Έφτασε στο ΓΕΡΜΑΝΟ το TP-LINK Deco XE75 Pro με υποστήριξη Mesh Wi-Fi 6E

9 μήνες πριν
TP-LINK Deco XE75 Pro

Η TP-LINK, ο κορυφαίος κατασκευαστής δικτυακών καταναλωτικών συσκευών παγκοσμίως και πρωτοπόρος σε mesh προϊόντα, κυκλοφορεί το Deco XE75 Pro, το πρώτο σύστημα Mesh με υποστήριξη Wi-Fi 6E.

Το Wi-Fi 6E είναι η τελευταία έκδοση του προτύπου Wi-Fi και βασίζεται στις δυνατότητες του Wi-Fi 6 (επίσης γνωστό ως 802.11ax). Το μεγάλο πλεονέκτημα που φέρνει όμως το πρότυπο Wi-Fi 6E είναι η υποστήριξη της μπάντας των 6 GHz, η οποία παρέχει αρκετό πρόσθετο φάσμα για τα ασύρματα δίκτυα δίνοντας τέλος στη συμφόρηση των 2,4 και 5GHz. Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να οδηγήσει σε σημαντικές βελτιώσεις στην ταχύτητα, τη χωρητικότητα και την εμβέλεια για όσα προϊόντα το υποστηρίζουν, όπως το Deco ΧΕ75 Pro της TP-LΙΝΚ, το οποίο είναι έτοιμο για τις προκλήσεις του Metaverse, των AR συστημάτων αλλά και του streaming βίντεο με ανάλυση 8K.

Με την υποστήριξη του WiFi 6E, το TP-Link Deco XE75 Pro σου προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα όπως:

  • Πιο γρήγορες ταχύτητες: Το Wi-Fi 6E μπορεί θεωρητικά να επιτύχει ταχύτητες έως και 9,6 Gbps, δηλαδή υπερδιπλάσιες από το Wi-Fi 6.
  • Μεγαλύτερη χωρητικότητα: Η ζώνη των 6 GHz παρέχει αρκετό πρόσθετο φάσμα για τα δίκτυα Wi-Fi, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές βελτιώσεις στη χωρητικότητα. Αυτό είναι σημαντικό για πολυσύχναστα περιβάλλοντα, όπως στάδια και συνεδριακά κέντρα.
  • Καλύτερη εμβέλεια: Η ζώνη των 6 GHz έχει καλύτερη εμβέλεια από τις ζώνες των 2,4 GHz και 5 GHz. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μπορεί να διαπεράσει τοίχους και άλλα εμπόδια, πιο εύκολα.
  • Λιγότερες παρεμβολές: Η ζώνη των 6 GHz έχει λιγότερες παρεμβολές από τις ζώνες των 2,4 GHz και 5 GHz, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν λιγότερα εμπόδια από άλλες συσκευές. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερες επιδόσεις για όλες τις ασύρματες συσκευές στο δίκτυο σου.

Επιπλέον, ως Mesh WiFi, το Deco XE75 Pro, απευθύνεται σε όσους ζουν σε σπίτια με αδύναμη ή ελλιπή κάλυψη WiFi αλλά και για άτομα που θέλουν ένα απλό, εύκολο στη ρύθμιση WiFi σύστημα. Ανεξαρτήτου διαμόρφωσης σπιτιού, η πρόταση της TP-LINK έρχεται να διορθώσει τις περιορισμένες δυνατότητες των παραδοσιακών router, προσφέροντας τη βέλτιστη κάλυψη σε ένα σπίτι χωρίς να υπάρχουν κενές ζώνες. Επειδή κάθε κόμβος Mesh σηκώνει τα σήματα των άλλων κόμβων, μπορείς να αποκτήσεις ισχυρό WiFi είτε βρίσκεσαι στην κορυφή της σκάλας είτε στο κάτω μέρος του υπογείου, πάντα με ένα όνομα δικτύου και έναν κωδικό πρόσβασης προκειμένου να λαμβάνεις αδιάλειπτο WiFi σε ολόκληρο το σπίτι σου.

Το Deco XE75 Pro υποστηρίζει παράλληλα την ταυτόχρονη σύνδεση έως 200 συσκευών, παρέχοντας εξαιρετικές επιδόσεις εξαιτίας της παρουσίας τετραπύρηνου επεξεργαστή στο εσωτερικό, δίνοντας προτεραιότητα εκεί που πρέπει, όταν πρέπει. Για το σκοπό αυτό, το Deco χρησιμοποιεί τους προσαρμοσμένους αλγορίθμους του για την αυτοματοποίηση των συνδέσεων στο δίκτυό σου, εξασφαλίζοντας τα ισχυρότερα δυνατά σήματα ανά πάσα στιγμή. Εκτός όμως από την υποστήριξη του πιο πρόσφατου ασύρματου πρωτοκόλλου, η νέα πρόταση της TP-LINK ενσωματώνει μεταξύ άλλων και θύρα Ethernet στα 2,5Gbps, κάτι σίγουρα εντυπωσιακό.

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ και στο germanos.gr θα βρεις διαθέσιμες όλες τις εκδόσεις του Deco XE75 Pro με 1, 2 και 3 μονάδες προκειμένου να φτιάξεις το κατάλληλο Mesh δίκτυο για το χώρο σου χωρίς νεκρά σημεία.