Έφτασαν τα νέα awesome κινητά SAMSUNG Galaxy A54 5G και Galaxy A34 5G

1 έτος πριν
SAMSUNG Galaxy A54 & A34

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ υποδέχεται τα νέα «awesome» smartphones της ανανεωμένης σειράς Galaxy A, τα SAMSUNG Galaxy A54 5G και SAMSUNG Galaxy A34 5G, τα οποία κατέφτασαν με δυνατότητες 5G, καταπληκτικές οθόνες Super AMOLED στα 120 Hz, εκπληκτικές κάμερες με τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ), οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS) και λειτουργία Nightography που κάνει τη νύχτα… μέρα.

Τα νέα, καινοτομικά smartphones της SAMSUNG, δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να απολαμβάνουν περιεχόμενο και παιχνίδια σε εξαιρετικά ευκρινείς και ζωντανές οθόνες Super AMOLED που επιπλέον είναι «ταχύτατες» καθώς υποστηρίζουν ρυθμό ανανέωσης 120 Hz για μία εξαιρετικά ομαλή εμπειρία στην πλοήγηση σε ιστοσελίδες, στον χειρισμό των διάφορων εφαρμογών και κυρίως στο gaming.

Και στις δύο περιπτώσεις, ο αλγόριθμος Vision Booster εξασφαλίζει εξαιρετικά ευκρινή εικόνα ακόμα και υπό το έντονο ηλιακό φως. Επιπλέον, τα Galaxy A54 5G και Galaxy A34 5G έρχονται με οκταπύρηνο επεξεργαστή, αρκετή μνήμη και αποθηκευτικό χώρο και βεβαίως με δυνατότητες 5G για απίστευτες ταχύτητες download και εξαιρετικά ομαλό streaming.

Οι νέες συσκευές της σειράς Galaxy A επιτρέπουν επίσης στους χρήστες να καταγράφουν βίντεο με εκπληκτική ευκρίνεια και σταθερότητα (τεχνολογία ψηφιακής σταθεροποίησης VDIS) καθώς και υπέροχες φωτογραφίες χωρίς «τρέμουλο» ή θάμπωμα στην εικόνα χάρη στην τεχνολογία οπτικής σταθεροποίησης εικόνας (OIS) που επιπλέον έχει και τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης της SAMSUNG. Για την καταγραφή στιγμιότυπων σε συνθήκες με χαμηλά επίπεδα φωτισμού, οι χρήστες έχουν στη διάθεση τους το «Night Mode» (Νυχτερινή Λειτουργία) που επιτρέπει την αποτύπωση ακόμα περισσότερης λεπτομέρειας στις φωτογραφίες, με σημαντικά μειωμένο θόρυβο καθώς διευρύνουν το μέγεθος pixel της κάμερας.

Τα βελτιωμένα εργαλεία επεξεργασίας επίσης που συνοδεύουν την εφαρμογή της κάμερας, επιτρέπουν στους χρήστες να αφαιρούν ανεπιθύμητες σκιές ή αντανακλάσεις και βεβαίως να πραγματοποιούν επεμβάσεις για να βελτιώσουν περαιτέρω το αποτέλεσμα και να το κάνουν… awesome.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο SAMSUNG Galaxy A54 5G διαθέτει οθόνη 6,4” τεχνολογίας Super AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, φωτεινότητα 1000 nits και ανάλυση 2.340 x 1.080 pixels. Στην οπή στην οθόνη υπάρχει μία κάμερα 32 MP (26mm, ευρυγώνια, f/2.2) για εκπληκτικές selfies και δυνατότητα καταγραφής βίντεο έως και 4K στα 30 fps. Στο πίσω μέρος, η συσκευή διαθέτει τρεις κάμερες, μία ευρυγώνια 50 MP (f/1.8, OIS), μία υπερευρυγώνια 12 MP (f/2.2) και μία κάμερα macro στα 5 MP (f:/2.4). Φυσικά, πέρα από υπέροχες φωτογραφίες είναι δυνατή η καταγραφή βίντεο ανάλυσης έως 4K στα 30 fps αλλά και βίντεο αργής κίνησης 1080p στα 60fps ή 720p στα 480 fps. Η συσκευή ενσωματώνει τον επεξεργαστή SAMSUNG Exynos 1380 σε συνδυασμό με 6GB ή 8GB RAM και με 128GB ή 256GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Το SAMSUNG Galaxy A34 5G από την άλλη εφοδιάζεται με τον επεξεργαστή MediaTek Dimensity 1080 και έχει οθόνη 6,6 ιντσών όμοιας ανάλυσης με του Galaxy A54 5G που υποστηρίζει επίσης 120 Hz και ίδια επίπεδα φωτεινότητας (1000 nits). Διαφορές εντοπίζονται και στις κάμερες, με την selfie camera να βασίζεται σε αισθητήρα 13 MP (ευρυγώνια, f/2.2) και να υποστηρίζει επίσης λήψη βίντεο έως και 4K στα 30fps. Η τριπλή κύρια κάμερα στο πίσω μέρος έχει επίσης διαφορετική διαμόρφωση από εκείνη του Galaxy A54 5G με εξαίρεση την κάμερα macro που είναι ακριβώς ίδια. Έτσι, η κύρια, ευρυγώνια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 48 MP (f:/1.8, 26mm, OIS) και την υπερευρυγώνια να βασίζεται σε αισθητήρα 8 MP (f:/2.2). Και στη συγκεκριμένη περίπτωση υποστηρίζονται οι ίδιες δυνατότητες λήψης βίντεο με το Galaxy A54 5G.

Με τα νέα Galaxy A54 5G και Galaxy A34 5G, η SAMSUNG εγγυάται έως και τέσσερις γενιές αναβαθμίσεων για το βασικό λειτουργικό σύστημα και έως πέντε γενιές ενημερώσεων ασφαλείας, δυνατότητες που καθιστούν τις δύο συσκευές, πέρα από awesome, και future-proof. Η εταιρεία επίσης παρέχει στους χρήστες περισσότερο έλεγχο στα δεδομένα τους. Από τον ανασχεδιασμένο Πίνακα Ελέγχου, οι χρήστες μπορούν να βλέπουν ποιες εφαρμογές έχουν πρόσβαση σε λειτουργίες της συσκευής και σε δεδομένα ενώ μπορούν να διακόπτουν την ανεπιθύμητη συλλογή δεδομένων κατά βούληση.

Όταν επίσης επιθυμούν να μοιραστούν σημαντικά αρχεία που περιέχουν ευαίσθητες ή προσωπικές πληροφορίες να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία «Private Share» που επιτρέπει τον διαμοιρασμό μόνο με καθορισμένους παραλήπτες και εντός χρονικών ορίων και με απενεργοποιημένη τη δυνατότητα λήψης στιγμιότυπου οθόνης. Στη διάθεση τους επίσης βρίσκεται και η τεχνολογία SAMSUNG Knox, που προστατεύει τα δεδομένα τους με υψηλή κρυπτογράφηση.

Τα νέα SAMSUNG Galaxy A54 5G και SAMSUNG Galaxy A34 5G είναι διαθέσιμα σε τέσσερις χρωματικές επιλογές, τις Awesome Lime, Awesome Graphite, Awesome Violet με το πρώτο να είναι διαθέσιμο και σε Awesome White ενώ το δεύτερο και σε Awesome Sliver.

Επίσης θα πρέπει να γνωρίζεις ότι είναι… αδιάβροχα (IP67), έχουν τεράστια μπαταρία 5.000 mAh με ταχεία φόρτιση 25W, τεχνολογία WiFi 6, Bluetooth 5.3, NFC, στερεοφωνικά ηχεία και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη.

Οι εκπλήξεις δεν σταματάνε εδώ αφού κάνοντας δικό σου το Galaxy A34 256GB ή το Galaxy A54 256GB έως τις 17/04, κερδίζεις όφελος 50€ σε αγορά επιλεγμένων Galaxy Wearables. Η σειρά της SAMSUNG περιλαμβάνει τα κορυφαία ακουστικά Galaxy Buds 2 και Buds 2 Pro αλλά και τη σειρά smartwatch Galaxy Watch 4 και 5, με δυνατότητες που ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.