Δυνατά στη μεσαία κατηγορία το POCO M6 Pro

3 μήνες πριν
POCO M6 Pro all colours

Από σήμερα, στον ΓΕΡΜΑΝΟ μπορείς να βρείς το πολυαναμενόμενο POCO M6 Pro.  Η νέα συσκευή της POCO έχει εντυπωσιακό σχεδιασμό, όμως και στο εσωτερικό της, υπάρχουν εξίσου εντυπωσιακές προσθήκες.

Μένοντας στον σχεδιασμό, παρατηρούμε πρώτα τις επίπεδες πλευρές και την μεγάλη οθόνη 6.67” τύπου Flow-AMOLED, τα περιθώρια της οποίας είναι μηδαμινά. Η selfie κάμερα βρίσκεται στην κορυφή και καταλαμβάνει ανεπαίσθητο χώρο, αφήνοντας την οθόνη να «λάμψει». Με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz και πάνελ που αποτυπώνει άψογα τα χρώματα και τα μαύρα, είναι ιδανική για παιχνίδια αλλά και οποιαδήποτε άλλη χρήση – τα οφέλη δεν περιορίζονται σε έναν σκοπό. Τα στερεοφωνικά ηχεία που χρησιμοποιεί διαθέτουν Dolby Atmos, προσφέροντας δυνατό και καθαρό ήχο για βίντεο, παιχνίδια ή μουσική ενώ η υποστήριξη NFC παρέχει τη δυνατότητα ασφαλών ανέπαφων συναλλαγών.

Στο κομμάτι του επεξεργαστή και της μνήμης, έρχεται με τον MediaTek G99 Ultra και 8GB ή 12GB RAM, προσφέροντας υψηλές επιδόσεις στο βασικό μοντέλο και ακόμη υψηλότερες στο μοντέλο των 12GB RAM. Σε κάθε περίπτωση, είναι συσκευή φτιαγμένη να αντέξει για χρόνια, δίχως να ζοριστεί.

Μέσω του λογισμικού, η RAM μπορεί να διπλασιαστεί καταλαμβάνοντας τον αντίστοιχο χώρο από τον αποθηκευτικό χώρο, ενισχύοντας τις δυνατότητες και τη μακροζωία της συσκευής. Παράλληλα, να σημειωθεί πως το μοντέλο των 8GB έρχεται με αποθηκευτικό χώρο 256GB και το μοντέλο των 12GB με χώρο 512GB, υποστηρίζοντας κάρτες microSD (έως και 1TB) σε κάθε περίπτωση. Αντίστοιχα υψηλές επιδόσεις έχει και στην φόρτιση, όπου με ταχύτητα 67W μπορεί να κάνει το 0%-100% σε 44 λεπτά!

Η τριπλή κάμερα έχει στη βάση έναν αισθητήρα 64MP με δυνατότητες χρήσης AI για βελτίωση της εικόνας, όπως επίσης διαθέτει οπτικό και ψηφιακό σταθεροποιητή για καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο με φωτεινές ή σκοτεινές συνθήκες.

Το POCO M6 Pro είναι διαθέσιμο από σήμερα σε χρώματα Black και Blue, ενώ η έκδοση 12GB/512GB θα διατεθεί επιπλέον και σε Purple.