iPhone 5G SE: Έρχεται σε λίγους μήνες;

2 έτη πριν
iPhone SE 5G

Τα νέα iPhone 13 Series μπορεί να μην έχουν ούτε δύο μήνες που έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, όμως οι φήμες για το επόμενο smartphone της Apple δίνουν και παίρνουν. Τα τελευταία… νέα αφορούν το επόμενο iPhone SE το οποίο εικάζεται πως θα δοθεί στην κυκλοφορία μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022. Όπως αναφέρει η εταιρεία έρευνας αγοράς από την Ταϊβάν, TrendForce:

«Από πλευράς ανάπτυξης προϊόντων, η Apple παραμένει πιστή στο πλάνο της να κυκλοφορήσει το τρίτης γενιάς iPhone SE της το πρώτο τρίμηνο του 2022, καθώς επίσης και τέσσερα μοντέλα στο πλαίσιο νέας σειράς το δεύτερο μισό του 2022. Το τρίτης γενιάς iPhone SE αναμένεται να συνεισφέρει τα μέγιστα προκειμένου η Apple να ενισχύσει το μερίδιό της στην αγορά των mid-range 5G smartphones. Ο όγκος παραγωγής της για το 2022 προβλέπεται να προσεγγίσει τις 25-30 εκατομμύρια συσκευές».

Θυμίζουμε ότι στο επόμενο iPhone SE έχει αναφερθεί στο παρελθόν και ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo, υποστηρίζοντας πως η συσκευή θα διατηρεί το design του υπάρχοντος μοντέλου με οθόνη 4,7 ιντσών και πλήκτρο home. Οι βασικές αναβαθμίσεις του επόμενου iPhone SE σε σχέση με το παρόν θα έχουν να κάνουν με τον επεξεργαστή A15 (που θα αντικαταστήσει τον A13) και βέβαια τη 5G συνδεσιμότητα.

Το iPhone SE είναι το περίφημο «φθηνό iPhone», στο οποίο ακουγόταν πως δούλευε για χρόνια η Apple. Το πρώτο μοντέλο της σειράς κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2016 με το επόμενο να έρχεται περίπου τέσσερα χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2020 (πωλείται και υποστηρίζεται κανονικά μέχρι και σήμερα).