Επίσημο το HUAWEI Nova Y61 αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ

1 έτος πριν
HUAWEI Nova Y61

Η HUAWEI συνεχίζει να επεκτείνει τη σειρά Nova με εξαιρετικά smartphones, κάτι που ισχύει και για το νέο μέλος της οικογενείας, το Nova Y61.

Με διαστάσεις 164,28 x 75,8 x 8,94 χιλιοστά το νέο Nova αρχικά κλέβει ματιές με τον πολύ όμορφο σχεδιασμό του. Το μέγεθος της LCD οθόνης είναι στις 6,52” με ρυθμό ανανέωσης 60Hz και ανάλυση HD+ (1600 x 720), η οποία μπορεί να αναπαράγει 16,7 εκατομμύρια χρώματα.

Μέσω της προσαρμοζόμενης έντασης φωτεινότητας Smooth Screen Dimming Control και των λειτουργιών Ε-books και Eye Comfort, ο χρήστης μπορεί να απολαύσει την ανάγνωση κειμένων όπως ποτέ άλλοτε και να ξεκουράσει τα μάτια του κατά την πλοήγηση στο αγαπημένο του περιεχόμενο. Η οθόνη διαθέτει ακόμα σχεδιασμό waterdrop notch και παρέχει άμεση απόκριση κατά το πάτημα της οθόνης. 

Στο εσωτερικό βρίσκουμε οκταπύρηνο επεξεργαστή που αποτελεί εγγύηση για πολύ καλές επιδόσεις, ενώ το Nova Y61 στηρίζεται στο EMUI 12. Όπως ισχύει και με τα τελευταία μοντέλα της σειράς, η συσκευή δεν έχει προεγκατεστημένα τα Google Services και το Google Play αλλά το HUAWEI AppGallery.
 

Το HUAWEI Nova Y61 έρχεται ακόμα με ένα τριπλό σύστημα οπίσθιας κάμερας που αποτελείται από μια κύρια κάμερα 50 MP (διάφραγμα F1.8), μια κάμερα macro στα 2MP (διάφραγμα F2.4) και μια κάμερα βάθους (διάφραγμα F2.4) και πάλι στα 2MP. Προσφέρει καθαρές και φωτεινές φωτογραφίες ακόμα και τη νύχτα, χάρη και στο Super Night Mode ενώ δείχνει πολύ καλές επιδόσεις και με λήψεις έντονης δράσης όπως για παράδειγμα σε αθλητικά γεγονότα.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες φωτογραφικές λειτουργίες είναι η δυνατότητα για συνεχή εγγραφή με την εμπρόσθια (5MP) και πίσω κάμερα αδιάλειπτη προβολή με απρόσκοπτη μετάβαση.  

Το Nova Y61 είναι εξοπλισμένο με μια μπαταρία 5000mAh και είναι ενδιαφέρον ότι υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 22.5W, με το σχετικό φορτιστή να περιλαμβάνεται μάλιστα μέσα στη συσκευασία. Με 30 λεπτά φόρτισης, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει τη συσκευή για έως 6 ώρες αναπαραγωγή βίντεο, χωρίς να αγχώνεται για την εύρεση πρίζας για τη φόρτιση.

Μη ξεχνάς ακόμα ότι και με το HUAWEI Nova Y61 μπορείς να κατεβάσεις την 3rd party εφαρμογή Gspace, προκειμένου να εγκαταστήσεις στη συσκευή σου τις Google εφαρμογές που επιθυμείς όπως Gmail, Maps, YouTube, Docs, Sheets και Drive. Μέσω του G Space έχεις επίσης πρόβαση στο Play Store.

Θα το βρεις αποκλειστικά στο germanos.gr αλλά και στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε 3 χρώματα (Μαύρο, Μπλε και Πράσινο), με 4GB μνήμη και 64GB αποθηκευτικού χώρου.