Διαθέσιμο από σήμερα στον ΓΕΡΜΑΝΟ, το VIVO V29 Lite 5G

9 μήνες πριν
guy showing VIVO V29 Lite 5G

Από σήμερα αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ μπορείς να βρεις το VIVO V29 Lite, ένα smartphone που ανήκει στη μεσαία κατηγορία διαθέτοντας όμως χαρακτηριστικά που τα συναντάς κυρίως σε πιο ακριβές προτάσεις.

Η AMOLED οθόνη με διαστάσεις 6,78 ιντσών και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz είναι ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά, προσφέροντας απίστευτα χρώματα και αυτή την ομαλή πλοήγηση στα μενού και σε εφαρμογές όπως στο browser, που κάνουν τη διαφορά. Επιπλέον η οθόνη του VIVO V29 Lite μειώνει την εκπομπή του μπλε φωτός για πιο άνετη χρήση της συσκευής ειδικά το βράδυ ενώ και το πρωί κάτω από έντονη ηλιοφάνεια, η φωτεινότητα της συσκευής σου κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη.

Στον τομέα της εμφάνισης, το VIVO V29 Lite είναι κομψό, ελαφρύ και ιδιαίτερα λεπτό, διαθέτοντας επιφάνεια κατά των δαχτυλιών. Ακόμα η διπλή επίστρωση για φινίρισμα, προσομοιώνει σε καθρέφτη ενώ έχει σχεδιασμό δύο δακτυλίων στην οπίσθια κάμερα για πραγματικά εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Στο εσωτερικό η VIVO ενσωματώνει μίας από τις καλύτερες προτάσεις για την κατηγορία, το Snapdragon 695 chipset με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Μάλιστα, με την υποστήριξη της τεχνολογίας Extended RAM 3.0 θα απολαύσεις έως 12GB έξτρα μνήμης. Η πρόταση της Qualcomm υποστηρίζει μεταξύ άλλων και συνδέσεις με 5G δίκτυα, δίνοντας στη συσκευή αντοχή στο χρόνο.

Το VIVO V29 Lite τρέχει Android 13 με ελάχιστες αλλαγές από την εταιρεία πέρα από την προσθήκη του δικού της γραφικού περιβάλλοντος, του Funtouch 13 OS που προσθέτει χρήσιμες δυνατότητες στην πλατφόρμα. Η αυτονομία αναμένεται να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα εξαιτίας της μπαταρίας των 5.000mAh. Μπορείς επίσης να τη φορτίσεις πολύ γρήγορα αφού υποστηρίζεται γρήγορη φόρτιση στα 44W.

Κοιτάζοντας το πίσω μέρος, θα εντοπίσεις 3 αισθητήρες, με τον κύριο να έχει υψηλή ανάλυση στα 64MP, έτοιμος να αποθανατίσει όχι μόνο πρωινές αλλά και βραδινές λήψεις με πολύ καλά αποτελέσματα και υποστήριξη οπτικής σταθεροποίησης. Για τα πορτραίτα και το εφέ του βάθους, αναλαμβάνει ο δεύτερος αισθητήρας στα 2MP ενώ οι φίλοι της μακροφωτογράφησης θα φέρουν κοντά το αντικείμενο της λήψης, με τον αισθητήρα στα 2MP να αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.

Για τις selfies και τις βιντεοκλήσεις, θα στηριχτείς σε έναν τέταρτο αισθητήρα, αυτή τη φορά στα 16MP όπου με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, κάνει τη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα, ειδικά στη λειτουργία πορτραίτου. Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της συσκευής είναι αυτό που απευθύνεται σε vloggers, με ταυτόχρονη λήψη βίντεο με την οπίσθια και την εμπρόσθια κάμερα (Dual-View). Χάρη στα Cinematic Filters και Cinematic Aspect Ratio οι δημιουργίες σου θα αποκτήσουν μία κινηματογραφική αίσθηση. Ακόμη, τα Bokeh Flare Portrait και Multi-Style Portrait θα σε μετατρέψουν στον απόλυτο πρωταγωνιστή, για να βγάλεις την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου!

Θα βρεις το VIVO V29 Lite σε μαύρο και χρυσό χρώμα αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ ενώ μπορείς να περάσεις από το κοντινότερο κατάστημα για να το δεις και από κοντά!