Διαθέσιμη και στη χώρα μας η σειρά realme 9

2 έτη πριν
xiaomi realme 9

Τη νέα της mid-range σειρά διαθέτει η realme στο ελληνικό κοινό, μια πρόταση που αποτελείται από smartphones με έμφαση στις επιδόσεις σε συνδυασμό με τη συμφέρουσα τιμή.

Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς είναι το realme 9 Pro+, ένα smartphone που ξεχωρίζει αρχικά για το πίσω μέρος όπου η εταιρεία έχει ενσωματώσει μια ξεχωριστή επίστρωση που διαθέτει εφέ φωτοτροπίας, αλλάζοντας χρώμα ανάλογα με το φωτισμό. Η κατασκευή της συσκευής δημιουργεί εντύπωση με το πάχος των μόλις 7,99 χιλιοστών

Η κεντρική κάμερα των 50MP του realme 9 Pro+ στηρίζεται στον αισθητήρα Sony IMX766 OIS χαρίζοντας πολύ καλές λήψεις φωτογραφιών και βίντεο. Συνοδεύεται από δύο ακόμα κάμερες των 8MP, υπεύθυνη για ευρυγώνιες λήψεις αλλά και έναν αισθητήρα των 2MP για μακροφωτογράφιση. Στο εμπρόσθιο μέρος υπάρχει μια τέταρτη κάμερα των 16MP για τις selfies σας, ικανή για πολύ καλά πορτραίτα.

Η οθόνη των 6.4" προσφέρει κορυφαία χρώματα εξαιτίας της τεχνολογίας Super AMOLED που στηρίζεται, τεχνολογία που βρίσκουμε συνήθως σε ποιο ακριβές συσκευές. Στο εσωτερικό συναντάμε το MediaTek Dimensity 920 5G που εκτός από τη δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 5ης γενιάς, προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις ειδικά για την κατηγορία. Η realme ξεχωρίζει για την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης που ενσωματώνει στις συσκευές της, και το realme 9 Pro+ δεν αποτελεί εξαίρεση με υποστήριξη ταχύτητα φόρτισης 60W της μπαταρίας των 4500mAh.

Το δεύτερο μοντέλο της σειράς είναι το realme 9 Pro, το οποίο με τη σειρά του δίνει έμφαση σε πιο χαμηλή οικονομική κατηγορία, προσφέροντας πολύ καλές επιδόσεις. Στην περίπτωση αυτή αναφερόμαστε για μεγαλύτερη οθόνη 6,6 ιντσών, τεχνολογίας IPS και η οποία προσφέρει δυναμικό ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz για ποιο ομαλή εμφάνιση των animation και κατά το scrolling.

Και το realme 9 Pro διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή, αυτή τη φορά από τη Qualcomm και συγκεκριμένα το chipset Snapdragon 695 που μεταξύ άλλων υποστηρίζει και συνδέσεις με 5G δίκτυα. Η κεντρική κάμερα έχει ανάλυση 64MP δίνοντας έμφαση στην λεπτομέρεια ενώ συνοδεύεται από δύο ακόμη αισθητήρες στα 8 και 2MP, τους ίδιους με το μεγάλο του αδερφάκι. Στην περίπτωση που Pro μοντέλου, ο αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της συσκευής ενώ στο Plus μοντέλο είναι ενσωματωμένος κάτω από την οθόνη.

Η αυτονομία της συσκευής δεν θα αποτελέσει πρόβλημα εξαιτίας της μπαταρίας των 5.000mAh, με το φορτιστή των 33W να περιλαμβάνεται και σ’ αυτή την περίπτωση, μέσα στη συσκευασία.

Το realme 9 Pro έρχεται σε 2 εκδόσεις με 6 και 8GB με τη χωρητικότητα και στις δύο περιπτώσεις να είναι στα 128GB. Το πρώτο μοντέλο κοστίζει 349€ ενώ το ανώτερο μοντέλο στα 379€. Τέλος το realme 9 Pro+ διατίθεται αρχικά σε έκδοση με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο με κόστος 429€. Όλα τα μοντέλα μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ καθώς και στο germanos.gr ενώ έως τις 6/3 θα τις βρείτε σε ακόμα χαμηλότερη τιμή.