Βρες στο G Tattoo τα επίσημα προϊόντα των ΚΑΕ ΠΑΟ και ΚΑΕ ΑΕΚ

2 έτη πριν
gaming skin για controller

Το G Tattoo σου δίνει την ευκαιρία να «ντύσεις» τις συσκευές που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου στα χρώματα του μπασκετικού Παναθηναϊκού αλλά και της μπασκετικής ΑΕΚ! Χάρη στη νέα συνεργασία μεταξύ G Tattoo και των δύο ΚΑΕ, τα χρώματα και το λογότυπο του «εξάστερου» και της «βασίλισσας της Ευρώπης» θα πλαισιώσουν μέσα από τα επίσημα προϊόντα του, τις δημοφιλέστερες ηλεκτρονικές συσκευές και τα gadgets σου, προστατεύοντάς τα και δίνοντάς τους άλλη αίσθηση.

Στο G Tattoo λοιπόν θα βρεις αρχικά τις επίσημες θήκες τις ΚΑΕ ΠΑΟ για το κινητό σου τηλέφωνο. Σε έξι διαφορετικά σχέδια για να διαλέξεις εκείνο που σε εκφράζει περισσότερο, κυκλοφορούν για περισσότερα από 225 μοντέλα συσκευών από brands όπως APPLE, SAMSUNG, XIAOMI, HUAWEI, HONOR, REALME κ.α, με κορυφαία ποιότητα έτσι ώστε να αντέχουν στη φθορά του χρόνου. Για κάτι πιο απλό, υπάρχει αυτοκόλλητο miniskin με το σήμα της ΚΑΕ ΠΑΟ σε έγχρωμη και ασπρόμαυρη έκδοση για smartphones, tablets και laptops.

Οι φίλοι της ΚΑΕ ΑΕΚ αντίστοιχα μπορούν να βρουν επίσημες θήκες σε τρία διαφορετικά σχέδια για να διαλέξεις εκείνο που σε εκφράζει περισσότερο. Κυκλοφορούν για περισσότερα από 225 μοντέλα συσκευών, σε πολλά brand όπως APPLE, SAMSUNG, XIAOMI, HUAWEI, HONOR, REALME, κ.α, σε κορυφαία ποιότητα έτσι ώστε να αντέχουν στη φθορά του χρόνου  

Στα του gaming, στο G Tattoo σε περιμένουν gaming skins για PS5 (Blu-ray και digital εκδόσεις), Xbox Series X, PS4 (απλό, Pro και Slim μοντέλα), Xbox One και Xbox One S καθώς επίσης και τα χειριστήριά τους. Είναι ιδιαίτερα λεπτά προκειμένου να μην επηρεάζουν τη θερμική συμπεριφορά της κονσόλας σου αλλά και με αξιοπρόσεκτη αντοχή στις γρατζουνιές. Το φοβερό δεν είναι άλλο από την εύκολη, bubble-free τοποθέτησή τους: οι μικροκυψέλες που διαθέτουν στη βάση τους τα αυτοκόλλητα, κάνουν την απομάκρυνση των φυσαλίδων παιχνίδι. Με ματ υφή, ξεκολλάει εύκολα χωρίς να αφήνει πίσω του κατάλοιπα όταν… το βαρεθείς!

Η επίσημη συλλογή προϊόντων των ΚΑΕ ΠΑΟ και ΚΑΕ ΑΕΚ στο G Tattoo δεν τελειώνει όμως εδώ. Στο site υπάρχουν ακόμα mousepad σε δύο σχέδια, USB stick χωρητικότητας 8 GB σε σχήμα πιστωτικής κάρτας, καμβάς με τελάρο ξύλου σε διάφορα σχέδια και σχήματα, σετ τεσσάρων σουβέρ, αφίσα, photoglass και βέβαια η επίσημη κούπα (σε δύο σχέδια) του «τριφυλλιού» γιατί όπως και να το κάνουμε, οι φίλοι των δύο ΚΑΕ είναι… συνηθισμένοι στις κούπες!