CES 2023: ExpertBook B9 OLED, ένα επαγγελματικό laptop με οθόνη OLED, από την ASUS!

1 έτος πριν
ASUS ExpertBook B9 OLED

Στο booth της ASUS στην CES, το ASUS ExpertBook B9 OLED ήταν από τις συσκευές που μας τράβηξαν το ενδιαφέρον. Χωρίς υπερβολές στο design και δίχως ίχνος RGB, σχεδιάστηκε για να συνοδεύει επαγγελματίες στο γραφείο.

Στα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά του, θα βρούμε ένα σασί από κράμα μαγνησίου και λιθίου, το οποίο το καθιστά πολύ ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά όπως και ανθεκτικό. Στο λεπτό αυτό σώμα, βρίσκεται ένα σύστημα ψύξης που πρακτικά παραμένει αθόρυβο κατά τη χρήση.

Πέραν αυτών, το «αστέρι» είναι η οθόνη. Μια πανέμορφη οθόνη OLED με ανάλυση QHD και λόγο διάστασης 16:10, με μικρά περιθώρια περιμετρικά της, για να χωράει πολλά δίχως να αυξάνεται ο όγκος της συσκευής. Με ζωηρά χρώματα και βαθιά μαύρα, αποτυπώνει όμορφες εικόνες με ευκρίνεια και ζωντάνια, κάνοντάς τη ιδανική για παρουσιάσεις και γενικότερα καθημερινή χρήση.

Στο μεγάλο touchpad -κατά 26.8% μεγαλύτερο συγκριτικά με του προηγούμενου μοντέλου- βρίσκεται αισθητήρας NFC για γρήγορη είσοδο στον λογαριασμό του χρήστη κι επάνω δεξιά υπάρχει ένας αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων για την ίδια δουλειά.

Για περαιτέρω ασφάλεια, υποστηρίζει την πλατφόρμα τεχνολογιών Intel vPro όπως και έρχεται με Windows 11 Pro for Business, ώστε να ταιριάξει εύκολα σε ένα εταιρικό περιβάλλον και να παρέχει όλη την ελευθερία που χρειάζονται οι υπεύθυνοι συστημάτων όπως κι όλη την προστασία που χρειάζεται ο χρήστης.

Στην μπροστινή πλευρά βρίσκεται μια κάμερα ανάλυσης Full HD, η οποία διαθέτει φυσικό κλείστρο για τις στιγμές που δεν χρησιμοποιείται. Με τρία μικρόφωνα και ήχο από την Harman/Kardon, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο για ποιοτικές βιντεοκλήσεις.

Προκειμένου να γεννάει αίσθημα αξιοπιστίας, το ASUS ExpertBook B9 OLED φέρει πιστοποίηση US MIL-STD-810H, έχοντας περάσει από 28 απαιτητικές δοκιμές που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση κραδασμών, δονήσεων, υγρασίας και πολλών ακόμη καταστάσεων.

Το ASUS ExpertBook B9 OLED αναμένεται να διατεθεί φέτος στην αγορά και αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για την κυκλοφορία και την τιμή του.

 

Συντονίσου στο G Blog για να μάθεις περισσότερα νέα από την CES 2023!