Διαθέσιμα στον ΓΕΡΜΑΝΟ τα iPhone 14, iPhone 14 Pro και Apple Watch

1 έτος πριν
iPhone 14, iPhone 14 Pro και Apple Watch

Η APPLE ανακοίνωσε τις νέες της συσκευές και εσύ μπορείς να τις κάνεις δικές σου στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το germanos.gr. Ζήσε τη μοναδική εμπειρία των νέων 5G iPhone και Apple Watch και απόλαυσε όλα όσα έχουν να σου προσφέρουν -που μόνο λίγα δεν είναι. Έλα σε ένα από τα φυσικά καταστήματα του ΓΕΡΜΑΝΟΥ για να γνωρίσεις ό,τι πιο εντυπωσιακό μας έχει χαρίσει η εταιρεία από το Κουπερτίνο και -ειδικά για τα νέα iPhone- να τα κάνεις δικά σου πληρώνοντας σε δόσεις χωρίς κάρτα με δώρο τους τόκους και κερδίζοντας πόντους μέσα από το G App! 

Το iPhone 14 έρχεται στις 6,1 ίντσες (τον Οκτώβριο θα διατεθεί και η έκδοση Plus στις 6,7 ίντσες) προσφέροντας τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας που έχει προσφέρει ποτέ iPhone, 5G ταχύτητες και πραγματικά εκπληκτικές επιδόσεις σε ό,τι αφορά τη φωτογραφία σε συνθήκες χαμηλής φωτεινότητας. Από αλουμίνιο επιπέδου αεροπορικού τύπου και με ανθεκτικότητα στις σταγόνες, θα σε ακολουθήσει όπου κι αν πας. Διαθέτει μία εξαιρετικά φωτεινή οθόνη Super Retina XDR ενώ θα το βρεις σε πέντε φανταστικά χρώματα (μπλε, μωβ, μαύρο, λευκό και κόκκινο).

Το iPhone 14 Pro είναι ιδανικό για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω. Θα το βρεις σε δύο εκδόσεις: το iPhone 14 Pro στις 6,1 ίντσες και το iPhone 14 Pro Max στις 6,7 ίντσες -αμφότερες προσφέρονται σε τέσσερα χρώματα: μωβ, χρυσό, ασημί και μαύρο. Διαθέτει κεραμική επίστρωση που είναι ανθεκτικότερη από οποιοδήποτε γυαλί smartphone, προσφέροντας παράλληλα και προστασία από το νερό. Το notch έχει δώσει τη θέση του στο Dynamic Island το οποίο αποτελεί ένα μικρό τεχνολογικό «θαύμα», εκμεταλλευόμενο software και hardware για ένα πρωτόγνωρο αποτέλεσμα. Η οθόνη υποστηρίζει λειτουργία Always-On ενώ η κύρια κάμερα των 48 MP με προηγμένο αισθητήρα quad-pixel θα σου χαρίσει απλά υπέροχες λήψεις. To νέο chip A16 Bionic σε συνδυασμό με τις 5G ταχύτητες υπόσχονται μοναδικές επιδόσεις.

Μέχρι τις 15/10, με μια επίσκεψή σου στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μπορείς να κάνεις δικό σου ένα οποιοδήποτε από τα παραπάνω μοντέλα και να γλυτώσεις τους τόκους για αγορά με δόσεις χωρίς χρήση κάρτας. Συνδύασε το μάλιστα με ένα από τα κορυφαία προγράμματα COSMOTE GIGAMAX για ακόμα χαμηλότερη τιμή.

Όσο για το νέο APPLE Watch Series 8 έρχεται με ενσωματωμένο σύστημα αναγνώρισης πτώσεων, αισθητήρες θερμοκρασίας και βελτιωμένη λειτουργία αξιολόγησης ποιότητας ύπνου. Το look του δεν ξεφεύγει από την πεπατημένη, με την οθόνη Retina του ωστόσο να διαθέτει μικρότερο πλαίσιο και λειτουργία Always-On. Η APPLE το έχει εξοπλίσει με περισσότερους αισθητήρες επιτυγχάνοντας έτσι ακριβέστερη εκτίμηση ωορρηξίας στις γυναίκες με αποτελεσματικότερη κρυπτογράφηση δεδομένων. Παραμένει πάντα η δυνατότητα πραγματοποίησης τηλεφωνικών κλήσεων, αποστολής γραπτών κειμένων και email με λίγα μόνο αγγίγματα ενώ μπορείς να ακούσεις podcasts, ηχοβιβλία και φυσικά την αγαπημένου σου μουσική. Στα παραπάνω πρόσθεσε και τη νέα έκδοση του app Workout και ο δρόμος για το ευ ζην μόλις έγινε ομαλότερος. 

Για όσους ψάχνουν μια οικονομικότερη πρόταση, από σήμερα είναι επίσης το APPLE Watch SE. Μπορείς να κάνεις βασική προπόνηση και να απολαύσεις σχεδόν όλα τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει το watchOS 9. Σε αυτά περιλαμβάνεται η παρακολούθηση της καθημερινής σου δραστηριότητας αλλά και η εμφάνιση των τάσεων μέσα από το app "Άθληση" του iPhone. Η νέα έκδοση της εφαρμογής σου επιτρέπει να προπονηθείς με προηγμένες μετρήσεις και τρόπους άσκησης και να λάβεις γνωστοποιήσεις για χαμηλούς και υψηλούς καρδιακούς παλμούς, καθώς και για μη φυσιολογικό καρδιακό ρυθμό. Παράλληλα η παρακολούθηση σταδίων του ύπνου σου επιτρέπει να δεις πόσο χρόνο περνάς σε REM, βασικό και βαθύ ύπνο.

Τέλος, πολύ σύντομα κυκλοφορεί και ένα από τα δημοφιλέστερα περιφερειακά του iPhone, η δεύτερη γενιά των AirPods Pro, τα πιο εξελιγμένα AirPods όλων των εποχών όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εταιρεία. Με τη δύναμη του νέου τσιπ H2, τα AirPods Pro «ξεκλειδώνουν» κορυφαίες επιδόσεις ήχου - συμπεριλαμβανομένων σημαντικών αναβαθμίσεων στην Ενεργή Ακύρωση Θορύβου (ANC) ενώ προσφέρουν επιπλέον έναν μοναδικό τρόπο για να απολαύσεις το Spatial Audio που είναι ακόμα πιο καθηλωτικός. Στις νέες δυνατότητες των AirPods Pro 2ης γενιάς περιλαμβάνεται ο έλεγχος αφής για την αναπαραγωγή πολυμέσων και τις ρυθμίσεις της έντασης ήχου απευθείας από το ακουστικό, μαζί με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μια ολοκαίνουργια θήκη φόρτισης και ένα επιπλέον μέγεθος άκρων αυτιού για καλύτερη εφαρμογή.