Εκτύπωσε τώρα τις αγαπημένες σου φωτογραφίες από το κινητό με ένα tap στο G App!

1 έτος πριν
G Photoprint

Οι φωτογραφίες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Χάρη στα smartphones, η αποτύπωση κάθε μας στιγμής δεν απέχει παρά ένα μόνο «tap», ένα άγγιγμα της οθόνης της συσκευής μας. Το αποτέλεσμα; Να απαθανατίζουμε καθετί μας κάνει εντύπωση πια αλλά με το σχετικό καρέ να παραμένει σχεδόν… τελετουργικά στο κινητό μας. Ε, λοιπόν η υπηρεσία G Photoprint έρχεται να τ’ αλλάξει αυτό, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να εκτυπώσεις τις αγαπημένες σου φωτογραφίες, εύκολα και γρήγορα!

Η όλη διαδικασία δε θα μπορούσε να ήταν απλούστερη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις το G App στο smartphone ή το tablet σου. Αφού εγγραφείς, διάλεξε από το κεντρικό μενού της εφαρμογής την υπηρεσία G Photoprint και τον τρόπο παραλαβής των φωτογραφιών σου. Εδώ έχεις δύο επιλογές: είτε να τις εκτυπώσεις απ’ ευθείας σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, είτε να τις εκτυπώσεις online. Κατόπιν, θα πρέπει να βρεις τη διάσταση που προτιμάς (υποστηρίζεται μια ευρεία γκάμα, από 10x15 και 15x15, μέχρι 15x20 και 20x30) και, τέλος, να επιλέξεις από τα άλμπουμ της συσκευής σου τις φωτογραφίες που θες να εκτυπώσεις. Τόσο απλά!

Η παραλαβή των φωτογραφιών σου θα γίνει είτε στον χώρο σου (με δωρεάν μάλιστα έξοδα αποστολής), είτε σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, άμεσα, εύκολα, αξιόπιστα και εξαιρετικά οικονομικά. Ως προς αυτό το τελευταίο, το κόστος εκτύπωσης της κάθε φωτογραφίας ξεκινά από τα €0,19 για τις online εκτυπώσεις και τα €0,30 για τις στιγμιαίες εκτυπώσεις (εξαρτάται φυσικά από το μέγεθος και τον τύπο της φωτογραφίας). Η πληρωμή μπορεί να γίνει με μετρητά, πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

Όπως διαπίστωσες πλέον η εκτύπωση των αγαπημένων σου ενσταντανέ είναι μερικά μόλις «tap» μακριά! Τι περιμένεις;