APPLE Watch και smartwatches από τον ΓΕΡΜΑΝΟ με δωρεάν επέκταση εγγύησης

1 μήνας πριν
APPLE Watch

Αν το smartphone αποτελεί προέκταση του χεριού σου, τότε δεν είναι υπερβολή να πούμε πως το smartwatch είναι κομμάτι αυτού. Διαδραματίζοντας πλέον σημαίνοντα ρόλο στην καθημερινότητά σου, το smartwatch είναι μία συσκευή που έχει προσαρμοστεί πλήρως στο lifestyle σου, έχοντας εξελιχθεί σε ένα πραγματικό πολυεργαλείο, έτοιμο να σε υποστηρίξει σε κάθε έκφανση της ζωής σου. Από την επικοινωνία με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και το πρόγραμμα της ημέρας σου, μέχρι την προσωπική σου ευεξία και την καταγραφή των προπονήσεών σου (π.χ. προετοιμασία για τον Ημιμαραθώνιο), το smartwatch σου σε βοηθάει να αποκτήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής . Μία τόσο σημαντική συσκευή λοιπόν, δεν αξίζει και την αντίστοιχη «θωράκιση»; Ευτυχώς για ‘σένα, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι εδώ και έχει τη λύση!

Μια στιγμή απροσεξίας αρκεί…

Δεν το συζητάμε: η ποιότητα κατασκευής των APPLE Watch, όπως και όλων των smartwatches που θα βρεις στα καταστήματα του δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ δηλαδή, είναι κορυφαία. Μιλάμε άλλωστε για συσκευές σχεδιασμένες να αντέχουν στη σκληρή, καθημερινή χρήση, έτοιμες να σε ακολουθήσουν σε κάθε σου περιπέτεια. Με την οθόνη να προστατεύεται από ενισχυμένο κρύσταλλο, μεταλλικό σώμα για premium αίσθηση και εντυπωσιακή ανθεκτικότητα, αδιαβροχοποίηση βάσει πιστοποίησης IP και με αντοχή σε καταδύσεις σε βάθος αρκετών δεκάδων μέτρων, ένα APPLE Watch είναι φτιαγμένο για να γίνει κομμάτι της ζωής σου.

Ακόμα κι αυτό όμως δεν είναι άφθαρτο. Μην ξεχνάς πως το smartwatch καλείται να ανταπεξέλθει σε ουκ ολίγες δύσκολες καταστάσεις στο σπίτι, τη δουλειά, το αυτοκίνητο κλπ. Μία στιγμή απροσεξίας αρκεί προκειμένου το ρολόι σου να φθαρεί ανεπανόρθωτα. Από κάποιο γρατζούνισμα της οθόνης ή λασκάρισμα της κορώνας, μέχρι μειωμένη διάρκεια μπαταρίας ή κάτι ακόμα πιο σοβαρό στα ενδότερα του smartwatch, η επιδιόρθωση μίας βλάβης του τελευταίου θα σου κοστίσει ακριβά -λαμβάνοντας υπ’ όψιν πάντα ότι θα γίνει με τον πρέποντα τρόπο, τουτέστιν από κάποιον εξουσιοδοτημένο τεχνικό με χρήση γνήσιων ανταλλακτικών σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε φροντίζει με 3 χρόνια δωρεάν εγγύηση

Εδώ λοιπόν είναι που ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποδεικνύει έμπρακτα πως βρίσκεται δίπλα σου ανά πάσα στιγμή, ακόμα και στα δύσκολα. Με αγορές APPLE Watch αλλά και κάθε smartwatch αξίας τουλάχιστον €109 από 1 έως 31 Μαρτίου, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ σου κάνει δώρο επέκταση εγγύησης ενός επιπλέον έτους, ανεβάζοντας έτσι τη συνολική κάλυψη της συσκευής σου στα 3 χρόνια (δύο από τον κατασκευαστή και ένα από τον ΓΕΡΜΑΝΟ). Τι πρέπει να κάνεις εσύ; Τίποτα παραπάνω από το να έρθεις σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή να μπεις στο germanos.gr και να διαλέξεις το smartwatch που σου ταιριάζει!

Τι είναι η επέκταση εγγύησης και τι καλύπτει;

Πάμε όμως στο διά ταύτα. Πώς ακριβώς σε καλύπτει η επέκταση εγγύησης όσον αφορά στο smartwatch σου και τι σου προσφέρει επί του πρακτέου; Ξεκινώντας από τα απλά, θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σχετικά με:

  • Προβλήματα μπαταρίας
  • Προβλήματα οθόνης
  • Προβλήματα πλακέτας
  • Προβλήματα με τα πλήκτρα ή/και την κορώνα
  • Προβλήματα συνδεσιμότητας

Για να σου δώσουμε μερικά παραδείγματα των ανωτέρω περιπτώσεων, μπορεί η μπαταρία του smartwatch σου να αδειάζει πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι στο παρελθόν, να χρειάζονται πολλά αγγίγματά σου στην οθόνη αφής του για να καταγραφεί μία κίνησή σου, η κορώνα του να δουλεύει ανάλογα με… τις ορέξεις της ή η σύνδεση με το smartphone σου να χάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Κοινός παρονομαστής των παραπάνω είναι πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη λειτουργία του smartwatch σου και εδώ ακριβώς είναι που η επέκταση εγγύησης έρχεται να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση για έναν ολόκληρο χρόνο αφότου λήξει η επίσημη εγγύηση του κατασκευαστή.

Τα έξτρα πλεονεκτήματα της επέκτασης εγγύησης

Πέραν των όσων προσφέρει στο smartwatch σου η επέκταση εγγύησης, κι εσύ ο/η ίδιος/α θα έχεις τέσσερα πολύ συγκεκριμένα οφέλη:

  1. Το απόλυτο peace of mind: Το πρώτο και σημαντικότερο όλων δεν είναι άλλο από την ηρεμία και τη σιγουριά που θα σου προσφέρει η γνώση πως στη σπάνια περίπτωση που το smartwatch σου βγάλει κάποιο πρόβλημα σε διάστημα τριών ετών από την αγορά του, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα είναι εδώ για να στο λύσει. Αρκετές σκοτούρες έχεις στην καθημερινότητά σου
  2. Εικοσιπέντε και βάλε χρόνια εμπειρίας service: Η επέκταση εγγύησης smartwatch από τον ΓΕΡΜΑΝΟ έχει το πλεονέκτημα ότι στην προσφέρει ο… ΓΕΡΜΑΝΟΣ! Με εμπειρία στον χώρο του service που ξεπερνά τα 25 χρόνια και εξουσιοδοτημένους τεχνικούς με άριστη γνώση κάθε smartwatch, θα έχεις τη σιγουριά πως το smartwatch/APPLE Watch σου θα τύχει άψογης μεταχείρισης.
  3. Γνήσια ανταλλακτικά: Η διαδικασία επισκευής ενός smartwatch στον ΓΕΡΜΑΝΟ γίνεται βάσει συγκεκριμένων διαδικασιών που τηρούνται με απόλυτη ευλάβεια. Εννοείται πως κατά τη διάρκειά της χρησιμοποιούνται γνήσια ανταλλακτικά και μόνο, ενώ με την παράδοσή του smartwatch πίσω σε εσένα, η εγγύησή του θα εξακολουθήσει να ισχύει κανονικά.
  4. Δωρεάν αποστείρωση: Ξέρουμε με τι λαχτάρα περιμένεις να πάρεις και πάλι στα χέρια σου το smartwatch σου έπειτα από service, γι’ αυτό στο G Service, φροντίζουμε έτσι ώστε αυτό να σου παραδοθεί πεντακάθαρο έχοντας αποστειρωθεί δωρεάν με χρήση υπεριώδους ακτινοβολίας UV-C μέσω ειδικού εξοπλισμού έπειτα από κάθε τεχνικό έλεγχο ή επισκευή.

Για smartwatch με επέκταση εγγύησης…

…ένας είναι ο προορισμός: ΓΕΡΜΑΝΟΣ! Στα καταστήματα του δικτύου μας θα βρεις μία τεράστια γκάμα smartwatch από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της αγοράς για κάθε γούστο, στυλ και ανάγκη. Είτε αναζητάς ένα κομψό και διακριτικό smartwatch με στυλ εφάμιλλο με εκείνο κλασικού ρολογιού, είτε ένα ανθεκτικό rugged μοντέλο, έτοιμο να έρθει μαζί σου σε κάθε extreme εξόρμησή σου, από trackers ακριβείας που κρύβουν μέσα τους τον νέο σου personal trainer, μέχρι οικονομικές all-around προτάσεις για σένα, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχει την κατάλληλη πρόταση με άτοκες δόσεις και με 3 χρόνια δωρεάν εγγύηση!