερες CPU και GPU από το ήδη ισχυρό A15.

Σε ότι αφορά τις οθόνες, έχουμε τις ίδιες διαστάσεις με αυτές των Pro μοντέλων, στις 6,1” για το «απλό» iPhone 15 και στις 6,7” για το Plus μοντέλο. Όμως η μεγάλη διαφορά φέτος είναι η απώλεια του notch, της γνωστής μεγάλης εγκοπής που είδαμε για πρώτη φορά με το iPhone X. Τη θέση του, την έχει πάρει το πολύ πιο κομψό και χρήσιμο Dynamic Island που μας έρχεται από τα iPhone 14 Pro/Pro Max, το οποίο εμφανίζει παράλληλα και δυναμική πληροφορία, αποτελώντας αναπόσπαστο μέρος τους iOS.

Οι αναβαθμίσεις στο κεντρικό σύστημα καμερών ξεκινούν με έναν νέο κύριο φακό στα 48MP που επιτρέπει απίστευτη λεπτομέρεια και εξαιρετικά αποτελέσματα το βράδυ. Η προηγμένη επεξεργασία εικόνας και η μηχανική μάθηση της APPLE παρέχει βελτιστοποιημένες φωτογραφίες 12MP μέσω της τεχνολογίας pixel binning. Σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, η εγγραφή βίντεο αποκτά επίσης ώθηση με ταχύτερη αυτόματη εστίαση και καλύτερη σταθεροποίηση. Το iPhone 15 Plus προσφέρει εύρος οπτικού zoom έως και 3x με τον τηλεφακό των 12MP.

Και τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν την ανίχνευση σύγκρουσης, η οποία μπορεί να επικοινωνήσει αυτόματα με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αν βρεθείς σε ατύχημα (χτυπάμε ξύλο). 

Απόκτησε το iPhone 15 και iPhone 15 Plus από 20,40€/μήνα σε έως 48 άτοκες δόσεις για αγορά με πιστωτική κάρτα.

APPLE Watch Series 9

Εκτός από τα νέα iPhone 15, στον ΓΕΡΜΑΝΟ θα βρεις από σήμερα και την τελευταία έκδοση του δημοφιλούς smartwatch της APPLE, το APPLE Watch Series 9. Ενσωματώνει το αναβαθμισμένο S9 SiP που αποτελεί τη βάση για τις αναβαθμισμένες επιδόσεις σε σχέση με πέρσι, αλλά και στην αποδοτικότητα της μπαταρίας. Μαζί του, η νέα διπύρηνη Neural Engine της APPLE, η οποία θα κάνει την εμπειρία Siri στη συσκευή πολύ πιο ευέλικτη. Για παράδειγμα, θα μπορείς να κάνεις ερωτήσεις στη Siri σχετικά με την υγεία και τη φυσική κατάσταση και να λαμβάνεις ακριβείς απαντήσεις άμεσα, χωρίς κάποια αναμονή.

Επιπλέον, η Neural Engine είναι ο λόγος που το APPLE Watch Series 9 υποστηρίζει τη λειτουργία "double tap" όπου χτυπώντας τον αντίχειρά σου δύο φορές πάνω στο δείκτη, μπορείς να ενεργοποιήσεις σχετικές ενέργειες σε όποια εφαρμογή χρησιμοποιείς τη δεδομένη στιγμή, χωρίς να ακουμπήσεις την οθόνη ή το digital crown.

Η APPLE αναβάθμισε επίσης σημαντικά την εφαρμογή Find My για τον εντοπισμό χαμένων συσκευών. Το APPLE Watch Series 9 μπορεί πλέον να σε καθοδηγήσει σε ένα χαμένο iPhone χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό ήχων, απτικής ανάδρασης και ενδείξεων στην οθόνη.

Όσον αφορά τον σχεδιασμό και την οθόνη, το APPLE Watch Series 9 διατηρεί τις ίδιες επιλογές μεγέθους 41mm και 45mm με τα προηγούμενα μοντέλα ενώ είναι διαθέσιμο με πέντε διαφορετικά χρώματα στο φινίρισμα, και εκατοντάδες επιλογές στα λουράκια για όλα τα γούστα.

APPLE Watch Ultra 2

Σε συνέχεια της περσινής έκπληξης όπου η APPLE παρουσίασε το Watch Ultra που απευθυνόταν στους λάτρεις των extreme sports, φέτος η εταιρεία παρουσιάζει το διάδοχό του, το APPLE Watch Ultra 2. Διαθέτει το ίδιο τσιπ S9 με το Watch Series 9, με Neural Engine και ενίσχυση των επιδόσεων.

Είναι σημαντικό ότι η οθόνη του Ultra 2 μπορεί να φτάσει σε μέγιστη φωτεινότητα 3000 nits, ιδανική για απροβλημάτιστη ορατότητα σε εξωτερικούς χώρους. Υπάρχει επίσης ένα αποκλειστικό watch face βελτιστοποιημένο για να εμφανίζει περισσότερα δεδομένα και μετρήσεις για δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους.

Ακόμα και με τη φωτεινότερη οθόνη, η APPLE εξακολουθεί να υπόσχεται την ίδια διάρκεια ζωής μπαταρίας 36 ωρών για τυπική χρήση, σημαντικά μεγαλύτερη δηλαδή από αυτή του Watch Series S9, ενώ με τη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας, η αυτονομία εκτοξεύεται στις 72 ώρες με μία μόνο φόρτιση.

Επίσης, η υποστήριξη του τελευταίου προτύπου Bluetooth επιτρέπει το συγχρονισμό με πρόσθετους τύπους αξεσουάρ γυμναστικής και περιπέτειας που υπάρχουν στην αγορά. Για τριαθλητές, πεζοπόρους και άλλους αθλητές υπαίθρου, το APPLE Watch Ultra 2 είναι ο απόλυτος σύντροφος καταγραφής επιδόσεων.

AirPods Pro 2ης γενιάς με USB-C

Η σειρά iPhone 15 δεν είναι η μόνη που αφήνει πίσω της τη Lightning θύρα αφού την αρχή στην κατηγορία των ακουστικών της APPLE κάνουν τα AirPods Pro 2ης γενιάς, με τη θήκη να ενσωματώνει πλέον την τεχνολογία USB-C. Τα δημοφιλή ακουστικά της εταιρείας υποστηρίζουν μία από τις κορυφαίες τεχνολογίες ακύρωσης εξωτερικών θορύβων, υποσχόμενα δύο φορές καλύτερες επιδόσεις στο συγκεκριμένο τομέα σε σύγκριση με τα αρχικά Pro. Μια νέα προσαρμοστική λειτουργία διαφάνειας επιτρέπει το «φιλτράρισμα» των ήχων από το εξωτερικό περιβάλλον, δίνοντας προτεραιότητα σε τυχόν αναγγελίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Σημαντική αλλαγή είναι η δυνατότητα που έχουν πλέον να τα φορτίζεις (μέσω της θήκης) συνδέοντας το καλώδιό σου απευθείας στο iPhone 15.

Ο ήχος έχει αναβαθμιστεί με υποστήριξη για αναπαραγωγή χωρίς απώλειες και Spatial Audio με δυναμικό εντοπισμό κεφαλής για μια πιο καθηλωτική εμπειρία ακρόασης. Θα έχεις επίσης προσαρμόσιμο EQ για να συντονίσεις τον ήχο στις προτιμήσεις σου. Τέλος η APPLE λέει ότι τα νέα AirPods έχουν επίσης καλύτερη αντοχή στο νερό και τη σκόνη.

Τα νέα AirPods Pro (2nd Gen) με USB-C σε περιμένουν στον ΓΕΡΜΑΝΟ ενώ μπορείς να τα αποκτήσεις ακόμα και σε έως 36 δόσεις από 7,75€/μήνα.

 

Όπως καταλαβαίνεις, ήρθε η ώρα του Αλέκου και νέα iPhone 15 χωρίς unboxing video δεν γίνεται! Δες το unboxing video από τους guru του είδους, Unboxholics, και πάρε μέρος σε ένα δυνατό giveaway!